1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#784 Meghaltam, hardcoreban úgy értettem -
#783 Sima mobok sokkal jobban megizzasztanak mint a bossok. Előbb 3x haltam egy kisebb mob csoporton. :) Viszont csináltam egy 17k-s critet! -
Csokis #782 -
#781 én eddig act 3-ban kettőbe futottam bele. más kérdés, h mindkettő olyan dögöket küldött rám, akik kb instakill-t toltak -
sirdond #780 mindenesetre ötletes,ahogy a golden chestek is
ez meg most esett:
-
#779 én act3nál járok lvl44 és eddig csak egyet találtam minden acton belül, pedig szerintem mindenhol körbenéztem. -
#778 Hát nekem eddig egyszer volt gondom.
Amikor 3 zselé boss volt egy relativ kis helyen és fosták magukból a kis zseléket. (act 2, portál a sivatag közepén). Ott borultam jópárszor. Boss-ok a nagy hely miatt kezelhetők. -
#777 van mód rá, hogy visszadobjon az adott dungeon/hely bejáratához -
#776 lol -
#775 26-on Artificer előtt valami kilőtt képernyőn kívülről, szóval bye-bye Outlander, most jön az Embermage próba -
sirdond #774 minden act-on belül csak egy phase beast van? -
#773 Egyelőre odáig jutottam én is, nem volt még időm folytatni. :) (Embermage-dzsel.)
-
sirdond #772 azaz, Artificer :)
Utána már nincs boss? Pedig még van quest. -
sirdond #771 ööö, the alchemist? talán ez volt a neve -
#770 Az első komolyabb Act 2 boss a Manticore, a második az Artificer. Szerintem a Manti nem nehéz, van elég hely, de az Arti már sokkal keményebb, szűk a hely és idézgeti azokat a sentry-ket... ott én is sok potit ittam. -
sirdond #769 lol
wubwubwubwubwub -
#768 Ez de komoly, dumál is? vagy csak itt ácsorog? -
#767 Borderlands 2 tojások:
-
#766 Az melyik volt? -
sirdond #765 act 2 első főboss-át outlanderek hogy bírták? :D
nekem engineerrel kín szenvedés volt és bár egyszer sem haltam, az összes addig talált health potiont elhasználtam -
#764 protip: moderálással "fenyegetőzni" egy olyan témában, ahol még egy kósza anyázás sem csattant eddig el hajlamos csöppet... antagonizálni a közösséget.
ellenben, akik közelharcossal tolják (bár másnak is), azoknak ajánlom, h vegyék meg Haste-et és gemeljenek/cuccoljanak movement speed-re (engi dobjon mellé egy pontos Storm Burst-t is) - majdhogynem komikus, hogy kis józan ésszel és feltápolt sebességgel mennyire körbe lehet táncolni az ellenfeleket. hátránya, hogy az ember hajlamos tőle kicsit túlzottan bízni a saját gyorsaságában -
#763 Én sem értem, hogy kaphattad meg a hg titulust. Senki sem egyezett bele a topikból, ami a szabályzat szerint feltétele a dolognak. No mindegy.. -
#762 Én próbálkoztam és megoldottam a problémámat. Nekem visszatértek a tárgyaim. Jogosnak érzem a nagy arcomat. Én legalább megoldási opciókkal jöttem és nem csak ideba**sztam, hogy "így jártál".. -
#761 És ki is vagy te? Most látlak itt elöször a topicban :)
A shared stash-re: Aki a reggeli(?) patch-et letöltötte és szinkronizált cloud-al az elvesztette a cuccokat belöle, mert a fejlesztök elrontottak valamit, azota a patch-et visszavonták és azota kiadták helyesen -
#760 Átnevezés után kapcsold ki a cloud-ot. -
#759 valszeg ezért van. én feltöltést választottam =( kurva steam... -
natalyel #758 Nekem megmaradtak a cuccok...Indításnál kérdezte, hogy a Steam Cloud-ból visszatöltsön-e fájlt, vagy a mostani valamilyen fájlokat töltse-e fel a Cloud-ba... feltételezem a stash fájljai is benne voltak. Az előbbit választottam. Nem tudom, hogy ezért-e, de megvan mindenem a shared ládában. -
#757 Emiatt? Amúgy ha unique cuccokat akarsz akkor vegyed a legdrágább itemet a random item vendornál. 99%-ba a legdrágább egy unique lesz, de ez csak fegyverre igaz, armornál ez még nem jött be. :) -
#756 senki sem ellenséges,csak ez a szabály! -
#755 szerintem jó, hogy ittvagy
Miért többiek vállaltátok volna? Ne legyen ellenségeskedés látatlanban plíz. -
#754 Én is most látlak itt először. -
#753 No offense, de nem láttam itt szavazást, hogy te legyél a házigazda, hogy is van ez? -
#752 Ok. Első tapasztalatom: sokkal jobb mint a d3 akármikor is lesz a következő X hónapban. Ma fogadott ez az üres stash állapot és már nincs kedvem játszani... Vagy 5 jó unique cuccot veszítettem. QQ -
#751 Üdvözlök mindenkit, Átvettem a fórum házigazda szerepét mert úgy láttam hogy az alapító nem tudja folytatni.
Terveim elég nagyra látóak,
Amit szeretnék hogy kialakuljon egy megfelelő közösség és a hamarosan induló weboldalon minden hasznos információt és hírt megkapjatok.
Indulás legkésőbb 1 hét múlva történne. Addig igyekszem a fórumot megfelelő arculattal ellátni! :)
Moderálás szigorú lesz, és nincs persze warez,de a szabályzat is hamarosan felkerül!
Addig is türelem, és írjátok le első tapasztalataitokat!
Sziasztok! -
Csokis #750 Még annyit megpróbálhatsz, hogy a save mappából a sharedstash.bin file-t törlöd vagy elteszed máshova. -
#749 és a file átnevezésével sincsenek meg a cuccaim... most ez WTF? kurvajó a játék de ez amatőr hiba... -
Csokis #748 Picit vegyél vissza a nagy arcodból. Olvass hivatalos fórumot, ott is írták, hogy (egyelőre) veszett. -
#747 steam ujrainditas nem segit, de mikor inditanam a jatekot kiirja hogy nem tudja syncelni a tl2 filejait a steam cloud blablabla faszsag.. -
#746 Hát srácok kur***ra nem lett fixálva a crash bug. Nekem ma haverral fél óra alatt 3x dobot ki. És ezzel szintet és cuccokat is vesztettem. -
#745 Indítsd újra a Steam-et.
Ha továbbra is gond lenne, van a save mappában backup.tmp, amit ha átnevezel [id].restore-ra akkor helyreáll a rend.
(\Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save\)
Csokis: ismét köszönjük a kontár hozzászólásodat:)