Lucas kétli, hogy lesz Star Wars tévésorozat. Túl drága.

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen az American Graffiti egy nagy filmje (az elsõ nagy sikerül filmje) úgy tudom ezen alapszik az összes többi ilyen stílusú film, mivel ez votl az elsõ ilyen film.

A Thx viszont nem jelentõs, még Lucas szerint se. (ez utóbbi bukásnak is elkönyvelhetõ)
Azt csinálja amit szeret, ami érdekli. ÉS így is eléggé átformálta a világot, ezzel az egyik jelentõs alkotással is.
"elellene venni a licenset" Õ találta ki, jó hogy nem más módja meg hogy csinálja... Egyébként meg: Forgatókönyvíró George Lucas (történet)

Az elsõ részek meg nem véletlenül nem olyanok mint a régi 3 rész. (haverom szerint a régieket is úgy kellene megcsinálni mint a 3 rész pl) Szerintem nem, pont ez a lényege.
(Viszont a 3 részbõl kihagytak fontos dolgokat 😞)
Így inkább adjanak ki egy extra változatot ahol ezek a jelenetek már benn vannak (egy csomó leforgatásra került)

"Amit mûvelt (már az Ep6-ban elkezdte) ez a mocskos horgas féreg, az szörnyû."
Heh ha te ott lettél volna annak idején az egyik legnagyobb ellenzõje lettél volna a filmnek, mint ahogy voltak is az akkori Stúdió vezetõi.

"Nem véletlen a Birodalom Visszavág volt a leghangulatosabb ... mert igen kevés köze volt hozzá"

puff, Pont, hogy ahhoz volt a legtöbbköze, a másik két résznél már kisebb szerepet vállalt.

"Sokat tett a SW születéséért ... de még többet a SW haláláért."

Végül is minden napos, hogy egy film 30 év után is töretlen sikernek örvend, sõt talán még jobban mint elõtte...
Sajnos az SW EU elegge inkonzisztens lett es a konyvek szinvonala is nagyon hullamzo. Szerencsere azonban nincs hiany a space opera stilusban es vannak szinvonalasak is.

Erdekes, hogy az American Graffiti-t es a THX1138-et, mindenki elfelejti. Hatalmas filmek, foleg a maguk koraban.

"inkább a 7-8-9. részt csinálja meg!"

olvass könyveket. tovább tartanak, szórakoztatóbbak, mint egy 2 órás filmtabletta. van sok sw-könyv. ne akard, hogy a szádba rágják a képekkel a történetet.
Idézet "Nem lesz több rész ennyit akartam elkészíteni és el is készítettem" -mondta egy interjúban Lucas.

Ha meg minden áron folytatást akarsz tessék:
* Heir to the Empire – A birodalom örökösei (1992)
* Dark Force Rising – Sötét erõk ébredése (1993)
* The Last Command – Az utolsó parancs (1993)

Ezt úgy tudom elfogadta folytatásnak (is akár). Amúgy én olvastam és jó.
Csak azt ne....
Nos én már eredetileg is úgy tudtam hogy nem lesz élõszereplõs, mert túl drága, késõbb jött a mese, ezen okok miatt.

Amúgy nem tudom hogy jó lenne-e egy sorozat...
ja. nem sokat. csak kitalálta indiana jones-t meg rendezett egy 5 oscarra jelölt filmet, aminek biztosan nem is ismered a címét. és létrehozott egy olyan számítógépes animációkkal foglalkozó céget, amivel a legfontosabb látványfilmeket alkotta meg.
Lucas mikor megy nyugdijba? Star warson kívül nem sokat tett az asztalra... eléggé egy begyöpösödött fazon.
Narxis
Dobjátok össze neki a pénzt és akkor lesz sorozat...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mrzed001
Én már az EpI után azt mondtam, hogy ettõl az embertõl meg kellene vonni a SW liszenszeket, és odaadni valaki olyan hozzáértõnek mint Foster (elsõ Ep4 írója), és/vagy Zahn (legjobb SW könyvek írója)

Amit mûvelt (már az Ep6-ban elkezdte) ez a mocskos horgas féreg, az szörnyû.
Nem véletlen a Birodalom Visszavág volt a leghangulatosabb ... mert igen kevés köze volt hozzá.

Az új Ep-oknál ahogy járkált körbe a forgatáson és pecsételgette az ezt elfogadom, ezt nem ... hát a hányinger kerülgetett.
Sokat tett a SW születéséért ... de még többet a SW haláláért.
Ez George Lucas.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

nem is kell vmi gagyi sorozat. inkább a 7-8-9. részt csinálja meg!
Napokban láttam a 2005-ös, harmadik részt HD verzióban, és nem mondok hülyeséget azzal, hogy a filmben lévõ kicsit is távolabbi szereplõkrõl teljesen lehetett látni, hogy animáltak. Lucas folytathatná a történetet régi (fiatal)szereplõkkel, animálva, mint a Christmas Carol filmben láthattuk. Vagy ilyesmi.
Ha a produktumait, mint rajongó utáltad volna, akkor lenne megalapozott a felháborodás. De mivel szeretted, megkaptad a pénzedért, amit akartál, nem?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Kopiati
Ha végignézitek megértitek miért került ki ez a vidi ide:
Indiana Jones

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kelta
vazeee..keresett az összes star wars cuccal,filmmel, vagy 3milliárd dollárt, és azt mind tölünk rajongóktól kapta....és akkor beetet minket, aztán lesz@rja??? tegye csak bele a lovéját...nehogy már kitalálja, hogy veszteséges lenne....fél világ tv csatornái megvennék az biztos..k@pja be lucas egy méretes póni faxát...

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

40.000 Ft-os jegy mellé ne Lucas legyen már ott, hanem Natalie és Keira... 😊
Léccilécciii!
← ElőzőOldal 3 / 3