803
aka. Final Fantasy XI HD
-
amikkamakka #643 Én valószínűleg megvárom hogy átköltözzenek a szerverek EU-ba és vissza nézek majd a játékba, erről tud valaki pontos infot adni kb mikorra várható? Sargantasról költözök el ha lehetséges majd. -
Gerileveri #642 Szépen alakul egy magyar társaság a Zodiark szerón, ingame keressétek: Shionka Cooper, Geri McWeri, Fritz Vonbischof vagy itt:
https://www.facebook.com/groups/321168397899092/ -
Ashyn #641 Szia!
Amennyire én tudom, magyar honfitársaink főleg a Sargantas - NA szerveren vannak ( Fekete Sereg FC-ben ). Én is most kezdtem újra, és oda próbálok bejutni, eddig sajnos sikertelenül.
Amit a játékról írtál, azzal maximálisan egyetértek. -
Shion #640 Sziasztok,
Pár napja kezdetem el játszani a FF XIV-el és egyelőre nagyon tetszik. Gyönyörűen és részlet gazdagon elkészített környezet, hangulatos játékmenet, sokrétű játéktartalom. 10 éve MMO-zom, de az eddig látottak alapján kezdem azt érezni, hogy ez a legszebben kidolgozott játék (tájak, helyszínek, tárgyak, élővilág és öltözetek kidolgozottsága). Inkább az japán anime hatás érződik rajta, semmint a koreai túlzott irrealizmus a látványban, ami európai szemmel sokkal emészthetőbb.
A Zodiark EU szerveren van magyar közösség? Ahogy utánaolvastam a szervernek és ahogy ingame tapasztalom, elég vegyes nemzetközi társaság van, de szerencsére a többség beszéli az angol nyelvet, így a kommunikáció akadálymentes. -
empie #639 Toljuk páran a fekete sereg Magyar guildben. -
#638 ezt nemnek veszem -
#637 Új kieget agyon dícsérik. Tolja valaki? -
Dragovich #636 Phoenix szerveren vannak magyarok vagy magyar guild? mert még eggyel sem találkoztam hiába keresek -
Ashyn #635 Én is most kezdtem a játékot, Sargatanas-on van jó pár magyar, aktív guild is akad. -
Spaceghost #634 Mekkora a magyar játékos közösség? Van raidelő guild? Egy magyar guildet találtam, de azoknál sincs túl sok aktivitás a fórumon és sehol semmi információ. -
darkling #633 14 napos trial. -
talos86 #632 Van 1-2 játékos Shiván, de a legtöbbünk Sargatanas-on tolja. -
talos86 #631 Jelenleg nincsen belőle trial lehetőség. -
Kiado #630 hali, trial lehetőség nincs? akár pár naposnak is örülnék, hogy eldöntsem megvegyem-e, köszi -
Kisponyi #629 Sziasztok! Érdeklődnék van-e valaki aki a Shiva szerveren tolja, mert jólenne magyarokkal is összefutnom. :) -
darkling #628 Felkerült steam-re is, február 25-ig féláron. -
talos86 #627 Nekem összesen 1x kellett jelszót módosítani(notebook miatt), pedig nem Sec tokenezek. -
#626 Nem akarok security szarozni. Qq :( -
Linaru #625 A security token hasznalata megoldja ezt a problemat. SE hivatalos oldalan megrendelheto, illetve ingyenesen smartphone app-kent letoltheto. -
DarkBlade #624 Szent ég.
Majd le estem a székről mikor a küldi átvezető alatt megszólalt az npc. xD
Már teljesen megszoktam hogy néma mind. -
#623 Nagy nehezen sikerült. -
#622 Sziasztok, most kaptam egy kulcsot a játékhoz. 5x 4 jegyű kód. Nem tudom hol kell aktiválni. Tudnátok ebben segíteni? -
DarkBlade #621 Üdv.
Nekem is ez a gondom, igaz nekem nem minden nap, csak 2-3 naponta csinálja, de akkor is idegesítő.
Megoldást én se tudok ellene, marad a jelszó csere állandóan. xD -
#620 azt hogy lehet kiküszöbölni hogy minden nap login után ne kapjak acc blockot, és ne kelljen mindig jelszót cserélni? rohadtul idegesítő.
egyébként sikerült regisztrálnom, lancert kezdtem, kurvára tetszik a játék, eszméletlen szép lett. régi verzióról hallottam csak eddig, az simán röhejes volt, viszont erről a nagy újjászületésről semmit sem lehetett hallani... -
talos86 #619 Nincs a játéknak európai szervere. Két szerverpark van: Kanadában és Japánban. -
Jeager #618 Sziasztok!
mikorra is lovik vissza most a szervereket?most kezdenem a jatekot erre karbantartas van :(
-
#617 régióhoz csak EU-t ír, ez most azt jelenti hogy csak europai szerveren tudok vele játszani? -
#616 hali!
https://www.g2a.com - innen jó vásár a game? -
LNDBecX #615 Igen, kapunk némi új kontentet :) -
darkling #614 -
TomStorm #613 Köszi.Akkor inkább kihagyom:) -
talos86 #612 Nem kötelező. Megkérhetsz más is a Materia meldingre. Vagy kiállsz shoutolni valamelyik városban, vagy a player searchet használod. Pillanatok alatt meg lehet oldani. -
silencemonthy #611 Igen, az is havidíjas. -
TomStorm #610 Üdv.
A Ps3 verzió is havidíjas?Tudja valaki esetleg? -
LNDBecX #609 Nem, dehogy... Meldelni a tárgyba tud neked más is matériát. Megkeresed a craftert, lebeszéled vele, majd megkeresitek egymást és ha kijelölted: jobb egérgomb rajta és azt hiszem 'Request meld' vagy valami ilyesmi menüpontot kell kiválasztani, fejből most nem ugrik be. Ne aggódj a cuccaid miatt, ilyenkor nem adod neki oda, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy lenyúlnak. Kiválasztod, hogy mibe akarsz meldelni, majd azt, hogy mit és már leokézod. -
silencemonthy #608 A Relic Reborn questhez kell lenni 50-es craftos szakmának is ? -
silencemonthy #607 már nem azért de ebben a game-ben minden nap maintance van ? -
silencemonthy #606 Köszi. Tehát akkor semmi 50-es gear vagy ilyesmi nincs elrejtve, amire kéne még gyüjteni. -
Linaru #605 Vannak manual-ok, amik növelik az exp-t amit kapsz. Ha új class-t kezdesz nyomni, fel tudod őket öltöztetni ingyen. Vagy csak dekoratív célokra elköltheted a chocobo bardingokra, minionra. Vannak kaják, potion-ök, ilyesmi. Semmi egetrengető fontosságú dolog, de azért el lehet verni valamire. -
foxxi #604 FF14-em eladó ( még 19 napig aktív ) időhíánya miatt elpasszolnám + Definace játékot is ( zsír új ).
Esetleg CoD Ghost érdekel or kp.
PM