Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nagyon okos lehetsz te is, ha valaminek a minõségét az eladott példányszámból szûröd le, iPhoneod is van ugye?😄

jarlaxxe
Már mint, hogy többet adnak el belöle mint 10 millát?

Szerintem már az 1 milla után is beszarnak a készitök a boldogságtól...

Csúnya verést szaglintok az Ördög 3-al szemben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Már vagy 10-xszer restartoltam a Client Registry.blob fájlt is töröltem de ugyanugy 1 sec alatt preload complete aztán semmit se szedett le !
PetruZ
Ja, ja, frissült a kliens, de nekem anélkül is rendben letöltötte. Most már csak a release-re várok. 😊
próbálj meg egy steam restartot.
wesker24
Én csak tölteném de nálam súlyos gondok vannak a Preload-dal !

Elkezdi a Preload-ot és 1 sec múlva azt írja elõtöltés kész de közben szinte semmit nem töltött le !
PetruZ
A Steam install is aktív már, töltöm is. 😊
egész jó!

How much can you take,before you snap?

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
Mondjuk a hivatalos oldalon lévõ FAQ-ból?:S Be lehet majd kapcsolni hogy mikor támadhatnak meg más játékosok.

Will there be PvP?
PvP is in the game as a flag that a player can set by typing in a command. For two players to duel both must turn the PvP flag on.

JethroHUN
PvP nem lesz benne, nem tudom honnan veszed.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fehercsoki
Nézz videókat, az a legegyszerûbb, pvp lesz, kereskedés is, bár AH-ról nem tudok semmit mondani, modderek biztos tesznek bele, max szint után nincs vége semminek, bármilyen játékba becsatlakozhatsz, bármit csinálhatsz a maximum szintes karaktereddel, modolható az azt jelenti, hogy ügyes emberek bármit be tudnak rakni a játékba amit kitalálnak és képesek létrehozni, valamint moduláris szerkezetû a játék, azaz könnyû be/ki pakolni dolgokat.

Sziasztok, felkeltette a játék az érdeklõdésem, de nem játszottam még ehhez hasonló játékkal.
Valaki letudná írni, hogy mit kell errõl tudni?
Itt mi az ún. endgame?Van benne pvp, kereskedés?
A max szint elérése után milyen lehetõségek vannak?
Olvastam vmi olyanról, hogy modolható, ez mit takar?
Fehercsoki
Még meg sem jelent de már meguntad?😄

milk4
Van eladó steam accom T1+T2-vel, ha valakit érdekel az pm-ben érdeklõdjön.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Rayden02
Embermage!!<#email>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fehercsoki
CS Condition Zero, nem olyan új...

wesker24
Én eddig az Embermage-t és az Outlander próbáltam ki azok közül lesz valamelyik !
Lassan itt a megjelenés. Ki milyen karakterrel kezd? Én bétában csak Berserk-et próbáltam, valószínû itt is az lesz.

2. karakternek már kinéztem az engineer+ pudli kombinációt...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Forrest Tomee
Kb. 50 játékom van Steamen megvéve, sosem láttam reklámokat játék közben.
Lehet az új CS mivel Valve termék beleraktak valami reklámot, de más játékgyártók játékaiba kizárt, hogy megtegyék.

wesker24
Akkor ezt mond eleve nem CS-zek én eddig akármiylen játékkal játszottam nálam seholse volt ilyen reklámcsik ! 😄
Fehercsoki
Hát Counter Strike-ban felül egy csíkban megy a reklám...Majd csinálok képet.

PetruZ
Nálam semmiféle Steam reklám nem jelenik meg sehol, sem közben, sem utána... Kellene? <#wilting>

(Igaz, csak a Torchlight van bent, meg a 2. rész preorder, lehet, azokban nincs ilyen.)
zzeN
Képet róla.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fehercsoki
Játék közben is van reklám, felül egy csíkban.

Játék közben nincs benne reklám. Ha végeztél meg nem nagy dolog kinyomni azt az 1db árva ablakot.

AZ lesz. Jobb esetben kapsz lemezt is, de szerintem marad a trendi, csak kód a dobozban elvûség <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fehercsoki
A dobozos változat is steames lesz? Mert már nagyon elegem van a steambõl, JÁTÉK KÖZBEN is tolja a reklámokat folyamatosan, meg ha kilépek egy játékból akkor is kidob 3 oldalnyi szarságot.

Már a steam könyvtáramban figyel.. ejj de sok az a pár nap még <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Teppik Amon
Pár nappal a borderlands2 után?! Óóóh mi lesz velem?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Omlás
<#eljen><#taps>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

wesker24
Vazze na neee Potn egy nappal a Borderlands 2 megjelenés elött !

Akkor nagy bajban leszünk hogy melyikkel játszunk !

Birderlands 2 VS Torchlight II mivel mindkettõ 4 fõs Co_OP játék azt se tudom melyikkel kezdjem majd ! xD
Megjelenés szeptember 20-án! <#taps>

Én azt mondom dolgozzanak rajta, tanuljanak az elcseszett D3 hibáiból és adják azt amit szeretnénk, gondolom ezt is teszik majd 😊 ha nem, hát ugyanúgy 2 hónap múlva kukába landol mint szegény D3 😞

Az új fiókom: DevLupius

wedge31
De legalább történik valami.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fehercsoki
Kíváncsian várom, bár szerintem ebbõl minimum október közepe lesz.

Rayden02

PetruZ
Nem lesz központi szerver, egyszerûen nincs rá pénzük üzemeltetni (bár nem jelentették ki kategorikusan, hogy nem lesz, elegendõ bevétel esetén megfontolják valamilyen szinten). Majd a Torchlight MMO lesz ilyen.
Biztosan már szó volt a multiról, de azért megkérdezem ne kövezzetek meg :-)
Lesz egy központi login szerver amin keresztül lehet lobbykat kreálni illetve felhasználókkal kommunikálni?
Vagy egy egyszerû internet game keresõ lesz benne ami növeli a cheatelés esélyét.

Carlos
szintén

Þór vígi þessi rúnar

pisztácia
oFF:

Dio 3 nálam az évtized csalódása... Aki kitalálta azt az AH-t is...

oN

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Carlos
Naja, különben úgy járna, mint a dio 3

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Szerintem nem errõl van szó, inkább csak tökéletesítik, én már a bétában sem találkoztam buggal.

pisztácia
Inkább jöjjön késõbb minthogy kiadják ezt is félkészen... várok inkább még két hónapot, de akkor nagyobb bug-ok ne legyenek.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fehercsoki
Act 1 hosszabb mint az egész Diablo 3.

Lunki88
Érdekes hogy a Diablo 3 is 4 act-bõl áll. Remélem ez a játék azért hosszabb lesz. 😊