Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Viszont még az Act 3,4 hátravan!
Van egy olyan érésem,hogy ebben a hónapban még nem fog kijönni a játék!<#szomoru1>#szomoru1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Bár jó lenne már tudni egy biztos dátumot...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ahogy olvasom, a T2-ben is maradnak ezek, szóval end content biztosan lesz. 😊
A fame a T1-ben quest-ek teljesítéséért és boss-ok kinyírásáért járt. Ha a fame szintet lépett, 1 extra skillpontot kaptál. Mivel a fame és az XP nem együtt jár, két szintlépés közben akár több fame szintlépés és extra skillpont is elõfordulhatott.
#361: A legendary / unique nem volt szétválasztva, azok voltak a narancssárgák és tényleg jók voltak. A set item-ek voltak egységesen lilák, a kék, zöld, fehér ugyanaz volt.
A lényeges különbség a Diablo-hoz képest, hogy minden tárgy fejleszthetõ és a besorolása dönti el, max. hány enhancement slot-ja lehet. A T1-ben a legjobban felhúzott narancs cuccoknak akár 14-15 slot-ja is lehetett, ez ennyiféle különbözõ bónuszt jelentett. Persze ezek a fejlesztések már nagyon sokba kerültek, ill. az enhancer ürge nem is mindig adott slot-ot, inkább valamelyik meglévõt növelte, de volt esély az eltörésre is (ezt egy késõbbi patch kivette belõle). Viszont egy jó tárgyad akár a kezdetektõl fogva kiszolgálhatott az upgrade-ekkel. A pályákon is voltak random upgrade shrine-ok, ezek ingyen mûködtek.
Ezeken felül lehetett még rajta socket is, ahová a kövek mehettek, de volt a városban két törpe, akik akár új socket-et is tudtak beleütni (bizonyos feltételekkel).
A hét végén én is megvettem a T1+T2 akciót a Steam-en. 😊
Jobb tárgyak is lesznek itt, illetve fejlõdsz tovább és osztod a pontokat.
Mivel a mobok/elitek nem élednek újra, felteszem csak multi játékban lehet õket ugyanazzal a karakterrel kinyírni.
Tegnap outlandert választva, elite fokozaton elmentem lvl12-ig, aztán onnan normal fokozaton a végéig a bétának. Jó ez az elite fokozat, mert jobban kitolja a játékidõt. Normalon alig volt kihívás, maximum a bossok voltak nehezebbek.
Játék végi boss baromi jókat dobott.
Azt viszont furcsáltam, hogy outlanderrel már lvl18 környékén van alapból 30% critical chance, amire még rájön a charge bónusz, így szinte minden harmadik találatom kritikus, ami ilyen alacsony szinten kicsit op.
Mondjuk ez loot függõ is, mert a stat 14%, a többi már lootból jött hozzá, de akkor is túl soknak tartom.
Igaz berserker-el meg embermage-el ennyit nem tudtam összehozni.
Meg a fame-nek nem igazán látom értelmét. Valamit köthetnének hozzá.
De most már csak azt nem értem, hogy tegyük fel, elkezdek normal fokozaton egy karaktert. Végigviszem, vagyok mondjuk lvl 40-es. Akkor ezután mit csinálok, ha ezzel a karival akarok tovább fejlõdni? Kezdek egy új game-et, ugyan azzal a karival, mondjuk eggyel erõsebb fokozaton, és ott már a mobok is lvl 40-rõl indulnak? Majd megint végigmegyek, lvl 70 mondjuk, és újra elõrõl, ott már 70-es mobok és így tovább?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Hiszen lvl60 kevés a pontok elosztására, ha egy képességre 15 pontot lehet rakni. Így viszont az endgame-nek van értelme is, mert fejlõdsz tovább.
Act3-ból van egy in-game kép, amin egy lvl40-es swamp troll mászkál. Innen következtettem ki a lvl60-at act4 végére.
Ez a második rész tényleg nagyon ott van a szeren. Az elsõ résznél sokkal jobb és nekem még a diablo második részénél is jobban tetszik, a harmadikat meg lemossa. Az nem méltó a nevére.
Vagy csak én voltam peches, hogy a 7x szintemig 1 sem esett? Pont a loot rendszer volt az ami miatt meguntam(mint ahogy a diablo3at is amit el is adtam).
Egyre jobban érdekel ez a 2. rész. Instant Buy amint kijön fõleg ennyiért.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy végigjátszás után itt is ugyanazt fogod csinálni mig meg nem unod.
*Common (White)
->Common items usually have no enchantments.
*Enchanted (Green)
->Enchanted or Magic items have one or more random enchantments.
*Rare (Blue)
->Rare items have more random enchantments than green items.
*Unique (Gold/Orange)
->Unique items have fixed names and a number of powerful, fixed enchantments.
*Legendary (Color unknown)
->Based on the settings interface in the beta, a new category of items labeled "Legendary" exists in the game, although none are known to have been seen in the beta.
*Quest (Purple)
->Quest items are used exclusively for quests. This includes items such as keys.
*Set
->Set items do not have a specific color. They are color coded based on their quality (i.e. rare, unique, etc.).
Items generally have a level requirement and stat requirement. The player must meet only one of the two to equip the item.
Items that the player does not meet the requirements to equip are marked with a red X icon.
Items that can not be equipped because they are unidentified are shown with a red background.
Ez tök jó, ugyanis Legendary is lesz. Azok akkor elég durvák lesznek, mert a unique is elég jó. Bétában a unique-set a legjobb, de abból nekem még csak 1 db esett.
Seteknél is jó ötletnek tartom, hogy a rare vagy unique tárgyak adnak bónuszokat. Illetve amit korábban már írtam, hogy ha már 4 db tárgy kiadja a teljes set bónuszt, akkor ettõl még találhatsz ugyanezen néven futó set tárgyat és így azzal mondjuk kiváltasz egy meglévõt, hogy esetleg két teljes értékû setnek is legyen helye rajtad. Mondjuk egy 4 db-os meg egy 2 db-os elfér így rajtad.
jó esetben normálon 20 óra. Utána meg ugyanazt csinálod vagy másik karival, vagy ugyanazzal csak nehezebb fokozaton.
Þór vígi þessi rúnar
A teljes gondolom elsõ karakterrel hosszabb ideig fog tartani. Valószínû lesz mondjuk 35-40 óra. Aztán a new game + mit takar, azt nem tudom.
Bár ettõl a játéktól én nem várok több száz óra játékidõt. Ha mégis lesz annyi, akkor meg majd örülök neki.
Hossz: Elég nagy területeket lehet bejárni és elég sok mellékküldetés van. Mivel jó a drop, érdemes felfedezni minden kis szegletet, tehát nõ a játékidõ. Bétával el lehet lenni szépen. Szerintem egy 30-40 órát biztos bele lehet tenni, ha minden karakterrel végigviszed és felfedezel mindent.
Árusnál is lehet rare és rare-set tárgyakat vásárolni! Illetve van unique-set tárgy is. Sõt a setbõl is több rész van, nem csak annyi amennyivel megvan a teljes. Valószínû egy full set felöltözteti teljesen a karaktert.
Az enchanter egy idõ után beköltözik a városba. Egy bizonyos küldetés után.
Aztán ne felejtsétek el, hogy a pet is tud varázslatokat használni! Elég jól csinálja.
Valamint a pet-enk, hogy lehet elõhozni az inventory-ját?
Minden karit ki lehet próbálni és lvl21 a szintkorlát. Mobok nem élednek újra a kipucolt területen. Emiatt érdemes is a többi karival nyomulni, meg így össze tudod szedni a seteket is.
De nem könnyü rátalálni habár a PirateBay-en fennt van !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Végre karaktereket fel tudom normálisan öltöztetni. Szerencsére a gemeket ki lehet venni a foglalatból, de két lehetõség van. Vagy a tárgy semmisül meg és a gem marad. Vagy a gemnek annyi és a tárgy megmarad. Viszont nem kell érte fizetni!
Fos kovács helyett (D3) itt van egy véletlen helyeken feltûnõ borz, aki tud enchantot és bármilyen tárgyon, maximum 3 alkalommal csinál valamit. Nem olcsó, de ezerszer jobb, mint a kovács és használható.
Képességeket újra lehet osztani, de csak lvl10-ig és az alatt. Van erre egy ürge a városban.
A set és unique tárgyak erõsek! megéri hajtani értük és biztosan esni fognak elõbb vagy utóbb. A seteknek jók a bónuszai is. Teljesen rendben van a dolog.
Van fegyverváltás is. W, ahogy a D2-ben.
Horgászásnál vannak különleges helyek, ahol nem csak halat lehet fogni, de jó lootot is. Igaz itt meghatározott mennyiségû próbálkozás lehetséges csak és valamivel jobb reflex kell a kapáshoz.
Árusnál láttam dinamitot. Ez gondolom nagyban megkönnyíti a horgászatot.<#eplus2>#eplus2>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak ismételni tudom magam, hogy miért játszottam vele annyit és még játszom is: #329
(Ennyire nem tudsz értelmezni mondatokat?)
Normál után a történet és a megvalósításában nem tetszett egy csomó dolog. Az egész alapját és lényegét adó rendszert, az itemizáció baját hellen már sejtheted, de csak infernón bizonyosodsz meg róla véglegesen.
Nem erõlködtem bele még x100 órát, mert azért szórakoztató, de attól még el van cseszeve nagyon a rendszere.
Én is tartom magam ahhoz, hogy nagy baja van annak aki 327 óra után nem jött rá, hogy el van cseszve és csak szimplán megunta.
ON
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Inkább azzal van a baj aki már normál után ugy érezte nem jó de még bele erölködött 300+ órát...
De szerintem hagyjuk a d3 témát itt inkább foglalkozunk a torchlightal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem írtam le én sem véglegesen dio-t, de most kurvára szarnak tartom.
Kell még egy jó fél év, és majd visszamegyek.
Anno BF 3-nál ugyan ez volt. Kellett vagy fél év, mire játszható lett.
A jó hír az, hogy dolgoznak a játékon és lehet idõvel jobb lesz. Akkor érdemes lesz visszamenni és folytatni. Viszont a T2 már most jobb.
Ezen azért érdemes elgondolkodni.