2091
Bioshock: Infinite
-
#1011 Igen. Amit Tatyi írt. Ha nincs gamepadod és úgy is van auto aim... akkor még várnod kell. -
#1010 ha van gamepadod bedugod majd a controllernél kikapcsolod.
egyszerre csak két skillt lehet használni? -
mester1987 #1009 Van rásegítés?! Észre se vettem :D -
#1008 Valaki talált már megoldást az automata célzás kikapcsolására? Elég brutál, h 2 centiről fejre ránt... -
#1007 Én is küldtem nekik egy szépnek nem nevezhetö mailt.
Valószinü mindenkinek tényleg ugyanazt a kódot küldték.
Mindenesetre kihuztam a boltjukat a listámról. -
mester1987 #1006 Nem szabad csodálkozni ez csak fokozódni fog, ha nem állsz ki magadért. -
#1005 Viszont a hülyének nézésben elsők! :D -
mester1987 #1004 Mondjuk fizika sincs benne...igaz. -
#1003 Hát ez nem a te napod.Sajnálom.Amúgy igen,el lehet őket felejteni mert egy faszfej banda.A netes ügyfélkezelésük katasztrofális.A boltos kiszolgálás teljesen átlagos. -
#1002 Az Industrial Revolution oldalon meg kurva sokan lehetnek fent, mert be van akadva ahogy kell. Na mindegy. Konzolok Szervize elfelejtve örökre. -
#1001 Ehhez a részhez nem kell PhysX miután AMD-s játék:) -
#1000 Ok, a dlc kódot is felhasználták, -10 pont a Konzolok Szervizének...
Most írtam nekik emailt, bár nem hiszem, hogy reagálnak. -
#999 Mindenkinek ugyanazt a kódot küldtek el -
mester1987 #998 hihi -
#997 szopacs :D lehet aki kapja marja alapon nyomták ki..:) -
#996 -
#995 A Bioshock 1 kódra azt írja a Steam, hogy már aktiválva van... -
#994 Ok, a Konzolok Szervizéről szóló korábbi rantom részben visszavonva. Én is megkaptam a Bioshock 1 és a dlc kódokat emailben, bár a posztert nem. -
#993 srácok,fél 11kor elkezdtem reggel játszani,az előbb értem a végére.azt mondom ez egy kurvajó játék volt:)) és nem nem rohantam picit sem,mindent megnéztem az elején,nagyon sokmindent gyüjtögettem amire szükségem volt.upgradeltem fel maxra amit szerettem volna,minden lehetőséget kihasználtam amit csak szerettem volna.kényelmesen végigjátszottam ez idő alatt,persze ha valaki sokat ha akkor lehet hoszabb,a vége mondjuk már elég nehéz,ott haltam párat,am egész játék alatt 1-2x azt se értem,vagy leestem.összességben nagyon tetszett,a történet is nagyon jó.Elizabeth fantasztikus és csodálatos kedves és aranyos ^^ aztán a város is főleg az elején bámulatos.végülis a vége meg egy nagyon összezavart valami,lényegét megértettem,de sok minden nem világos.bár ez lehet hogy direkt,majd aki még a végére ér.annak meghallgatnám mi jött le az egészből.nagyon vártam a gamet,nem bírtam magammal.nem okozott csalódást,azt kaptam amit vártam.10/10 csak a vége nekem annyira nem tetszik,de ez az én kis lelki világom miatt:)) -
Feared #992 2 óra játék után leesett az állam! :)
Minden jóság igaz, amit mondtak a cuccról. Egyedül azt bánom, hogy a kezdeti akadásmentes futás után az első harctól kezdve minden csata előtt beszaggat 1-2 másodpercre a játék. Pedig a grafikát azért levettem, de hiába, high res textúrák már nem futnak olyan lazán az 5 éves gépemen. -
#991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A többiben. :) Eddig csak pénzt találtam azon kívül, de arra meg nem szórnám el a lockpickeket. -
#990 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elsőben? Abban egy upgrade van, megéri felvenni. -
mester1987 #989 köszi, meglesem -
#988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A páncélszekrényekben csak pénz van? -
#987 hát utána 10 percet toltam addig jóvolt
az hogy teljesen eltünt az túlzás, de minimálisra csökkent -
mester1987 #986 Azzal az átírással komoly meg is szűnt a szaggatás? -
#985 olvasgass vissza beszéltünk már erről és pár megoldás is született -
#984 40-60 Fps-em van még is szaggat a játék, ez mi? -
#983 Kivették, illetve megváltoztatták a modellt. Rájöttek, hogy egy kézzel nehéz játszani...
-
#982 LEsznek....:D -
#981 Ja, egy kicsit más lett a végeredmény, úgy néz ki mint egy Disney hercegnő.
ha már róla modellezték akkor hol vannak a nagy csöcsök
-
Bendo83 #980 Felraktam én is a melóhelyemre vga tesztelésre, nagyon állat játék. Régen játszottam már végig játékot (bf3 multi megy néha), de ezzel fogok játszani. 30-40percet elvoltam csak a minijátékokkal a vásárban a játék elején :) . Jól is van optimalizálva a játék, 6770-es vga-n egész jól ment a játék. -
#979 Játsszál csak tovább SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem csak egy verzió van a kiscsajból -
#978 Hát én is játszottam vele egy kicsit eddig nagyon bejön.
De most találkoztam a csajjal na az nagy csalódás nekem sokkal jobbra
számítottam ha legalább úgy nézett volna ki ahogy a Bannerben egy szavam se lenne de így kár változtatni rajta. . -
mester1987 #977 "Ember dönt, rabszolga engedelmeskedik." -
Madi92 #976 Már úgy gondoltam, hogy két érték között változtatja, tehát vagy 60 vagy 30, közte nincs, pl 47.
-
#975 Veszel egy "gyorsabb" monitort, 2ms alattit. -
Harbinger #974 Adaptive V-sync? Én azt használok, bár nem méregetek semmit. -
Madi92 #973 Az feltűnt már valakinek, hogy ha Vsync-t kikapcsoljuk, akkor elég komoly fps növekedést lehet elérni?:D Bekapcsolva, nekem fixen 60 és 30 között ugrált, és elég zavaró volt mikor lement 30-ra. Kikapcsolva világítótoronyban, 130fps, és nem ment 45-50 alá. Meg lehet oldani, hogy Vsync-el se menjen le, automatic 30-ra? -
#972 kb 6 óra játék után még csak part 13 a 30ból :O
Pro:
- Nagyon szép játék és hangulatos is.
- Jól optimalizált!
- Pályák szépen fel vannak építve.
- Nincs olyan "cső" érzés mint a Bioshockba, de nincs is túlbonyolítva egyik pálya se.
- Zenék és Hangok 5*
- (mini puzzle)
Kontra:
- Viszont iszonyat könnyű. 1x haltam meg eddig (normal).
- Pénzem csak gyűl-gyűl, de kb semmire nem költök mert jó minden alapon eddig. Minek fejlesszem, ha nem szükséges (?) alapon már több mint 6.000-em van. :D
- A játék a szádba rág mindent, kezed alá ad mindent. Eddig legalább is.
Eddig tetszik a játék, izgalmas a történet is. Csak már bánom, hogy nem hardon kezdtem el ..vagy 1999 módban :)