Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nem is játszottam a bétával. 😊

p.s.: Najó, regisztráltam.

Þór vígi þessi rúnar

Már a bétához is regisztrálni kellett itt egy accot, hogy játszani tudj.

Carlos
francnak sincs kedve mindenhova regisztrálni csak azért ,hogy használhassak valamit amit sose akarok (coop).

Þór vígi þessi rúnar

Pethy23
LOL mert egy szaros oldalra regisztrálni kell ha neten akarsz játszani? Én megcsináltam volt kb 30 másodperc steam acc összekapcsolással...
Most ezzel már megint mi a baj?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
<#levele>
Lehet, hogy warez lesz ebbõl...

Þór vígi þessi rúnar

Most olvasom (itt, német), hogy a Runic Account-hoz kell "csatolni" a játékot, hogy NET-en játszhass! Gyorsan meg is tettem! <#eljen>

Carlos
No, azért most egy kicsit megnyugodtam.
Amúgy 5K-ért nem kérdés, hogy meg kell venni.

Þór vígi þessi rúnar

JethroHUN
Ja tényleg. Akkor lehet összekevertem, úgy emlékeztem h csak valami "nyugdíjazási" lehetõség van és akkor az új a karakter bónuszokat kap az elõzõ után. Itt link, tényleg lesz newgame+

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Pethy23
Ezt honnan hallottad? Elvileg a karidat tudod vinni lan-ra, multira(ahol mindenféle nehézséget be tudsz állítani), offline-ra. A new game+ lesz ez az opció, hogy elõröl kezded csak nehezebbé válik, ha jól tudom.
JethroHUN
Nem lehet folytatni. Ez egy nagyon nagy hiba amúgy. Csak elõröl lehet kezdeni másik karakterrel.

Pethy23
És ha csak!!! 15 óra. Mégis 3-ad annyiba kerül kapásból mint a Dio3...
wesker24
Azt irta hogy hogy az utolsó Chaptert végigrohanták CO-OP-ban amikor az a leghosszabb fejezet !
Carlos
Azért én egy picit igy csalódott vagyok, hogy csak 15 óra. Ez kábé olyan, mint a d3 normalon.
Itt lehet folytatni ugyanazzal a karival a következõ nehézségi szinten?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Benne volt mind a 3, utóbbi viszont nagyon hosszú, epilógus zárórésszel egybe.

Fehercsoki
Biztos hogy minden Act benne volt?😄 Nem lehet hogy csak az elsõ? Mert úgy reális lenne a 15 óra.

Prince23
New Game + lehetõséget nem látok... hátha majd megjelenéskor lesz vmi update rá

Carlos
Köszi!
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Steam-re kell beregizni azt is.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
LEszarom a coop-ot, diablo-ban sem érdekelt.
Úgyhogy nyüssz.
Azért 5K-t megér majd.

A dobozos (cd galaxis) verzió regelhetõ lesz steam-re?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
A remek játékmenet kárpótol, nyugi... meg ott a coop, lehet úgy értették a 30 órát, hogy elõbb végigviszed magadban, aztán coopban veteránon mégegyszer 😊

Carlos
Aggasztónak tartom ezt a hírt.

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Hát minden területet felfedeztem, kivéve egy dungeont. Lvl 52 lettem végül, az elég magas. Én diabloban lvl 34 voltam mire végigvittem, de ott meg kb 3 dungeon maradt ki... az utolsó csaptert meg végig rohantuk coopon.

Carlos
Ez azért aggasztó... Nehogymá' diablo 3 szintû gagyiság legyen ezis.

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
15 óra?😮 Azt írták 30 óra ha végigrohansz a fõküldetésen, valamit nagyon kihagytál vagy hazudnak😄

nem egyszerû 😊
Prince23
Nincs 😊

Carlos
Nem birod ki azt a 3 napot?

Þór vígi þessi rúnar

van még? 😄
Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kaptunk pár teszt kulcsot 😊

jarlaxxe
Vazze, akkor ez rövidebb mint a dio3...

Fehercsoki
Végigolvastam a hsz-ed, te hogyhogy már játszol vele?😮

Fehercsoki
Minek a végén haltál?😄 Ennek a vége is csak lvl 20 ám😊

Prince23
Ha nagy Dio veterán vagy, akkor normálon hozzá se kezdj. A végén haltam meg párszor, de egyáltalán nem volt idegesítõ. Elite vagy Veterán modot kezdj, ha annyira vágod a témát, és ha kihívást akarsz.

Am Lvl 52-õn fejeztem be. Outlander - Pet farkas segítõvel. Coop szerverek már vannak, de nem sok. teszterekkel toltam max 2 percet... egyedül jobban ki ismertem a gamet legalább.

wesker24
Ez egy rossz szokás már fel se tünik nekem ugy látszik már nem igen fogom tudni elhagyni ! 😄
Szigorúan szóköz és felkiáltójel. 😊
jazzy
Bocs kicsit off, mindig nevetek amikor meglátom a nicked, hogy írsz valamit és elképzellek, hogy az életben is mindig felkiáltó, felszólító és óhajtó mondatokban beszélsz csak, már magamban is úgy olvasom fel 😊
wesker24
Tesztpéldányt kapott Review key-t ezért vitte végig !
Pethy23
Normál mennyire volt túl könnyû/könnyû? Nem érdemes esetleg egy tapasztalt dio2-vel játszónak veteránon kezdeni hogy kicsit izgalmasabb legyen?
JethroHUN
Mégis h vitted végig amikor még meg sem jelent?

Prince23
Hú, gyerekek végigvittem, 15.4 órámba került, normál fokozaton, egy dungeont hagytam ki még az act 1 végén, amibe nem mentem bele. Ez valami eszméletlen volt, Diablo 3 szintjét simán hozza, TL1-hez képest viszont mérföldkõröl van szó. Fényévekkel jobb mint elõdje, a végén lehet Map workoken küldetéseket csinálni, csak még nem elérthetõ.
Bossokbõl is nagyon sok van, Blizzard tanulhatna Runictõl ez ügyben, viszotn történet vezetésben a Blizz jobb.

Must have!

nem szeretnék spoilerzeni, de vegyétek meg steamen, mindenképpen. Nálam 9.2-9.5 pont körüli lett és ott van a coop is.

Szerintem mindkettõ jó játék, azóta hogy a dio3 at javították jobb, a tl2 meg érdekel szintén, elõ is rendeltem 😊

Kell, hogy kapjon, mivel a CDG-n már fent van elõrendelhetõ állapotban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Infónk szerint a dobozos is steames lesz majd, amennyiben kap forgalmazást hazánkban.

Kérdésem lenne:
Láttam a videódban a felugró achievmentet.
Ez elérhetõ a dobozos verzióban is?
Prince23
First 25 minutes of Gameplay

ACT 2-tõl NDA van!

Nem a pénz a lényeg! 10 millió természetesen soha nem fog belõle elkelni ez tiszta sor. De attól még lehet jobb játék.

wedge31
Már nem is egyszer...kicsit unalmas már ez a dio3 vs T2 partalan vita.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
A személyeskedést tartogasd a családodnak. Egyébbként valóban nagyon okos gyerek vagyok és szép is mindemelett nagyon szerény.

jazzy
Deja Vum van, ezt a kört már lefutottátok 1x nem? <#idiota>