Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát játékon belül offoljam az ambient cuccot, ebbe az insprectorba meg a bioshock profiljánál engedélyezzem?
Én már kezdésnél átállítottam az iron sightot a jobb egér gombra, így nagyon gyorsan feltûnt.
De legalább lehetne kikapcsolni. És ha konzolon ki lehet, akkor tényleg vicc 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Légyszi, oké?
(Most már értem miért vagy minuszban.)
Valaki eltüntethetné. :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De már kezd k*rva unalmas lenni...
Talán menj be a menübe és nézd meg a beállításoknál! Jézusom, mégis hogy kéne kikapcsolni, ha ki lehet. Rohadt idegesítõ egy emberke lehetsz...
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Auto-aimet hogy a faszba kapcsolom ki? Vagy ezt nem lehet és a játék egy ratyi konzolport? hmm.
sajnos a csillog a loot is trend lett😊
a kutya sem kíváncsi az idiotizmusodra, kisgyerek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mire beállítom az options, a bal oldali fülem tönkremegy...
Tudjátok mi a véleményem...
Ahogy látom nvidiátok van...nekem viszont AMD-m, de csak fél 11 körül tudok majd nyilatkozni.
Viszont UT3 engine-t használó játékok közül megvan a Dishonored is, az UT3 is, a Gears of War is, Mass Effectek is, Borderlands 1-2 is, Arkham City is...egyik sem csinálta emlékeim szerint.
Ha valakinek kell, írjön pü-t és elküldöm a kódot + a nevet.
Zárásig lehet átvenni.