Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd a lapozófájlra én is ránézek. Pár szolgáltatást ki lehet kapcsolni, hogy ne használjon erõforrást. Defrag is OK. Bár nem is nagyon volt töredezett maga a játék. A szolgáétatásokhoz az Advanced SystemCare Turbó gyorsítója is megteszi szerintem.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

wedge31
Crack hiba...<#crazya>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

The Protector
Az unreal engine imád swappolni.Rátöltöget piciket és emiatt akad meg.Amit javasolnék,hogy a windows lapozófájlt nyomjátok feljebb(ezt akkor ha kevésnek érzitek a ramotokat vagy sok progi fut a játék alatt). Ami még segíthet,az hogy defragoljátok a wincsesztert,de van progi ami külön arra van,hogy játékokat defragol.
Még esetleg feltehettek egy game boostert mert ez begyorsítja a játékokat azzal,hogy lekapcsol egy csomó felesleges ms szolgáltatást játék alatt és még ilyen apróságokat is megcsinál mint,hogy letiltja a windows aero-t meg leszedi a parancsikonokat.Érdemes kipróbálni!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jaja, nekem is randomra
kill3r21
szerintem teljesen random...
kill3r21
azt pont nem toltam, nemtudom, dishonored meg ilyesmikkel nem volt gond....remélem van rá valami megoldás....most kéne egy ssd hogy azon jobb-e
Nálam nem csak egy adott rész elhagyása után van, mint az Arkham-nál. Nálad?
Én azt hittem ,hogy a vinyóm miatt van, mert bad sectoros volt :S
Valószínû ez az Unreal Engine 3 okozza, mint az Arkham City-nél, ha emlékszel...
kill3r21
Nah fain a game srácok....jól is megy, viszont valami hibádzik, néha iszonyatos másodperces laggok vannak....néha meg csak kicsik....böszme idegesítõ....ki kellene deríteni miért....ha valakinek van 5lete ossza meg...😊
Jah meg az egér is fura...minimum érzékenységen is megy mint az atom....
Böszmén van az az egérlagg amirõl asszem a cry3nál irtak, asszem dark tudna errõl nyilatkozni, de itt nagyon érzõdik sajnos...
The Protector
"Ahogy lesz krekk úgyis jön majd spamelni Maxtreme meg a többi szokásos matyi is a hülye videóikkal/spoileres képeikkel ha kell ha nem."

Ez általában így megy sajnos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Már megérkeztek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cumshot
Ahogy lesz krekk úgyis jön majd spamelni Maxtreme meg a többi szokásos matyi is a hülye videóikkal/spoileres képeikkel ha kell ha nem.

Na, ez hosszú éjszaka lesz. Holnap megyek a Konzolok Szervizébe, aztán remélem nem lesz semmi probléma, mert akkor biztosan megöldösök ott valakit.
Tavaly amikor a Diablo 3-at rendeltem Pro Game-tõl, majdnem csúnyán jártam.
Jó, nyilván ezt a játékot nem fogják úgy kapkodni mint azt, de majdnem kiestem az elsõ körbõl, és várhattam volna júniusig, hogy újra legyen játék.
Aznap felhívtak a boltból, hogy éjfélkor akarom-e átvenni.
Mondom hogy nem, nekem van életem. Inkább délelõtt.
Ok másnap délelõtt hívtak, hogy délután jó-e, mert elfogyott az elsõ adag. Jó oké, belefér.
Délután hívnak, hogy nem jutott nekem (sem) játék, és nem tudják mikor jön.
Oké. Akkor töröljétek a rendelést. Várhattam volna vagy 2 hetet, mire érkezik újabb szállítmány. Úgyhogy inkább fizettem még 3 rongyot, csak meglegyen.
Remélem itt nem az lesz, hogy nyitáskor elviszik az összeset...bár nem hinném.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
<#wilting>

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Pont ezt írta a GameStar + hogy kevés a bossharc...aztán ennyibe ki is merül a negatív kritika. 😊
majd biztos lesz 2500 ft os DLC erre a gondra😄

2013-ba elég gáz már hogy egyforma emberek vannak a gamekba,Engem mindíg is kiábrándított.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Screenshotok-ba pár kép.
Fpocok
ATI driverekkel mindig csak szoptam. Most felrakta az új nvidia drivert kb két perc alatt. 0 gond. Még egy pont nvidiának.

kill3r21
Képz! Nem tudok velük betelni....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megmaradtak az alap BioShock elemek ja.
kill3r21
Van helyette visszatöltödõ pajzs...😊
kill3r21
Nekem ha marad a 30fps akkor marad..😊
Szokás szerint a postprocessing levétele nõveli nagyon az fpst
Külön öröm hogy nem lesz visszatöltõdõ élet mint a sok mai divatmajom játékba,mint pl a TR-be.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Fpocok
Magon is ilyenkor van karbantartás. 😄

Én az élsimitást is leveszem majd szerintem késõbb a harcok miatt.
kill3r21
ott a pont.....
Myselor
nagyon szép😊
The Protector
Azt a kurva eget.Van stílusa a játéknak.Ráadásul megéltük azt is,hogy nem voltak bekamuzva a videók meg a képek hanem az elejétõl fogva mindent úgy mutattak ahogy van.Tisztelet érte a csapatnak.

wedge31
<#eljen>

kill3r21
Jah és lehet fov-ot is állitani ha valakit érdekel..😊
kill3r21
Teljesen jó a gépigény.....minden fullon 30fps körül , csak az árnyékokat vettem lejebb....ez jó hir mivel a videokártyám nem éppen erõmû...

Igynézki az elején....

Egyenlõre ámulás van folyamatban...
Welcome to Colombia...

The Protector
Én nem szeretem a gameplaymekereket és egyenesen pofátlanságnak tartom azt,hogy megjelenik egy játék és máris egybõl jön a youtubos videó,mindenféle építõ szándék vagy egyéb hozzászólás nélkül.
DE.Pár videóját láttam a srácnak és röhögtem rajta,fõleg az idióta röhögés,mondatok miatt meg mintha egy bolond játszana.Legalább árad a videóból a jókedv meg a kreténség,ezért jár egy pozitív kriszhd,de jobban megtûrnének téged az emberek ha mondjuk nem csak a videódat linkelnéd hanem vmit beszélgetnél is.

AntiHero
Hát ja.. csak vicc, hogy egybõl van hozzá 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
Nyugi Spoilerbe lesz, de akkor ehhez mindenki tartsa magát 😊
Shep
Hát ez elég szar még, lesz ettõl jobb is, sõt szerintem az én alapom is jobb lesz ettõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Nem nagyon hatott meg, de nemrossz..😊
Shep
Kikapcsolom a gépem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero

wedge31
Tedd spoilerbe és azt is spoilerbe és külön ird ki elé nagybetükkel, hogy spoiler...<#idiota>

kill3r21
Akadályozd meg....:d
Shep
Nem teheted, spoiler!!!!!! 😄

kill3r21
Az Shep reszortja...:d
AntiHero
De Sweet FX-es legyen<#idiota>

kill3r21
elõrebocsájtom, hamarosan tolok pár screenshotot...csak hogy nehogy anyázás legyen...
HeadHunter86
Wáá, ez 32 bites.

Rayden02
Oh, bocsánat,nem ide keltet volna!<#falbav><#pardon1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
BioShock Infinite-FLT <#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition