Agrar Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem Tudom! Nem hiszem de én már nem is szokom játszani! Szar Játék!!!! Én inkább most az LS 2011-t nyomom!!! Az sokkal jobb 😊)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

hali
1.0.0.4-es pach nincs?
Nah mi már inaktív is lett a topic ??? 😄DD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hááát úgy hogy oda mész amit mondtam és kijött egy olyan kis ablak?? ha igen akkor rá kattintasz arra a 470-re vagy mennyi van ott és aztán még valamit ki ír és rá klikkelsz hogy OK aztán megint OK és tele van! Ha meg nem jó akkor írj!Nincs mit!

sziasdztok tényleg erre a mentés dologhoz kéne ismét valami patch ,
mert ez igy..
megcsinálsz mindent utánna meg elveszik pfff!!!
#75-re valaki?
köszönöm a segitséget de ugysem töltödik fel a tractor akkor mi lehet a baj ird meg légyszi köszönöm szépen
Tankolni úgy lehet hogy! Oda mész a töltõállomásra (nem a farmon hanem a másikra) és ahoz a kúthoz aminel csak olyan egy van és nincs tetõ és aztán egypicit mész elõre mindig és nyomkálod a F betût és egyszer kiírja hogy mennyit akarsz tankolni kiválasztod és OK! és kész! 😊

Várni kell értelmes patch-re!
Hy all!Lenne egy problémám nagynehezen felszántottam a földeket el is vetettem de mikor ujból belépek a játékba eltüntek a dolgok, pedig elmentettem nincs valakinek olyan mentése ahol megvannak a földek mûvelve???
Hy! Addig ok h felraktam a patchet de hogyan kell és hol lehet tankolni??
A kúton sem meg a farmon lévõ tartálynál sem ír semmit h tudjak tankolni.
Köszi a segítséget!!!
csá
a vágoasztal kocsit hogykell felakasztani???
Töltsd le a patchet, abban már lehet tankolni.

szevasztok!
Felraktam a játékot, nálam is szaggat de attól még játszható viszont egy bajom van vele! Hogyan lehet megtankolni a gépeket ha már kifogyóban van a tank?? Nekem nem sikerült a benzinkúton tölteni. Ha valaki tud választ rá legyen szíves írjon vissza!!
Köszi elõre is
Sziasztok!
lene egy olyan kérdeésem hogy felraktam a játékot meg a pachot is és mégis ezt irja ki hogy CRASH!!!
ez mitöl lehet
ja és a játék is frissiti magát mikor elindítom és mégis CRASH
valaki segítsen elöre is köszönöm
ha felrakom a pach et akkor meg elindítja de utána be is zárja rögtön mi lehet a gond
Jónak tûnik csak nagyon szaggat meg abszolút nem lehet irányítani. Hogy kell egyáltalán beülni a traktorba?
http://thepiratebay.org/torrent/5874416/Agrar_Simulator_2011
most tépem majd nem sokár len van.
nekem is gtx 275-öm van,és mégis szaggat<#boxer>
köszi,de nekem semmi változás!akinek mûködik megtudná mondani honnan töltötte le!<#mf1>
melfoy
Egyelõre egy optimalizálatlan,buggal teli,trehányul kiadott game...van hozzá 2 patch,de azok sem sok mindent javítanak,reméljük idõvel játszható lesz...
Itt a legújabb patch hozzá,próbáljátok ki hátha jobb lesz vmivel:

LINK

csá all!nekem is szaggat mint állat!valaki adjon egy linket akinek nem szaggat,mert ez így nagyon szar!pls help!én torrentrõl szedtem le!
Nekem is ez a hiba.

hy nekem az lenne a gondom,hogy elõször is ti honnan töltöttétek le a játékot?
mert én is letöltöttem és fel is telepítettem de amikor elindítom akkor bejön egy fekete képernyõ és kidob egy olyat hogy Chras és bezárja
utána már sikerült odájig eljutnom,hogy amikor elindítom akkor kijön egy update ablak amivel frissíteni akar de nem frissíti hanem kiírja azt hogy update falied és bezárja elindítja a játékot és megint kijön az a Chras
Azt szeretném kérdezni hogy ti hogyan telepítettétek hogy jó lett
léci segítsetek elõre is köszi
Sziasztok!Volna egy kérdésem a játékkal kapcsolatban.Mindenben megfelel a gépem gépigénye a játékkal szemben,de még is szaggat mint az állat.Frissitettem a direct-x et is de ugyan az a gond.Még egy próba vele ha nem jön össze akkor kuka!
Sziasztok!
valaki megtudja mondani, hogy mért csak 1 fekete képernyõ jön be?
szabii98
A játék köbö. annyi hogy LSbõl kivették a gépeinket és berakták +építettek egy lowpolly települést.Az épületeket meg a cuccokat újra építik akkor ls módnak elmegy...
A fizika milyen?Nekem LSben néha csak és csak traktorral balra csúszott a gép és átment a másik sávba 😞

I met God. She's black

melfoy
Erre szokta mondani a faterom...gyenge kezdés után erõs visszaesés....<#levele>

LS11....😄

Nekem nem is sikerül elinditani. valami r00-tól r14-ig leszedett dolgokat de nem tudom mit kell velük csinálni. valaki tud segiteni?😄
A game egy nagy 0 :S

Serial:
3333-3333-3333-3333

marko37
nekem kódot kér

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

balint1111
Nem vagy egyedül. Nekem se sikerül szántani meg semmit se. Pedig jó lenne a játék amúgy.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

szabii98
Pár óra kérdése 😊

I met God. She's black

Rhodeus
Még senki sem játszik vele? Nekem már meg van, de (mivel még hasonló játékkal sosem játszottam) nem nagyon boldogulok vele. Szántás-vetés ilyenek.... nem nagyon mennek. Eleve nem találtam vetõgépet eddig.

szabii98
Miii?

szerk.:
most nézem elvileg mindjárt megjelenik O_o

I met God. She's black

melfoy
Hétvégén kiderül...<#smile>

balint1111
Végigolvastam a szöveget(lehetne magyar is<#vigyor3>). Sztem nagyon jónak tûnik a szöveg alapján.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Jellemzõk:
Hatalmas 3D táj völgyek és hegyek
Szép hegyi falu az Alpokban
Sok mezõgazdasági berendezések és alkatrészek CLAAS
Izgalmas karrier mód
Üzletekben vetõmag és gépek
Szarvasmarha-tenyésztés
Gazdasági és biológiai tényezõk
A változó idõjárási körülmények között
Sok kihívások várnak a játékos
Online Multiplayer
Multiplayer mód a hálózaton

Google fordító

Rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer:Windows XP / Vista / 7
Processzor: 2 GHz
Memória: 1 GB
Meghajtó: CD-ROM
HD: 750 MB
DirectX: 9 vagy magasabb
Egér,billentyûzet
3D grafikus kártya: Geforce 6800 Serie / ATI X1600, S3 C, 430GT (min. 128 MB VRAM) vagy magasabb, Shader Modell 2.0 vagy magasabb

Hivatalos oldal
http://www.agrar-simulator.de/

balint1111
Remélem hogy ebbe a játékba lesz fizika mert az LS ebbõl a szempontból nagyon nagyon szar.

melfoy
krisztianp16
Nem tudom de nekem már most nem tetszik...ha megnézed olyan mintha kis model gépek lennének egy játék asztalon...tiszta gagyik a modelek ríkitó színek...:/ háát nem tudom de edig ls jobban bejön nekem😊

Idioták kiméljenek!!! :)

skate00
hát akkor is LS koppincs, szinte sima Ls Class Skinekkel, meg ocsmány szélvédõvel, e ezis gondolom egy összecsapott game lesz, csak pénzkeresésre, amugy kb semmi ujdonság nem lesz benne, pl lehet majd vetni szántani, meg aratni kb ennyi. meg füleg ha még kész sincs minden textúra és nemsokár kijön akk nagyon jó game lehet.

balint1111
Sziasztok.
Képek alapján jóval jobb lesz mint a landwirtschafts.Már várom. Leszarom a gépigényt, de a landwirschafts az nagyon szarul van optimalizálva. Remélem ez jobban sikerül.

melfoy
Jó ideje megjelent a játék..de én semmi információt nem találtam eddig róla,még egy képet sem...

Endre88
Ez mi akar lenni, egy újabb Landwirtschafts utánzat?
http://www.amazon.de/media-Verlagsgesellschaft-mbh-Traktor-Simulator/dp/B001O0VKBI/ref=pd_sim_vg_5

http://gamefarm.hu/

Dávid 12
De akkor még koszolódik is!Csak reemélem bírja akadás mentessen az 1magos procim😞