2091
Bioshock: Infinite
-
#1051 Végére értem. 20 óra lett kb. Nálam ilyen egy 10/10-es játék. Hibátlan. A történet pedig... az utolsó óra végig WTF, ahogy derülnek ki a dolgok:) Nem hittem, hogy az első rész komplex történetét és fordulatait meg tudják ismételni, de sikerült. A látvány végig példátlan, mind művészetileg, mind részleteiben. Az 1999 mód pedig még tovább emeli a játék hangulatát.
Az pedig, hogy Liz hova visz minket a játék végén +10 pont:)
Lényeg, hogy a szöveges tartalom a játék lelke, aki nem jó angolos, az csak a játék 40%-át tudja átélni. -
#1050 fail -
#1049 " Eddig a játék egy hatalmas csalódás számomra. " - jelentkezzen aki ezen meglepödött... -
#1048 Kellett pár óra, de végre rájöttem, hogy működik az inventory rendszer.
Eddig a játék egy hatalmas csalódás számomra.
[spoiler]Pozitívan. Nem szeretem, amikor nincs igazam, de be tudom ismerni. -
#1047 vicces fijúúú :D -
#1046 Mekkora egy balfasz. -
#1045 Resi6 topikba. -
#1044 majd most...:) -
#1043 Off
-
mester1987 #1042 Mi a stájsz amúgy, vitted a gamet? :D -
#1041 aha -
mester1987 #1040 -
mester1987 #1039 Hiányzik? :DDD -
#1038 Az a három akkor jár, ha előrendelő vagy és játszottál a Industrial Revolution-al.
"Handyman Nemesis is a Gear available exclusively to those who preordered BioShock Infinite and played the Industrial Revolution Flash game. It grants the user a damage boost against all Handymen." -
#1037 Srácok, hol van Maxtreme? :D -
mester1987 #1036 Az oké, csak kb. 3 fajta DLC van és mindhárom kiadásban (vagy többen) különbözőek vannak. -
#1035 Nem tonikok, hanem gear-ek (ruhák), és csak a preorderesek kapták meg őket. -
#1034 Azzal nincs gond :D -
mester1987 #1033 A másik meg, hogy tűrd a nem kívánatos hozzászólásokat vagy egyszerűen ne foglalkozz vele és a videó alatt minden fontosat leírsz...:P -
#1032 Na igen, valamit ki kellene találni nekem is :) -
mester1987 #1031 Főleg, ha van új ötleted...:) -
#1030 Én már majdnem 2 éve csinálom és még most kezdett el jobban beindulni, csak akkor éri meg ha nagyon sokat foglalkozol vele és teszed fel a videókat és csakis külföldieknek. -
mester1987 #1029 Én is gondolkoztam rajta, de csak hosszútávra lenne értelme. -
Harbinger #1028 Nekem se jó a kód, írtam nekik. Próbáltama meglévő IR accon, nem jó. Próbáltam, hogy újat csinálok nem jó a kód. De van poszterem és steelbookom, úgyhogy nem panaszkodom.
A játék egyébként ezek nélkül is fantasztikus. Elizabeth hiánya volt a baj az elején. Vele teljesen más az egész játék.
Viszont a lentebb írt lag nálam is van. Próbáltam állítani lentebb ezt-azt, de akkor is. GT 440 nem csúcs, de paradox, hogy többnyire tök simán fut nálam is. A BulletStormnál volt ilyen problémám. -
#1027 Nem muszáj megnézni, de valahogy mindenkinek el kell indulnia valahonnan :) -
mester1987 #1026 Legalább több nézettsége lesz és még kereshet is vele. -
#1025 de hát most megmutatod nekünk azt amit mi is látunk?jaj mi értelme van ennek a videónak?:) -
mester1987 #1024 Valakinél vannak ezek a tonikok vagy csak elírták?
HANDYMAN NEMESIS, SUGAR RUSH, FLEET FEET -
#1023 Nem szemetelésnek szántam ;) -
#1022 Az vagy, velem együtt... -
#1021 Nahát. Szia! Téged még nem láttalak azt hiszem ideszemetelni. -
#1020 Mekkora ökör vagyok, hogy egy ezres miatt lemondtam a CDG-s rendelésem a konzolosért.
Szerintem mindenkinek már aktivált kódot küldtek a mocskok. -
#1019 Nem működik... -
#1018 -
#1017 Holnap már meló, szóval ma kell kijátszanom. Bocsánat! Végigjátszanom :D -
ratgab #1016 Kicsit azért irigykedem mennyire ráértek játszani.... -
#1015 -
mester1987 #1014 Faszom...megvárom lehet énis, nem akarok lebutítottan tovább játszani. -
#1013 Én meg azt hittem ilyen profi vagyok -
#1012 De ha nincs akkor van cfg fájl: Dokumentumok/My Games/Bio. Inf./Xgame/config/XUserConfig.cfg fájlban "bAimAssist=True" -> False és szerintem ezt a sort is "DefaultbAimAssist=true" -> False