Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig totál Bioshock 1 az egész, a zipline kivételével.
Columbia = Rapture, Comstock = Ryan, vigorok = plazmidok (ugyanazt is csinálják amit a Bioshockban, csak más a nevük, ezt mondjuk tudtuk eddig is).
Játékmenet is ugyanaz. Szóval én még nem láttam semmit a csodából.
Van óbégató vending machine, bannerrek, plakátok, szobrok, emlékmûvek reklámok minden felé.
A karakterek arca is csont ugyanaz mint a Bioshockban.
A látvány összességében véve szépnek mondható, különösen a lebegõ épülettömbök, a fények, a színek és az ég. A karakteranimáció viszont nem nagy szám, és bambán néznek maguk elé az emberek, akárcsak a Bioshockban.
Kicsit olyan érzésem van, hogy a videókban megokosították kicsit a látványt.
Vagy csak túl sok idõ telt el az elsõ gameplay videók óta, és megjelent néhány szép játék azóta. Nemtom.
Mindegy, a lényeg nem is ez. Hanem hogy tényleg jó legyen a játék.
Nagyon sok minden megmaradt a Bioshock 1-bõl, kb. az elsõ percben érzi is ezt az ember.
Na majd holnap folytatom a játékot, meló elõtt kéne még aludnom.
Amúgy a Steelbok konkrétan mire való? Mindhárom DVD-t abba az egy slotba kéne tenni? 😄
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Akkor ez update formájában tuti javítva lesz. Sebaj addig auto-aimmel játszom, úgy se tûnt fel eddig a megléte 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mást még lehet benne, tudja valaki-e?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Érdekelne, hogy milyen lett a játék...
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Én régen voltam olyan perverz, hogy a sokszor akár 100-150 oldalas kézikönyveket is (pl. Warcraft 3) végigolvastam, mielõtt játszani kezdtem. Ez a fétisem. Az egyik.
Magyar kézikönyv:
zipline - légkábel
Bucking Bronco - Hõkölõ Csõdör
skyhook - éghorog 😄
Legalább fantáziadúsak, még ha némelyik kicsit hülyén is hangzik magyarul.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Igen a Season Pass olyan hogy az összes DLC-t megkapod ingyen ami a közel jövõben jön ki.
Átlag FPS-ek (FullHD, minden maxon a módosításokkal):
79.20 - Welcome Center
68.36 - Scene Change: Disregard Performance In This Section
61.22 - Town Center
56.13 - Raffle
96.81 - Monument Island
110.31 - Benchmark Finished: Disregard Performance In This Section
74.29 - Overall
Bioshock 1+ X-Com Enemy Unknown és persze 3kért Season Passot hozzá.
Azt a 7800 forintot megérte, sõt. Szerintem ez lesz a valaha elköltött legjobb 7800 forintom. Ha a Viagrát nem számolom, meg a Xanaxot.
Srác belerakta egy zacskóba a játékot meg a Steelbookot, gondoltam benne van a poszter meg a kódok. Aha.
Én vissza már nem megyek, de aki megy oda, az kérdezzen rá minden cuccra.