2091
Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • DarkSector
    Kezd a fenéket, tudni kell programozni, ha nem lennének szebb U3-as játékok, még mondanám hogy igazad van.
  • GameOne
    Hát nem olyan csúnya ez. Csak már kezd kimenni a divatból az UE3.

• DarkSector
    Nézd össze.
    Már az elején a repcsis rész mikor lezuhan látványosabb. Bio1
  • mester1987
    Igen. :D
  • DarkSector
    Mit?
    Hogy gyengébb a látvány?
  • mester1987
    Ezt csak egy gyenge viccnek tudom csak értelmezni.
  • DarkSector
    Lehet, ettől még ez nekem gyengébb.
    Nem a játék gyenge csak látványra számiítottam valami szebbre.

FullHD mellé nekem nem kell élsimítás, nem a recék miatt szép vagy csúnya egy játék.
    Az csak egy kevéske javítás, hogy milyeneke a textúrák, meg kidolgozottság az a fő dolog,
  • mester1987
    Azokba még élsimitás se volt :D
  • Myselor
    köszi szépen,hát a végét pls,én annyira jól nem bírtam.vagyis de csak így se értem,de ez szerintem már nem a fordítás miatt.de légyszi,hátha :D
    am jólértettem a többit,akkor azért egész jó az angolom assszem:)
  • DarkSector
    Hu bazze ez elég csúnyácska lett.

Sok szögletes cucc van a játékban nincsen lekerekítve, pedig mindent felnyomtam max-ra.
    Ettől nekem a Bio1-2 szebbnek tűnt.
  • Seth
    A Konami kód :)
  • MerlinW
    Hihi ez jó:) 1999 mód elérése konzolon végigjátszás nélkül:
    Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, (Cancel), (Confirm)
  • MerlinW
    Itt a plot-ban szépen le van írva. Ha kell lefordíthatom a lényeget. Az utolsó bekezdésben van leírva a végkifejlet.
  • Myselor
    nincs ,és választásoknak sincs értelme azthiszem:)
  • Hoz_Hun
    Azt még áruljátok el, van-e többfajta vége a játéknak?
  • Myselor
    egy kicsit spoilerben,elmagyarázhatnád a végét,nekem zavaros volt és nem mindent értettem.légyszi:)
  • novvan
    és ki is fugázták? :D
  • mester1987
    Nem tudok róla, de azóta becsempézhették :D
  • vrtg
    Karaktermodellek tényleg viccesek, nekem is az tűnt fel elsőnek. Az ellenség mesterséges intelligenciája meg egy hulladék, nem csak hogy megállnak az út közepén, de párszor volt olyan, hogy fickó észrevesz, rám ordít hogy enemy aztán csak áll velem szemben. Vagy a csaj által idézett mech is megy a katonák után, aztán csak áll velük szemben kezében fullos gatlinggal.
    HP, pajzs fenntartása legnehezebb fokozaton mocskos nehéz, rambozni nem lehet. Két-három lövésből lemegy az egész pajzs, pedig már vagy 4-es szintre fejlesztettem. Életért is mindig turkálnom kell dobozokban. Van az a cucc, hogy pár másodpercre immunitást ad a sebzésre ha felveszel kaját...na hát e nélkül kb kínszevedés lenne a játék, helyenként olyan nehéz. Lőszerrel ugyanez, vagy állandóan cserélgetni kell a fegyvert, vagy automatákból venni muníciót. Emiatt kb. pénzem is alig van, plusz ugye ha meghal az ember még le is von vagy 100-at, aztán ha elfogy akkor szevasz. Nekem potionoket is csak hébe-hóba dobál Elizabeth, jó pár helyen csak úgy tudtam eddig továbbjutni, hogy rendszeresen vissza kellett vonulnom lőszer/élet hiányában, vagy magam után csalva az őröket, vagy fedezék mögül kiszedve, megszállva őket. Eltévedni meg tényleg lehetetlen segítség nélkül is, a különböző nyilakat meg jelző szarokat így ki is lehet kapcsolni.
  • kill3r21
    tehát fegyver slot nem :D
  • mester1987
    Mondjuk rosszul írtam a kiadásokat, de ezek vannak plusz a 2 fegyveredre dupla tár és mindkettő aranyozott.
  • mester1987
    #564 - mukodj mostmán
  • mester1987
    Majdnem

• kill3r21
    akkor jovan akkor xD
  • mester1987
  • kill3r21
    Akkor valamit félreértelmeztem, mindha valameik premium verzió ezt tartalmazta volna extraként de akkor benéztem
  • Seth
    Nem, nincs ilyen.
  • Hoz_Hun
    Lehet unlockolni?
  • kill3r21
    kivi lennék hogy lehet unlockolni azt hogy 4 fenya lehessen nálunk, tudtommal van ilyen elhetőség is...
  • Hoz_Hun
    Simán. :)
  • Hoz_Hun
    Skill alatt a plazmidos hokusz-pokuszt érted/érti? Mert abból nekem többem van, már legalább négy. Csak fegyver van lekorlátozva kettőre. Van még a Gear/ruha, abból 4 könböző lehet egyszerre nálunk (én csizmát még nem találtam, de az összes többiből már sok van, lehet őket váltogatni).
  • kill3r21
    Szúrnám a csajt mint az új Larát...:d
  • Hoz_Hun
    Tegnap kb hat órát toltam. Nagyon jó játék, olyan amilyenre eredetileg számítottam. Sajna a kiemelkedő kritikák miatt kissé megemeltem az elvárást. Nekem a program "csak" 9/10 (kis jóindulattal), tehát bőven átlag feletti, élvezetes játék. Hozta az előző Bioshock színvonalát, de azt a színvonalat.
    Ami engem zavart, - de nem vészes és nem hiba, vagy ilyesmi, - pl kb egy kisfiú és egy kislány model van a játékban. Minden sarkon ugyanezekbe futottam bele. Ugyanúgy néznek ki a szüleik, ugyan az a piknikező pár hever mindenhol stb. Az ellenfél AI-je se változott az előző rész óta, ugyan úgy kifutnak az út közepére terpeszbe állnak és tüzelnek, hogy én szépen sorba leszedhessem őket. A korábban belinkelt tesztben (talán GameStar-os cikk nem emlékszem) írja a faszi milyen jó végre nem regenerálódik a HP és bizony gyűjtögetni kell a medkiteket. Ez tök jó és így is volt egészen addig míg oda nem adták a pajzsot, ami pontosan úgy működik mint a regenerálódó HP. A különbség az, hogy most van egy biztonsági HP csík is. Dupla védelem. Mondjuk én csak normál fokozaton játszom, gondolom ennek inkább nehezebb fokozaton van jelentősége. A másik meglepetés, hogy azt hittem majd kapkodhatom fel a fegyvereket a földről, meg guzsorgathatom a lőszert. Hát nem Elizabeth rögtön fejbe dob nem is kevés lőszerrel mihelyst fogyóban van. Sőt amikor valahogy lement a HP-m rögtön adott medkitet is. Aha, oké. Akkor minek turkálok a kukákban? A környezet nem rombolható, még egy rohadt vázát sem tudtam szétlőni a shotgunommal. Itt említem meg a fegyverek hangját. Nekem nem nagyon tetszenek (de ez egyéni ízlés). Egyenlőre nem tudom hova tenni a bolondvezetőt sem. A nyilat, ami mutatja merre menjek. Hat óra után még nem volt rá szükség, mert nem lehet több irányba menni, nem lehet eltévedni. Teljesen lineáris, ráadásul Elizabeth majdnem mindig előre fut és ő egyből a jó irányba megy. Feltételezem a bolondvezető később lesz fontos a játékban.
    Ez nem kritika, csak azért soroltam fel mindezt, hogy mi az okom rá, hogy nálam ez nem 10/10. A sztoriról nem szólok semmit. Eddig jó, remélem később érthetőbb is lesz, most még sok minden nem világos.
    Ami viszont nagyon bejött az ELizabeth. Remek karakter, aranyos, életvidám. Bioshock! Szép a környezet. Eddig jó történet. Skyline, ez szórakoztató csúzda és ugrabugra.
  • kill3r21
    Csak poénból irtam a felsorolást nem oltásból, szal nyugalom srácok....teljesen jó, hogy kit miről lehet megismerni...:)
    Én Grebber mindik tűkön ülve várom mikor érsz a játék végére, számojmra ez fontos infó...ha hiszed ha nem....
  • Fpocok
    Én úgy láttam, hogy a sztori során kapod sorban őket. Egyszerre kettő lehet nálad, viszont ha Q-t lenyomod, akkor gyakorlatilag azonnal tudsz váltani skillt... így teljesen felesleges volt lekorlátozni kettőre.
    Boltban szerintem csak upgradeket lehet venni hozzájuk.
  • Fpocok
    De hát írtam pár kommentel lejjebb, hogy nagyon tetszik.
  • Tatyla
    Még csak a játék elején járok, de minden skill nálam lehet vagy csak 2 és mindig meg kell venni amit használni akarok?
  • grebber
    Ezt zokon veszem hogy a ”csak nekem van igazam és próbálom mindenkire ráerőltetni” DShoz hadinlítasz :-(

Arról meg továbbra se tehetek, hogy egy játék fő sztorija rövid.
  • kill3r21
    Maxtreme, grafika mániákus....
    Fpocoknak minden szar...
    Grebber mindent letolt pár óra alatt...
    Darksector, grebber tesója....
    Shep meg SweetFX matyi....
    Csokis meg a teknikai gurunk...:D
    Kivan még? :D
  • mester1987
    Akkor nyomás majd mégegyszer végigjátszani 1999 módban :PPP