2091
Bioshock: Infinite
-
#1131 Modified 2.5 mióta egyenlő a 3-mal????? Akkor talán 3-mat írnának mindenhol és nem 2.5-öt. -
#1130 Oks akkor 2.999.
Ez mégnagyobb szégyen, hogy most, elvileg ezzel a 3.5-el nem voltak képesek előrébb lépni.
Ez csak egy része a játéknak, értem hogy a story...bla...bla...bla, de nem mondtam hogy csak a grafika számít, mielőtt megint felelsleges köröket futnátok, hogy időtlen a grafika, meg a hangulat.
Nem lényeg. -
#1129 Nem értem a mondatot. -
#1128 Attól még nem a 3.0-ás Unreal motor hajtja. Hanem a 2.5. Csak gondolom már nem akarták átültetni az egészet 3.-ra mert késett volna még vagy fél évet, inkább csak gyors belepakoltak 2-3 effektet a 3-ból. -
mester1987 #1127 "vagyis 3.0" xDDD -
mester1987 #1126 A motorban rejlő lehetőséget batár nagyok, úgyhogy aki fikázza előbb olvasson utána. Igazából ennyi. -
#1125 Modified 2.5, nem sima 2.5, vagyis 3.0 -
#1124 okés köszönöm:) -
#1123 Erről beszélek, amit az utolsó előtti sorban írsz. De mindjárt mondják itt nekem hogy ez már hangulat :D Pedig ettől lesz jó egy játék. Nem azoktól a faszságoktól amikkel az ilyen Crysis szintű játékokat adják el, fél óra után meg a hátad közepére se kívánod a játékot. -
#1122 Tuti. :) -
mester1987 #1121 Ha nem muszáj én sem írok baromságokat. -
#1120 Igen a 3.0 a 2.5-ből lett, vagyis köze van hozzá, ahogy a 2.5-nek az 1.0-hoz, hiszen abból fejlődött, a motor nem határozza meg a minőséget, a minőséget a motorban rejlő lehetőségek kihasználhatósága határozza meg. -
mester1987 #1119 Valószínű most szerkeztettem át (úristen). -
#1118 Nono. Az igazság az, hogy 2.5-re épül, ezt túrbozták fel, és kapott még pár effektet a 3-mas motorból is. Pl. a víz modell.
Én inkább 2.5-nek mondanám, mert az az alapja a motornak. -
#1117 Amint lesz egy kis időm rá, összeírok egy szösszenetet. -
#1116 "Infinite-ben sok a szabadtér, azért tűnik másnak"
Sejtettem.
Ettől még igazat írtam. -
mester1987 #1115 Várj, lehet, hogy végül 3.0 lett közbe belőle :D
Nem tudom 100%-osan értelmezni. -
#1114 Szar a link:
Unreal 3.0
Nemtudom a 2.5-et honnan szedted, az max ps2-re, mostani generáción Unreal 3 volt. -
#1113 Most néztem meg, mindhárom rész csont ugyanúgy néz ki technikailag. Infinite-ben sok a szabadtér, azért tűnik másnak. Egyébként szinte semmi sem változott az első rész óta, ami a grafika stílusát tekintve nem is baj, gyakorlatilag az örökkévalóságig időtálló, ahogy a cell shaded játékok is.
Magyarul totál felesleges ezen vitázni.
Én csak azt sajnálom, hogy sokan nem látják/értik azt a aprólékosságot, részletességet, művészetet, amit ebbe a játékba beleálmodtak, beleraktak.
Valamint ismétlem, ennek a játéknak a 60%-át a sztori adja. -
#1112 Nem feltétlen kell, de ettől még a régebbi részek jobban néztek ki. -
#1111 Csakhogy ez nem szép, ha télleg az lenne amit írsz a házak is szebbek lehetnének, sok low dolog van a játékban vagy nekem szar a vga-m. -
#1110 Ohh shit :D Nekem ezen akadt csak meg a szemem: "we've moved to Unreal Engine 3.0, we've done a lot of modifications on top of it"
Közbe olvasom, hogy ezzel csak az E3-on verték a mellüket. -
#1109 Ja jó, nem kell ahhoz jó grafika hogy az egész atmoszféra jó legyen és ebben nagyon is jó lett az összes Bioshock. -
#1108 Én meg a dizájnról beszéltem és nem a hangulatról.
Attól mert összehánynak egy rakás effektet attól még randa marad a játék. Megfelelő tálalással viszont még egy csúnyácskább játék is lehet szép.
Csak jól kell alkalmazni őket. Crysis pont hogy átesett a ló túl oldalára, már szinte kifolyott a szemem tőle. -
#1107 Igen aim assist kikapcsolható, ahogy szinte minden másik játékban, csak régebben volt olyan hogy automatán on volt. -
mester1987 #1106 Pont az 2. sorban van, hogy 2.5 -
#1105 Nemtudom, én látványról beszéltem eddig, a hangulat egy szubjektív dolog, nekem a TR hangulata joobban bejön mint ez a futurisztikus múlt stílus.
De én elsőnek látványt néztem másba nem mondtam véleményt.
Ez sem ronda, hanem átlagos, a Bio1-ben lehet nem volt sok tág helyszín, lehet azért, de az szebbnek tűnt, itt valszeg a nagy nyitott terek miatt csúnyácska, meg túl világos minden, ott szebbek voltak a színek stb. -
#1104 Jó lesz az 3-nak is... LINK -
#1103 hát hangulatban majdnem hogy ver mindent az utóbbi években (fps játékokra gondolok) -
#1102 Kikapcsolható:
\Documents\My Games\BioShock Infinite\XGame\Config\XUserOptions.ini
2 helyen is át kell írni, keress rá az AimAssist-ra. -
mester1987 #1101 Az Unreal Engine 2.5-tel? -
#1100 Hanulat szubjektív.
Bulletstorm messze jobb és Unreal. -
#1099 Amúgy este direkt megnéztem ezt az AUTO-AIM-es dolgot. Csak először segít rá mikor belenézel a célkereszbe. Ha nem nézel ki belőle már nem. Szerintem nem zavaró. Bár ha lenne opció én is kikapcsolnám. De azt hittem durvább "cheat" ez. -
#1098 Bio1. -
balays82 #1097 Nekem sem voltak jók a Konzolokszervize által tegnap kiküldött kódok. Ma délután írtam nekik egy normális hangvételű levelet, egészen pontosan 13 perc múlva küldtek új kódokat. Látom, sokan a sárga földig lehordták őket egy hiba miatt (amit valószínűleg nem is ők követtek el), ezért gondoltam szólok, hogy készségesen orvosolják a hibát, csak egy levélbe kerül. -
#1096 Most épp a grafikáról beszéltem pedig. Én nem estem hanyatt a grafikájától. Főleg az autós részeknél, meg a nagy bejárható területeken. Na ott látszott mennyire el van nagyolva az egész, hiába a hiperszuper feature-ök.
Egy Tomb Raider, vagy egy Assassin's Creed 3, sokkal szebb nekem. Vagy ott a Hitman Absolution. Most hirtelen ezek ugrottak be. -
#1095 már nem azért de azt mi nem veri oda? grafikában verhetetlen de csak ennyi -
#1094 Technikailag tényleg nem a TOP, viszont amit hangulatban átad ez a grafika az még a Crysis 3-mat is odaveri. Gondolok itt a fellegekre, hogy mennyire jól néz ki. Design nálam sokkal többet számít manapság, mint a grafika technikai oldala. ( szögletes élek, stb.)
Nálam csak az animációk "szögletessége" negatívum kicsit.
Ja a zenéről még nem is áradoztam, szerintem eszméletlenül zseniális a játék zenéje. Nagyon egyedivé varázsolja. -
#1093 nem tudok egyetérteni,hihetetlenül látványos és szép a játék,semmiképp nem lépett vissza,rakd fel az 1-t és majd utána mond ugyanezt:) -
mester1987 #1092 Na mondj, 1-et is. De jól gondold át.