Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Kezd a fenéket, tudni kell programozni, ha nem lennének szebb U3-as játékok, még mondanám hogy igazad van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát nem olyan csúnya ez. Csak már kezd kimenni a divatból az UE3.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DarkSector
Nézd össze.
Már az elején a repcsis rész mikor lezuhan látványosabb. Bio1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen. 😄
DarkSector
Mit?
Hogy gyengébb a látvány?

Ezt csak egy gyenge viccnek tudom csak értelmezni.
DarkSector
Lehet, ettõl még ez nekem gyengébb.
Nem a játék gyenge csak látványra számiítottam valami szebbre.

FullHD mellé nekem nem kell élsimítás, nem a recék miatt szép vagy csúnya egy játék.
Az csak egy kevéske javítás, hogy milyeneke a textúrák, meg kidolgozottság az a fõ dolog,

Azokba még élsimitás se volt 😄
Myselor
köszi szépen,hát a végét pls,én annyira jól nem bírtam.vagyis de csak így se értem,de ez szerintem már nem a fordítás miatt.de légyszi,hátha 😄
am jólértettem a többit,akkor azért egész jó az angolom assszem😊
DarkSector
Hu bazze ez elég csúnyácska lett.

Sok szögletes cucc van a játékban nincsen lekerekítve, pedig mindent felnyomtam max-ra.
Ettõl nekem a Bio1-2 szebbnek tûnt.

Seth
A Konami kód 😊

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Hihi ez jó😊 1999 mód elérése konzolon végigjátszás nélkül:
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, (Cancel), (Confirm)

[merlinw.org]

MerlinW
Itt a plot-ban szépen le van írva. Ha kell lefordíthatom a lényeget. Az utolsó bekezdésben van leírva a végkifejlet.

[merlinw.org]

Myselor
nincs ,és választásoknak sincs értelme azthiszem😊
Azt még áruljátok el, van-e többfajta vége a játéknak?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
egy kicsit spoilerben,elmagyarázhatnád a végét,nekem zavaros volt és nem mindent értettem.légyszi😊
és ki is fugázták? 😄
Nem tudok róla, de azóta becsempézhették 😄
vrtg
Karaktermodellek tényleg viccesek, nekem is az tûnt fel elsõnek. Az ellenség mesterséges intelligenciája meg egy hulladék, nem csak hogy megállnak az út közepén, de párszor volt olyan, hogy fickó észrevesz, rám ordít hogy enemy aztán csak áll velem szemben. Vagy a csaj által idézett mech is megy a katonák után, aztán csak áll velük szemben kezében fullos gatlinggal.
HP, pajzs fenntartása legnehezebb fokozaton mocskos nehéz, rambozni nem lehet. Két-három lövésbõl lemegy az egész pajzs, pedig már vagy 4-es szintre fejlesztettem. Életért is mindig turkálnom kell dobozokban. Van az a cucc, hogy pár másodpercre immunitást ad a sebzésre ha felveszel kaját...na hát e nélkül kb kínszevedés lenne a játék, helyenként olyan nehéz. Lõszerrel ugyanez, vagy állandóan cserélgetni kell a fegyvert, vagy automatákból venni muníciót. Emiatt kb. pénzem is alig van, plusz ugye ha meghal az ember még le is von vagy 100-at, aztán ha elfogy akkor szevasz. Nekem potionoket is csak hébe-hóba dobál Elizabeth, jó pár helyen csak úgy tudtam eddig továbbjutni, hogy rendszeresen vissza kellett vonulnom lõszer/élet hiányában, vagy magam után csalva az õröket, vagy fedezék mögül kiszedve, megszállva õket. Eltévedni meg tényleg lehetetlen segítség nélkül is, a különbözõ nyilakat meg jelzõ szarokat így ki is lehet kapcsolni.

kill3r21
tehát fegyver slot nem 😄
Mondjuk rosszul írtam a kiadásokat, de ezek vannak plusz a 2 fegyveredre dupla tár és mindkettõ aranyozott.
#564 - mukodj mostmán
Majdnem <#zavart2>

kill3r21
akkor jovan akkor xD
kill3r21
Akkor valamit félreértelmeztem, mindha valameik premium verzió ezt tartalmazta volna extraként de akkor benéztem
Seth
Nem, nincs ilyen.

PSN ID.: Beegabor

Lehet unlockolni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kill3r21
kivi lennék hogy lehet unlockolni azt hogy 4 fenya lehessen nálunk, tudtommal van ilyen elhetõség is...
Simán. 😊

Skill alatt a plazmidos hokusz-pokuszt érted/érti? Mert abból nekem többem van, már legalább négy. Csak fegyver van lekorlátozva kettõre. Van még a Gear/ruha, abból 4 könbözõ lehet egyszerre nálunk (én csizmát még nem találtam, de az összes többibõl már sok van, lehet õket váltogatni).

kill3r21
Szúrnám a csajt mint az új Larát...:d
Tegnap kb hat órát toltam. Nagyon jó játék, olyan amilyenre eredetileg számítottam. Sajna a kiemelkedõ kritikák miatt kissé megemeltem az elvárást. Nekem a program "csak" 9/10 (kis jóindulattal), tehát bõven átlag feletti, élvezetes játék. Hozta az elõzõ Bioshock színvonalát, de azt a színvonalat.
Ami engem zavart, - de nem vészes és nem hiba, vagy ilyesmi, - pl kb egy kisfiú és egy kislány model van a játékban. Minden sarkon ugyanezekbe futottam bele. Ugyanúgy néznek ki a szüleik, ugyan az a piknikezõ pár hever mindenhol stb. Az ellenfél AI-je se változott az elõzõ rész óta, ugyan úgy kifutnak az út közepére terpeszbe állnak és tüzelnek, hogy én szépen sorba leszedhessem õket. A korábban belinkelt tesztben (talán GameStar-os cikk nem emlékszem) írja a faszi milyen jó végre nem regenerálódik a HP és bizony gyûjtögetni kell a medkiteket. Ez tök jó és így is volt egészen addig míg oda nem adták a pajzsot, ami pontosan úgy mûködik mint a regenerálódó HP. A különbség az, hogy most van egy biztonsági HP csík is. Dupla védelem. Mondjuk én csak normál fokozaton játszom, gondolom ennek inkább nehezebb fokozaton van jelentõsége. A másik meglepetés, hogy azt hittem majd kapkodhatom fel a fegyvereket a földrõl, meg guzsorgathatom a lõszert. Hát nem Elizabeth rögtön fejbe dob nem is kevés lõszerrel mihelyst fogyóban van. Sõt amikor valahogy lement a HP-m rögtön adott medkitet is. Aha, oké. Akkor minek turkálok a kukákban? A környezet nem rombolható, még egy rohadt vázát sem tudtam szétlõni a shotgunommal. Itt említem meg a fegyverek hangját. Nekem nem nagyon tetszenek (de ez egyéni ízlés). Egyenlõre nem tudom hova tenni a bolondvezetõt sem. A nyilat, ami mutatja merre menjek. Hat óra után még nem volt rá szükség, mert nem lehet több irányba menni, nem lehet eltévedni. Teljesen lineáris, ráadásul Elizabeth majdnem mindig elõre fut és õ egybõl a jó irányba megy. Feltételezem a bolondvezetõ késõbb lesz fontos a játékban.
Ez nem kritika, csak azért soroltam fel mindezt, hogy mi az okom rá, hogy nálam ez nem 10/10. A sztoriról nem szólok semmit. Eddig jó, remélem késõbb érthetõbb is lesz, most még sok minden nem világos.
Ami viszont nagyon bejött az ELizabeth. Remek karakter, aranyos, életvidám. Bioshock! Szép a környezet. Eddig jó történet. Skyline, ez szórakoztató csúzda és ugrabugra.

kill3r21
Csak poénból irtam a felsorolást nem oltásból, szal nyugalom srácok....teljesen jó, hogy kit mirõl lehet megismerni...😊
Én Grebber mindik tûkön ülve várom mikor érsz a játék végére, számojmra ez fontos infó...ha hiszed ha nem....
Fpocok
Én úgy láttam, hogy a sztori során kapod sorban õket. Egyszerre kettõ lehet nálad, viszont ha Q-t lenyomod, akkor gyakorlatilag azonnal tudsz váltani skillt... így teljesen felesleges volt lekorlátozni kettõre.
Boltban szerintem csak upgradeket lehet venni hozzájuk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
De hát írtam pár kommentel lejjebb, hogy nagyon tetszik.

Tatyla
Még csak a játék elején járok, de minden skill nálam lehet vagy csak 2 és mindig meg kell venni amit használni akarok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Ezt zokon veszem hogy a ”csak nekem van igazam és próbálom mindenkire ráerõltetni” DShoz hadinlítasz :-(

Arról meg továbbra se tehetek, hogy egy játék fõ sztorija rövid.

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Maxtreme, grafika mániákus....
Fpocoknak minden szar...
Grebber mindent letolt pár óra alatt...
Darksector, grebber tesója....
Shep meg SweetFX matyi....
Csokis meg a teknikai gurunk...😄
Kivan még? 😄
Akkor nyomás majd mégegyszer végigjátszani 1999 módban 😛PP
MerlinW
Végére értem. 20 óra lett kb. Nálam ilyen egy 10/10-es játék. Hibátlan. A történet pedig... az utolsó óra végig WTF, ahogy derülnek ki a dolgok😊 Nem hittem, hogy az elsõ rész komplex történetét és fordulatait meg tudják ismételni, de sikerült. A látvány végig példátlan, mind mûvészetileg, mind részleteiben. Az 1999 mód pedig még tovább emeli a játék hangulatát.

Az pedig, hogy Liz hova visz minket a játék végén +10 pont😊
Lényeg, hogy a szöveges tartalom a játék lelke, aki nem jó angolos, az csak a játék 40%-át tudja átélni.

[merlinw.org]

Fpocok
fail

jarlaxxe
" Eddig a játék egy hatalmas csalódás számomra. " - jelentkezzen aki ezen meglepödött...<#hehe>

Fpocok
Kellett pár óra, de végre rájöttem, hogy mûködik az inventory rendszer.
Eddig a játék egy hatalmas csalódás számomra.
Pozitívan. Nem szeretem, amikor nincs igazam, de be tudom ismerni.

kill3r21
vicces fijúúú 😄
Fpocok
Mekkora egy balfasz.

wedge31
Resi6 topikba.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kill3r21
majd most...😊
kill3r21
Off
Mi a stájsz amúgy, vitted a gamet? 😄