15
-
#15 inkább álmodjanak földhöz ragadtabbakat azokat legalább lehet hasznosítani előbb-utóbb. -
#14 Ne öld ki az emberekből az álmokat. -
#13 "Hasonlóan nagy vitákat váltott ki a szaturnuszi nap hossza"
LOL komolyan mi értelme ennek?
Az életbe nem jut oda 1 ember se hogy bizonyítékot közöljön...
meg ki a fenét érdekli h hány órás a szaturnuszi nap.
-
polarka #12 az összefoglalója szerint a Föld sok millió éves fejlődésének főbb korszakairól szól -
teddybear #11 Mindenkinek ajánlom Obrucsev: Utazás Plútóniába című regényét elolvasásra. Pont ez a Belső Föld a témája. Van még egy-két Tarzan-könyv is ami szintén a Belső Földön játszódik. -
polarka #10 És gravitáció nélkül ott lebegnek bent vagy van még belsőbb Föld is? xD -
#9 Köszönet az észrevételért, javítottuk. -
ozdimorgo #8 Ja. A földgáz lelőhelyek hozama meg a "belső föld" lakóinak babfogyásztási hajlandóságának hányadosa... -
amitakartok #7 Egy elmélet, ami szerint a föld üreges és a belső felszíne is lakható. Legalábbis valami ilyesmi. -
mynameisbence #6 Mi ez a belső föld cucc? -
#5 Ja, végtelen a lista ... ott van a Nemesis is, a napunk kísérőcsillaga! 2014-re átsüvít az Oort felhőn, leszakítva soksok aszteroidát ami mind a nap felé megy aztán minmeghalunk! -
coolbboy83 #4 Az ugyanúgy az emberi agyszülemény alkotta dolog, mint a Nibiru, és a többi ilyen dolog....
Annak a nibirunak is kb 2000 óta 77 különböző dátuma volt, amikor eljön :-) hmm lehet lemaradtam róla... mert még nem láttam... :-) meg senki sem.... ez duma.
Ha ez a belső fölg létezne, akkor már az Arizónában lezuhant meteoritnak is be kellett volna azt szakítani........ ezek dumák..... ilyenekkel etetik azt, aki elhiszi.
-
#3 Nos ez nagyon érdekes,és a Földdel kapcsolatban is hasznos lehet ez a felfedezés.De engem például sokkal jobban foglalkoztatna a szabadkőművesek és különböző áltudósok által hangoztatott belső föld elmélet.Sokan máig kitartanak mellette,és nem csak futóbolondok.Sok elgondolkodtató dolog van erről a neten. -
pinokkio #2 Nincs az Io túl messze a kérdéses jelenséghez, lévén a Jupiter holdja...? -
djhambi #1 "Korpuszkuláris akció,
a sarki fény nem fikció,
víziónak átható,
minden éjjel látható."