Symbian: még mindig mi vezetünk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mondjuk nézd meg a jóval az iPhone elõtt is létezõ PalmOS-re épülõ készülékeket, azok is smartphone-ok, pedig azok aztán hírbõl sem ismerik a multitaskingot.
Egyébként elvileg smartphone az a készülék aminek tudását a hardver határain belül natív alkalmazásokkal lehet bõvíteni (azért elvileg, mert ha szó szerint vesszük, akkor az Androidos készülékek nem azok, mivel nem natív kód fut rajtuk).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szóval annyi a lényeg hogy kicsit pontosabban és ne süllyedj arra a szintre amin néhány iFikagép van itt az SG-n. Peace!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A
2 hete van nekem egy ilyen tesztelni. Volt iPhone, winmobil, most cserélt a család telót 2-en andoinos vettek én most ezt fogom ( nem adom vissza kifizetem inkább 😊 ). Ez egy csoda.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Symbian már nem biztos, h fog alkotni. De ha fog, akkor is Nokiára.
iPhone OS-t csak az Apple használ.
BlackBerry-t is csak a gyártója.
Windows Mobile ideje lejárt.
Androidos telefonokat meg a gyártók tucatszámra öntik magukból.
A UNIX alapjában véve egyszerű operációs rendszer, de zseninek kell lenned, hogy megértsd az egyszerűséget.
Attól hogy pl egy IPhone3G sokkal jobb mint egy Symbianos nokia még nem lesz az is okostelefon.
A
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A sok csilivili k...drága okostelefon után vettem egy pici LG-t Androiddal kemény 30 000 forintért újonnan, garival. És jééé, mûködik gond nélkül. Vicces, még uptime-ot is számon tart. Nem fagy le, nem indul újra, max kiírja, hogy bocs, ez az alkalmazás most leállt, de újraindul. Android a legjobb választás, nem beszélve arról, hogy tonnaszámra tudsz alkalmazásokat tölteni rá.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Olyan ez, mint az internetnél a széles sáv. Már (ha jól emlékszem) 384 kb/s is széles sávnak minõsül, pedig ez az én fogalmaim szerint nagyon messze van tõle.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Már bocsánat, de itt csak én látok hibát? Itt nem OKOSTELEFONT kellett volna írni, hanem csak simán MOBILTELEFONT, hiszen a Symbian oprendszer fut a Nokia legtöbb egyszerû telefonján is, amiket azért még távolról sem lehet OKOSTELEFONNAK nevezni.
Vagy tévedek?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ésjobb.
ami érdkesebb h anyám androdos teloja ami melesleg 31 kártyásan ez az uj vodafone telo..is jobb.mint én 5800am volt. =) symbian nálam = bughalmaz.bocsi.1000alaklazástkiprobáltam de ez a véleményem.
www.icewebhu
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A
Amit a nokiánál okostelónak neveznek, az nálam szóba sem hjöhet. De ahogy nézem ezzel nem vagyok egyedül.
~$114 volt az _okostelefon_ eladások átlagára a Nokia-nál, ergo nagy bajban vannak. Android a hulladékokkal együtt is $250 fölötti átlag, iPhone meg $400 fölött.
gyk.: Ezek az elõfizetõi kedvezmény nélkül értendõek. $114-ért Samsung Corby-t se kapsz, és a Nokia ilyen kategoriájú Symbian-okkal terített.
Büszkék lehetnek, hogy ezeket "okostelefonnak" nevezik.
Azért a nokia gagyibb telóin nem futna el az andrid, ios, vagy bb OS.
Érdemes lenne látni, hogy abból a 24 millióból mekkora volt az okostelefon értékesités. Mert ha 80% az "eldobható telefon" kategóriás,akkor nagy zûr lesz jövõre nokiánál...
Ez aztán a rajongás 😊