2091
Bioshock: Infinite
-
#1211 Ez baromira kellett ebbe a topikba... muszáj neked is szétoffolni? -
Romboljunk...:d -
#1209 ..azért vicces, hogy pont te nem érted a szarkazmust:) -
Nesze nektek grafika.... -
#1207 ...azért az vicces, h pont te írsz FULL HD-ről. -
#1206 egyetértek,de van 1-2 szögletes dolog,meg nem full hd ezért nem szép:( egyeseknek érted:) -
#1205 Meseszép a játék. miről beszéltek itt - már mint egyesek.
Pár jelentenél úgy éreztem, hogy Alice Csodaországában vagyok, de komolyan. Gyönyőrű a látványvilága. EZ BAZI NAGY TÉNY :) -
#1204 ez nagyon szép ez a dal:)
-
#1203 Mondtam hogy a játék nem tetszik? -
#1202 Kösz. -
#1201 1x írtam, megnézhetitek, a többi csak válasz volt. -
#1200 Én ezután arra nem jöttem rá, hogyan jutok vissza a ládához. Illetve talán sejtem, de kimaradt. Majd a köv végigjátszásban..:) A kódkönyvet is megtaláltam, de a kódolt üzenethez sem találtam vissza az átformált világban:) -
#1199 Én csak arra akartam utalni, hogy sosem irkálok olyan játék topikjába, ami nem tetszik nekem. Nem értem miért érzed jól magad attól, hogy fröcsögsz egy olyan dologról, ami nem érdekel téged. Én sem kritizálok a COD, BF, NFS, StarCraft, Diablo, stb topikokban. Gondolkodjunk már.
Olvass vissza kicsit és tiszta képet kapsz arról, hogy amióta "véleményt nyilvánítasz", egy szó sem esett a játékról, csak meg a flame-trollkodás. És minden új játéknál ez megy... k*va unalmas. -
#1198 Dehogynem, én bírom...mikor valaki tényleg nyitott szemmel és tényszerűen közeliti meg a megvalósítást... -
#1197 Ez a rész nagyon tetszett. Ezért érdemes jól körülnézni, nem csak rohanni a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1196 De csak elég 1x!
Nem kell minden egyes embernél ugyanúgy leírni hogy neked nem tetszik!
Mert csak a győzködés fog menni ami egyék oldalról sem fog megvalósulni!
Akinek tetszik a grafika egészségére akinek meg nem így jártunk ennyi! -
#1195 Ja hogy nem szabad véleményt írni? -
#1194 Nah megjött dark, és kitört az aktuális grafikai háború...
Nézzél inkább BF4 vidit....:D -
#1193 Hm, fasza, egyik kód sem működik :( -
#1192 Steam, fent játékok menü, termék aktiválása. Oda beírod a dlc kulcsát és kész. -
#1191 Kicsit részletesebben leírnád? A Cdgalaxisban vettem, a kódok a számlán vannak rajta. A játékot pedig install során aktiváltam, a steamen nem találom ezeket a DLC-ket... Help pls! -
#1190 Steam-en? -
#1189 Ahogy a játékot. Játék hozzáadása, termék aktiválása. -
#1188 hát én nekem 3x-ra sikerült.fuu de szopás volt hallod :D ott majd nem tudom télleg hogy oldod meg, -
#1187 Öhm, a DLC-ket hol lehet aktiválni? Megvannak a kódok, de hogy kell?
-
#1186 Persze, persze, csak ezért néztem meg a képeket, hátha az én gépem nem jeleníti meg maxon a játékot, annak ellenére hogy a beállítások úgy vannak. -
#1185 Jaja, nekem is a léghajós rész jutott az eszembe, aminek normal-on is 5x estem neki, mire összejött..:) Lövésem sincs még hogy oldom majd meg, de rajta leszek a témán:) -
#1184 a végén azért ez szopós lesz xd -
#1183 Ez az 1999 mód kemény:) HC cover-fight:) A nagyobb dögök egy lövéssel fektetnek, a harmadik halál után pedig vissza a chapter elejére:) Nem kicsit stresszes, tetszik:) -
#1182 jah:) -
#1181 Hagyd rájuk... talán egyszer majd megértik. Vagy nem:)
-
#1180 kurvára azt nem fogjátok fel hogy a grafika nem abban merül csak ki hogy mi mennyire éles kidolgozott,hanem a látvány összessége,az összkép.a részletek.jaj istenem.ettől lesz szép a játék pl -
#1179 Nekik szép , nekik 10/10 ennyi nem kell minden embernél elmondani!
Beletörődünk és ennyi!
-
#1178 Igen nálam is ilyen, ez nem tartozik a szép játékok közé, átlagos. -
#1177 Te is vedd lejjebb a brightness-t, alapból nagyon magasan van. -
#1176 ennyi -
#1175 Nálam maxon minden és így néz ki: LINK
(6 órát játszottam vele, lehet SPOILER) -
#1174 A grafika!Mert hogy képzeljük ,hogy nekünk nem tetszik mert semmi kimagasló nincs benne! -
Andriska86 #1173 Mi a vita tárgya? :)
Hangulatra nagyon ott van, technikailag viszont messze nem a csúcs, ennyi.
-
#1172 Én tudom ,hogy vannak szép játékok de neked grafikailag sehol semmi nem elég jó ennek elég sokszor hangot adtál már, szóval nem magamtól találtam ezt ki.