1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#664 Engineer nagyon változatos, tankot is lehet belöle csinálni 1h fegyver+pajzs komboval, de mellette supportolni is elég szépen tud, és dps-elni is elég jol lehet vele. Eddig nagyon tetszik a karakter. Most egy bot idézö/dps karaktert fogok belöle csinálni, de azon kivül, h rakok a botokra, meg a 2h fegyver attack speed-jét növelö passzivra+flame hammerre a többi skillel gondban vagyok, h mit lenne érdemes felhuzni. -
#663 Én Engineer-rel tolom. :) Engineerre pl. a Diablot tekintve főleg barbárra hasonlít (közelharc), meg részben kicsit ilyen witch doctor (a summonolt petek - itt robotok - miatt)...meg kicsit talán még paladin is van benne a healelések meg pajzsos dolgok miatt :) Szóval összetetebbnek tűnik, mint a berserker. -
#662 Tudjátok mi a vicc? Eddig úgy volt hogy a TL 1 csak a Diabló árnyéka volt. Na és most van a TL2-vel? és a gamer társadalom 85% dicséri Runic játékát... :D -
#661 hja, én is kurvajól szórakozok vele. még arra nem jöttem rá, h magasabb szinte mi a hasznosabb képzettség szimpla pofozkodásra: a charge-okat felzabáló Flame Hammer, vagy a charge-okból extra sebzést nyerő Ember Hammer? perpill nem is költöttem előbbire, egyesen is elvan, inkább passzívokat húztam hála rendes respec hiányának... -
#660 Hát a Wiki szerint inkább az Engineer az. -
#659 J betű és görgetsz le -
#658 Ezt hogy hoztad elő? -
#657 kérdés:
csak én szívok?:D eliten engineer-el tolom és hát őő poti temető vagyok nah meg sűrűn halok
történet spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki fagyaszt meg spalsh dmg-et tol, nah az vicces volt, 5percig ütöttem kb mire meghalt, elég fail volt hogy megütöttem majd ő és eltolt magától, majd újra és újra, ide oda csúsztam ez ment 5percig :Dmost jöttem ki act1en goblinok barlangjából ahol robbantgatni kell és a végén van egy kis boss
most akkor mivan? melee kaszt ennyire használhatatlan, elit ennyire szívatós vagy csak szarok a cuccaim? mert vicc hogy a jeges távolsági goblinok 3hitböl öltek -
neonx #656 Én ugy gondolom, kicsit thief beutese van, szerintem jobban hasonlit ra. -
#655 délelőtt játszottam vele kb 1 órát és sokkal jobban szórakoztam mint diablo 3mal akármikor. lehet a dio3 idővel jobb lesz (patchekkel) de perpill nálam torchlight2 a nyerő -
#654 berserker minden bizonnyal -
neonx #653 Strict NAT Detected!!ezt írja ki sárgával. Nem tudok szerverhez csatlakozni vaklaki tudja miért? -
#652 Okés, akkor csak a huntert fát fogom fejleszteni.
Ám az engineer class, a shield+ 1 hand weapon-os? -
#651 Vakker, melyik class itt a 'warrior'? -
sirdond #650 mivel az outlandert túl gyengének éreztem ezért délelőtt én is indítottam egy engineer-t, bár én 1-hand melee+shield-re specializálódtam. szerintem sokkal jobb,mint az outlander, elég brutál skilljei vannak, minden szintlépésnél fel tudom valamire használni a kapott pontokat, nem úgy mint az outlander-nél,hogy nem raktam semmire és vártam,hogy mikor lesz elérhető egy használható skill. -
#649 Csak egyet-egyet. Az elején fejleszd fel az elérhető skilleket.
szintenként lehet elérni a többiket is, gyűjts arra, fölöslegesen ne használj minden skillet
Nekem is 27 levelnél , második PT-nél, csak 3 skillet használok :D -
#648 Óriási game:) Már lvl 14!
Ja, és eddig egy skill pontot, és egy attri pontot se osztottam ki, mert nem nagyon tudom mire kéne... berserker vagyok, és azt néztem a skilleknél 3 "skillfa" van. Érdemes többet fejleszteni, vagy csak egyet? -
#647 Másnak sem megy az account generálás? -
#646 hja, de az meg nem olyan szórakoztató úgy... viszont nem is számít, rájöttem h egy ilyen engineer nekem szimpatikusabb, nekiestem azzal.
kérdés: lehet valahogy később nehézségi szintet állítani simán single player-ben, vagy csak úgy, ha az ember LAN-ként indít játékot?
btw eddig baromira bejön, egy dolgot hiányolok nagyon: WASD irányítást. lerohad lassan a jobb mutatóujjam, nonstop taposni kell egérgombot -
#645 Ha van valaki aki lvl 12-14 korul szeretne co-op-ozni akkor szoljon itt a forumon felveszem ismerosnek :) -
Nekrofil #644 már megy -
jocika #643 Ez úgy valami vicc? Ez lenne a gyűjtögetés meg a tápolás lényege... -
#642 koszonom :) igy megnyugodtam
-
Nekrofil #641 nálam sem megy -
#640 Az en keszulekemben van a hiba nem tudok bejelentkezni a jatekba ? unable
to connect ot authentication server... valaki masnal ugyanez a problema ? -
#639 Én ezt eddig úgy védtem ki, hogy Level 11-en sem költöttem el egy skillpontot sem. Veteránon nem is kellett még, könnyű a játék így is (eddig). Sőt, még attrib pontokat is csak 10-esen költöttem el, de csak azért, mert már untam hogy jobbra és balra is villognak a kis fülecskék. :D:D:D -
#638 teljes respec mod esetleg előkerült már valahonnan? örülök h alapból 3 pontot vissza lehet vásárolni, csak ez holmi keveset segít amikor realizálom több óra játék után, h kell a tökömnek embermage-el charge mastery -
#637 Tehát, ha végigviszem akkor utána marad az új karakter kezdés... ezen azért lehetne változtatni. -
#636 Coopban el lehet, de singleben nincs new game+ lehetőség -
Csokis #635 Elvileg már lehet account-ot létrehozni és/vagy Steam accot hozzárendelni, mert elvileg megjavították! -
Árnyvadász #634 Ja tényleg! Az a mosómedveszerűség valóban. Ő be fog költözi a városba egy idő után (bizonyos küldetés tartozik hozzá és utána). Köszi! -
#633 Most leöltem egy nagyon nagyon fő bosst erre egy magic finding luck unique sisakot dobott. -
Csokis #632 Lehet! Én találkoztam egy ilyen "emberkével" (mókusnak nézett ki ), és socketeket tett a cuccokra (mindenre, amit kirpbóáltam) pénzért! -
Árnyvadász #631 Veteránon kezdtem neki tegnap este. Tűrhető a haladás. Van egy rare vampiric kardom. Életet lop és van egy kövem is, ami szintén, de ez a kard nem foglalatos. Arra nem emlékszem a bétából, de megkérdezem:
-Lehet foglalatot rakni tárgyba/fegyverbe?
Jól jönne. D3 follower szobadísz helyett, itt a pet időnként keményebb, mint én. Adtam neki gyógyító varázslatot és van egy gyógyító szerzet, amit idézni tudok. Az követ minket mindenhova és 10-12 másodpercenként gyógyít rajtunk, ha épp a közelében vagyunk.
Veteránon nem halnak túl gyorsan a sima mobok, bár a kritikus találat és a tűzsebzés azért hatásos. A főnököknél pedig elég sokat el kell időzni, de nem vészes még egyelőre. Nekem ez pont megfelel. -
sirdond #630 nekem is ez volt tegnap egész végig, ma meg 1,5 óra alatt 5 uniqe
kinek hogy megy egyébként? mert outlander-rel eliten elég lassan haladok -
#629 Most szopat a game rendesen. lvl 8 óta nem dobott kb semmit, csak zöldet. Persze most lvl20 vagyok. :) -
GameOne #628 Videó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GLIPX #627 Ok sikerült csak állandóan valami error -t dobállt. -
GLIPX #626 Már regisztráltam, hogyan tovább? -
Nekrofil #625 Runic Account Manager