Kindle e-book olvasó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A visszüldés így megy, ahogy már írták a többiek.
Címke, számla kinyomtatása. UPS-t hívni. Csomagaot átadmin.
Én azért hívtam külön egy futárt (és nem vártam meg a cserét hozót), hogy pörögjenek a dolgok. Így is csak azt ígéri az Amazon, hogy a visszaküldés után 10-15 nap elteltével adja vissza a pénzt."
Ok, honnan szerzek cimkét és számlát? Vagy várjam meg a UPS levelét, hogy csomagom érkezett és beszéljek akkor velük?
Þór vígi þessi rúnar
ezt a topicot esetleg böngészd át, többen játszottak már garanciális ügyintézõst... 4000 hozzászólás, de van keresõ jobb felül 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Beszéltem a UPS-el. Aszonták, hogy kell valami fuvarlevél amit ki kell tölteni és utána kell megrendelni a futárt. Nem nagyon értem ezt...
Õk nem hallottak arról, hogy amikor meghozza a futár már viszi is a régit. Kicsit összekavarodtam.
Þór vígi þessi rúnar
Delivery Estimate: Friday December 9, 2011
Shipped
Track Package
Return Items
Leave Packaging Feedback
Tracking Information:
Status: In transit
Ship Carrier: UPS
Latest Event: Campbellsville KY
Shipment has left seller facility and is in transit - December 5, 2011 2:08:03 PM
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Akkor mostmár csak marad a várakozás, de szerencsére jó, hogy ilyen gyorsan és rugalmasan intézik a dolgokat.
Most csak annyit látok, hogy holnap holnapután shipping és 13-14 érkezés. Ott lesz hogy merre jár a csomag éppen (azt látom majd, hogy kikkel jön (UPS, DHL, stb))?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ha valamit nem világosan írtam vagy még van kérdésed, akkor kérdezz bátran.😉
Vissza kell küldeni egy rossz kindle-t postán, ennyit irtak:
You will want to ship it with tracking and insure it.
Please write the reason for your return on the packing slip, put the slip in the package you're using, and wrap the package securely. Please indicate the cost of shipping you paid with your return (either on the packing slip inside of the box or written on the return label outside of the box). We’ll use this amount to reimburse your return shipping costs.
After you have shipped out the malfunctioning unit, please send us the tracking information and shipping cost using the link below so we can issue a refund.
Akkor ezt most hogy is kellene (cím megvan)?
Þór vígi þessi rúnar
Nem.
Igen.
várható e hogy az amazon megint állni fogja az áfát jövõre?
a két típus kijelzõje nagyjából ugyan akkora?
köszi a válaszokat elõre is!
Ha az összes iPad variánst figyelembe vesszük, akkor abból még mindig több fogyott.
Néhány napja vagyok boldog Kindle-tulajdonos (Keyboard), ismerkedem vele, egyelõre mindenre találtam választ, ill.megoldást. Lenne viszont egy adminisztrációs jellegû kédésem: eltérõ billing address esetében a számlát külön, postán küldik? Gondolom igen, a csomagban ugyanis nem volt semmi. Tapasztalat? Várjam türelemmel, vagy írjak supportnak?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az alap képeket csak úgy nem fogod megtalálni a készüléken, be vannak építve.
Dobjam ki, volt a support felszólítás. Szétszedtük, megnéztük mi baja (szétakadt a bekapcsoló gomb és valamit rövidre zárhatott), megcsináltuk, azóta is megy. Anyukám örül az ingyen kindle-nek.
Þór vígi þessi rúnar
(volt olyan, akivel vissza sem küldették, és amikor egy kis kinyitás utáni berheléssel életre keletette rákérdezett, hogy akkor mi legyen, az volt a válasz, hogy örülnek neki, használja egészséggel a második készüléket is)
De hogy mennyire nem kell aggódni: a prohardveres fórumon valaki véletlenül lemaradt a cserekészülék leadásáról (még nem keveredett haza a hibás, mire befutott az új), õ rákérdezett, mondták neki, hogy adja fel akármelyik futárszolgálatnál, küldje el emailben a feladóvevényt, és amint befut a hibás eszköz, õk jóváírják a postázási költséget. Így is lett.
Akkor ezt valami spec futár hozza, aki tudja, hogy mihogymerre? (a régi doboz nincs meg, de másik kindle doboz van, az jó)?
Þór vígi þessi rúnar
Milyen dobozt kell neki adni?
Egy régebbi kindle doboz felmatricázva? Vagy azt kell visszaadni amiben az újat hozta?
Þór vígi þessi rúnar
15 perc support.
Aszonták, hogy küldenek újat és a hibásat küldjem vissza. Küldtek mélben egy vonalkódszerûséget amit majd fel kell ragasztani a dobozra amiben visszaküldjük.
Hogy megy ez a visszaküldõsdi?
Þór vígi þessi rúnar
A collectiont csak regisztrált készülékkel tudod létrehozni.Lehet, hogy a szótárakhoz is csak akkor férsz hozzá.
Ha nagy a gond, a gyári alapértékeket visszaállíthatod (nem csináltam még, remélem nem is kell)
Factory default visszaállítása képekkel
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
https://lh6.googleusercontent.com/-2wsVqKpm3vY/TsK4N78sBaI/AAAAAAAAIDA/0rCknn07xTg/s391/ScreenHunter_01%252520Nov.%25252015%25252020.04.jpg