803
aka. Final Fantasy XI HD
  • amikkamakka
    Én valószínűleg megvárom hogy átköltözzenek a szerverek EU-ba és vissza nézek majd a játékba, erről tud valaki pontos infot adni kb mikorra várható? Sargantasról költözök el ha lehetséges majd.
  • Gerileveri
    Szépen alakul egy magyar társaság a Zodiark szerón, ingame keressétek: Shionka Cooper, Geri McWeri, Fritz Vonbischof vagy itt:
    https://www.facebook.com/groups/321168397899092/
  • Ashyn
    Szia!

Amennyire én tudom, magyar honfitársaink főleg a Sargantas - NA szerveren vannak ( Fekete Sereg FC-ben ). Én is most kezdtem újra, és oda próbálok bejutni, eddig sajnos sikertelenül.

Amit a játékról írtál, azzal maximálisan egyetértek.
  • Shion
    Sziasztok,

Pár napja kezdetem el játszani a FF XIV-el és egyelőre nagyon tetszik. Gyönyörűen és részlet gazdagon elkészített környezet, hangulatos játékmenet, sokrétű játéktartalom. 10 éve MMO-zom, de az eddig látottak alapján kezdem azt érezni, hogy ez a legszebben kidolgozott játék (tájak, helyszínek, tárgyak, élővilág és öltözetek kidolgozottsága). Inkább az japán anime hatás érződik rajta, semmint a koreai túlzott irrealizmus a látványban, ami európai szemmel sokkal emészthetőbb.

A Zodiark EU szerveren van magyar közösség? Ahogy utánaolvastam a szervernek és ahogy ingame tapasztalom, elég vegyes nemzetközi társaság van, de szerencsére a többség beszéli az angol nyelvet, így a kommunikáció akadálymentes.
  • empie
    Toljuk páran a fekete sereg Magyar guildben.
  • Terawatt
    ezt nemnek veszem
  • Terawatt
    Új kieget agyon dícsérik. Tolja valaki?
  • Dragovich
    Phoenix szerveren vannak magyarok vagy magyar guild? mert még eggyel sem találkoztam hiába keresek
  • Ashyn
    Én is most kezdtem a játékot, Sargatanas-on van jó pár magyar, aktív guild is akad.
  • Spaceghost
    Mekkora a magyar játékos közösség? Van raidelő guild? Egy magyar guildet találtam, de azoknál sincs túl sok aktivitás a fórumon és sehol semmi információ.
  • darkling
    14 napos trial.
  • talos86
    Van 1-2 játékos Shiván, de a legtöbbünk Sargatanas-on tolja.
  • talos86
    Jelenleg nincsen belőle trial lehetőség.
  • Kiado
    hali, trial lehetőség nincs? akár pár naposnak is örülnék, hogy eldöntsem megvegyem-e, köszi
  • Kisponyi
    Sziasztok! Érdeklődnék van-e valaki aki a Shiva szerveren tolja, mert jólenne magyarokkal is összefutnom. :)
  • darkling
    Felkerült steam-re is, február 25-ig féláron.
  • talos86
    Nekem összesen 1x kellett jelszót módosítani(notebook miatt), pedig nem Sec tokenezek.
  • WhiteStar
    Nem akarok security szarozni. Qq :(
  • Linaru
    A security token hasznalata megoldja ezt a problemat. SE hivatalos oldalan megrendelheto, illetve ingyenesen smartphone app-kent letoltheto.
  • DarkBlade
    Szent ég.
    Majd le estem a székről mikor a küldi átvezető alatt megszólalt az npc. xD
    Már teljesen megszoktam hogy néma mind.
  • nfrequency
    Nagy nehezen sikerült.
  • nfrequency
    Sziasztok, most kaptam egy kulcsot a játékhoz. 5x 4 jegyű kód. Nem tudom hol kell aktiválni. Tudnátok ebben segíteni?
  • DarkBlade
    Üdv.
    Nekem is ez a gondom, igaz nekem nem minden nap, csak 2-3 naponta csinálja, de akkor is idegesítő.
    Megoldást én se tudok ellene, marad a jelszó csere állandóan. xD
  • WhiteStar
    azt hogy lehet kiküszöbölni hogy minden nap login után ne kapjak acc blockot, és ne kelljen mindig jelszót cserélni? rohadtul idegesítő.

egyébként sikerült regisztrálnom, lancert kezdtem, kurvára tetszik a játék, eszméletlen szép lett. régi verzióról hallottam csak eddig, az simán röhejes volt, viszont erről a nagy újjászületésről semmit sem lehetett hallani...
  • talos86
    Nincs a játéknak európai szervere. Két szerverpark van: Kanadában és Japánban.
  • Jeager
    Sziasztok!
    mikorra is lovik vissza most a szervereket?most kezdenem a jatekot erre karbantartas van :(
  • WhiteStar
    régióhoz csak EU-t ír, ez most azt jelenti hogy csak europai szerveren tudok vele játszani?
  • WhiteStar
    hali!

https://www.g2a.com - innen jó vásár a game?
  • LNDBecX
    Igen, kapunk némi új kontentet :)
  • darkling
  • TomStorm
    Köszi.Akkor inkább kihagyom:)
  • talos86
    Nem kötelező. Megkérhetsz más is a Materia meldingre. Vagy kiállsz shoutolni valamelyik városban, vagy a player searchet használod. Pillanatok alatt meg lehet oldani.
  • silencemonthy
    Igen, az is havidíjas.
  • TomStorm
    Üdv.
    A Ps3 verzió is havidíjas?Tudja valaki esetleg?
  • LNDBecX
    Nem, dehogy... Meldelni a tárgyba tud neked más is matériát. Megkeresed a craftert, lebeszéled vele, majd megkeresitek egymást és ha kijelölted: jobb egérgomb rajta és azt hiszem 'Request meld' vagy valami ilyesmi menüpontot kell kiválasztani, fejből most nem ugrik be. Ne aggódj a cuccaid miatt, ilyenkor nem adod neki oda, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy lenyúlnak. Kiválasztod, hogy mibe akarsz meldelni, majd azt, hogy mit és már leokézod.
  • silencemonthy
    A Relic Reborn questhez kell lenni 50-es craftos szakmának is ?
  • silencemonthy
    már nem azért de ebben a game-ben minden nap maintance van ?
  • silencemonthy
    Köszi. Tehát akkor semmi 50-es gear vagy ilyesmi nincs elrejtve, amire kéne még gyüjteni.
  • Linaru
    Vannak manual-ok, amik növelik az exp-t amit kapsz. Ha új class-t kezdesz nyomni, fel tudod őket öltöztetni ingyen. Vagy csak dekoratív célokra elköltheted a chocobo bardingokra, minionra. Vannak kaják, potion-ök, ilyesmi. Semmi egetrengető fontosságú dolog, de azért el lehet verni valamire.
  • foxxi
    FF14-em eladó ( még 19 napig aktív ) időhíánya miatt elpasszolnám + Definace játékot is ( zsír új ).

Esetleg CoD Ghost érdekel or kp.

PM