Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már az elején a repcsis rész mikor lezuhan látványosabb. Bio1
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy gyengébb a látvány?
Nem a játék gyenge csak látványra számiítottam valami szebbre.
FullHD mellé nekem nem kell élsimítás, nem a recék miatt szép vagy csúnya egy játék.
Az csak egy kevéske javítás, hogy milyeneke a textúrák, meg kidolgozottság az a fõ dolog,
am jólértettem a többit,akkor azért egész jó az angolom assszem😊
Sok szögletes cucc van a játékban nincsen lekerekítve, pedig mindent felnyomtam max-ra.
Ettõl nekem a Bio1-2 szebbnek tûnt.
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, (Cancel), (Confirm)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
HP, pajzs fenntartása legnehezebb fokozaton mocskos nehéz, rambozni nem lehet. Két-három lövésbõl lemegy az egész pajzs, pedig már vagy 4-es szintre fejlesztettem. Életért is mindig turkálnom kell dobozokban. Van az a cucc, hogy pár másodpercre immunitást ad a sebzésre ha felveszel kaját...na hát e nélkül kb kínszevedés lenne a játék, helyenként olyan nehéz. Lõszerrel ugyanez, vagy állandóan cserélgetni kell a fegyvert, vagy automatákból venni muníciót. Emiatt kb. pénzem is alig van, plusz ugye ha meghal az ember még le is von vagy 100-at, aztán ha elfogy akkor szevasz. Nekem potionoket is csak hébe-hóba dobál Elizabeth, jó pár helyen csak úgy tudtam eddig továbbjutni, hogy rendszeresen vissza kellett vonulnom lõszer/élet hiányában, vagy magam után csalva az õröket, vagy fedezék mögül kiszedve, megszállva õket. Eltévedni meg tényleg lehetetlen segítség nélkül is, a különbözõ nyilakat meg jelzõ szarokat így ki is lehet kapcsolni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ami engem zavart, - de nem vészes és nem hiba, vagy ilyesmi, - pl kb egy kisfiú és egy kislány model van a játékban. Minden sarkon ugyanezekbe futottam bele. Ugyanúgy néznek ki a szüleik, ugyan az a piknikezõ pár hever mindenhol stb. Az ellenfél AI-je se változott az elõzõ rész óta, ugyan úgy kifutnak az út közepére terpeszbe állnak és tüzelnek, hogy én szépen sorba leszedhessem õket. A korábban belinkelt tesztben (talán GameStar-os cikk nem emlékszem) írja a faszi milyen jó végre nem regenerálódik a HP és bizony gyûjtögetni kell a medkiteket. Ez tök jó és így is volt egészen addig míg oda nem adták a pajzsot, ami pontosan úgy mûködik mint a regenerálódó HP. A különbség az, hogy most van egy biztonsági HP csík is. Dupla védelem. Mondjuk én csak normál fokozaton játszom, gondolom ennek inkább nehezebb fokozaton van jelentõsége. A másik meglepetés, hogy azt hittem majd kapkodhatom fel a fegyvereket a földrõl, meg guzsorgathatom a lõszert. Hát nem Elizabeth rögtön fejbe dob nem is kevés lõszerrel mihelyst fogyóban van. Sõt amikor valahogy lement a HP-m rögtön adott medkitet is. Aha, oké. Akkor minek turkálok a kukákban? A környezet nem rombolható, még egy rohadt vázát sem tudtam szétlõni a shotgunommal. Itt említem meg a fegyverek hangját. Nekem nem nagyon tetszenek (de ez egyéni ízlés). Egyenlõre nem tudom hova tenni a bolondvezetõt sem. A nyilat, ami mutatja merre menjek. Hat óra után még nem volt rá szükség, mert nem lehet több irányba menni, nem lehet eltévedni. Teljesen lineáris, ráadásul Elizabeth majdnem mindig elõre fut és õ egybõl a jó irányba megy. Feltételezem a bolondvezetõ késõbb lesz fontos a játékban.
Ez nem kritika, csak azért soroltam fel mindezt, hogy mi az okom rá, hogy nálam ez nem 10/10. A sztoriról nem szólok semmit. Eddig jó, remélem késõbb érthetõbb is lesz, most még sok minden nem világos.
Ami viszont nagyon bejött az ELizabeth. Remek karakter, aranyos, életvidám. Bioshock! Szép a környezet. Eddig jó történet. Skyline, ez szórakoztató csúzda és ugrabugra.
Én Grebber mindik tûkön ülve várom mikor érsz a játék végére, számojmra ez fontos infó...ha hiszed ha nem....
Boltban szerintem csak upgradeket lehet venni hozzájuk.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Arról meg továbbra se tehetek, hogy egy játék fõ sztorija rövid.
Next PC upgrade: 2022
Fpocoknak minden szar...
Grebber mindent letolt pár óra alatt...
Darksector, grebber tesója....
Shep meg SweetFX matyi....
Csokis meg a teknikai gurunk...😄
Kivan még? 😄
Az pedig, hogy Liz hova visz minket a játék végén +10 pont😊
Lényeg, hogy a szöveges tartalom a játék lelke, aki nem jó angolos, az csak a játék 40%-át tudja átélni.
[merlinw.org]
Eddig a játék egy hatalmas csalódás számomra.
Parasite Eve 2, best game EVER!