1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Csokis
    A patch miatt. Ha előtte nem mentetted le a save mappát, akkor veszett!
  • attiGT
    eltűntek a cuccaim stared stashből, wtf? tegnap még ott voltak
  • LocalPatriot
    Hálás köszönet!
  • Calver
    Act 3-ban The Blightbogs-ban van egy Bell Stand nevű cucc - talált már hozzá valaki harangot?
  • sirdond
    Tab
  • LocalPatriot
    A jobb oldali egérgombos skill mellé a buborékba teszek egy másik skillt, hogy tudom használni? Melyik gombot kell lenyomni?
  • BoneDragon
    Act 2 kivégezve! Ötletes dungeonok és Elitek voltak. :)
  • sirdond
    ezt anno én is megjegyeztem d3 topicban,hogy zavar, persze egyből lehurrogtak páran,hogy "ez d3, nem wow"...

hálistennek runic gamesnél logikusan gondolkoznak :)
  • Csokis
    Ma volt egy ~300MB-os patch!

Innen!

STABILITY
    *Fixed a potential crash bug when applying affixes and effects in certain circumstances
    *Fixed rare crash when turning in quest in the Undercurrents.
    *Put in protection against character save file corruption. Corrupted characters will not appear in the list of characters. (And thus can't cause the game to crash on load)

SKILLS
    *Fix for Berserker geyser proc showing up as a mappable skill.
    *Fix for triggering Shocking Burst and Arc Beam out of range while hitting shift that could cause chain casting.
    *'Resist Slow' affix fixed.
    *Proc affixes scale better with player level.
    *Berserker 'Wolf Shade' now has the (intended) 60 second cooldown applied to all ranks.
    *Fix for mistriggering when chaining two skills together when there is an early hit-frame.
    *Safety check to stop any looping skills that get stuck in the 'on' state when the character is not performing a skill.
    *Fixed bug with 'Poison Burst' procs (they should properly engage at more distant ranges).
    *Fix for potential issue when units would queue removed/unavailable skills.
    *Fix for having more than 100% reduction to charge decay or a negative flat charge decay.

PERFORMANCE
    *Made significant optimizations to particle collisions.

SYSTEMS
    *Fix a bug when recalculating the price on objects to make sure the calculation is based on the correct data.
    *Fix for bug where rapid clicks could misspend stat points.
    *Removed access to console commands in multiplayer games.
    *The game's login dialog now correctly allows passwords up to 64 characters long.
    *Removed display of other users' IP addresses in multiplayer games.
    *Removed Steam Cloud toggle in the settings file (it didn't do anything); the ability to toggle is available in the Steam client.
    *Removed logging for achievements to potentially reduce some FPS drops for some users.

LEVELS/SCRIPTING
    *Tweaks to various areas to prevent units from getting stuck.
    *Changed lootable rocks to be non-colliding as they could occasionally block very narrow corridors.
    *Fixes to some level scripting logic in the Frosted Hills.
    *Fixed a bug that could cause multiple Tower of the Moon entrances to appear in the world.
    *Implemented a few specific boss room pathing fixes.

ACHIEVEMENTS
    *Fixed friends list based achievements.
    *Spell-learning achievements now don't incorrectly trigger based on other players.

MINOR
    *Fixed several typos.
    *Improvements to journal tooltips.
  • Különc
    Arra jöttem rá, hogy sokkal jobban tetszik ebben a játékban, hogy nem számít az animáció megkezdésekor, hogy biztosan megüt a mob, főleg Outlanderként tetszik, hogy a lassan, de nagyokat ütő mobokat, vagy akármelyiket ügyességgel is dodgeolni lehet

Kár h a Diabloban nem így van
  • Fehercsoki
    Most már végigtolom így, aztán majd tolok New Game+-t vagy random generált világosat.
  • Laza
    Az egy dolog, de kinek készül? Egyszerű mint a tök :D
  • Sheol
    Jó kis videók ezek, de hát ez az angol kiejtés ami bennük van botrányos.
    "szummon zombiz", "identifi" stb.
    Azért aki egy ilyen videót csinál, legalább előtte utánanézne a fonetikai leírásoknak, ha már "fejből" nem megy.
  • BoneDragon
    10. szint óta nem esett normális fegyver, végre esett előbb egy unique erre a kövi mobból esett egy jobb kék. Már csak azért is az uniquet fogom használni! :D
  • ToCsEk
    1hit mód normal gametől mit vársz?xD
    toljad eliten..
    ennyi idő volt átmenni act2re, itt értékeled minden ölésed, élvezet kevés hajtépés annál több de nem rongyolsz át full acton 3 óra alatt
  • Nekrofil
    lehet, ACT 2 elején, fent a manónál
  • Calver
    töltőképernyő azt mondja: nem.
  • MerlinW

Wiki
  • Lancus
    Tehát nem tudja senki, hogy lehet-e köveket összeforrasztani ?
  • Carlos
    Kérdem én a világot! Miért kell az ACT 2-nek Diablo 2 óta SIVATAGNAK LENNIE?????
  • wesker24
    AZ Act III lesz a leghosszabb nem aggódj ha nem rohansz végig rajta !
  • Fehercsoki
    Hát tényleg elég rövid játék, most végeztem az Act 2-vel, 7 óra 30 perc játékidő eddig és tényleg mindent felfedeztem és nem hagytam ki semmilyen instát=/
  • stickerey
    Torchlight II bemutató - 2. rész: Inventory és tárgyak

http://www.youtube.com/watch?v=2ILXH5kjOgA
  • plu604
    ha jól értelmeztem valamelyik loading-screen-hintet, nem lehet.
  • Lancus
    Üdv. ! Tudja valaki hogy, vagy hol lehet köveket összeforrasztani kisebből nagyobbá ?
  • Prince23
    Akkor az nem csak a dungeonokra értelmzendő, hanem a világra is?
  • Calver
    meg ha átmész másik városba, akkor minden területen resetelődnek a lények.
  • natalyel
    Nem new game, hanem Load, ott kiválasztod a karaktert, és ott play. Ha ezután egy Lan játékot kreálsz, akkor ott van egy bepipálható opció, hogy újragenerálja-e a pályákat és a szörnyeket...
  • Calver
    vannak kereskedők, ahol lehet gamble-t tolni, avagy nem látod a cucc pontos értékeit... de azt látod, h tudod-e használni. (kis piros x a cucc sarkában)
    na most, mivel kardból nem nagyon látsz olyat, aminél nem csak erő kell, és mivel engivel nekem kurvasok pontom van erőn, következtettem, hogy ha nem tudom használni, akkor rohadtul erős lehet, és lecsaptam - gyakorlatilag 3200-ért vettem egy unique kardot

csak a búcsú lesz a könnyes, mert már van rajta 2 enchant és benne egy a két crit gemem közül
  • Prince23
    Azt tudom, de new game + továbbra sincs nekem...
  • Fehercsoki
    Sőt még olyan is van, ahol teljesen random generál neked világot ÉS dungeonöket is.
  • Prince23
    Én nem látok New Game + módot, szal honnét veszed ezt?
  • farferi
    Hát a barlangokban újraélednek a lények, úgy biztos lehet farmolni.
  • farferi
    A duel mellett szól az is, hogy több socketet használhatsz,kár hogy soti párti vagyok.A glaive ha fejleszted akár ötöt is üthet.
  • Különc
    Azt majd megsasolom. Elkezdtem már speccelni pisztolyra igazából, meg én elég execute párti vagyok ráadásul most találtam egész jó marokfegyvereket (hogy ne legyen szóismétlés) és most újra jól megy a dara, bár én ugye nem full dps-re megyek

Viszont arra rájöttem, hogy a glaive vagy mi, amit először kapsz az elég jó, még 1 ponttal is, mert szinteddel nő a sebzése, igaz hogy 2 targetre hat csak, de viszonylag sokat lehet lőni belőle, mire kifogysz így AoE spellnek is elmegy

Főleg mert nagyon jókat critel
  • attiGT
    szokás ebben a játékban kereskedni? ha min maxolni szeretnék feltétlenül szükségem van sok goldra...

amúgy ha végigvittem normalon, utána kezdhetem ugyanazzal a karakterrel nehezebb fokozatot és így lehet elérni a max100as szintet igaz?

farmolás ebben a játékban van? vagy csak úgy lehet, hogy elkezded a játékot elejétől és végigviszed?
  • farferi
    Biztos azért , mert most ébredtem, de ezt most nem értem.Kell nekem már hajnalban felkelni, hogy játszak.
  • stickerey
    Torchlight II bemutató - 1. rész: Arcane Statistics

http://www.youtube.com/watch?v=JUL7pug0oYE
  • Calver
    de igen, resetstats, viszont az simán kinullázza a statjaidat - itt vannak első rész konzolparancsai, abból ki tudod találni hogy "oszd őket vissza".
  • LocalPatriot
    És a stat pontokat nem lehet valahogy visszanullázni? STR dex stb?