Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Végig vittem az Industrial Revolutiont - kis segítséggel - a 3-4 bónusz azonnal unlockolódik, de az utolsó csak ha végig viszed. Na de mi járt az 59 puzzle-ért...?!<#idiota>#idiota> Egy Facebook avatar, Twitter háttér meg Facebbok background kép a választott frakció designjával.
És egy kérdés, aki már próbálta olvasott róla a gépemen aránylag jól fog menni?
Windows7 Home 32 bit
Pentium E5300 2,6 GHz (dual-core)
2 GB RAM (800 MHz)
Geforce GT 440 1 GB (DDR5)
nVidia-soknak itt az új driver.
Bioshock Infinite OFF/Warez
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd ha már nem lesz munkám ott lesz a sok game amit majd tolhatok.
Ezt a futás témát elfelejthetnétek. Visz a történet csinálom arról nem én tehetek hogy ennyi csak.
Hogy dolgozok? Folyamatos 3 mûszak. 3 napot megyek (pl éjjelre) 1 nap pihenõ!Utána váltás 3 nap délután 1 nap pihenõ! Váltás 3 nap délelõtt 1 nap pihenõ. Ünnepnap meg ilyenek nincsenek ha arra esik menni kell.
És mint mindenhol írom azért van rá idõm mert meloból hazajövök és gépezek.Ebbõl áll az életem semmi mást nem csinálok. Néha járok fociedzésre ha nem melózok meg hétvégén a meccsekre persze ha nem melozom.A többi idõt a gép elõtt élem!
Még valaki valamit akar tudni rólam? Szívesen elmondok bármit!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az hogy boklászol csak hogy nézelõdhess az engem mocskos módon hidegen hagy.
Next PC upgrade: 2022