Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vrtg
Elõször nem sikerült de végül balra-jobbrával beadta. Kösz. 😄

kill3r21
Nah és akkor hogy és mit is állítsak be?
Tehát játékon belül offoljam az ambient cuccot, ebbe az insprectorba meg a bioshock profiljánál engedélyezzem?
HeadHunter86
Ha nem használsz iron-sight-ot akkor nincs is auto-aim? Mert én eddig kb. 2x ha belenéztem és nekem ezért nem tûnt fel a dolog 😄

kill3r21
nem...😊
Fpocok
Semmi nem történt.
Én már kezdésnél átállítottam az iron sightot a jobb egér gombra, így nagyon gyorsan feltûnt.
De legalább lehetne kikapcsolni. És ha konzolon ki lehet, akkor tényleg vicc 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem ismered? <#wow1> nVidia használónak pedig kötelezõ lenne szvsz. <#vigyor> Töltsd le innen!

kill3r21
mi az az nvidia inspector? D:
Pffhuh. A Bioshock-ban is volt és kb az elsõ percben kikapcsoltam (meg sok másik játékban is). Felõlem lehet benne csak ki lehessen kapcsolni!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Mire este telepitem csak lesz mert addig nem is játszok vele az auto aim megöli a játékot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
fel-fel-le-le-jobbra-balra-jobbra-balra-cancel-confirm
Nincs mit! <#eljen> Még van megoldás, hogy kicsit gyorsítsunk/"lagmentesítsünk". <#vigyor> Ha maxon használod, akkor a játékban lévõ Ambient Occlusion-t ki kell kapcsolni, és az nVidia Control Panelben (vagy inkább nVidia Inspectorban) kell bekapcsolni a játék profiljában. Itt még meg lehet adni a triple buffering-et, amitõl simább (smooth) lesz a játék.

vrtg
1999 mode-ot lehet valahogy unlockolni? Vagy egyszer mindenképpen végig kell vinni dedó nehézségi szinten?

Cumshot
Ez mondjuk tényleg elég gáz...remélem jön rá peccs nagyon hirtelen.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Én Xboxon vagyok és ott is MINDIG kikapcsolom az auto-aimet, mert azzal túlhúzom a célon. Nem a konzolt kell szidni, hanem az embereket, akik igénylik. Bár nekem ezzel nincs bajom, ha ki lehet kapcsolni. Akkor egy szolgáltatás, amit vagy igénybe veszel vagy nem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kill3r21
viccen egyébként mert boxon ki lehet kapcsolni az aimot...😊
HeadHunter86
és tényleg. Bocs. Basszus nekem fel se tûnt. Fõleg, hogy ez elég durva rásegítés. Gondolom, hamargyorsanhirtelen kidobnak erre egy update-ot. Mert ennek, akkor lesz visszhangja.

kill3r21
de kopp kopp kopp 😊
kill3r21
csokis köszi a leírt megoldást, ahogy tapasztaltam müködik, megszüntek a buta nagy lagok...😊 aprók vannak de igymár jó 😊
HeadHunter86
PoolSize=1024 dolgot próbáld ki. Én most melóba vagyok majd csak délután tudom kipróbálni. Remélem az segít.

Fpocok
Van benne alapból. Kikapcsolhatatlan.

Kandurex
uhh,de rég vettem már elõ a moderátori jogokat, rendesen szokatlan, rég már, hogy csak sima userként figyelem a dolgokat itt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vagy csak te nem veszed észre, mivel van benne auto aim!

Figyelj már, ilyen képeket NE. A belem kihányom, ez undorító, gusztustalan és OFF. Én megértem hogy bajod van valamivel, tán még egyet is értek, de ilyet ide akkor se.
Légyszi, oké?
(Most már értem miért vagy minuszban.)

Valaki eltüntethetné. :/

darkstreet89
Nem vagy egyedül,Én is azokkal küszködik. Nagyon remélem,hogy megoldják mert ez így nem éri meg a pénzét.. Ezért utálom mikor UE3-ra DX11-et erõltetnek.

Kandurex
na most elkezdtem tanácstalankodni, ugyanannyi a ramunk (8gb), van SSD is, de õszintén szólva nem szívesen telepítenék oda :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HeadHunter86
Nálam nincs auto-aim én nem tudom te milyen játékkal játszol...

drop
én meg játszani se tudok vele mert grafika gát nem értem miért nem lehet higra tenni mikor más ultrán megy

Fpocok
Miért, szerinted jó, hogy pcn auto aim van? Amúgy menüben nincs ilyen, nyilván azt néztem meg elsõnek... hátha van valami trükk.

HeadHunter86
Tõled meg már megszoktam, hogy akármelyik játék topikjába megyek, azt csak szidod. Akkor mi a ráknak játszol velük?
De már kezd k*rva unalmas lenni...

Talán menj be a menübe és nézd meg a beállításoknál! Jézusom, mégis hogy kéne kikapcsolni, ha ki lehet. Rohadt idegesítõ egy emberke lehetsz...

HeadHunter86
És azt is ki lehet kapcsolni...

Cumshot
Na zsa a játékért. Aztán lehet hogy ma tiltanak, ha igen, akkor holnap jövök újrekkel megint délelõtt, aztán írok véleményt én is.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

HeadHunter86
Jobb lett volna szerintem, ha sûrûbben vannak töltési helyek, mert akkor nem akadna ennyire. Unreal motornak ez ilyen betegsége, hogy nem kezeli dinamikusan a betöltendõ dolgokat. Tényleg elég zavaró. Pedig nekem SSD-rõl fut a WIN és 8Giga RAM van, de így is be-beakad. Most viszont már nincs kedvem újrarakni a játékot SSD-re.

kill3r21
megörjítenek ezek az oriás lagok, rendetraktam a gépen és mégis....csokis amit irt kiprobálom....de ezek az atomlagok nagyon megölik a játékélményt, kezd is elmenni a kedvem...
Fpocok
Nem fogom megnyomni. Csak láttam, hogy van benne.

Auto-aimet hogy a faszba kapcsolom ki? Vagy ezt nem lehet és a játék egy ratyi konzolport? hmm.

Seth
Legyél hardcore és ne nyomd meg azt a gombot. Problem solved

PSN ID.: Beegabor

hát ne nyomogasd😊
sajnos a csillog a loot is trend lett😊
Fpocok
Nem nekem. Nekem van közepes, magas, ultra is.

drop
van valakinek olyan hogy nem lehet a textúrát feltenni low és very lowon kívül semmi másra?+ mosot az egész ati vga

Frank99
te egy buzi vagy, már elmondtuk párszor.

a kutya sem kíváncsi az idiotizmusodra, kisgyerek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Jó lenne, ha a készítõk leszakadnának errõl a "megnyomok egy gombot és jön egy kisangyal, megfogja kezem és megmutatja a helyes irány" dolgot.

drop
van megoldás arra hogy low helyet magasabb textúra legyen mert ez gyalázat

Már van is rá megoldás! Itt kell átírni a PoolSize értéket 140-rõl 1024-re, és írásvédetté kell tenni a file-t. El is tûnik a Stutter.

Fpocok
Jól látom, hogy a postprocessinget nem lehet kikapcsolni?
Mire beállítom az options, a bal oldali fülem tönkremegy...

Tudjátok mi a véleményem...

kill3r21
akkor lehetséges, hamarosan lesz vmi tuti tipp, mert látom sokaknál gond ez..
Cumshot
Nem lehet hogy csak nvidián csinálja?
Ahogy látom nvidiátok van...nekem viszont AMD-m, de csak fél 11 körül tudok majd nyilatkozni.
Viszont UT3 engine-t használó játékok közül megvan a Dishonored is, az UT3 is, a Gears of War is, Mass Effectek is, Borderlands 1-2 is, Arkham City is...egyik sem csinálta emlékeim szerint.

kill3r21
Én még nem találtam infót...
Random stutteringre van megoldás?
Cumshot
Viszont én nem ott veszem mégsem, de megvan még a foglalásom.
Ha valakinek kell, írjön pü-t és elküldöm a kódot + a nevet.
Zárásig lehet átvenni.

Cumshot
CDG-ben elfogyott a játék. Aki nem rendelte elõ, annak ma nem fog jutni azt írják.

4 GB RAM-nál mennyit lehet megadni lapozófájlnak, ami még optimális (x64)<#confused>