1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#704 rájöttem, h gamble-nél nagyon faszán lehet következtetni néha... például ha valaminél látod az x-et, h nem tudod használni, és az illető kard, amik csak erőt szoktak igényelni, és a karaktered pontjainak 2/3-a erőre ment... na akkor azt megéri megvenni -
Csokis #703 Már úgy értettem, hogy a Unique fegyverek közül! -
sirdond #702 nem rossz, bár hamar találni jobbat, szerintem.
egyébként valaki talált már jó egykezes melee fegyvert? -
Csokis #701 Na, egy egész használható fegyver.
-
sirdond #700 crossbow>bow>pistol>shotgonne/cannon -
#699 Crossbow aztán pedig a bow sebezz a legmesszebbre ha jól tudom. -
farferi #698 Én a shotit használom mert több dögöt is sebez és mire a pisztollyal annyit sebzek, addigra odaérnek.Én hastet találtam, odaadtam a kutyusnak, erre mindig magára nyomja(persze lehet, hogy csak rá hat)A nyíl az messzebb visz mint a pisztoly? -
#697 A summonolos ágon(nem jut eszembe a neve) van aoe spell, ami shadowfiendet idéz, 2seces dot, és a passive-s summonolos spell is elég hasznos amikor lejönn 3-4 minion és darálják a mobokat. Meg ott van egy másik spell amit magadra raksz és sebzi azt aki közel jön + van x% esély arra, hogy knockbackkel. -
#696 Én is tettem mindenre szinte, kipróbálásra, mert úgysem az első karakter lesz a jó, és én is azt vettem észre, hogy a Long Range Masteryn kívül nincs más, még rendes AoE képessége sincs, ami bossoknál jól jött volna.
Egyelőre 2 pisztollyal tolom, de szerintem váltok (vagy legalábbis válogatni fogom) nyílra, mert nem engedhetem túl közel a mobokat, főleg a castereket magamhoz, mert hiába van 1300 hpm, azért 4 hitelnek csúnyán.
Mondjuk sokat segítene, ha kiesne a Heal scroll, a berserkeremnek kiesett első játékomon, az nagyon sokat segített, fél percenként eltolni, kb bossokat állva tankoltam azzal a skillel -
farferi #695 Én a glacialt nyomtam fel ameddig lehetett( jelenleg hármat pattan, jól sebez és lassítja az ellenfelet) illetve a dodge-t amíg lehetett.Kipróbáltam a mérgező leheletet amivel felrobbantja a hullát vagy szövetséges denevért csinál belőle de nem igazán tetszett mert kicsi a távja és csak akkor hat ha a méreg öli meg( ha közben lelőném és átváltozna az jó lenne de nekem nem úgy tűnik)Ennyi nekem egyenlőre, még a passívokra lehetne egy kis sebzésnövelést csinálni de megvagyok nélküle.Később lesz egy olyan, hogy egy falat csinál indákból, ha azon én át tudok lőni akkor tuti felveszem mert nem érnek el én meg agyaggalamb lövészetet csinálok. -
Sunrider924 #694 Szinten vet engi, de tanknak indult, 1h + shield, aztan talaltam egy agyut(wtf) onnantol ranged lettem(talaltam hozza marksman passziv spellt is).
Eleinte str2/crit1/vit2 kiosztassal mentem, aztan valtottam shotgunra, onnantol par szinten maszivan crit. Lvl 15 vege fele talalkoztam az elso fagyasztos dungeon-el, akkor kicsit atoltozkodtem, felnyomtam 170re az ice armort, de igy is kell a poti.
Mivel nincs shield igy paszivokbol a vedelmet raktam ki. Bulwark rank 7, aegis of fate rank 6, forcfield rank 7(ja ez nem pasziv csak vedelem ez is). Nalam a fight ugy nez ki, hogy bubi fel es agyuzok, neha kell futkosni is, hogy a mob swarm nem mukodjon, seperc alatt leverik a bubit ugy. Nagyon jo az agyunal az aoe stun, meg elkezdtem hasznalni a seizmic slamet is ugyanebbol a celbol. Kicsit konyebb haladas celjabol kiraktam a lovoldzos gun bot-ot is, egesz turheto. Valoszinuleg kirakom a healing bot-ot is majd. -
#693 Outlander-nek milyen skilleket javasoltok?
Még nem költöttem semmire (lvl 15) -
farferi #692 A lore ágon lesz egy skill azt hiszem, ami majd gyógyít, de amúgy igazad van, inni kell mint a güzü meg szaladgálni.A skillek sem túl jók eddig, az elejétől a glacialt használom gyakorlatilag, nincs értelmesebb eddig, ami elérhető.De azért jó puffogtatni. -
#691 Én csak most nézem, hogy Outlandernél nem nagyon van semmi sustain spell, legalábbis 15-ig és tolni kell a hp potikat rendesen, míg a berserkernél sokkal kevesebbszer kell, mert a pék f*sza is gyógyít rajtad
Figyelmetlenség miatt eddig 2 berserkert elvesztettem, és hiába vagyok most Outlanderrel, szerintem visszatérek rá, mert az jobban tetszik -
#690 vissza az egész, respec után rá kellett ébrednem h elképesztően fosul voltak szétdobva pointjaim, flame hammer nagyon fontos h maxon legyen. még egyszer köszönet Zomil #679-ért, btw statokat is "újra lehet osztani" resetstats paranccsal, csak az simán kinullázza - utána másik paranccsal be kell dobni megfelelő mennyiséget, itt vannak első rész konzolparancsai, ebből mindent ki lehet találni ha az ember ilyenekkel akar szórakozni. -
#689 healing bot ki van tolva 5-ösre, az egyértelmű volt. szintúgy heavy lifting és fire and spark, ezen kívül csak 1-1 pontok vannak hasznos dolgokra itt-ott szétszórva nálam.
btw: slavers' stockade-ban keressétek meg a suspicious bottle of lotion-t (zöld üveg, nem jelzi külön), aztán... elmebeteg easter egg -
#688 Lehet folytatni, van game plus. Még achievement is van hozzá. -
#687 Rákattintasz bal felül a nevére és trade..:) -
#686 Veteran eddig elég könnyű, 27 lvlnél vagyok embermag-el.
Elite az már lehet nehezebb sokkal. -
#685 Én str és vitality-ra nyomok, de leginkább str-re. Bár mondjuk én normálon tolom, majd késöbb akarom nehezebb fokozaton tolni. Szvsz megéri felhuzni a flame hammer-t, mert sztem elég jo skill, meg a passziv is nagyon jo ami növeli a 2h támadási sebességét. +healing bot nagyon hasznos érdemes arra is mindig rakni a pontot. -
#684 repült a plusz, isten vagy!
pár kérdés azokhoz, akik 2H engivel nyomulnak:
1) statokat hogy osztottátok? perpill én nem túl ünnepélyesen mindent rátoltam erőre, aztán most 17-es szinten kb nonstop iszom potikat, és nagy meglepetésemre egy fagyasztgatós boss 4-szer is kipurcantott - vagy ez veteran-on megszokott dolog?
2) előbb passzívok, vagy Flame Hammer? perpill a lelkem egy ponton ücsörög még mindig, ami spammelhetőség szempontjából nem rossz dolog, de tekintve h soha nem fogy ki kb a manám, gyanítom h ennél viccesebben is lehetne
ha valaki tud pár tippet adni, megköszönném -
#683 Annak mi értelme, hogy minden nehézség választható az elején? Vannak ajánlott szintek? Változnak a dropok? Az ok, hogy jobb a kihívás, de jobban is jutalmaz?
Fura számomra, hogy egyesek rögtön a legnehezebb fokozaton indulnak, mikor még nem is ismerik a játékot ... -
#682 "Unable to login to Authentication Server"
Ez ismerős valahonnan...:) -
Ytar #681 sikerült 2,5 óra alatt megunni ..
hoooool van ez D3-hoz képest?! .. nem lehet egy lapon említeni a kettőt .. nem is értem miért ajnározzák ezt mindenütt ..
a karakter mozgása túl gyors, zavaróan sok az effekt / tereptárgy / miegymás, átláthatatlan az egész, túl sok szemét esik (socketes szinte minden, mégsem éri meg tenni bele semmit, mert 2-3 mob múlva jön a jobb cucc.. kezdem értékelni hogy D3-ban sokkal kevesebb jobb cucc esik, ott legalább lehet neki örülni), kicsi a stared stash, kevés a használható skill, melee karakternél baszottul hiányzik a D3 féle jobb gombos skillhasználat(ami ha nincs a közelben mob, akkor nem üt, hanem fut), és még sorolhatnám.
az első rész jobban bejött, azzal sokáig elvoltam .. remélem hamar összedobnak valami használható modot a fanok.
nálam 5/10. és akkor még nagylelkű voltam. -
neonx #680 a console-t megtaláltam és utána? -
#679 Aki resetelni szeretné a skillpontjait:
"Find the savegame folder (Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save) and edit the settings.txt. Find the line with CONSOLE :0 and change that to 1. Then when in-game, you can open the console with Insert-key and type 'resetskills' to reset your skills." -
#678 egész jo hammer esett :)
-
natalyel #677 Hehe, találtam egy Lucky Coin-t - _unique_! socketable item, azaz ezt lehet a socketbe beletenni :).
Nagyon tetszik eddig a játék, bár van számomra apró "furcsasága", problémás része is.
Oké, hogy egyedi a loot, de ha lebodom a földre a cuccot, akkor sem látja senki. Multiban ismerősökkel így elég nehézkes egymást gearelni, mivel a Diabloban már megszokott chatbe "belinkelés" sincs... Vagy minden kicsit is jónak tűnő cuccot felolvasunk a másiknak, vagy állandóan inspect-elgetjük egymást, vagy folyton a max 6 tárgyat befogadni képes Trade-ablakba szerencsétlenkedünk.
-
GameOne #676 Délelőtt linkeltem egy mic-es videót, na abban 6-os szinten pusztultam a játék elején a templomban, most 11-es szinttel vígan végigmásztam rajta. Komoly, hogy tényleg ésszerű elérni a megjelölt szintet és ugy belevágni a kalandba, mert ugy gyerekjáték végigmászni a dungeonba. Megint jó játékot alkottak, nekem nagyon tetszik. Jobb mint a Diablo 3 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#675 A normal túl könnyű. Ha szeretnél minimális kihívást kezd el egyel nehezebb szinten. -
sirdond #674 a játék -
sirdond #673 nem lehet -
neonx #672 Valaki tudja, lehet re talent-olni? (full) -
#671 Én normal-on kezdtem el, és még nem haltam. -
#670 és ki mondta, h eliten kell elkezdened? :D -
sirdond #669 nem használhatatlan, csupán az elite fokozat ennyire szívatós. csak nagyon lassan lehet haladni,mindig fejleszteni kell a geart, aka d3 inferno.
veterán szinten újrakezdtem és bár észrvehetően gyengültek az ellenfelek, de teljesen élvezhető a játék, még mindig van benne nehézség és nincs az,hogy 10 percig kell kiteolnom egy erősebb uniqe-ot,mert egyszerűen nem találtam jó fegyvert. szerintem ez egyáltalán nem fun, nem értem miért kellene ezt élveznem, d3-ban sem működött igazán.
-
#668 én is most értem át
xD
c-nél amikor osztod ki a pontokat ott írja :) -
#667 Köszi szépen!
Most mentem át zephyrbe vagy hova. Sztem ez act II. Most lvl 19 vagyok.
Hol látom az aktuális damage-m? Statoknál nem láttam, és így nem tudom melyik fegyvert cseréljem le...:S -
#666 Ismerős a helyzet de én nem haltam ennyiszer warrival. Volt egy boss amin 27db potit használtam el. :) -
#665 Torchlight 2 - Gamerankings.com
hát azért eléggé jó értékeléseket kapott, de szerintem nem véletlen :)