1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Nekrofil
    ide regisztrálj, és itt hozzátudod kötni a steamet:
    https://secure.runicgames.com/
  • GLIPX
    Hogy kell összekapcsolni Runic acc -ot Steam acc al?
  • antgecc
    Kinek kell? Ki tudja. Ízlések és pofonok. Csak kérdeztem, funnak jó is lehet, ha jól van megcsinálva. Mivel "insták" úgy tudom nincsenek, ezért nem tudom elképzelni, hogy mivel kötne le azon túl, hogy végigviszem újra meg újra. Mert ha csak ennyi a játék, akkor kihagyom, ha van valami "endgame", akkor érdemes legondolkodnom rajta.

Mint mondtam, semmit nem tudok róla, csak érdeklődöm :)
  • Laza
    Kinek kell a PvP? D3-ban is egy erőltetett baromság lesz .. ha lesz. Nem a stílus zsánere.
  • Különc
    Na megvettem én is, kíváncsi leszek rá
  • antgecc
    Ebben a játékban van vagy lesz pvp? Mit garantálja a szavatosságot? Van valami extra azon túl, hogy végigjátszhatom újra meg újra meg újra? És most egy másik karakterrel is, újra, meg újra....?

Sry, ha nyomi kérdések, de nem olvastam még semmit erről a gameről, csak az itteni kommenteket.
  • Nekrofil
    arról van valakinek infója, hogy a tegnap esti ~120mb-os patch mit javit?
  • Csokis
    Skill Calculator
  • Csokis
    Torchlight 2 Armory
  • Csokis
    IGN review - 9.1 pont!!! Eszméletlen, hogy milyen jó értékeléseket kap szinte minden oldalon!
  • Carlos
    Reggel játszottam fél órát melóba indulás előtt.
    Erősen elgondolkoztam, hogy "beteg" leszek vagy working from home annyira hangulatos, pörgős...
    Aztán győzött a hivatástudat és bejöttem melózni. De a hétvégén rongyosra játszom magam.
    Lövöldözős csajt indítottam (két pisztoly) pecáztam, boss-t öltem.
    Cuki menyétem is van...
    Nagyon jó ez a játék.
  • Marfy
    Szép eredmények, gondolom azért, mert a fejlesztők a játékosok érdekeit és a játékélményt nézték, nem pedig hogy hogy lehetne az embert még több pénzzel lehúzni.
  • Sheltem
    Hú gyerekek nagyon kemény értékeléseket kapott a játék:

Torchlight 2 metacritic

Hétvégén énis kipróbálom alig várom, hogy a hangulattalan diablo3 után kipróbáljam.
  • LocalPatriot
    Lehet korai kérdés volt mondjuk...:)
    Csak ugye elvileg nem lejhet majd újravariálni a pontokat, és nem akarom megszívni...:S na majd lesz vhogy
  • foxxi
    Miért nem fedezed fel Te magad a játékot?
  • LocalPatriot
    Azt mondja meg valaki pls, hogy, ha normalom végigviszem, akkor utána mi lesz? El lehet kezdeni ugyan azzal a karakterrel nehezebb fokozaton?
    Mennyi a max szint?
    Valamint berserkernek milyen pontokra gyúrjak? Str, vagy dex inkább?
  • ToCsEk
    őőőő 2.karit is eltemettem lvl6on :(
  • ToCsEk
    uhh most esett le hogy 2 stash van, sima meg shared :D és hát én az elsö legendary botom (lvl4) nem a sharedba raktam :D hát akkor ezért nem találtam :( :D
  • mucsácsó
    Tényleg rohadt jó játék lett, kb éjfél óta megállás nélkül játszottam :D Hát van benne potenciál bőven, elég röhejesen köröket ver a Diablo 3-ra, legalábbis némely tekintetben biztosan... bár kicsit fura a D3 után 1-2 dolog, pl. hogy nincsen fizika, meg nekem nagyon fura ez a távoli nézet a dungeonokon kívül (tudom-tudom, van zoom, de akkor is..) Viszont példás az, hogy nem kell 200 órát játszanod ahhoz, hogy pottyanjon valami normális item... gyakorlatilag a bőség zavarával küszködsz végig ebben a játékban :D Végre nem az van, hogy találsz egy legendary (itt epic ha jól látom) tárgyat, és már fanyalogva veszed fel, mert tudod kb róla hogy egy szar előre... :D Viszont a fejlődés szerintem kicsit túl gyors ütemben történik, de gondolom csak az elején van ez így...vagy ha nem, akkor meg okkal :)
  • ToCsEk
    nah én is toltam vele 30percet, meg is lett az első halott elit hardcore karim lvl5ön
  • MerlinW
    Jó lenne, ha menne a Runic és tudnék accountot csinálni az online játékhoz...
  • Narxis
    Gyerekek...ez brutáljó játék!
  • Prince23
    A játékmenettel és a hangulattal nincs gond, szóval remek gameplay idő elé nézel :)
  • Csokis
    Mára befejeztem. 4 órát játszottam vele (pontosabban 4.1-et ír a Steam), és 17 acsi lett meg. Eddig nagyon tetszik, remélem nem laposodik el továbbra sem!

Jó éjt, és további jó játékot nektek!
  • BoneDragon
    Első főboss ládából 1 db zöld esett, többi szürke, csodálatos. :D Viszont már nagyon durván néz ki a karakterem. :)
  • Prince23
    Diablo 3 premier megjelenési effektus nálatok is? :D
  • Zomil
    Ezek az augmented fegyverek is érdekesnek tünnek:

• sirdond
    fasza :)

én meg szívok rendesen,nem találtam normális fegyvert és így lassan haladok. de legalább már megvan 3 darab a Runemaster setből!
  • Csokis
    Most már gemes nálam.

• Árnyvadász
    Zsír.

Azért a unique dolgoktól ne dobjatok hátast egyelőre. Ugyanis van annál jobb drop is. Unique-set, illetve a legdurvább: legendary. Na majd, ha ilyen esik, akkor lehet ugrálni.
  • Csokis
    Ilyet is lehet, nem csak halat?! Jó tudni.
  • Csokis
    Nem baj az! Diablo 3-ban meg pont, hogy semmit nem találtam. Tartsa meg a jó szokást számomra a játék!
  • BoneDragon
    Hopp, mit horgásztam. :)
  • sirdond
    és valóban, eddig nagyon élvezetes

Csokis: nem gondoltam komolyan :)

de látom neked jól dobálja a lootokat, nekem eddig csak egy low uniqe gem esett és ennyi.
  • Csokis
    Bocs, ezt már más elkérte! Viszont most ezt az unique fegyvert találtam.

Eddig sokkal jobb a loot, remélem nem fog változni továbbra se.
  • BoneDragon
    Hát ez a game k*rva jó! :)
  • sirdond
    hú ez de jó lenne nekem :D
  • jarlaxxe
    Furcsa és nem jó mert igy nem értékeli az ember de az se jó amikor egyáltalán nem esik a kettö közt volna a jóság.
  • jazzy
    És milyen jó érzés :)
  • natalyel
    A játék, amely megjutalmazza a Diablo3-ból kiábrándult, több száz órát beletolt játékosokat, akiknek pár darab crap Legendary-n kívül semmi értelmes loot nem esett :).
    Furcsa mi, hogy rögtön junikok esnek? :)