Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem hazamegyek és beruházok rá én is. D3-at úgyis pihentetem a patchig, borderlands 2 meg akad...😄
<#nevetes2>#nevetes2>
Még 6 óra! <#banplz>#banplz>
1. Ha egyedül játszol van valaki melletted, nem annyira egyhangú.
2. Visszamegy (helyetted) a városba és eladja a cuccokat, mellette be is tud vásárolni gyógyitalból.
3. Varázslatokat tud használni, csak oda kell neki adni, aztán önállóan elsütögeti.
4. Pár dolgot lehet neki találni/venni/kihorgászni és ezzel erõsebb lesz.
5. Hogy legyen mit kérdezni. <#puszi>#puszi>
2. Visszamegy (helyetted) a városba és eladja a cuccokat, mellette be is tud vásárolni gyógyitalból.
3. Varázslatokat tud használni, csak oda kell neki adni, aztán önállóan elsütögeti.
4. Pár dolgot lehet neki találni/venni/kihorgászni és ezzel erõsebb lesz.
5. Hogy legyen mit kérdezni. <#puszi>#puszi>
Relatív. Az a durván 7 óra még nagyon sok 😞
Rátámad az ellenre, visszaviszi a sok cuccot eladni a városba, nem neked kell.
Nah már nem sok van hátra és lehet tolni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
D3 féle megoldás, azaz minden játékos csak a sajátját látja! <#smile>#smile> Sajna a Borderlands 2-ben megosztott.
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 09. 16. 16:55 - lehet, hogy még ö se tud róla...<#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ki a fene az a fergusonpapa és ki választotta meg hg-nek?...egy darab hsz-t nem láttam még töle itt.
loot hogy mûködik, D3 féle minden playernek saját lesz, vagy osztott, mindenki által látott?
javitották a runic games funsite számlálóját, már ott is 1 nap 1 óra van
ezzel én is tisztában vagyok.
este 7 a megjelenés, ha steamet nézzük.
este 7 a megjelenés, ha steamet nézzük.
Nem veszik fel fél órája a galaxisnál...
Vagy foglalt, vagy nem veszik fel. gyász.
De azért TÉK!
Vagy foglalt, vagy nem veszik fel. gyász.
De azért TÉK!
Þór vígi þessi rúnar
Ez nem feltétlenül igazodás kérdése. Minden játék megjelenési ideje (ami Steamen szokott megjelenni) az az ottani "üzleti" idõ kezdetéhez van igazítva (Ha jól tudom ez reggel 9 óra náluk). Azért van így megoldva, hogy mindenhol egyszerre jelenjen meg. Nem lenne fair US-el vagy EU-val szemben, ha a másiknál elõbb jelenne meg valami azért, mert elõrébb vannak idõben. (Ha persze a kiadó úgy dönt, hogy máshol késõbb jelenik meg, akkor nyilván ez nem számít.)
Elõfordult már korábban más játéknál, hogy korábban jelent meg (azon a napon, amelyiken ígérték), szóval legkorábban holnap reggeltõl már várható. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy inkább ráhúzni szoktak a megjelenési idõre, vagyis inkább holnap 6-7 óra után lesz csak megjelenés. Ne legyen igazam. 😄
Elõfordult már korábban más játéknál, hogy korábban jelent meg (azon a napon, amelyiken ígérték), szóval legkorábban holnap reggeltõl már várható. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy inkább ráhúzni szoktak a megjelenési idõre, vagyis inkább holnap 6-7 óra után lesz csak megjelenés. Ne legyen igazam. 😄
valószinüleg ott lesz az eltárás, hogy a fansite EU idõzónában számolja, mikor lesz 20dika, steamnél meg PDR idõ van, ami -9 óra az itteni idõhöz képest.
kérdést EUban miért is kel a PDT timezonehoz igazodni?
kérdést EUban miért is kel a PDT timezonehoz igazodni?
végképp nem értem <#hehe>#hehe>
Torchlight 2 Releases in 00 Days, 13 Hours, 53 Minutes, 14 Seconds. (September 20, 2012)
Torchlight 2 Releases in 00 Days, 13 Hours, 53 Minutes, 14 Seconds. (September 20, 2012)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
hát, akkor kiderül, hogy mikor indul a móka.
skint köszi <#eljen>#eljen>
skint köszi <#eljen>#eljen>
Mert ezek még ehhez is hülyék, azért.
A runicgamesfansite.com-ról szedtem az éjféli indulást, de nem néztem meg a Steam store-ban, csak utána. <#rolleyes>#rolleyes> Bezzeg több játéknál is volt már éjféli indulás, itt miért nem lehet, nem tudom?!
Ezt a Steam skin-t használom! <#wink>#wink>
Ezt a Steam skin-t használom! <#wink>#wink>
pedig már megörültem egy kicsit 😊
ha jól számoltam, akkor 19:00-20:00 körül kell indulni a mókának =/
btw fasza skin, merre lelhetõ fel?
ha jól számoltam, akkor 19:00-20:00 körül kell indulni a mókának =/
btw fasza skin, merre lelhetõ fel?
Pont most akartam írni, hogy nem lesz éjféltõl elérhetõ! <#falbav>#falbav> <#gonosz3>#gonosz3>

érdekes.
nálam sajnos ezt irja a steam:
This game will unlock in approximately 1 day and 10 hours
nálam sajnos ezt irja a steam:
This game will unlock in approximately 1 day and 10 hours
Viszont van még kismillió dckey distr. ahol 3-4k között van....
Ez egy jó kérdés, konzolok-szervizénél is. Remélem nem, de én akkor sem venném steamrõl, drágább.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Éjféltõl már elérhetõ lesz a játék! 
Ezért kell Barátokkal tolni <#aline>#aline> Én ugy fogom; legalább nem akkora faxok mint a pugban összerrámolt emberkék <#hehe>#hehe>
Coop gameplay - act 1 még mindig.
Én voltam a legm,agasabb szintû, de a pajti ennek ellenére rushol. errõl beszélek én néha, ami még a Borderlandset is érinti. Mindenki szalad, de minek? Rohanó világ van? vagy mi? 😄 na mindegy.... nem szeretem aki ennyire rushol.
Én voltam a legm,agasabb szintû, de a pajti ennek ellenére rushol. errõl beszélek én néha, ami még a Borderlandset is érinti. Mindenki szalad, de minek? Rohanó világ van? vagy mi? 😄 na mindegy.... nem szeretem aki ennyire rushol.
Na, én is regisztráltam a runic szerveren... Már alig várom 😊.
ha privát szerverre gondolsz, akkor van ilyen lehetõség benne. Meg láttam olyan coop szervert, ahol 6 fõs volt.
Ha lenne benne rendes multi (zárt serverek) akkor lehet hogy alázná diablo 3-at is 😊
Ez így van, pont olyan mint a steamgifts, be kell majd jelentkezz a Runicos átvitelezett Steam oldalra a steames felhasználóiddal és jelszvaa mentéseddel.
Ha nem csinálod meg, multinak lõttek. Szóval muszáj lesz hozzáadni. Amúgy meg a játékidõ terén nem kell félni, sokkal több van ebben a játékban mint az elõdjében. Bossok terén pedig - kimondom, na - alázza a Diablo 3-at!
Még két nap a megjelenésig 😊 Kötelezõ vétel, nem bánjátok meg. Ráadásul több, mint 120 steames achievement vár a kalandorra. Aki maximalista, az sokáig el lesz vele 😊
Ha nem csinálod meg, multinak lõttek. Szóval muszáj lesz hozzáadni. Amúgy meg a játékidõ terén nem kell félni, sokkal több van ebben a játékban mint az elõdjében. Bossok terén pedig - kimondom, na - alázza a Diablo 3-at!
Még két nap a megjelenésig 😊 Kötelezõ vétel, nem bánjátok meg. Ráadásul több, mint 120 steames achievement vár a kalandorra. Aki maximalista, az sokáig el lesz vele 😊