Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez elég bizarr amiket írtok: Lassú töltés, frame drop. A többi csak a szokásos terheltség, azt elnézem. Béta tök jól futott pedig és gyorsan is töltött. Fõleg az elsõ részhez képest.
LocalPatriot
Az mondjuk azért nem valami jó...
... Ahh, értem... tehát csak ésszel. Köszi.

Köszönöm. Végülis csak mellékes, mert ha nem lehetne, max új karakterrel más irányban fejlõdik az ember, csak azért jó tudni már az elején, hogy mennyire dobálgassam a pontokat összevissza a próbálgatás során 😊.

Helyesbítek, csak a legutoljára elköltött 3 skillpontot tudod "remove"-olni

Van. A legelsõ városban van egy csóka a fishing hole mellett. A feje fölött egy kör alakú nyíl van (ehhez hasonlít na😊) na annál lehet újraosztani a pontokat.

yesname
Jól gondolod. Picinykét túlterheltek.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Eddig tetszik, de SSD-rõl futtatom, és így is elég sokat tölt?! <#confused> Viszont kaptam már 5 acsit! <#idiota>

Davidus
nem volt védelme😊

V9ykn8_TZL0

Másnak sem megy a Runic Games honlapja? Accountot akartam kreálni az unokaöcsémmel, de nem jön be az oldal. Enélkül meg nem lehet neten tolni Cooperative-ban. Elsõre azt gondolom, hogy kicsit tulterhelt a rendszerük😄

Kérdés: van rá bármilyen mód, hogy újra eloszd a skillpontokat késõbb, ha esetleg elrontottad a build-et vagy valami mást szeretnél kipróbálni?

Prince23
Aztán okosan nyomjátok a skill pontokat, az elején választhattok, de ajánlom figyelmetekbe h gyûjtsétek össze õket lvl 14-ig, asszem olyankor elérhetõvé válik a következõ skill

TBTPumpa
Eddig tartott a játék védelme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Torchlight.II-RELOADED

Kár, mert ez egy nagyon jónak ígérkezõ játék és rendkívül baráti áron kapható.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pethy23
Hát olyan szintû fps dropom van hogy szinte játszhatatlan. Ha 4-5-nél több enemyre rányomok egy látványos skillt leesik 20-ra... Bármit állítok a beállításokon semmit nem ér.
77%nál megint kiakadt, most töröltem úgy updatelek, de 27%-nál áll 😞

Kivágtam másik helyre majd beillesztettem és updatel. Köszi az infót.

Davidus
a "49521" egy másik játék kódja
TL2 kódja 200711

de a hiba ugyanaz szóval TL2-vel is mûködnie kell

V9ykn8_TZL0

Rayden02
Na az ALI sem tétovázott!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

oreal
Azt tudja valaki esetleg ha csinalok 1 offline single playeres karaktet akkor azt tovabb tudom-e vinni netes jatekba?

Davidus
If you are running into this error please try the following:

Locate your content_log.txt file in <Steam Folder\logs\ folder
Look for a line similar to "<2012-09-18 11:27:15> Update job for app 49520 canceled: Failed updating depot 49521 while unpacking bad chunk "1258282edfb7b7439424462411ab96207e792732" from "D:\Steam\depotcache\49521_depotcache_1.csd"
If you locate this line navigate to the following directory: <Steam folder>\depotcache\ and delete the 49521_depotcache_1.csd file

Note that removing this file may remove some preloaded data but should correct the Disk I/O error

V9ykn8_TZL0

LocalPatriot
Pedig jó, én már bent vagyok.
Próbáltam már 3x újraindítottam.

LocalPatriot
indítsd újra a steam-et.
Nekem nem megy...Updatelni akar de folyton megáll 77%-nál. "Disk IO Failure" hibaüzenettel..

Én éjszakázom (meló), így csak holnap tudok játszani.
Meséljetek, elsõ benyomások? 😊

LocalPatriot
És lehet menni játszani!
Zomil
ki kell venni a pipát mikor összelinkeled a steam accoiddal 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LocalPatriot
Az jól hangzik.
Mondjuk én elõször jobb szeretem egyedül végigvinni a hasonló játékokat.
Ám itt, hogy van? Ha végigviszem egy karakterrel, lehet elõröl, nehezebb szinten kezdeni, mint a dióba?
Mennyi a max szint?
én engineert szemeltem ki, 4en indulunk neki a dolognak, mind a 4 class jön, hálistennek mindenkinek más jön be 😊
LocalPatriot
Köszi, hogy szóltál!
Nem is tudtam, hogy ezt meg kell csinálni!
Ki milyen class-t kezd?
wesker24
Én is 2 napja linkeltem össze nálam nem volt gond !
én két napja linkeltem össze, viszont az automatikus barátfelvétel nem az igazi
zzeN
Nekem tegnap elõtt sikerült.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Lehet azért, mert még nem jelent meg. így nem aktív

Carlos
No, nem tudtam összelinkelni az runic-os profilomat a steam-essel.
Azt mondja, hogy

Oops! Page Not Found!
Sorry, the page you are looking for could not be found. A message has been sent to the system adminstrator regarding this error

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, este már megy is a letöltés. Bezsákolva Steam-rõl.

Þór vígi þessi rúnar

Teppik Amon
még 2 óra meg egy kicsi? Addig elintézem a dolgaimat hogy már csak játszani kelljen este 😄
https://secure.runicgames.com
ide meg addig regisztráljatok amig össze nem omlik a szerverük a rohamtól.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Carlos
Lehet, hogy este beruházok mégis... 500 ft difi nem nagy ár... A kérdés az, hogy mikor jelenne meg a galaxisban?

Þór vígi þessi rúnar

LocalPatriot
jaja, steam-en vettem meg, 5500 HUF volt, és kaptam mellé az elsõ részt is.
yesname
Igaz 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

igen, Õ tudja, de nemhinném hogy csak 3an lennénk a fórumban, elõfordulhat hogy mások is olvassák, akik nincsenek tisztában ezzel az információval. ezért is irtam oda.
yesname
Nem írta konkrétan mikor, de a szövegbõl kiderül, hogy tudja.

hol irta, hogy csak októberben jön a dobozos verzió?
yesname
Õ pont ugyanezt írta ember. Elolvastad egyáltalán? 😉

tudom, csak amig steamen megvéve tolhatod ma este 7tõl, addig boltból októberben valamikor
Carlos
Pont ezt irtam.

Þór vígi þessi rúnar

boltban 5000, és várhatsz rá októberig
Carlos
naja... kicsit drága... mondjuk 500 Ft-al lesz olcsóbb a bótban.
Lehet várok még kicsit...bár hétvégén jó lenne tolni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

steam, 19 euro, ami átszámitva kb 5400 Ft a jelenlegi árfolyamon.