19
-
Nazir #19 Az elsőt sem birtam végignézni. Gondolom milyen "szuper" lehet a többi.
**aros, ba**ós, hányós poénok. Gratulálok. -
#18 EZAZZZ!
NA EZ TAROLNI FOG! XD -
Mandela83 #17 Egyetértek...
Aki még nemlátta szinkronosan tegyen egy próbát vele, nagyot üt!
Igaz nagyon alpári de Csuja Imre nagyon színvonalasan hozza a figurát -
trogi #16 Az elsőt láttam, egyszer nézhető, nekem nem jött be. A többi rész megnézése így okafogyottá vált. -
tenthrodil #15 Alkalmak 98%-ában én is az "eredetiben a tuti"-ra szavazok, de szerintem itt igazán jól választottak. -
bippo #14 Én csak magyarul láttam, meg spanyolul egy kicsit.
De a magyar szinkron rohadt jó lett, Torrente hangja nagyon visszaadja azt a stílust. -
Ender Wiggin #13 Csuja "Ízirájderöcsém, ízirájder!" Imre Torrente magyar hangja, ilyen formában tehát kapcsolódik is az Üvegtigrishez, ami szerintem nézhetetlen (bele-bele tekerve szenvedős). -
winnie #12 nem is akarom elképzelni, milyen lehet magyarul:) biztos jó, de eredetiben a tuti. -
#11 nna ez az a kategória amihez nemkell pénz, de nekünk jó az üvegtigris is ... -
#10 Nem értem mi a baj a folytatások minőségével, szerintem simán egy szinten van mindhárom rész. -
tenthrodil #9 Nagyon szeretem, remélem a magyar szinkronhangja is marad, mert anélkül szerintem nem érne sokat. -
FoodLFG #8 Az asszony egy kurva.
http://www.youtube.com/watch?v=4G9Fs-0RlE8 -
bippo #7 A 3-ast még nem láttam, de az első nagy ász, és a második is jó volt. Bepótlom. -
opeca #6 Nagy filmek:) -
Jimmyke #5 "Ráb@sztál fiam!"
A világ legpihentebb trilógiája. -
Stonee #4 áttatság, de nagyon jók. az első a legjobb, de a másik két rész is azért tartja a szintet. remélem ilyen lesz a 4. is. :) -
carville #3 Épp a napokban pótoltam be a trilógiát :) -
#2 Torrente rulez ;)
fonakkal baszod
szerintem 3. is allat volt ;)
harmadik -
Torek #1 Csúcs! Egyik kedvenc sorozatom.