Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játék

How much can you take,before you snap?

nem lehet

Valaki tudja, lehet re talent-olni? (full)

LocalPatriot
Én normal-on kezdtem el, és még nem haltam.
Zomil
és ki mondta, h eliten kell elkezdened? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nem használhatatlan, csupán az elite fokozat ennyire szívatós. csak nagyon lassan lehet haladni,mindig fejleszteni kell a geart, aka d3 inferno.

veterán szinten újrakezdtem és bár észrvehetõen gyengültek az ellenfelek, de teljesen élvezhetõ a játék, még mindig van benne nehézség és nincs az,hogy 10 percig kell kiteolnom egy erõsebb uniqe-ot,mert egyszerûen nem találtam jó fegyvert. szerintem ez egyáltalán nem fun, nem értem miért kellene ezt élveznem, d3-ban sem mûködött igazán.

ToCsEk
én is most értem át

xD

c-nél amikor osztod ki a pontokat ott írja 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

LocalPatriot
Köszi szépen!

Most mentem át zephyrbe vagy hova. Sztem ez act II. Most lvl 19 vagyok.
Hol látom az aktuális damage-m? Statoknál nem láttam, és így nem tudom melyik fegyvert cseréljem le...:S
BoneDragon
Ismerõs a helyzet de én nem haltam ennyiszer warrival. Volt egy boss amin 27db potit használtam el. 😊

mucsácsó
Torchlight 2 - Gamerankings.com

hát azért eléggé jó értékeléseket kapott, de szerintem nem véletlen 😊
Zomil
Engineer nagyon változatos, tankot is lehet belöle csinálni 1h fegyver+pajzs komboval, de mellette supportolni is elég szépen tud, és dps-elni is elég jol lehet vele. Eddig nagyon tetszik a karakter. Most egy bot idézö/dps karaktert fogok belöle csinálni, de azon kivül, h rakok a botokra, meg a 2h fegyver attack speed-jét növelö passzivra+flame hammerre a többi skillel gondban vagyok, h mit lenne érdemes felhuzni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mucsácsó
Én Engineer-rel tolom. 😊 Engineerre pl. a Diablot tekintve fõleg barbárra hasonlít (közelharc), meg részben kicsit ilyen witch doctor (a summonolt petek - itt robotok - miatt)...meg kicsit talán még paladin is van benne a healelések meg pajzsos dolgok miatt 😊 Szóval összetetebbnek tûnik, mint a berserker.
Prince23
Tudjátok mi a vicc? Eddig úgy volt hogy a TL 1 csak a Diabló árnyéka volt. Na és most van a TL2-vel? és a gamer társadalom 85% dicséri Runic játékát... 😄

Calver
hja, én is kurvajól szórakozok vele. még arra nem jöttem rá, h magasabb szinte mi a hasznosabb képzettség szimpla pofozkodásra: a charge-okat felzabáló Flame Hammer, vagy a charge-okból extra sebzést nyerõ Ember Hammer? perpill nem is költöttem elõbbire, egyesen is elvan, inkább passzívokat húztam hála rendes respec hiányának... <#szomoru2>

"The trees move. Do you not see it?"

Laza
Hát a Wiki szerint inkább az Engineer az.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ToCsEk
J betû és görgetsz le

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

LocalPatriot
Ezt hogy hoztad elõ?
ToCsEk
kérdés:
csak én szívok?😄 eliten engineer-el tolom és hát õõ poti temetõ vagyok nah meg sûrûn halok

történet spoiler:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most jöttem ki act1en goblinok barlangjából ahol robbantgatni kell és a végén van egy kis boss
aki fagyaszt meg spalsh dmg-et tol, nah az vicces volt, 5percig ütöttem kb mire meghalt, elég fail volt hogy megütöttem majd õ és eltolt magától, majd újra és újra, ide oda csúsztam ez ment 5percig 😄

most akkor mivan? melee kaszt ennyire használhatatlan, elit ennyire szívatós vagy csak szarok a cuccaim? mert vicc hogy a jeges távolsági goblinok 3hitböl öltek<#whatever>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én ugy gondolom, kicsit thief beutese van, szerintem jobban hasonlit ra.

attiGT
délelõtt játszottam vele kb 1 órát és sokkal jobban szórakoztam mint diablo 3mal akármikor. lehet a dio3 idõvel jobb lesz (patchekkel) de perpill nálam torchlight2 a nyerõ

attiGT
berserker minden bizonnyal

Strict NAT Detected!!ezt írja ki sárgával. Nem tudok szerverhez csatlakozni vaklaki tudja miért?

LocalPatriot
Okés, akkor csak a huntert fát fogom fejleszteni.
Ám az engineer class, a shield+ 1 hand weapon-os?
Laza
Vakker, melyik class itt a 'warrior'?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mivel az outlandert túl gyengének éreztem ezért délelõtt én is indítottam egy engineer-t, bár én 1-hand melee+shield-re specializálódtam. szerintem sokkal jobb,mint az outlander, elég brutál skilljei vannak, minden szintlépésnél fel tudom valamire használni a kapott pontokat, nem úgy mint az outlander-nél,hogy nem raktam semmire és vártam,hogy mikor lesz elérhetõ egy használható skill.

Prince23
Csak egyet-egyet. Az elején fejleszd fel az elérhetõ skilleket.

szintenként lehet elérni a többiket is, gyûjts arra, fölöslegesen ne használj minden skillet

Nekem is 27 levelnél , második PT-nél, csak 3 skillet használok 😄

LocalPatriot
Óriási game😊 Már lvl 14!
Ja, és eddig egy skill pontot, és egy attri pontot se osztottam ki, mert nem nagyon tudom mire kéne... berserker vagyok, és azt néztem a skilleknél 3 "skillfa" van. Érdemes többet fejleszteni, vagy csak egyet?
Laza
Másnak sem megy az account generálás?

Calver
hja, de az meg nem olyan szórakoztató úgy... viszont nem is számít, rájöttem h egy ilyen engineer nekem szimpatikusabb, nekiestem azzal.

kérdés: lehet valahogy késõbb nehézségi szintet állítani simán single player-ben, vagy csak úgy, ha az ember LAN-ként indít játékot?

btw eddig baromira bejön, egy dolgot hiányolok nagyon: WASD irányítást. lerohad lassan a jobb mutatóujjam, nonstop taposni kell egérgombot <#rolleyes>

oreal
Ha van valaki aki lvl 12-14 korul szeretne co-op-ozni akkor szoljon itt a forumon felveszem ismerosnek 😊

már megy
Ez úgy valami vicc? Ez lenne a gyûjtögetés meg a tápolás lényege...
oreal
koszonom 😊 igy megnyugodtam

nálam sem megy
oreal
Az en keszulekemben van a hiba nem tudok bejelentkezni a jatekba ? unable
to connect ot authentication server... valaki masnal ugyanez a problema ?

yesname
Én ezt eddig úgy védtem ki, hogy Level 11-en sem költöttem el egy skillpontot sem. Veteránon nem is kellett még, könnyû a játék így is (eddig). Sõt, még attrib pontokat is csak 10-esen költöttem el, de csak azért, mert már untam hogy jobbra és balra is villognak a kis fülecskék. 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Calver
teljes respec mod esetleg elõkerült már valahonnan? örülök h alapból 3 pontot vissza lehet vásárolni, csak ez holmi keveset segít amikor realizálom több óra játék után, h kell a tökömnek embermage-el charge mastery <#fejvakaras>

LocalPatriot
Tehát, ha végigviszem akkor utána marad az új karakter kezdés... ezen azért lehetne változtatni.
Prince23
Coopban el lehet, de singleben nincs new game+ lehetõség

Elvileg már lehet account-ot létrehozni és/vagy Steam accot hozzárendelni, mert elvileg megjavították!

Ja tényleg! Az a mosómedveszerûség valóban. Õ be fog költözi a városba egy idõ után (bizonyos küldetés tartozik hozzá és utána). Köszi!
BoneDragon
Most leöltem egy nagyon nagyon fõ bosst erre egy magic finding luck unique sisakot dobott. <#falbav>

Lehet! Én találkoztam egy ilyen "emberkével" (mókusnak nézett ki <#vigyor>), és socketeket tett a cuccokra (mindenre, amit kirpbóáltam) pénzért!

Veteránon kezdtem neki tegnap este. Tûrhetõ a haladás. Van egy rare vampiric kardom. Életet lop és van egy kövem is, ami szintén, de ez a kard nem foglalatos. Arra nem emlékszem a bétából, de megkérdezem:

-Lehet foglalatot rakni tárgyba/fegyverbe?

Jól jönne. D3 follower szobadísz helyett, itt a pet idõnként keményebb, mint én. Adtam neki gyógyító varázslatot és van egy gyógyító szerzet, amit idézni tudok. Az követ minket mindenhova és 10-12 másodpercenként gyógyít rajtunk, ha épp a közelében vagyunk.

Veteránon nem halnak túl gyorsan a sima mobok, bár a kritikus találat és a tûzsebzés azért hatásos. A fõnököknél pedig elég sokat el kell idõzni, de nem vészes még egyelõre. Nekem ez pont megfelel.
nekem is ez volt tegnap egész végig, ma meg 1,5 óra alatt 5 uniqe

kinek hogy megy egyébként? mert outlander-rel eliten elég lassan haladok

BoneDragon
Most szopat a game rendesen. lvl 8 óta nem dobott kb semmit, csak zöldet. Persze most lvl20 vagyok. 😊

Videó

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ok sikerült csak állandóan valami error -t dobállt.
Már regisztráltam, hogyan tovább?