Agrar Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem megvan eredetibe.
a 13 as hoz megjelent a legújabb patch
kinek van meg eredetiben a 2013 as?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A grafika viszont a 2013-ban volt jobb.
megjelenés 2013 11 25
Mennyi idõ alatt bújik ki a földbõl az elültetett növény?
Nem tudja valaki hogyan tudnám megoldani hogy ez a csodás játék (agrar simulator 2013) ne akadjon a gépemen, még néha low grafikai beállításnál is?
A Fõ gond hogy jóval jobb a gépem, mint a rendszerkövetelmény, ezért nem értem mi a gond.
Nem tudja valaki?
A játékban hogy lehet fotozni?
Amiket a frissitéssel feltelepülnek például pótkocsi azokat hol találom?
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
A leírás alapján sokmindent javítottak.
De ez csak az én véleményem nem értek ennyire hozzá.
Persze..a te gépeden is simán futnia kellene egy ilyen kaliberû szimulátornak..Én nemrégiben állítottam össze a gépemet egy pc boltos cimborámmal,egész erõs kis masina lett..ha ezen a konfigon nem fut normálisan...nem hencegésbõl írom csak hogy lássátok,mennyire szarul optimalizálták a játékot..
Gigabyte P67-es alaplap-I7 920 2.67 Ghz 4 magos proci-HD 6950 2GB vid.kari-8 GB HyperX 1600Mhz ram..ha pl a BF3 zökkenõmentesen fut rajta szerintem ennek is kellene..
Processor: AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4096MB RAM
Display Memory: 2290 MB
Dedicated Memory: 503 MB
Shared Memory: 1787 MB
Egyébként a 2012-es részt optimalizálták patch-el?Van olyan javítás ami megszünteti a laggolást és a sok bugot?
Az üzemanyag meg állítólag bele lesz téve csak még nem azzal foglalkoznak, de ezt pl megértem h miért XD
Egyébként most már tankolni sem kell, azt se látni mennyi benzin van a gépben.
Lassan visszatérek a 2012-re és ahogy Marko írta kicsit késöbb (min. fél év) leporolom és újra megpróbálom.
Marko: az videó kártya nem tudom h mit tud de az ennyim épp a minimum 512mb ddr3 as van rajta.
landwir: a rakodó villát a 12-esben a perkins motoros gecko ra lehet felrakni az volt a 2 legkisebb, de ne is szenvedj vele mert állítólag bug os.
Joybull: nekem is csak akkor fagy ki amikor a munkással kíntelenkedek, emígy jó.
A föld kijelölésnél nem értem miért nincs egy vissza gomb, amivel egy egységet visszalépne.<#fejvakaras>#fejvakaras>
nekem ati radeon 4300/4500 series van a gépemben lehet hogy ez márt kevés neki?
Most sikerült anyit elérnem a grafikával h a Hard beállításokon bírom szépen játszani, csak Antialising meg a fölötte levõ dolog nincs bekapcsolva.
Ja meg be kellet kapcsolni az alaplapon az automata Over clock ot 😊
A videókártyán már régóta bevan, nekem egy HD5670 esem van.
Egyébként egy HD 6850 es van a gépbe.
Nektek emígy milyen a videó kártyátok?
Sikerült egy kicsit játszani 😊 Hát nem tudom h ennek milyen gép kell az tuti h a gyártó által meghatározott követelményû gép nem viszi.
De pl legfurább az volt h a 12 esben már szépen ürített a kombájn és látszott is h ürít itt semmi se történik. Meg ott már voltak keréknyomok itt az is ki van véve, a vetés meg a munkálás látható nyoma megszünt egyedül a szántás ami jólnéz ki. Bár abban is vannak hibák 😊 De hátha félév múlva játszható lesz XD
Ez a cég meg ha nem lenne ennyire trehány h a vásárlókkal csináltassa meg a beta tesztett pénzért símán verné a Landwirschaft osokat 😊