Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Kicsit részletesebben leírnád? A Cdgalaxisban vettem, a kódok a számlán vannak rajta. A játékot pedig install során aktiváltam, a steamen nem találom ezeket a DLC-ket... Help pls!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Steam-en?

MerlinW
Ahogy a játékot. Játék hozzáadása, termék aktiválása.

[merlinw.org]

Myselor
hát én nekem 3x-ra sikerült.fuu de szopás volt hallod 😄 ott majd nem tudom télleg hogy oldod meg,
Voltan
Öhm, a DLC-ket hol lehet aktiválni? Megvannak a kódok, de hogy kell?

DarkSector
Persze, persze, csak ezért néztem meg a képeket, hátha az én gépem nem jeleníti meg maxon a játékot, annak ellenére hogy a beállítások úgy vannak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Jaja, nekem is a léghajós rész jutott az eszembe, aminek normal-on is 5x estem neki, mire összejött..😊 Lövésem sincs még hogy oldom majd meg, de rajta leszek a témán😊

[merlinw.org]

Myselor
a végén azért ez szopós lesz xd
MerlinW
Ez az 1999 mód kemény😊 HC cover-fight😊 A nagyobb dögök egy lövéssel fektetnek, a harmadik halál után pedig vissza a chapter elejére😊 Nem kicsit stresszes, tetszik😊

[merlinw.org]

Myselor
jah😊
MerlinW
Hagyd rájuk... talán egyszer majd megértik. Vagy nem😊

[merlinw.org]

Myselor
kurvára azt nem fogjátok fel hogy a grafika nem abban merül csak ki hogy mi mennyire éles kidolgozott,hanem a látvány összessége,az összkép.a részletek.jaj istenem.ettõl lesz szép a játék pl
grebber
Nekik szép , nekik 10/10 ennyi nem kell minden embernél elmondani!
Beletörõdünk és ennyi!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Igen nálam is ilyen, ez nem tartozik a szép játékok közé, átlagos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Te is vedd lejjebb a brightness-t, alapból nagyon magasan van.

[merlinw.org]

CalebJoe
ennyi<#eljen>
HeadHunter86
Nálam maxon minden és így néz ki: LINK
(6 órát játszottam vele, lehet SPOILER)

grebber
A grafika!Mert hogy képzeljük ,hogy nekünk nem tetszik mert semmi kimagasló nincs benne!

Mi a vita tárgya? 😊
Hangulatra nagyon ott van, technikailag viszont messze nem a csúcs, ennyi.
Shep
Én tudom ,hogy vannak szép játékok de neked grafikailag sehol semmi nem elég jó ennek elég sokszor hangot adtál már, szóval nem magamtól találtam ezt ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már megint mondod a baromságokat.
Vannak szép játékok ,meg szerencsére a next gen miatt mostmár konzolon is csak azok lesznek!

Shep
DE neked semmi sem szép, szóval annyira ez nem meglepõ 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
A PC-s sem szép ezen nincs mit magyarázni!Itt pont hogy a rece lenne a legkevesebb gond.

Fpocok
Valaki kérdezze már meg merlint, hogy a toogle zoom-al mit lehet csinálni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
%USERPROFILE%\My Documents\My Games\BioShock Infinite\XGame\Config\

Disable Intro Videos:

Find XEngine.ini in the config folder, and change:

StartupMovies=2KLogoSweep720p2997
StartupMovies=IrrationalLogoTest
StartupMovies=UE3AnimatedLogo_ProRes
StartupMovies=AMDLogo720p

To:

;StartupMovies=2KLogoSweep720p2997
;StartupMovies=IrrationalLogoTest
;StartupMovies=UE3AnimatedLogo_ProRes
;StartupMovies=AMDLogo720p

Increase FOV Range:

Bioshock Infinite's FOV slider currently only offers a 15 degree range. A fix is incoming, which should offer a much increased display, but you can get the same results by tweaking a value in the config folder's XUserOptions.ini.

Locate the line: MaxUserFOVOffsetPercent=15.000000, and change the value to 100. Alternatively, if you want an FOV setting of 90, set the value at 28.5 and increase the in-game slider to its maximum.

Adjust Mouse Sensitivity

If you'd like some finer control over the lowest settings of the in-game mouse speed, you can easily change the option menu's slider range. Again, you want XUserOptions.ini for this one.

Search for the lines: MinMouseLookSensitivity=0.100000 and MaxMouseLookSensitivity=4.000000. Change the Min value to 0.05, and the Max one to somewhere between 0.5 and 1. Again, this is purely for those wanting a finer spectrum over the lower range of mouse speed. If you prefer a twitch shooting style, you can happily skip this tweak.

Finally, as previously noted, you can unlock 1999 Mode from the very start with a keyboard modified version of the Konami code. Just enter Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Esc, Enter at the main menu.

[merlinw.org]

DarkSector
Nem akkora szám, fõleg a fák+épületek.
Lehez ez a fantasy meseszerû grafika miatt.

DarkSector
Ezekszerint van rá igény. 😊

Shep
És DS-nek ez a csúnya? (majd jön Grebber ,hogy tiszta rece, mintha boxos képek lennének) 😊

MerlinW
Nálam egyébként így néz ki AA nélkül, normal DoF-al: (SPOILER)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

grebber
" ha igényli valaki" Az emberi szem nagyon is igényli.<#taps>

DarkSector
Nálam alig látható...:S
a jobb oldali rendesen látható, a középsõ ali, a bal fele fekete.
De akkor lejebb veszem

DarkSector
Mondjuk a sárgás hatás az lehet az a világosság amit írtam, nálam inkább picit fehér, de mindegy is, az még javítható moddinggal, ha igényli valaki. 😊

MerlinW
A fényerõbõl tekerj le. Direkt írja is a beállításoknál, hogy a középsõ négyzet alig legyen látható.
Soha ne legyen ennél csúnyább a kezeim között, és boldog gémer leszek.

[merlinw.org]

DarkSector
Ha nálatok nem így néz ki (hanem szebb) akkor vegyétek tárgytalannak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
Értem én, de lesz*rom😊

Azt csináltok, mondtok, amit akartok. Én azért vettem meg a játékot, mert jól akartam szórakozni. A játék tökéletes volt, az elsõtõl az utolsó pillanatáig. Fantasztikus látvány, részletesség, remek zenék, történet, karakterek, nullla bug. Minden fillérjét megérte. Titeket csak sajnálni tudlak, hogy semmit sem tudtok élvezni...

A téma részemrõl lezárva.

[merlinw.org]

DarkSector
Te sem érted. 😊

A játék stílusa egy dolog, nem is azt kritizáltam, mert mondtam 100x hogy az szubjektív, de hiába irom, sehal selát senki, mintha magamnak mondanám meg a ház falának.
Sõt a játék történetére sem mondtam semmit, meg arra sem hogy szar a zene, vay szar az irányítás.
Egyszerûen egy snasz komment volt, nem is értem mit harcoltok.

Mondtam hogy technkikailag kevesebb mint a 2 másik rész, most mindegy hogy a nagy tér vagy a hangya pöcse az oka, aztán ennyi.

Nem mondtam hogy a játék maga ettõl szar.

grebber
Sokszor nem értek egyet DS-ral ,de mondod te is a hülyeségeket!

" ha valaki olyan kritizál, akinek alapvetõen nem jön be a stílus, illetve a játék negyedét sem látta. " A grafika kurvára nem fog változni végig ilyen szar lesz. De szerencsére jön majd a sweet FX megoldás és nem lesz ilyen Dirt szintû "sárgás homály" minden

DarkSector
De most nem tudsz különbséget tenni a grafikus látvány és a mûvészi látvány közt?
Az hogy egy kör alakú valami szögletes és lowpoly egy külön téma, mint az hogy a fûbe rózsák meg virágok vannak.

DarkSector
Igen pontosan, ha valami jól néz ki nincs tartalom, ha van tartalom és közép-középjó a látvány, nem baj de miért akad a játék.

Én igen ezt szóváteszem mert zavaró.
Dark Sector játék 10/10 az év játéka.

MerlinW
"De én technikai - látvány oldalról nézem, mert nekem mûvészileg ez nem a világom."

Csak eljutottunk ide is. Ez van, nem jöhet be minden, mindenkinek. Nincs ezzel semmi gond. Azt nem értem, hogy ha nem jön be a játék, miért játszol vele, illetve miért rombolod itt a lelkesedést? A negatív kritikákkal semmi gond, viszont akkor nagyon is van, ha valaki olyan kritizál, akinek alapvetõen nem jön be a stílus, illetve a játék negyedét sem látta.

Ezt hívjuk egyébként trollkodásnak😊

[merlinw.org]

Myselor
"De én technikai - látvány oldalról nézem, mert nekem mûvészileg ez nem a világom." alapbol nem jön be neked, te látod csak csúnyának,ennyi
Shep
De te tiszta hülye vagy, ha valami szép akkor az a baj ,hogy hát de üres, meg szarul fut, ha valami meg jó de nem néz ki olyan jól akkor az megint nem jó neked. Az a helyzet, hogy nem jó neked semmi sem csak a DárkSzektor, pedig az csúnya is meg unalmas is.

DarkSector
Ebbe is lehet piálni ahogy az eddigi részekben? 😄

lalakov
Rúgj be és tetszeni fog a játék is. ;-)
DarkSector
Mint 100x leírtam ezt csak megjegyeztem, nem csak szép játékokkal játszom, pont ellenkezõleg, nekem mondod a grafot aki konzolon recehalmazokkal játszik? 😄

Csak megjegyeztem hogy én másra számítottam így a generáció végén és 2 Bioshock után.

MerlinW
Akkor játssz mással, ami nem "csúnya"😊

[merlinw.org]

DarkSector
Most az hogy ilyen virágok vannak meg napsütötte mindenféle izémizé, ettõl még nem szép.
Most az egy másik téma hogy mûvészileg valakinek szép az egy dolog.
De én technikai - látvány oldalról nézem, mert nekem mûvészileg ez nem a világom.
A Dishonored sem.

DarkSector
Mert ez csúnya, kidolgozottságra csúnya.

MerlinW
Nem azzal van a baj, hanem, hogy egy egyértelmûen gyönyörû képi világgal megáldott játékot "lecsúnyázol"😊 Most vagy te vagy vak, vagy mi😊

Mindegy, azt mondasz amit akarsz, én megyek inkább újra végigjátszani.

[merlinw.org]

DarkSector
Mindig ez van, bárki bármit állít, elsõre a külsõt nézed, egy csajon is, nem matekoztok elsõnek mikor meglátod.