1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Különc
    Meghaltam, hardcoreban úgy értettem
  • BoneDragon
    Sima mobok sokkal jobban megizzasztanak mint a bossok. Előbb 3x haltam egy kisebb mob csoporton. :) Viszont csináltam egy 17k-s critet!
  • Csokis
  • Calver
    én eddig act 3-ban kettőbe futottam bele. más kérdés, h mindkettő olyan dögöket küldött rám, akik kb instakill-t toltak
  • sirdond
    mindenesetre ötletes,ahogy a golden chestek is

ez meg most esett:
  • attiGT
    én act3nál járok lvl44 és eddig csak egyet találtam minden acton belül, pedig szerintem mindenhol körbenéztem.
  • Carlos
    Hát nekem eddig egyszer volt gondom.
    Amikor 3 zselé boss volt egy relativ kis helyen és fosták magukból a kis zseléket. (act 2, portál a sivatag közepén). Ott borultam jópárszor. Boss-ok a nagy hely miatt kezelhetők.
  • attiGT
    van mód rá, hogy visszadobjon az adott dungeon/hely bejáratához
  • attiGT
    lol
  • Különc
    26-on Artificer előtt valami kilőtt képernyőn kívülről, szóval bye-bye Outlander, most jön az Embermage próba
  • sirdond
    minden act-on belül csak egy phase beast van?
  • PetruZ
    Egyelőre odáig jutottam én is, nem volt még időm folytatni. :) (Embermage-dzsel.)
  • sirdond
    azaz, Artificer :)

Utána már nincs boss? Pedig még van quest.
  • sirdond
    ööö, the alchemist? talán ez volt a neve
  • PetruZ
    Az első komolyabb Act 2 boss a Manticore, a második az Artificer. Szerintem a Manti nem nehéz, van elég hely, de az Arti már sokkal keményebb, szűk a hely és idézgeti azokat a sentry-ket... ott én is sok potit ittam.
  • sirdond
    lol

wubwubwubwubwub
  • Panzeradler #768
    Ez de komoly, dumál is? vagy csak itt ácsorog?
  • MerlinW
    Borderlands 2 tojások:

• Carlos
    Az melyik volt?
  • sirdond
    act 2 első főboss-át outlanderek hogy bírták? :D
    nekem engineerrel kín szenvedés volt és bár egyszer sem haltam, az összes addig talált health potiont elhasználtam
  • Calver
    protip: moderálással "fenyegetőzni" egy olyan témában, ahol még egy kósza anyázás sem csattant eddig el hajlamos csöppet... antagonizálni a közösséget.

ellenben, akik közelharcossal tolják (bár másnak is), azoknak ajánlom, h vegyék meg Haste-et és gemeljenek/cuccoljanak movement speed-re (engi dobjon mellé egy pontos Storm Burst-t is) - majdhogynem komikus, hogy kis józan ésszel és feltápolt sebességgel mennyire körbe lehet táncolni az ellenfeleket. hátránya, hogy az ember hajlamos tőle kicsit túlzottan bízni a saját gyorsaságában
  • MerlinW
    Én sem értem, hogy kaphattad meg a hg titulust. Senki sem egyezett bele a topikból, ami a szabályzat szerint feltétele a dolognak. No mindegy..
  • MerlinW
    Én próbálkoztam és megoldottam a problémámat. Nekem visszatértek a tárgyaim. Jogosnak érzem a nagy arcomat. Én legalább megoldási opciókkal jöttem és nem csak ideba**sztam, hogy "így jártál"..
  • Zomil
    És ki is vagy te? Most látlak itt elöször a topicban :)

A shared stash-re: Aki a reggeli(?) patch-et letöltötte és szinkronizált cloud-al az elvesztette a cuccokat belöle, mert a fejlesztök elrontottak valamit, azota a patch-et visszavonták és azota kiadták helyesen
  • MerlinW
    Átnevezés után kapcsold ki a cloud-ot.
  • attiGT
    valszeg ezért van. én feltöltést választottam =( kurva steam...
  • natalyel
    Nekem megmaradtak a cuccok...Indításnál kérdezte, hogy a Steam Cloud-ból visszatöltsön-e fájlt, vagy a mostani valamilyen fájlokat töltse-e fel a Cloud-ba... feltételezem a stash fájljai is benne voltak. Az előbbit választottam. Nem tudom, hogy ezért-e, de megvan mindenem a shared ládában.
  • BoneDragon
    Emiatt? Amúgy ha unique cuccokat akarsz akkor vegyed a legdrágább itemet a random item vendornál. 99%-ba a legdrágább egy unique lesz, de ez csak fegyverre igaz, armornál ez még nem jött be. :)
  • tutituti
    senki sem ellenséges,csak ez a szabály!
  • poruljartal
    szerintem jó, hogy ittvagy
    Miért többiek vállaltátok volna? Ne legyen ellenségeskedés látatlanban plíz.
  • Fehercsoki
    Én is most látlak itt először.
  • Panzeradler #753
    No offense, de nem láttam itt szavazást, hogy te legyél a házigazda, hogy is van ez?
  • attiGT
    Ok. Első tapasztalatom: sokkal jobb mint a d3 akármikor is lesz a következő X hónapban. Ma fogadott ez az üres stash állapot és már nincs kedvem játszani... Vagy 5 jó unique cuccot veszítettem. QQ
  • fergusonpapa
    Üdvözlök mindenkit, Átvettem a fórum házigazda szerepét mert úgy láttam hogy az alapító nem tudja folytatni.

Terveim elég nagyra látóak,

Amit szeretnék hogy kialakuljon egy megfelelő közösség és a hamarosan induló weboldalon minden hasznos információt és hírt megkapjatok.
    Indulás legkésőbb 1 hét múlva történne. Addig igyekszem a fórumot megfelelő arculattal ellátni! :)

Moderálás szigorú lesz, és nincs persze warez,de a szabályzat is hamarosan felkerül!

Addig is türelem, és írjátok le első tapasztalataitokat!

Sziasztok!
  • Csokis
    Még annyit megpróbálhatsz, hogy a save mappából a sharedstash.bin file-t törlöd vagy elteszed máshova.
  • attiGT
    és a file átnevezésével sincsenek meg a cuccaim... most ez WTF? kurvajó a játék de ez amatőr hiba...
  • Csokis
    Picit vegyél vissza a nagy arcodból. Olvass hivatalos fórumot, ott is írták, hogy (egyelőre) veszett.
  • attiGT
    steam ujrainditas nem segit, de mikor inditanam a jatekot kiirja hogy nem tudja syncelni a tl2 filejait a steam cloud blablabla faszsag..
  • KiruHoshino
    Hát srácok kur***ra nem lett fixálva a crash bug. Nekem ma haverral fél óra alatt 3x dobot ki. És ezzel szintet és cuccokat is vesztettem.
  • MerlinW
    Indítsd újra a Steam-et.
    Ha továbbra is gond lenne, van a save mappában backup.tmp, amit ha átnevezel [id].restore-ra akkor helyreáll a rend.
    (\Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save\)

Csokis: ismét köszönjük a kontár hozzászólásodat:)