Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az hogy teljesen eltünt az túlzás, de minimálisra csökkent
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Parasite Eve 2, best game EVER!
ha már róla modellezték akkor hol vannak a nagy csöcsök<#idiota>#idiota>

Next PC upgrade: 2022
De most találkoztam a csajjal na az nagy csalódás nekem sokkal jobbra
számítottam ha legalább úgy nézett volna ki ahogy a Bannerben egy szavam se lenne de így kár változtatni rajta. .
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Pro:
- Nagyon szép játék és hangulatos is.
- Jól optimalizált!
- Pályák szépen fel vannak építve.
- Nincs olyan "csõ" érzés mint a Bioshockba, de nincs is túlbonyolítva egyik pálya se.
- Zenék és Hangok 5*
- (mini puzzle)
Kontra:
- Viszont iszonyat könnyû. 1x haltam meg eddig (normal).
- Pénzem csak gyûl-gyûl, de kb semmire nem költök mert jó minden alapon eddig. Minek fejlesszem, ha nem szükséges (?) alapon már több mint 6.000-em van. 😄
- A játék a szádba rág mindent, kezed alá ad mindent. Eddig legalább is.
Eddig tetszik a játék, izgalmas a történet is. Csak már bánom, hogy nem hardon kezdtem el ..vagy 1999 módban 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Köszönjük, hogy minket választottál és tõlünk vásároltad meg játékodat!
Alább küldjük Neked a DLC kódot, melyet online tudsz beváltani az industrial Revolution kódhoz hasonlatosan tudod felhasználni.
Ezt követõen meg kell nyitnod a www.finkmanufacturing.com oldalt, itt pedig egy gyors regisztrációt követõen (amiben meg kell erõsítened az email-címedet az oldaltól kapott regisztrációs levél linkjét követve) meg kell adnod ezen az oldalon a 4*4-es kódodat, amit kaptál.
Fontos: ezt követõen ki kell választanod, hogy milyen platformra rendelted elõ a játékot, ezt a késõbbiekben nem tudod megváltoztatni. Erre az információra azért van szükség, hogy a játékban megnyert extrákat a PS3-as játékosok PS3-as letöltõkódok formájában kapják meg, a PC-sek pc-sként, a 360-asok pedig 360-as kódként! Figyelj tehát arra, hogy azt a platformot jelöld be, amire megrendelted a Bioshock Infinite szoftvert.
Most regeljek újra az oldalon vagy a meglévõhöz adjam hozzá az új kulcsot?
májgád...<#wilting>#wilting>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon fullos benchmark, ami teszt után excel fájlban mutatja az eredményeket. Továbbá az Industrial Revolution, mellyel ki lehet nyitni kódokat a játékhoz. Apróság, de mégis ha az utóbbi idõk hanyag portjait nézzük, ez messze kimagaslik. Remélem van olyan jó a játék, mint mondják. Én kb. azóta várom, hogy az elsõ hírek felröppentek róla évekkel ezelõtt. 😊
Búfelejtõnek hozzámvágtak vagy 4 különféle posztert, meg egy star wars kinect pólót. Jó, hogy próbálkoznak, de az a fémtok hiánya nagyon fájó, baromi szépen mutatott.
Már csak a játék fusson stabilan!😊
Dead Space 3-nál volt hasonló szitu, igaz ott késõbb volt nekik a két másik DLC-je, írtam nekik, megkaptam a DLC-ket.
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Igaz még szinte semmit se próbáltunk, láttunk és nincs Elizabeth se. Szerintem ha majd velünk lesz kezd érdekes lenni.
Azért az elején kifeküdtem mikor megláttam a világítornyot meg minden. Láttam már trailerben, de azt hittem full CGI, min t az 1-ben a bevezetõ, de nem!
Összesített cuccok vannak benne, mint pl. VC++, .NET Framework...
Unreal Engine 3 Redistributables v1.10886
Majd írd meg, hogy sikeresen fel-e települt és jó-e lett vele.