2091
Bioshock: Infinite
-
#1291 Én is hardon toltam, a vége nem a legkönnyebb, de nem is lehetetlen, a lényeg hogy a helyzethez megfelelő gear legyen összeválogatva, pl. a +30% sebzés minden fegyverhez amíg kapaszkodva közlekedsz jelentősen javítani tud az esélyeiden, különösen a dupla patriot támadások alatt. Persze egy szerencsétlen shopot itt sem tudtak betolni sehová, így kulcsfontosságú hogy okosan használj fel mindent a környezetedben, rakétázni csak patriotra szabad, lehetőleg hátulról, mindenki más ellen megfelelhet a sniper tisztes távolságból, plusz ha minden veszni látszik jöhet a madárka...legalábbis nagyon indokolt esetben, mert alapvetően nem azért van ott hogy a te dolgodat végezze, ajánlott rögtön küldeni a zeppelinek ellen, amint a cooldown megtörtént...mivel amíg zeppelin van, addig dupla patriot hullám is van és 3-4 hullámnál többet kibírni belőlük már művészet...de szerencsére annál többet nem szükséges, ha minden kártyádat jól játszottad meg. :) -
#1290 Fasza, akkor lassan itt az ideje bekészíteni a nyugtatót. :) -
#1289 hát ha az nehéz volt ,nem mondom hogy nem,szerintem is kicsit,de a legvége,nagyon az,ott fogsz majd még agyfaszt kapni:) -
#1288 Tejóég ez a játék irgalmatlanul nehéz így a vége felé. Comstock ház alsó szintjén elintézni azokat a köcsögöket kb 30 machine gun lőszerrel meg 4 rakétával?Lófaszt, meg se kottyan nekik, lőszerautomata meg sehol. Vagy 10 percig szaladgáltam körbe-körbe, pajzs feltöltésre várva, időnként hátra-hátra csapva egyet mire megdöglött mind. Még jó, hogy azt a tüzes melee szart meg a gyorsabb pajzs feltöltést megtaláltam különben sose jutottam volna tovább. Mondjuk már a temetős rész is kellemes volt, simán vesztettem vagy 1500 pénzt meg az összes lőszerem elfogyott mire kivergődtem onnan. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz, évek óta nem láttam játékot ami legnehezebb szinten így szopat. Nem is folytatom egyelőre tovább, pedig már tuti a vége jönne lassan. (~15 óra gameplay eddig) -
#1287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy melyik pálya azt így nem tudom, de most rabolta el Elizabeth-et az a nagy robotmadár, és most megyek megkeresni. -
crosscut #1286 Háromnegyede? melyik pályán tartasz? (amit a load screennél ír) -
crosscut #1285 ja és még annyit tennék hozzá a negatívumhoz: (ami leginkább nem tetszik)
A pályatéma változások nagyon minimálisak. (Bio1ben ugyebár medical theme, nature/arcadia theme, art/fort frolic theme stb) Pedig ezért vártam leginkább. -
#1284 Én most járok 9 óránál és MerlinW szerint ez a háromnegyede lehet kb. -
crosscut #1283 azért a fegyverlimittel tudtam talán leginkább megbarátkozni, lényegében bármikor le tudod őket cserélni mert annyi van mindegyikből mindenhol.
Azért remélem majd jön majd a következő lépcsőfok is az ilyenből:
Csak 1 fegyvert tud a főhős cipelni és azt is csak úgy hogy le kell rakni időnként mert pihentetnie kell a karját/gerincét. -
#1282 Gondolom ehhez a játékhoz is (mint BL 2-höz) lesz majd kulcs action, vagy árulni fogják őket darabonként / ingyen :D -
#1281 Bejártam mindent, jó talán maradt néhány láda de amúgy mindent bejártam. -
#1280 A fegyver upgrade-et én sem értem miért nem csinálták meg. Ez kicsit visszalépés. A fegyverlimitet még meg is értem. Elég durva mikor 8-10 fegyót magánál tart egy játékos :D Meg akkor semmi értelme nem lett volna annak, hogy elizabeth odadobjon néha egy snipert pl. -
crosscut #1279 Mindent megnéztél?
Én nem reggeltem steamre, kalózzal tolom. Megvettem a Songbird kiadást (nem bontottam fel), meg a könyveket. Meg vlszeg a board gamet is megfogom, ha már Bio1,2ből is minden szar megvan.
Ami főként nem tetszik a játékban:
2 fegyver limit
fegyvereket hiába upgradelem nem látszik rajta (pedig milyen jó volt ez az első két részben)
Nincs rendes save. (jó cserébe minden "W" megnyomásnál ment kb :D)
A "boltok" kb értelmetlenek.
Elizabeth szerintem korántsem olyan "ütős" karakter mint mondták. (azt meg már meg sem említem, hogy hányszor "bugzott" be: falon átadta lőszert, furán állt mikor odanéztem)
Az elején míg nem találtam meg Elizabethet "csőjáték" volt semmi extra szoba vagy hely amit fel lehetett volna deríteni. (kivéve az elején lévő minijátékos részt) -
#1278 Ha ereditbe Steamen toltad akkor ki van írva a játékidő a címe alatt. -
#1277 Nekem nem tudom mennyi volt :D, de mindent megnéztem. Még a környezetet is, elmentem minden felé. Ha összes gyűlt a lockpick akkor vissza mentem vmi otthagyott zárhoz. Szerintem az egész játék tartalmilag 2x olyan hosszú mint a Tomb Raider volt. Annál csak az értelmetlen gyűjtögetés a sok idő. -
#1276 Nálam 9óra volt, az már elég jó egy FPS-nél. -
#1275 Az engem is meglepett (((: -
mester1987 #1274 Az alpáriség azért kicsit durvább színvonalú :D -
mester1987 #1273 +1 -
crosscut #1272 Szerintetek nem rövid a játék? -
crosscut #1271 nyilván "nézelődni" nem állok meg, felveszek mindent amit találok, meg minden helyre benézek amit a játék felkinál de úgy önmagában csak nézelődni hogy "jajj de szép meg jajj de jó" nem állok meg.
-
#1270 Grebber alregje :) -
#1269 De, ha már ott tartasz akkor baromira sietsz :) -
crosscut #1268 és nem sietek egyáltalán. -
crosscut #1267 Szerintem jó a játék csak iszonyúan rövid. Lényegében még alig játszottam vele (4-5 óra) és most vagyok a comstok housenál.....ehem..... -
#1266 1. rész ismeretében annyira nem, a poén arra épül :)
"Would you kindly..." -
#1265 hm... hát ez elég gyenge. -
#1264 asszem itt már irta valaki :) neki se müködött -
#1263 Emberek! Valaki vette a játékot a CD Galaxisban? Működnek a DLC kódok?
Nálam egyik se jó, és a support még nem írt vissza :(
Valaki vette onnan? -
[IMG][/IMG] -
#1261 nem kicsit....jo sori volt -
AntiHero 2010 #1260 Közepe után kicsivel. -
Hoz_Hun #1259 Kb hányadán járok a sztorinak? Most volt (azaz tegnap este, majd ma este folytatom) az a rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...mikor Elisabeth átöltözött a bannerben szereplő ruhájában, mután leszúrta a lázadó néger csajt. A léghajó meg rögtön le is zuhant és most a zongoránál dumál az a furcsa páros. -
#1258 A készítők kicsit Fringe rajongók is lehetnek :) -
#1257 szerintem meg dugjunk a fenekébe egy esernyőt, és kinyitva húzzuk ki!!!!!!
Szerintem nagyon jó a játék nagy Bio 1 rajongó vagyok, a modi és én vagyok a régi topicban. A hangulata nem annyira nyomasztó -köszönhető a NEM víz alatti világnak, bár az elején vagyok- az ugrálás egy kicsit furcsa, de azt is megértem, hogy itt a kis városrészek között a levegőben kiváló közlekedési megoldás.
A grafikabuzi soha nem voltam -bár általában jó gépem van- ez hozza a vártat, a város kinézete über. Valahogy úgy megfogott, ahogy a Borderlands 2 grafikája... -
#1256 nekem az SA volt örület, soha nem is vittem végig, perceket autozni missionért aztán meghalsz és mehetsz megint....áhhh beleuntam..
De az V inkább fog hajazni a SA-ra mint a 4-re szerintem -
#1255 hmmmm hazajövök aztán ma már énis letolom...:) -
#1254 Kicsit úgy érzem magam, mint ha egy jó nő teljesen felizgatott volna... áll a pöcök meg minden... aztán ott hagy.
/sigh -
#1253 Most értem a végére. Erős 8-as.
A vége meg... [spoiler]Volt egy pont, ahol majdnem elélveztem... aztán jött a mindfuck... a legvégén meg a "meh" és teljesen le lettem lombozva -
#1252 LA Noire-hoz annyi köze a Rockstar-nak, hogy ők adták ki. Team Bondi készítette a játékot. A Rockstar Leeds pedig portolta PC-re.