Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A többiben. 😊 Eddig csak pénzt találtam azon kívül, de arra meg nem szórnám el a lockpickeket.
zzeN
Az elsõben? Abban egy upgrade van, megéri felvenni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

köszi, meglesem
lalakov
A páncélszekrényekben csak pénz van?
kill3r21
hát utána 10 percet toltam addig jóvolt
az hogy teljesen eltünt az túlzás, de minimálisra csökkent
Azzal az átírással komoly meg is szûnt a szaggatás?
kill3r21
olvasgass vissza beszéltünk már errõl és pár megoldás is született
JethroHUN
40-60 Fps-em van még is szaggat a játék, ez mi?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Kivették, illetve megváltoztatták a modellt. Rájöttek, hogy egy kézzel nehéz játszani...

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
LEsznek....😄
CalebJoe
Ja, egy kicsit más lett a végeredmény, úgy néz ki mint egy Disney hercegnõ.

ha már róla modellezték akkor hol vannak a nagy csöcsök<#idiota>
Felraktam én is a melóhelyemre vga tesztelésre, nagyon állat játék. Régen játszottam már végig játékot (bf3 multi megy néha), de ezzel fogok játszani. 30-40percet elvoltam csak a minijátékokkal a vásárban a játék elején 😊 . Jól is van optimalizálva a játék, 6770-es vga-n egész jól ment a játék.
grebber
Játsszál csak tovább
nem csak egy verzió van a kiscsajból

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Hát én is játszottam vele egy kicsit eddig nagyon bejön.

De most találkoztam a csajjal na az nagy csalódás nekem sokkal jobbra
számítottam ha legalább úgy nézett volna ki ahogy a Bannerben egy szavam se lenne de így kár változtatni rajta. .
"Ember dönt, rabszolga engedelmeskedik."
Már úgy gondoltam, hogy két érték között változtatja, tehát vagy 60 vagy 30, közte nincs, pl 47.
Evin
Veszel egy "gyorsabb" monitort, 2ms alattit.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Adaptive V-sync? Én azt használok, bár nem méregetek semmit.

Az feltûnt már valakinek, hogy ha Vsync-t kikapcsoljuk, akkor elég komoly fps növekedést lehet elérni?😄 Bekapcsolva, nekem fixen 60 és 30 között ugrált, és elég zavaró volt mikor lement 30-ra. Kikapcsolva világítótoronyban, 130fps, és nem ment 45-50 alá. Meg lehet oldani, hogy Vsync-el se menjen le, automatic 30-ra?
AntiHero
kb 6 óra játék után még csak part 13 a 30ból 😮

Pro:
- Nagyon szép játék és hangulatos is.
- Jól optimalizált!
- Pályák szépen fel vannak építve.
- Nincs olyan "csõ" érzés mint a Bioshockba, de nincs is túlbonyolítva egyik pálya se.
- Zenék és Hangok 5*
- (mini puzzle)

Kontra:
- Viszont iszonyat könnyû. 1x haltam meg eddig (normal).
- Pénzem csak gyûl-gyûl, de kb semmire nem költök mert jó minden alapon eddig. Minek fejlesszem, ha nem szükséges (?) alapon már több mint 6.000-em van. 😄
- A játék a szádba rág mindent, kezed alá ad mindent. Eddig legalább is.

Eddig tetszik a játék, izgalmas a történet is. Csak már bánom, hogy nem hardon kezdtem el ..vagy 1999 módban 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

azt tudjátok hová ment a játék?

wedge31
Nekem is megjöttek a kódok...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Megvan a Comstock sniper kód, de... lehet én vagyok hülye, nem vágom hogyis váltsam be.

Köszönjük, hogy minket választottál és tõlünk vásároltad meg játékodat!
Alább küldjük Neked a DLC kódot, melyet online tudsz beváltani az industrial Revolution kódhoz hasonlatosan tudod felhasználni.

Ezt követõen meg kell nyitnod a www.finkmanufacturing.com oldalt, itt pedig egy gyors regisztrációt követõen (amiben meg kell erõsítened az email-címedet az oldaltól kapott regisztrációs levél linkjét követve) meg kell adnod ezen az oldalon a 4*4-es kódodat, amit kaptál.

Fontos: ezt követõen ki kell választanod, hogy milyen platformra rendelted elõ a játékot, ezt a késõbbiekben nem tudod megváltoztatni. Erre az információra azért van szükség, hogy a játékban megnyert extrákat a PS3-as játékosok PS3-as letöltõkódok formájában kapják meg, a PC-sek pc-sként, a 360-asok pedig 360-as kódként! Figyelj tehát arra, hogy azt a platformot jelöld be, amire megrendelted a Bioshock Infinite szoftvert.

Most regeljek újra az oldalon vagy a meglévõhöz adjam hozzá az új kulcsot?

DarkSector
"Nagyon fullos benchmark, ami teszt után excel fájlban mutatja az eredményeket. Továbbá az Industrial Revolution, mellyel ki lehet nyitni kódokat a játékhoz."

májgád...<#wilting>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még mindig nem indítottam el, de kezdetnek pár apróság, amibõl látszik, hogy igenis lehet még odafigyeléssel pc játékot kiadni.
Nagyon fullos benchmark, ami teszt után excel fájlban mutatja az eredményeket. Továbbá az Industrial Revolution, mellyel ki lehet nyitni kódokat a játékhoz. Apróság, de mégis ha az utóbbi idõk hanyag portjait nézzük, ez messze kimagaslik. Remélem van olyan jó a játék, mint mondják. Én kb. azóta várom, hogy az elsõ hírek felröppentek róla évekkel ezelõtt. 😊
wedge31
Hát azt kell, hogy mondjam ez a játék kurva jó lett...<#taps>

egy mese is lehet szép 😊

Solid Snake

meseszerû, de szép <#hehe>
hát igy elsõ nekifutásra nekem nem jön be a grafika.. szép de meseszerû!

Csekkoljátok az e-mailt fiúk! Nekem most jött a sniper és Bio1 kód!

Telefonálj rájuk, nekem egybõl megjött a bio1 kód, és azt mondták a másik dlc-t is mindjárt küldik.
Na nekem is megjött konzoloszervizébõl. Sajnos fémdoboz nem volt, se poszter. Azóta telefonon beszéltem velük, poszterért vissza lehet menni, fémtokból pedig az új GOW játék fémdobozát kaptam.
Búfelejtõnek hozzámvágtak vagy 4 különféle posztert, meg egy star wars kinect pólót. Jó, hogy próbálkoznak, de az a fémtok hiánya nagyon fájó, baromi szépen mutatott.
Már csak a játék fusson stabilan!😊
Nekem se. Bár a Bio1 megvan, eladni max 500 Ft-ért tudnám vagy egy havernak adni. Sniper DLC...
Dead Space 3-nál volt hasonló szitu, igaz ott késõbb volt nekik a két másik DLC-je, írtam nekik, megkaptam a DLC-ket.

Bár még nem próbáltam, de a nevében is benne van, hogy Bioshock, nyilván nem egy Dishonoredre, vagy Half Lifera kellett számítani.. Szvsz a Bishock elég korrektül felépített kis cucc volt, mai napig elég komoly élményfaktora van. Ha tényleg hasonlít rá, akkor nem lehet panaszunk, persze akinek az 1. rész nem tetszett, de ezt kipróbálva fújjog, mert hasonlít, attól kérdezem, hogy mire számított?

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Fpocok
Írjál rájuk, hogy mi a helyzet... érdekel, hogy mi lesz.

wedge31
A bio1-t sajnálom csak az nagyban befolyásolta, hogy egyáltalán megvettem a játékot.

Egyáltalán a Season Pass tartalmazza az Ultimate Songbird Edition & a Premium Edition plusz tartalmait?
Fpocok
Már más is panaszkodott az elõbb a konzolokra. ÉN MONDTAM, hogy egy szarrágó köcsög banda.

wedge31
A konzolok elmehet a picsába se egy db dlc se a bioshock 1 kodja nincs meg...

Én is kb. ott tartok. 96 perc, de eddig még... tényleg nem rossz, de olyan, mint a BioShock.
Igaz még szinte semmit se próbáltunk, láttunk és nincs Elizabeth se. Szerintem ha majd velünk lesz kezd érdekes lenni.

Azért az elején kifeküdtem mikor megláttam a világítornyot meg minden. Láttam már trailerben, de azt hittem full CGI, min t az 1-ben a bevezetõ, de nem!

drop
köszönöm megpróbálom és írok<#eljen>

Nézd meg, amit linkeltem és még az NVIDIA PhysX-ot ajánlom (mindegy, hogy ATI vagy NVIDIA kártyád van, kell hozzá).
drop
megnézem csak újból elkezdtem leszedni, mert mikor kezdõdik a játék a van egy fehér szöveg és ott a szöveg is szét van mosódva.alig vártam ezt a játékot megvan mind a 2 bio gond nélkül ment, ez meg kb játszhatatlan

drop
sokk embernek van ilyen steam fórumon is de kb senki nem tud semmit csak azt hogy gond van kb enyi

Figyu, ezt futtasd le, mert kell az Unreal Engine 3-as játékokhoz!
Összesített cuccok vannak benne, mint pl. VC++, .NET Framework...

Unreal Engine 3 Redistributables v1.10886

Majd írd meg, hogy sikeresen fel-e települt és jó-e lett vele.
Fpocok
Keress rá a gondra neten. Nem hiszem, hogy csak nálad van.

Fpocok
Nekem az tetszett a bioshock 1ben, hogy lassú volt, sötét, és nem lehetett tudni, mi a fax van. Pontosan a mostani ellentéte. Persze ettõl még az Infinitenek is van hangulata. Ez is jó, csak másképp.

drop
6670 ati kártya uj driver ujbolt leszedtem a játékot steamröl is

drop
nem tud valaki segíteni nem tudom a grafikát low- very lownál feljebb tenni +mikor a hajoba oda adják a ládát a fénykép csak ilyen elmosódott textura van máshol is van ilyen baj mosodás