Final Fantasy XIV - Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
PSN: lacibacsi77
@amikkamakka Szerintem igen, annyira nem vagyok tisztában ezekkel, de ahogy láttam 1.0-ás dolgokhoz csak simán hozzáadódnak a CE dolgok.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Azt látom az account managementnél hogy aktív a játék, de a payment servicesnél csak annyi van hogy olvashatok a fizetési módokról, meg bekapcsolhatom a Crysta lehetõséget (de gondolom lehet sima közvetlen kártyás fizetést is csinálni nem kell ezzel bohockodni), vagy esetleg még nem aktív ez a dolog és feleslegesen izgulok?😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Maga a fájl: http://fritz.axo.hu/core/ffxivbanner.swf (mérete: 800*380)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
P4-t bezárólag egy fotó a delivery moggal 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!
de még egy magyarral sem találkoztam, jó lenne valahogy komolyabban összefogni a magyar közösséget
やられたらやり返す。倍返しだ!
@Uga neved második micsoda? esélyes hogy valahol összefutottunk már, én Hakuryuu Kiyora néven vagyok
やられたらやり返す。倍返しだ!
Forum nem megy,billing support szintén off...
やられたらやり返す。倍返しだ!
A kérdésem az lenne hogy a Final Fantasy XIV hogy van-e free verzio
mármint hogy tudjak vele játszani de nem a 14 napos. (pl. mint a word of warcraft)
Vagy csak úgy tudnék hogy ha megveszem csak?
Elõre is köszönöm válaszotok.
https://secure.square-enix.com/account/app/svc/ffxivbetatop?rgn=eu&lng=en
Az alattam lévõ az US oldal, arra figyeljetek, hogy EU-s accountot regeljetek, mert fontos.
Béta kliens: http://gdl.square-enix.com/ffxiv/inst/ffxivsetup.exe
"magyar" szerver: NA-Sargatanas (legacy)
magyar közösség: ffxiv.hu
A béta hétfõ 11 óráig tart. Jó játékot.
A másik kérdés itt most mi a hagyományos class ? a job vagy a class ?
mert irják hogy paladin lesz alegjobb tank , de marauder és a wariior is az lsz az lelején, most nem értem én nem is latok job ok között maraudert..
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az igen komoly...
Legalabb lehetett volan nezni twtich-en.
A legacy szervereken játszhatnak azok akik már 1.0-ban is voltak, ergo 50es karakterek. Amelyek nem legacy szerverek ott csak új játékosok/karakterek vannak vagyis egy friss szerver.
Én személy szerint az Odin(EU)-n leszek ahol csatlakoztam is egy nemzetközi FChez. Az hogy melyik szerver jobb a másiknál, nem lehet megmondani.
やられたらやり返す。倍返しだ!
a Sargatanas szerver észak amerikai szerver.
van Európai szerver 4 , meg Europe Legacy szerver 1/ -mi a különbség ?/
Érdemesebb lenne valamelyik eu szerveren kezdeni nem ?
Lassan indulnak a szerverek. Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a terhelést.
やられたらやり返す。倍返しだ!
milyen gyorsan lehet fejlodni ?
ezért ezt töltöm le 7,334 giga lessz. kb 65 perc alatt jön le 2.60 MB/s
Amúgy 7,3 giga a kliens.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Hát nekem bejön a játék hangulata, de ez személyes vélemény, és igen a trinity megvan itt is. Már felkerült jó pár leírás gammel kapcsolatban szóval inkább adok linket, mert nem szeretek sokat irkálni, fõleg ha már mások is összefoglalták már jól az egészet 😄
kisebb guide gyûjtemény új játékosoknak (teszem hozzá, hogy P3 alapján van szóval részleteiben változhatnak dolgok)
やられたらやり返す。倍返しだ!