Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még esetleg feltehettek egy game boostert mert ez begyorsítja a játékokat azzal,hogy lekapcsol egy csomó felesleges ms szolgáltatást játék alatt és még ilyen apróságokat is megcsinál mint,hogy letiltja a windows aero-t meg leszedi a parancsikonokat.Érdemes kipróbálni!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valószínû ez az Unreal Engine 3 okozza, mint az Arkham City-nél, ha emlékszel...
Jah meg az egér is fura...minimum érzékenységen is megy mint az atom....
Böszmén van az az egérlagg amirõl asszem a cry3nál irtak, asszem dark tudna errõl nyilatkozni, de itt nagyon érzõdik sajnos...
Ez általában így megy sajnos.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na, ez hosszú éjszaka lesz. Holnap megyek a Konzolok Szervizébe, aztán remélem nem lesz semmi probléma, mert akkor biztosan megöldösök ott valakit.
Tavaly amikor a Diablo 3-at rendeltem Pro Game-tõl, majdnem csúnyán jártam.
Jó, nyilván ezt a játékot nem fogják úgy kapkodni mint azt, de majdnem kiestem az elsõ körbõl, és várhattam volna júniusig, hogy újra legyen játék.
Aznap felhívtak a boltból, hogy éjfélkor akarom-e átvenni.
Mondom hogy nem, nekem van életem. Inkább délelõtt.
Ok másnap délelõtt hívtak, hogy délután jó-e, mert elfogyott az elsõ adag. Jó oké, belefér.
Délután hívnak, hogy nem jutott nekem (sem) játék, és nem tudják mikor jön.
Oké. Akkor töröljétek a rendelést. Várhattam volna vagy 2 hetet, mire érkezik újabb szállítmány. Úgyhogy inkább fizettem még 3 rongyot, csak meglegyen.
Remélem itt nem az lesz, hogy nyitáskor elviszik az összeset...bár nem hinném.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szokás szerint a postprocessing levétele nõveli nagyon az fpst
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Igynézki az elején....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DE.Pár videóját láttam a srácnak és röhögtem rajta,fõleg az idióta röhögés,mondatok miatt meg mintha egy bolond játszana.Legalább árad a videóból a jókedv meg a kreténség,ezért jár egy pozitív kriszhd,de jobban megtûrnének téged az emberek ha mondjuk nem csak a videódat linkelnéd hanem vmit beszélgetnél is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition