Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
Úgy legyen!<#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
Amúgy azt Act 2 a leghosszabb, szóval nincs olyan sok hátra.

Fehercsoki
Még a következõben sem😊

Rayden02
Nemrég végeztek az Act2 bug irtásával!.
Viszont még az Act 3,4 hátravan!
Van egy olyan érésem,hogy ebben a hónapban még nem fog kijönni a játék!<#szomoru1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

pisztácia
Köszönöm az infót.
Bár jó lenne már tudni egy biztos dátumot...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

PetruZ
A T1-ben a fõ sztori után nyílt egy spéci bánya helyszín a városból, ahol a 100. szintig le lehetett menni és minden pálya random generált volt, a szintednek megfelelõen. Plusz ott voltak a vendornál vásárolható map-ok, amelyek egy X-Y szinthatáron belül valamilyen erõsségû random, egyszintes zseb-dimenziót generáltak a végén egy, vagy több boss-szal és megfelelõ loot-tal. Plusz volt a phase beast nevû ritka lény, ami hasonló a D3-ban lévõ "Frodóhoz": bár pénzt nem dobál, de ha elkapod és kinyírod, akkor a hulláján nyílt egy portál, ami szintén egy random generált pályára vitt.
Ahogy olvasom, a T2-ben is maradnak ezek, szóval end content biztosan lesz. 😊

A fame a T1-ben quest-ek teljesítéséért és boss-ok kinyírásáért járt. Ha a fame szintet lépett, 1 extra skillpontot kaptál. Mivel a fame és az XP nem együtt jár, két szintlépés közben akár több fame szintlépés és extra skillpont is elõfordulhatott.

#361: A legendary / unique nem volt szétválasztva, azok voltak a narancssárgák és tényleg jók voltak. A set item-ek voltak egységesen lilák, a kék, zöld, fehér ugyanaz volt.
A lényeges különbség a Diablo-hoz képest, hogy minden tárgy fejleszthetõ és a besorolása dönti el, max. hány enhancement slot-ja lehet. A T1-ben a legjobban felhúzott narancs cuccoknak akár 14-15 slot-ja is lehetett, ez ennyiféle különbözõ bónuszt jelentett. Persze ezek a fejlesztések már nagyon sokba kerültek, ill. az enhancer ürge nem is mindig adott slot-ot, inkább valamelyik meglévõt növelte, de volt esély az eltörésre is (ezt egy késõbbi patch kivette belõle). Viszont egy jó tárgyad akár a kezdetektõl fogva kiszolgálhatott az upgrade-ekkel. A pályákon is voltak random upgrade shrine-ok, ezek ingyen mûködtek.
Ezeken felül lehetett még rajta socket is, ahová a kövek mehettek, de volt a városban két törpe, akik akár új socket-et is tudtak beleütni (bizonyos feltételekkel).

A hét végén én is megvettem a T1+T2 akciót a Steam-en. 😊
Elvileg úgy néz ki (eddig olvasottak alapján), hogy lvl50 meglesz az elsõ végigjátszás során. Az, hogy ezt milyen fokozatban (casual-elite) viszed végig az mindegy. Utána pedig megnyílik a new game + és onnan lvl100-ig újra végig lehet játszani a játékot. De szerintem itt már fix nehézség lesz, mert az írják ez egy sokkal nagyobb kihívást nyújtó fokozat.

Jobb tárgyak is lesznek itt, illetve fejlõdsz tovább és osztod a pontokat.

Mivel a mobok/elitek nem élednek újra, felteszem csak multi játékban lehet õket ugyanazzal a karakterrel kinyírni.

Tegnap outlandert választva, elite fokozaton elmentem lvl12-ig, aztán onnan normal fokozaton a végéig a bétának. Jó ez az elite fokozat, mert jobban kitolja a játékidõt. Normalon alig volt kihívás, maximum a bossok voltak nehezebbek.

Játék végi boss baromi jókat dobott.

Azt viszont furcsáltam, hogy outlanderrel már lvl18 környékén van alapból 30% critical chance, amire még rájön a charge bónusz, így szinte minden harmadik találatom kritikus, ami ilyen alacsony szinten kicsit op.

Mondjuk ez loot függõ is, mert a stat 14%, a többi már lootból jött hozzá, de akkor is túl soknak tartom.

Igaz berserker-el meg embermage-el ennyit nem tudtam összehozni.

Meg a fame-nek nem igazán látom értelmét. Valamit köthetnének hozzá.
pisztácia
Az komoly.
De most már csak azt nem értem, hogy tegyük fel, elkezdek normal fokozaton egy karaktert. Végigviszem, vagyok mondjuk lvl 40-es. Akkor ezután mit csinálok, ha ezzel a karival akarok tovább fejlõdni? Kezdek egy új game-et, ugyan azzal a karival, mondjuk eggyel erõsebb fokozaton, és ott már a mobok is lvl 40-rõl indulnak? Majd megint végigmegyek, lvl 70 mondjuk, és újra elõrõl, ott már 70-es mobok és így tovább?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Jól sejtettem. lvl100 a vége. (vagy magasabb is lehet)

t2-wiki

(Utolsó elõtti kérdés.)
Tippelek csak, de mondjuk, ha lvl60 az elsõ végigjátszásra az elérhetõ maximum szint, akkor a new game + részben mehet tovább, akár lvl100-ig is.

Hiszen lvl60 kevés a pontok elosztására, ha egy képességre 15 pontot lehet rakni. Így viszont az endgame-nek van értelme is, mert fejlõdsz tovább.

Act3-ból van egy in-game kép, amin egy lvl40-es swamp troll mászkál. Innen következtettem ki a lvl60-at act4 végére.
Fehercsoki
Persze, a szintekért skillpontokat kapsz, magasabb szinten erõsebb/más/jobb spellek vannak, nem tudom mennyi a max szint.

pisztácia
Mennyi lesz a maximum szint, és lesz kihívás elérni? Késõbbi skill stb?

Sajnos nem emlékszem már, hogy milyen erõs tárgyak voltak az elsõ részben, csak arra, hogy egy idõ után szörnyen monoton és unalmas volt a játék, pedig az elején tetszett.

Ez a második rész tényleg nagyon ott van a szeren. Az elsõ résznél sokkal jobb és nekem még a diablo második részénél is jobban tetszik, a harmadikat meg lemossa. Az nem méltó a nevére.
Sheltem
Jól emlékszem, hogy az elsõ részben nem volt se legendary(ebben biztos vagyok szinte) se Unique?

Vagy csak én voltam peches, hogy a 7x szintemig 1 sem esett? Pont a loot rendszer volt az ami miatt meguntam(mint ahogy a diablo3at is amit el is adtam).

Egyre jobban érdekel ez a 2. rész. Instant Buy amint kijön fõleg ennyiért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jarlaxxe
Ki milyen gyorsan játszik végig egy játékot az egyéni a dio3-mat elsõre 33óra alatt játszottam végig de végig lehet harmad ennyi idö alatt is.

Egy végigjátszás után itt is ugyanazt fogod csinálni mig meg nem unod.

Fehercsoki
Meg legalább van értelme összeszedni a geart, mivel minden játék során használhatod a karaktert, akármilyen nehézségi fokon, multiban és single-ben is.

Egy kis érdekesség a tárgyakról:

*Common (White)
->Common items usually have no enchantments.

*Enchanted (Green)
->Enchanted or Magic items have one or more random enchantments.

*Rare (Blue)
->Rare items have more random enchantments than green items.

*Unique (Gold/Orange)
->Unique items have fixed names and a number of powerful, fixed enchantments.

*Legendary (Color unknown)
->Based on the settings interface in the beta, a new category of items labeled "Legendary" exists in the game, although none are known to have been seen in the beta.

*Quest (Purple)
->Quest items are used exclusively for quests. This includes items such as keys.

*Set
->Set items do not have a specific color. They are color coded based on their quality (i.e. rare, unique, etc.).

Items generally have a level requirement and stat requirement. The player must meet only one of the two to equip the item.

Items that the player does not meet the requirements to equip are marked with a red X icon.

Items that can not be equipped because they are unidentified are shown with a red background.

Ez tök jó, ugyanis Legendary is lesz. Azok akkor elég durvák lesznek, mert a unique is elég jó. Bétában a unique-set a legjobb, de abból nekem még csak 1 db esett.

Seteknél is jó ötletnek tartom, hogy a rare vagy unique tárgyak adnak bónuszokat. Illetve amit korábban már írtam, hogy ha már 4 db tárgy kiadja a teljes set bónuszt, akkor ettõl még találhatsz ugyanezen néven futó set tárgyat és így azzal mondjuk kiváltasz egy meglévõt, hogy esetleg két teljes értékû setnek is legyen helye rajtad. Mondjuk egy 4 db-os meg egy 2 db-os elfér így rajtad.

pisztácia
Köszi a válaszokat.

Fehercsoki
Diablo 20 óra ha nézelõdsz, de ha végigrohansz akkor 6 óra, ezzel szemben ez a 30 óra a T2-nél is a végigrohanásos végigjátszásra vonatkozik, tehát csak a fõ történeti szál 5x olyan hosszú.

Carlos
Diablo 3 mennyi is volt?
jó esetben normálon 20 óra. Utána meg ugyanazt csinálod vagy másik karival, vagy ugyanazzal csak nehezebb fokozaton.

Þór vígi þessi rúnar

Bétára vonatkozott. Pisztácia annak a hosszát kérdezte.

A teljes gondolom elsõ karakterrel hosszabb ideig fog tartani. Valószínû lesz mondjuk 35-40 óra. Aztán a new game + mit takar, azt nem tudom.

Bár ettõl a játéktól én nem várok több száz óra játékidõt. Ha mégis lesz annyi, akkor meg majd örülök neki.
Fehercsoki
30 óra csak a fõ történeti szál, ha végigrohansz 1 karakterrel, szóval az a 30-40 óra minden karakterrel elég kevésnek tûnik...

Inventory: P vagy bal oldalt egy kis mancs ikon.

Hossz: Elég nagy területeket lehet bejárni és elég sok mellékküldetés van. Mivel jó a drop, érdemes felfedezni minden kis szegletet, tehát nõ a játékidõ. Bétával el lehet lenni szépen. Szerintem egy 30-40 órát biztos bele lehet tenni, ha minden karakterrel végigviszed és felfedezel mindent.

Árusnál is lehet rare és rare-set tárgyakat vásárolni! Illetve van unique-set tárgy is. Sõt a setbõl is több rész van, nem csak annyi amennyivel megvan a teljes. Valószínû egy full set felöltözteti teljesen a karaktert.

Az enchanter egy idõ után beköltözik a városba. Egy bizonyos küldetés után.

Aztán ne felejtsétek el, hogy a pet is tud varázslatokat használni! Elég jól csinálja.

Fehercsoki
De egyébként biztos lesznek hozzá jóféle modok, meg hát ott a multi.(vagy a HC karakter akinek az öröm ha véglegesen meghalhat a karaktere, szerintem nem valami érdekes dolog)

Fehercsoki
A béta jó kérdés, hogy mennyi volt, a teljes játék 30 óra körül lesz, ha VÉGIGSZALADSZ rajta, és nem foglalkozol a mellékküldetésekkel sem.

pisztácia
Aki eddig végigvitte, annak hány óra volt? persze nem úgí h végigfutva, hanem mindenhova benézve, kb mennyi idõ volt?
Valamint a pet-enk, hogy lehet elõhozni az inventory-ját?

Aha. Dátumot windowsban állítsd át május elejére vagy korábbra és elindul. Nem kéri az aktiváló kódot. Mûködõ bétát meg piratebay-rõl tudsz letölteni.

Minden karit ki lehet próbálni és lvl21 a szintkorlát. Mobok nem élednek újra a kipucolt területen. Emiatt érdemes is a többi karival nyomulni, meg így össze tudod szedni a seteket is.
wesker24
Aha persze hogy lehet a Torchlight II Skidrow Beta-val addig játszhatsz amig csak akarsz !

De nem könnyü rátalálni habár a PirateBay-en fennt van !
Fehercsoki
(úgy értem hogy lvl 10 fölött)

Fehercsoki
Azóta ha jól tudom már elérhetõvé tették az egész játékban a képesség pontok újraosztását.

Tatyla
lehet jelenleg valami trükkel bétázni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja és esett már 4 socketes fegyver is! Meg itt van értelme az attack speednek és fontos a fegyver hossza is. Meg nincs olyan, hogy üt feléd a szörny és látszólag már elmentél onnan, üresbe üt, de mégis besebez.

JethroHUN
Igen a dinamit arra van. Igaz csak 5x lehet használni egy nem városban lévõ, horgászhelyen. de jobb cucc/hal esik mintha simán horgásznál.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Három karaktert indítottam eddig. Van 3 db rare tárgyam egy set készletbõl, igaz 2 db küldetés által, 1 db pedig mobbol. Ez egy 4 részes set, már csak 1db kell és teljes lesz. Emelett még 2 db setnek van meg 1-1 darabja és elég sok unique tárgyam is esett, csak nem mindet tudom használni, mert a szint vagy a megfelelõ attributum még nincsen meg hozzá.

Végre karaktereket fel tudom normálisan öltöztetni. Szerencsére a gemeket ki lehet venni a foglalatból, de két lehetõség van. Vagy a tárgy semmisül meg és a gem marad. Vagy a gemnek annyi és a tárgy megmarad. Viszont nem kell érte fizetni!

Fos kovács helyett (D3) itt van egy véletlen helyeken feltûnõ borz, aki tud enchantot és bármilyen tárgyon, maximum 3 alkalommal csinál valamit. Nem olcsó, de ezerszer jobb, mint a kovács és használható.

Képességeket újra lehet osztani, de csak lvl10-ig és az alatt. Van erre egy ürge a városban.

A set és unique tárgyak erõsek! megéri hajtani értük és biztosan esni fognak elõbb vagy utóbb. A seteknek jók a bónuszai is. Teljesen rendben van a dolog.

Van fegyverváltás is. W, ahogy a D2-ben.

Horgászásnál vannak különleges helyek, ahol nem csak halat lehet fogni, de jó lootot is. Igaz itt meghatározott mennyiségû próbálkozás lehetséges csak és valamivel jobb reflex kell a kapáshoz.

Árusnál láttam dinamitot. Ez gondolom nagyban megkönnyíti a horgászatot.<#eplus2>
Fehercsoki
Lifesteal biztosan van, a gemek meg nagyon random dolgok, meg hát lvl 20ig nem is találsz olyan sok félét.

Én még a D3 elõtt megvettem Steam-en. Igazán meg is jelenhetne már, mert a D3-ba már beleuntam. <#shakehead> Most az elsõ részét kezdtem el megint. <#vigyor>

Mintha rémlene ilyen fegyver, de hogy gem van-e az jó kérdés (gyanítom, hogy lesz ilyen!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Türelem a hosszú élet ritka! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Agamemnon
Life on hit, meg life regen-es gemek vannak a játékban?

Fehercsoki
Én is megvenném, csak jelenne már meg😄

Tatyla
inkább ezt veszem meg mint a World of Kungfu Pandát...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yesname
OFF
Csak ismételni tudom magam, hogy miért játszottam vele annyit és még játszom is: #329
(Ennyire nem tudsz értelmezni mondatokat?)

Normál után a történet és a megvalósításában nem tetszett egy csomó dolog. Az egész alapját és lényegét adó rendszert, az itemizáció baját hellen már sejtheted, de csak infernón bizonyosodsz meg róla véglegesen.
Nem erõlködtem bele még x100 órát, mert azért szórakoztató, de attól még el van cseszeve nagyon a rendszere.
Én is tartom magam ahhoz, hogy nagy baja van annak aki 327 óra után nem jött rá, hogy el van cseszve és csak szimplán megunta.
ON

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tatyla
te se matekzseni vagy,megjelenes ota olyan 1600 ora telt el,nekem is tobb mint 300 van benne

JethroHUN
OFF: mikor jelent meg a D3? májusban? Ennyi idõ alatt ti beletoltatok 300 órát? ahhha.... 24/7 csak dibalo3 vagy mi? <#ticking>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Én addig játszottam vele amig meg nem untam és addig élveztem minden percét ez 327 óránál jött el.
Inkább azzal van a baj aki már normál után ugy érezte nem jó de még bele erölködött 300+ órát...

De szerintem hagyjuk a d3 témát itt inkább foglalkozunk a torchlightal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

yesname
Elolvasnád még egyszer amire válaszoltál és szépen lassan átgondolod mit is jelent. Fõleg az 1-3 pontokat. Köszi.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Valami nincs rendben ha valaki még 327 óránál sem jött rá, hogy nagyon el van cseszve a játék 😉

wedge31
ööö...327 órám van benne.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pisztácia
Pontosan.
Nem írtam le én sem véglegesen dio-t, de most kurvára szarnak tartom.
Kell még egy jó fél év, és majd visszamegyek.
Anno BF 3-nál ugyan ez volt. Kellett vagy fél év, mire játszható lett.

Arányaiban kell nézni a dolgot. D3 akár 1000 órával is számolható, de ha abbahagyod kétszáznál, akkor kiszálltál belõle az ötödénél, ami olyan, mintha egy 60 órás játékot otthagynál 12 óránál, ami nem túl meggyõzõ.

A jó hír az, hogy dolgoznak a játékon és lehet idõvel jobb lesz. Akkor érdemes lesz visszamenni és folytatni. Viszont a T2 már most jobb.

Ezen azért érdemes elgondolkodni.