803
aka. Final Fantasy XI HD
-
traz75 #563 KÉP
Ja, a kép lemaradt. :) -
traz75 #562 Szokás szerint megint csak terelsz, de nem válaszolsz semmire.
Na akkor most megint ki is keveri a szart?
Belinkelsz egy screenshotrészletet és arra alapozva hazudozol? Ez azért még egy tinitől is igen gáz, ráadásul elég nagy öngól egyben hiszen pár pillanat alatt lehet is cáfolni.
Parancsolj. Mint az látható, jelen pillanatban 10 online ember van, emellett további 11 ember volt fent csak az elmúlt öt órán belül, azaz HÉTKÖZNAP MUNKAIDŐBEN, és ez csak a lista eleje - 30+ emberke tolja napi rendszerességgel. Ráadásul még te magad is mondtad, a linkshellen is van még pár aktív tag aki nincs is rajta az FC listán. :D
-
LNDBecX #561 A linkshell az kvázi egy csetszoba. Nem nyújt semmi pluszt. Lehet belőle több is. Viszont csak egy free companynak lehet tagja egy karakter. A free company kvázi a guild. Van közös hozzáférésű guild bank és egyéb bónuszok is. -
LNDBecX #560 Nagyszerű :) Nem nehéz lekérdezni egy domain tulajdonosának a nevét... Viszont megtennéd, hogy hívsz magadra egy moderátort és kimoderáltatod a nevemet tartalmazó bejegyzésedet? Nem járultam hozzá semmilyen szinten, hogy privát adataimat ide írd.
Előre is köszönöm! -
#558 Bocs lehet én félreértelmeztem már ezt, mi a különbség a Free Company és a Linkshell között? -
LNDBecX #557 Szerintem ezt azoktól kéne megkérdezned, akik nagy lelkesedésükben elkezdenek játszani, majd aztán ilyen-olyan oknál fogva nem játszanak tovább. Az alt karaktereket én sem értem, az FF mindig is olyan játék volt, ahol felesleges a több karakter, 1-el lehet tolni ítélet napig minden classal/jobbal.
Minden esetre örülök, hogy Te is tag vagy nálunk :) Elárulod a karaktered nevét? :) -
Natsuno #556 Még egy utolsó kérdést azért felteszek. Elméletileg 83 tagotok van,ha jól vagyok informálva. Abból miért csak 10-20 kari aktiv,(ez hétvégi eredmény)ráadásul 5-en ebből nem is fc tagok.Mi értelme ennyi alt karit csinálni áruljátok már el?
Ha bizonyíték kell hát tessék:[IMG][/IMG]
-
LNDBecX #555 Kicsit sok az off... tényleg lépjünk túl a dolgon.
A kezdő statokat tényleg befolyásolja maga a faj és az alfaj is. A patrónus istenség pedig azt hiszem a resisteket befolyásolja, de szerintem a születési nap-hónap is ezt befolyásolja.
Viszont nem gondolom, hogy komolyabb jelentősége lenne bármelyiknek is. -
Natsuno #554 Ezen jót röhögtem,mindig értelmes hozászolásaid vannak.
"Pokollány konkrétan éppen annyi segítséget kapott mint bárki más, az egyetlen különbség annyi hogy más örül neki ha más magyarokkal együtt tolhatja, és nem hisztizik meg drámázik hogy ő nem másokkal hanem egyedül akar játszani, és mekkora baromság az hogy egy MMO-ban a játék "rákényszeríti" arra hogy másokkal együtt játsszon."
"Egyébként az is vicces hogy állandóan Pokollányra hivatkozol, minden bizonnyal ő is hálás neked amiért állandóan felmerül a neve, holott hisztizett, lelépett, bye - már rég a kutya nem foglalkozna vele ha nem hoznád fel állandóan mint hivatkozási alapot."
Most is te emlegeted,csak szerintem már nem tűnik fel neked.
"ilyenkor megsértődsz és kijelented hogy részedről lezártad a beszélgetést"
Nem szokásom megsértődni,max elküldelek melegebb éghajlatra.Ne keverj össze a beteges megszállottságoddal amit Pokollány iránt érzel,lehet hogy ez szerelem?
-
Natsuno #553 Ennek nagyon örülök,részemről is lezárva. -
traz75 #552 Ja, a honlap valóban nem hazudik, talán pont ezért is törölte ki a legtöbb hozzászólását. :)
Pokollány konkrétan éppen annyi segítséget kapott mint bárki más, az egyetlen különbség annyi hogy más örül neki ha más magyarokkal együtt tolhatja, és nem hisztizik meg drámázik hogy ő nem másokkal hanem egyedül akar játszani, és mekkora baromság az hogy egy MMO-ban a játék "rákényszeríti" arra hogy másokkal együtt játsszon.
A szart itt konkrétan te kevered, amikor egyrészt folyamatosan hülyeségeket állítasz amiket általában többen is tételesen egyesével megcáfolnak (volt egyáltalán olyan kijelentésed amit utólag nem cáfolt meg senki? nyugodtan másold be újra...) - ilyenkor megsértődsz és kijelented hogy részedről lezártad a beszélgetést - másrészt meg a válaszokra soha semmilyen konkrétumot nem mondasz, ellenben postokat idézgetsz kiragadva a szövegkörnyezetből azok háttere nélkül - a legviccesebb talán a legelső volt amikor még hozzátetted hogy "Én mind kívülálló ezt bemásolom ide", pedig korábban még nick sem volt említve (bár kétségtelen tény hogy hiba volt egyáltalán megemlíteni is).
Egyébként az is vicces hogy állandóan Pokollányra hivatkozol, minden bizonnyal ő is hálás neked amiért állandóan felmerül a neve, holott hisztizett, lelépett, bye - már rég a kutya nem foglalkozna vele ha nem hoznád fel állandóan mint hivatkozási alapot.
Szerintem saját magad minősíted a postjaiddal. -
talos86 #551 Ezer bocsánat, hogy egyesek nem bírják a negatív kritikát és letagadnak mindent, ami számukra kellemetlen dolog. De én innentől befejeztem, nem fogok a postjaidra reagálni. -
Natsuno #550
Sajnos nem láttad talos86 pmjét hogy miket talált ki Pokollányról,hogy így segítetek neki meg úgy meg blabla szöveg.Ehhez tartózik az elcsábítás amiről te nem tudsz,gondolom így próbálkozott.Persze én sem hiszek el mindent,és utánanéztem fórumon (ffXIV.hu)és igaza volt. http://tinyurl.com/pokolany ez a link meg szerintem titeket minősít,hogy Pokollánynak idáig kellet süllyedni ahoz hogy a kérését teljesítsétek. Ehhez csak tényleg gratulálni tudok."Mi haszna lenne belőle?" Ez szerintem egyértelmű.
"Akkor miért baj, hogy a FC-ben* szépen gyülekeznek az egymással játszani akaró emberkék?"Azt hiszem ezt már leírtam!"Engem nem érdekkel hányan vannak a seregben,és kiket csábítanak oda ,ha ilyen emberek vannak ott mind talos86. Akkor én inkább nem megyek a szerver közelébe se, mivel utálom az ilyen embereket. Tudtommal pedig nem egy ilyen személy van ott."
"Azt mondod, tudtoddal több 'ilyen' ember van azon a szerveren. Honnan tudod, csak nem annak az embernek a véleményére alapozod, akiről már többször is kiderül nem valótlanságot állít?"Igen jobban hiszek annak az embernek mind nektek, mivel http://ffxiv.hu/ nem hazudik.Ti meg csak a szart keveritek,ráadásul más ember háta mögött és már engem is leminősítettetek.Azt hiszem én lezártam ezt a beszélgetést. -
#549 Jó választás én karim is az :) Csak pár napra rá, hogy megszereztem a Relic weapont és mentem volna Coil-ba (utolsó dungeon) meghalt a videókarim, szóval egy időre kiestem a körforgásból. :D De ha van valami kérdésed WHM-el kapcsolatban valószínűleg tudok segíteni. -
Linaru #548 Ha már a kezdőstatok jelentősségéről van szó, hátha valakinek segít a jövőben... Vegyük a whm-et alapnak, mivel Jazzi azt szeretne.
Lvl50-en whm-nek 4xx a mind pontszáma normálisan felöltözve. Ebből valahol 150-200 körül jön a ruhára és olyan 230-250 körül alapból. Ez függ a felszereléstől és attól, hogyan osztotta ki az illető a stat pontjait. Az, hogy mennyi hp-t tud gyógyítani egy cure a mnd-tól függ, ugyanakkor a szám maga random, egy minimum és egy maximum érték között mozog. Nemrég épp leteszteltem, hogy 30 mnd kb mekkora különbséget jelent, és ez olyan 50 hp volt. (Itt megjegyzem, hogy ez fejszámolással és kb 5-6 cure átlagolásával jött ki, tehát nem beszélhetünk hajszálpontos értékekről) Ha ezt veszem alapul akkor 1 mnd különbség jóindulattal 2 hp különbségnek felel meg egy cure1 varázslatnál (kb 800 hp-t gyógyító cure-nál).
Ha jól tudom a fajok közti különbség olyan 1-4 pont körül mozog, tehát ez 4 pont különbségnél kitesz kemény 8 hp-t, amit a random végösszeg miatt szinte képtelenség észrevenni. Én úgy gondolom az alapstatok inkább csak arra szolgálnak, hogy kicsit megfűszerezzék a fajokat, illetve kicsit alátámasszák a háttértörténetet. Játékon belül igen kétséges, hogy bárki észrevenne lényeges különbséget. Körülbelül hasonló lenne az analógia DPS jobokkal csak gyógyított hp helyett sebzésről beszélnénk.
Persze ha valaki már előre tudja hogy X jobot akarja maxolni akkor hajrá, de azt hiszem az átlag játékos számára, aki valószínűleg több jobbal fog játszani a kinézet/háttérsztori jóval többet fog nyomni a latba. -
Ramza88 #547 Ahogy én össze tudtam rakni, volt a Seregben egy srác, akinek nem tetszett, hogy a storyban másokkal karöltve kellett dungeonokba menni és emiatt a hallatlan állapot miatt törölte is a karakterét (nem is egyszer!), majd mikor végleg nem volt jobb dolga, in-game állandóan nyafogott, hogy mennyire nagy a "lagg' (bármit is jelentsen) és hogy ő majd eljön egy jobb szerverre. Nézzük, és pingeljük meg jól a 209.130.141.243 IP-t. Na ő oda fog menni! Annak csak 40ms a válaszideje. Valóban annyi, csakhogy az egy webszerver, ergó a jaték nem ott megy (azokat a szervereket lejjebb már leírtam), hanem csak egy honlap (eu.square-enix.com). De erről nem lehetett megyőzni, bunkó módon beszólt a fórumon és elrobogott egy 'jobb' világba. Annyira azért nem akaródzott megválni tőlünk, mert még visszatért és minősíthetetlen hangnemben ócsárolt mindenkit (akiket nem is ismer):
http://tinyurl.com/pokolany
Kérdésem Natsuónak, hogy milyen kitalált dolgokkal próbál itt bárki is más játékosokat elcsábítani? Mi haszna lenne belőle? Főleg mikor magad mondod, hogy "Lich eu szerveren 5 magyar játékos van,4 ls-ben ,1 szabadlábon. :D" Akkor miért baj, hogy a FC-ben* szépen gyülekeznek az egymással játszani akaró emberkék?
Kerestem a Ti linkshelletek, de nem találtam.
* http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/freecompany/9237305048201953833/
Azt mondod, tudtoddal több 'ilyen' ember van azon a szerveren. Honnan tudod, csak nem annak az embernek a véleményére alapozod, akiről már többször is kiderül nem valótlanságot állít?
Sajnos az az érzésem, hogy magatokat járatjátok le, és akiket megnyerni akartok, nem épp erre az magatartásra vágynak, ha meg igen, akkor jó helyen lesznek nálatok x fő, n+1 linkshellben és 2y freelancer. -
#546 Mi'Qote Keepers of the Moon lettem és White Mage leszek, azt hiszem jól választottam :)
Tetszik a játék, bár még csak lvl7 vagyok, most értem haza éjszakás műszakból, asszem alvás helyett játszok :D -
#545 Ha még nem találtad volna meg, itt egy link a pontos kezdő statokról/subrace, azonban endgameben sokat nem jelent az a pár pont eltérés, de ha maximalista vagy és szeretnél egy class/job-ra fókuszálni akkor érdemes figyelembe venni. -
Natsuno #544 Ismét egy értelmes hozzászólás! -
Natsuno #543 Nincsen ellenségeskedés linkshell között.
Inkább én azt mondanám hogy kizárólag akit én nem tűrök meg az talos86,mivel elég nagy szar keverő a srác.Olyan dolgokat állít ami nem is igaz,csak azért hogy többen legyenek a seregben.Engem nem érdekkel hányan vannak a seregben,és kiket csábítanak oda ,ha ilyen emberek vannak ott mind talos86. Akkor én inkább nem megyek a szerver közelébe se, mivel utálom az ilyen embereket. Tudtommal pedig nem egy ilyen személy van ott. -
traz75 #542 Semmi extra, a szokásos "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" típus a srác némi vulgáris beütéssel és nullához közelítő szövegértelmezési képességgel, nem kell vele foglalkozni. Ha érdekel, olvass vissza, kb 1-1.5 oldal az egész. :) -
#541 Tán itt valami ellenségeskedés van a 2 linkshell között? Vagy ez ilyen Lich szerver vs Sargatanas? -
Natsuno #540 Mivel nem nekem tetted fel a kérdést így nem is foglalkoztam vele.Érezd jól magad a seregben,gl hf :) -
#539 Ennyi erővel válaszolhattál volna a kérdésemre is, ha őt kijavítani van időd :) -
Natsuno #538 Mentegetőzzél csak,és azzal bunkózok akivel akarok. -
talos86 #537 Csak a védőszentek között van különbség statban. A bunkózást meg tartogasd a haverjaidnak. -
Natsuno #536 Lol!
Már hogy ne lenne különbség,milyen játékkal játszol?!
Starting attributes szerinted mi?és régi játékos.... -
talos86 #535 Bocs a késői reakcióért. Elég nehéz normális netet találni írországban. Kinézetben és háttértörténetben van különbség. A keeper of the sun követői főleg nappal aktí aktívak, a pupillájuk hasított, mint a macskáknak. A seeker of the moon követői éjszakai életmódot fölytatnak. A statok között nincs különbség. -
#534 Már megcsináltam igen, de még nem igazán kezdtem el játszani, nálam a karaktergenerálás egy külön tortúra, órákat tudok vele szenvedni :D Főleg egy ilyen játéknál ahol 1 karakter elég és nem kell 5-6 altot felhúznom.
Sargatanas szerveren vagyok, egyelőre még lvl1-en, hamarosan nekiállok csak ma már dolgoznom kell. -
traz75 #533 Gondolom kicsit késői a reakció, de teljesen mindegy, picit más kinézet, kicsit más alapindulópontok, ennyi. -
#532 Na megvettem és csinálom a karaktert, van különbség abban, hogy Seekers of the Sun, vagy Keepers of the Moon oldalra állok? Tehát ez ilyen jó / rossz oldal, vagy nem számít? Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet. -
Natsuno #531 Lich eu szerveren 5 magyar játékos van,4 ls-ben ,1 szabadlábon. :D -
LNDBecX #530 Férünk még, ne aggódj ;-) -
#529 Köszönöm a választ, ha úgy van, akkor vártok több tagot oda? Elfér még az ember? :) -
LNDBecX #528 Jó lett a relaunch. Nekem nem tetszett az 1.0, de az ARR már igen.
Van európai szerver is, de nincs különbség semmilyen szinten sem NA és EU szerverek között. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy ezt már kiveséztük kellően.
Tudtommal az Odin szerveren van pár magyar, a Lich szerveren legalább 2 magyar van, de a legtöbben a Sargatanas szerveren gyülekezünk, a Fekete Sereg linkshellben/free company-ban.
A játék több aspektusáról pedig kimerítően értekezünk az ffxiv.hu oldalon. -
#527 Sziasztok!
Gondolkozom én is, hogy megveszem a játékot, van európai szerver is? Ti melyik szerveren játszotok?
Egyébként úgy egyáltalán jó lett a relaunch? :) -
Natsuno #526 Ramza88,
Jakuza1 Végre olvastam két értelmes hozászolást. grt :) Halkan megsúgom jó pár ip-vel vagyok arrébb. -
silencemonthy #525 go2arena-n vettem már azt hittem buktam a19 eurot :)
-
LNDBecX #524 Épp írni akartam :)
Hajrá ;) -
silencemonthy #523 jah megvan a launcerbe lehet csak beregelni az ilyen seriált