2091
Bioshock: Infinite

10804749371363831955.jpg
  • grebber
    Már megint mondod a baromságokat.
    Vannak szép játékok ,meg szerencsére a next gen miatt mostmár konzolon is csak azok lesznek!
  • Shep
    DE neked semmi sem szép, szóval annyira ez nem meglepő :)
  • grebber
    A PC-s sem szép ezen nincs mit magyarázni!Itt pont hogy a rece lenne a legkevesebb gond.
  • Fpocok
    Valaki kérdezze már meg merlint, hogy a toogle zoom-al mit lehet csinálni.
  • MerlinW
    %USERPROFILE%\My Documents\My Games\BioShock Infinite\XGame\Config\

Disable Intro Videos:

Find XEngine.ini in the config folder, and change:

StartupMovies=2KLogoSweep720p2997
    StartupMovies=IrrationalLogoTest
    StartupMovies=UE3AnimatedLogo_ProRes
    StartupMovies=AMDLogo720p

To:

;StartupMovies=2KLogoSweep720p2997
    ;StartupMovies=IrrationalLogoTest
    ;StartupMovies=UE3AnimatedLogo_ProRes
    ;StartupMovies=AMDLogo720p

Increase FOV Range:

Bioshock Infinite's FOV slider currently only offers a 15 degree range. A fix is incoming, which should offer a much increased display, but you can get the same results by tweaking a value in the config folder's XUserOptions.ini.

Locate the line: MaxUserFOVOffsetPercent=15.000000, and change the value to 100. Alternatively, if you want an FOV setting of 90, set the value at 28.5 and increase the in-game slider to its maximum.

Adjust Mouse Sensitivity

If you'd like some finer control over the lowest settings of the in-game mouse speed, you can easily change the option menu's slider range. Again, you want XUserOptions.ini for this one.

Search for the lines: MinMouseLookSensitivity=0.100000 and MaxMouseLookSensitivity=4.000000. Change the Min value to 0.05, and the Max one to somewhere between 0.5 and 1. Again, this is purely for those wanting a finer spectrum over the lower range of mouse speed. If you prefer a twitch shooting style, you can happily skip this tweak.

Finally, as previously noted, you can unlock 1999 Mode from the very start with a keyboard modified version of the Konami code. Just enter Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Esc, Enter at the main menu.
  • DarkSector
    Nem akkora szám, főleg a fák+épületek.
    Lehez ez a fantasy meseszerű grafika miatt.
  • DarkSector
    Ezekszerint van rá igény. :)
  • Shep
    És DS-nek ez a csúnya? (majd jön Grebber ,hogy tiszta rece, mintha boxos képek lennének) :)
  • MerlinW
    Nálam egyébként így néz ki AA nélkül, normal DoF-al: (SPOILER)

• grebber
    " ha igényli valaki" Az emberi szem nagyon is igényli.

• DarkSector
    Nálam alig látható...:S
    a jobb oldali rendesen látható, a középső ali, a bal fele fekete.
    De akkor lejebb veszem
  • DarkSector
    Mondjuk a sárgás hatás az lehet az a világosság amit írtam, nálam inkább picit fehér, de mindegy is, az még javítható moddinggal, ha igényli valaki. :)
  • MerlinW
    A fényerőből tekerj le. Direkt írja is a beállításoknál, hogy a középső négyzet alig legyen látható.
    Soha ne legyen ennél csúnyább a kezeim között, és boldog gémer leszek.
  • DarkSector
    Ha nálatok nem így néz ki (hanem szebb) akkor vegyétek tárgytalannak.

• MerlinW
    Értem én, de lesz*rom:)

Azt csináltok, mondtok, amit akartok. Én azért vettem meg a játékot, mert jól akartam szórakozni. A játék tökéletes volt, az elsőtől az utolsó pillanatáig. Fantasztikus látvány, részletesség, remek zenék, történet, karakterek, nullla bug. Minden fillérjét megérte. Titeket csak sajnálni tudlak, hogy semmit sem tudtok élvezni...

A téma részemről lezárva.
  • DarkSector
    Te sem érted. :)

A játék stílusa egy dolog, nem is azt kritizáltam, mert mondtam 100x hogy az szubjektív, de hiába irom, sehal selát senki, mintha magamnak mondanám meg a ház falának.
    Sőt a játék történetére sem mondtam semmit, meg arra sem hogy szar a zene, vay szar az irányítás.
    Egyszerűen egy snasz komment volt, nem is értem mit harcoltok.

Mondtam hogy technkikailag kevesebb mint a 2 másik rész, most mindegy hogy a nagy tér vagy a hangya pöcse az oka, aztán ennyi.

Nem mondtam hogy a játék maga ettől szar.
  • grebber
    Sokszor nem értek egyet DS-ral ,de mondod te is a hülyeségeket!

" ha valaki olyan kritizál, akinek alapvetően nem jön be a stílus, illetve a játék negyedét sem látta. " A grafika kurvára nem fog változni végig ilyen szar lesz. De szerencsére jön majd a sweet FX megoldás és nem lesz ilyen Dirt szintű "sárgás homály" minden
  • DarkSector
    De most nem tudsz különbséget tenni a grafikus látvány és a művészi látvány közt?
    Az hogy egy kör alakú valami szögletes és lowpoly egy külön téma, mint az hogy a fűbe rózsák meg virágok vannak.
  • DarkSector
    Igen pontosan, ha valami jól néz ki nincs tartalom, ha van tartalom és közép-középjó a látvány, nem baj de miért akad a játék.

Én igen ezt szóváteszem mert zavaró.
    Dark Sector játék 10/10 az év játéka.
  • MerlinW
    "De én technikai - látvány oldalról nézem, mert nekem művészileg ez nem a világom."

Csak eljutottunk ide is. Ez van, nem jöhet be minden, mindenkinek. Nincs ezzel semmi gond. Azt nem értem, hogy ha nem jön be a játék, miért játszol vele, illetve miért rombolod itt a lelkesedést? A negatív kritikákkal semmi gond, viszont akkor nagyon is van, ha valaki olyan kritizál, akinek alapvetően nem jön be a stílus, illetve a játék negyedét sem látta.

Ezt hívjuk egyébként trollkodásnak:)
  • Myselor
    "De én technikai - látvány oldalról nézem, mert nekem művészileg ez nem a világom." alapbol nem jön be neked, te látod csak csúnyának,ennyi
  • Shep
    De te tiszta hülye vagy, ha valami szép akkor az a baj ,hogy hát de üres, meg szarul fut, ha valami meg jó de nem néz ki olyan jól akkor az megint nem jó neked. Az a helyzet, hogy nem jó neked semmi sem csak a DárkSzektor, pedig az csúnya is meg unalmas is.
  • DarkSector
    Ebbe is lehet piálni ahogy az eddigi részekben? :D
  • lalakov
    Rúgj be és tetszeni fog a játék is. ;-)
  • DarkSector
    Mint 100x leírtam ezt csak megjegyeztem, nem csak szép játékokkal játszom, pont ellenkezőleg, nekem mondod a grafot aki konzolon recehalmazokkal játszik? :D

Csak megjegyeztem hogy én másra számítottam így a generáció végén és 2 Bioshock után.
  • MerlinW
    Akkor játssz mással, ami nem "csúnya":)
  • DarkSector
    Most az hogy ilyen virágok vannak meg napsütötte mindenféle izémizé, ettől még nem szép.
    Most az egy másik téma hogy művészileg valakinek szép az egy dolog.
    De én technikai - látvány oldalról nézem, mert nekem művészileg ez nem a világom.
    A Dishonored sem.
  • DarkSector
    Mert ez csúnya, kidolgozottságra csúnya.
  • MerlinW
    Nem azzal van a baj, hanem, hogy egy egyértelműen gyönyörű képi világgal megáldott játékot "lecsúnyázol":) Most vagy te vagy vak, vagy mi:)

Mindegy, azt mondasz amit akarsz, én megyek inkább újra végigjátszani.
  • DarkSector
    Mindig ez van, bárki bármit állít, elsőre a külsőt nézed, egy csajon is, nem matekoztok elsőnek mikor meglátod.
  • HeadHunter86
    Csak nagy átlagban az ilyen topikokban a technikai részekkel vannak elfoglalva a legtöbben.
  • DarkSector
    Bár engem nem zavar a window mod.
  • DarkSector
    Háde ez nem hülyeség, csak annyi hogy nem feltétlen határozza meg a játék értékét, a felszín nem minden, de nem akkora baj ha megemlítjük.
    A játék történetéről nem tudok vitatkozni mert nem is akarok, és végig sem vittem, de annyira mentem már hogy a látványt láttam.

Feltéve ha valóban maxon megy, mert a beállítások legalábbis maxon vannak nekem.
    Gondolom nem virágbolti hiba.

Nem is baj ha nem durva a látvány, technika, legalább megy sok fps-t...pl: Dishonored, csak ott a bibi hogy nem megy sok fps-t, valamiért lassú, pedig ez nem akkora teher, legalábbis látványra nem tűnik akkora sóhajnak hogy elfusson a játék maxon, de nem fut. :) Vagyis elfut maxon csak leszedem ablakba...

No meg az egérlagg miatt. :P
  • HeadHunter86
    Még melóba vagyok, valamivel el kell ütni az időt :D
  • HeadHunter86
    Mondok jobbat, még a Bioshock 2 is a 2.5-ös motort használta. Tessék olvasni
  • MerlinW
    Kaptunk egy szuper játékot, és ti már megint a hülyeségeken vitatkoztok ahelyett, hogy élveznétek:)
  • DarkSector
    Ja bocs. :D
  • mester1987
    Az iskolában régen a 2.5-ös átlagot már felfelé kerekítették :D
  • DarkSector
    Linken 3.0
  • mester1987
    Csak általánosságban, nem a te hsz-dre "ment volna" :)