Kezdődik a Torrente 4 forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõt sem birtam végignézni. Gondolom milyen "szuper" lehet a többi.
**aros, ba**ós, hányós poénok. Gratulálok.
Tower Guard
EZAZZZ!
NA EZ TAROLNI FOG! XD

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Egyetértek...

Aki még nemlátta szinkronosan tegyen egy próbát vele, nagyot üt!
Igaz nagyon alpári de Csuja Imre nagyon színvonalasan hozza a figurát
Az elsõt láttam, egyszer nézhetõ, nekem nem jött be. A többi rész megnézése így okafogyottá vált.

Hattyú? Hol?

Alkalmak 98%-ában én is az "eredetiben a tuti"-ra szavazok, de szerintem itt igazán jól választottak.
Én csak magyarul láttam, meg spanyolul egy kicsit.
De a magyar szinkron rohadt jó lett, Torrente hangja nagyon visszaadja azt a stílust.
Csuja "Ízirájderöcsém, ízirájder!" Imre Torrente magyar hangja, ilyen formában tehát kapcsolódik is az Üvegtigrishez, ami szerintem nézhetetlen (bele-bele tekerve szenvedõs).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

nem is akarom elképzelni, milyen lehet magyarul😊 biztos jó, de eredetiben a tuti.
schrank
nna ez az a kategória amihez nemkell pénz, de nekünk jó az üvegtigris is ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Dynamic
Nem értem mi a baj a folytatások minõségével, szerintem simán egy szinten van mindhárom rész.
Nagyon szeretem, remélem a magyar szinkronhangja is marad, mert anélkül szerintem nem érne sokat.
Az asszony egy kurva.
http://www.youtube.com/watch?v=4G9Fs-0RlE8

https://twitter.com/foodlfg

A 3-ast még nem láttam, de az elsõ nagy ász, és a második is jó volt. Bepótlom.
Nagy filmek😊
"Ráb@sztál fiam!"

A világ legpihentebb trilógiája.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

áttatság, de nagyon jók. az elsõ a legjobb, de a másik két rész is azért tartja a szintet. remélem ilyen lesz a 4. is. 😊
Épp a napokban pótoltam be a trilógiát 😊
AnarchoiD
Torrente rulez 😉

fonakkal baszod

szerintem 3. is allat volt 😉

harmadik

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Csúcs! Egyik kedvenc sorozatom.