Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem már az 1 milla után is beszarnak a készitök a boldogságtól...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elkezdi a Preload-ot és 1 sec múlva azt írja elõtöltés kész de közben szinte semmit nem töltött le !

How much can you take,before you snap?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Will there be PvP?
PvP is in the game as a flag that a player can set by typing in a command. For two players to duel both must turn the PvP flag on.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Valaki letudná írni, hogy mit kell errõl tudni?
Itt mi az ún. endgame?Van benne pvp, kereskedés?
A max szint elérése után milyen lehetõségek vannak?
Olvastam vmi olyanról, hogy modolható, ez mit takar?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
2. karakternek már kinéztem az engineer+ pudli kombinációt...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lehet az új CS mivel Valve termék beleraktak valami reklámot, de más játékgyártók játékaiba kizárt, hogy megtegyék.
(Igaz, csak a Torchlight van bent, meg a 2. rész preorder, lehet, azokban nincs ilyen.)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Akkor nagy bajban leszünk hogy melyikkel játszunk !
Birderlands 2 VS Torchlight II mivel mindkettõ 4 fõs Co_OP játék azt se tudom melyikkel kezdjem majd ! xD
Az új fiókom: DevLupius
Lesz egy központi login szerver amin keresztül lehet lobbykat kreálni illetve felhasználókkal kommunikálni?
Vagy egy egyszerû internet game keresõ lesz benne ami növeli a cheatelés esélyét.
Dio 3 nálam az évtized csalódása... Aki kitalálta azt az AH-t is...
oN
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.