1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#864 Köszi a tippet! -
#863 Ráhúzod az egeret a csillagra és naranccsal írja a főküldetést, más színnel a mellékest. -
#862 az ilyeneknél leírhatjátok ám hogyan hozza elő a kétlábú
én eddig csak Bárányok Hallgatnak easter egg-et találtam meg, így e. -
#861 ok használhattam volna először a google-t
http://gaming.stackexchange.com/questions/85397/where-do-you-find-all-robotic-parts -
#860 Akkor a Robot Parts küldire nincs senkinek tippje? -
#859 itt mi a jó választás?:D -
Sunrider924 #858 En talaltam egy HasteIII es egy AdventurerII-es scrollt is, szerintem azok kozul egyik se a kuka kategoria. -
bega82 #857 Take it easy srácok, tökéletesen értettem Fehércsoki kommentjéből, hogy nem emlékszik a skillek pontos nevére, és az említett skillek pedig találtak, ezen ne túráztassátok magatokat tovább! :) -
#856 -
#855 Persze ezzel most annyira megbántottál hogy törlöm az egész játékot:S -
#854 Látom nagyon a lelkedre vetted. -
#853 Igen és azokra írtam hogy nem tudom a nevüket, és pluszba még leírtam a talált skilljeimet is mivel azoknak nagyjából tudom a nevét. -
Betonfal83 #852 Üdv!
Így megyek Berserker-elnincs gondom csak uncsi...
-
#851 De ő szerintem a saját skilljeidre gondolt. :) -
#850 Jó csak mielőtt válaszolsz olvasd el amit írtam...Én is tudom hogy azokat találtam, és oda is írtam. -
#849 Én ezeket használom berserkerrel:
Eviscerate: Ezt kimaxoltam de így act 3 közepe felé már nem is használom, felesleges már ez is.
Raze: Ezzel k*va nagy dmg-t lehet tolni!
Ravage: Ez 42. szinten unlockolható és nagy tömegbe elég hasznos.
Stormclaw: Jó kis + dmg.
Shadow Burst: Ez jó ha beszorítanak, mert kitudsz ugrani és még gyógyulsz is.
Wolf Shade: Hasznos kis állatka, nagy dmg-vel.
Savage rush: Ezt meg csak azért, mert hamarabb visszaérek ha megdöglök és jó az effektje. :)
Ez több mint 4, de harc közben ebből használok 3-at, néha 4-et. -
#848 Nekem is majd az uccsó 46-os szinten megkapható skill lesz még érdekes (valami idézés, amihez passzív is van). ÉS kábé ennyi. -
#847 outlanderről más is panaszkodott már emiatt. én engineerrel játszom, ez valahol félúton lehet a berserker-ember mage és az outlander között, annyira sok skill nincs amit lehet használni (közelharci támadásokra, kétkezessel), eltekintve az idézgetéstől. -
#846 Azok nem a saját skilljeid, hanem talált. Amúgy én azokat simán odaadom a petnek, csak a heal van nálam. Többi felesleges, kuka. Amúgy berserkernek kb 3 skillje használható, max 4. Én is inkább passzívokra építek. -
#845 Nem játszik vki véletlenül lsptopon?
Láttam már játékot lefagyni,crashelni,de olyat még nem,hogy a gépet is újraindítja vagy nem indítja újra és úgy marad,monitor kikapcsolva...
Akkor csinálja,amikor eszébe jut.
Egyszer akkor,mikor a nevet akartam beírni,egyszer akkor,mikor a resumera nyomtam rá és kétszer akkor,mikor az első chestetnyitottam ki.Mindig vár utána kb 0.2 másodpercet és már dobja is a fekete képernyőt.De mélyfekete,tehát még háttérvilágítás sincs.Nem reagál semmire se a gép.
Hardware hiba?Vagy valami software nincs fent?Nemrég lett véve,lehet,hogy valami kimaradt.
2012-es gép,márciusban rakták össze,gondolom az akkor friss cuccok vannak rajta..
Vidkari driver 12.2-es pl.
Trinity a10-4600m APU,7670m vidkarival meg 4gb rammal. -
#844 Ha nyitsz újat eltűnik, amúgy bezárni semmi értelme, úgysem kapod vissza a tekercset. -
Iridescent #843 Ha megnyitottam egy waypointot tekerccsel, azt be lehet zárni ha nincs rá szükségem? -
#842 Hát nem tudom a nevüket:D Igen, 2 kardom van. Van még 2 talált skillem is, az egyik Retribution II a másik meg whirlwind valami, plusz még van valami amivel zombikat tudok idézni de azt nem használom mert sok mana és annyira nem erősek a zombik. -
bega82 #841 Megkérdezhetem, hogy melyik skilleket használod? Dual-osként nyomulsz amúgy? -
#840 Nekem van kb. 5-6 aktív skillem most berserkerrel 40es szint körül, én mindet használom. -
#839 Szintén így érzek. Néha villog 3 irány, nemtom melyik kveszt van merre...
Aztán énis csak passzivokat tolok meg egy jobklikkeset. Nagyon sok skill használhatatlan (outlander) -
bega82 #838 Mondjuk de, én valóban normal-on kezdtem. :) -
#837 Köszi! -
#836 na ki találja meg a hibát a képen? (a térképet nézzétek, és a sarokban a hely nevét) -
#835 van, de csak konzollal - #679 -
Iridescent #834 Van full skill reset cucc a játékban vajon? Azért az szivatós ha csak az utolsó 3 skill pontot kaphatod vissza. -
#833 Nem normal fokozaton játszotok véletlenül? Csak mert az nevetségesen könnyű, de még a veteran is komolytalan. Elite az első olyan fokozat, amikor néha vissza kell vonulni gyógyulni, stratégiázni. -
#832 Nos hát nekem 23 órám és act2 vége, én outlander és mint mondtam nem sok értelme van többi skillnek :D -
bega82 #831 Nálam viszont ugyanez van. A kezdő támadó skillt fejlesztgetem, és az olyan erős, hogy a későbbieknek nem sok hasznát veszem, a passzívakból tolok én is, meg "tartogatok" skill pontokat, de fogalmam sincs mire költsem majd. :) -
#830 Hogy hogy nem tudod merre kell menni? Elég egyértelműen van jelölve a main quest és hogy hova menj érte.
Nem tudom milyen skill-jei vannak a többi karakternek, én Embermage-el játszom és 1-2 kivételével mind hasznos. 6-7-et használok is rendszeresen. Tűz támadások, jég+villám spell kombók, stb.
Én még csak most csinálom a Djinn első küldetését Act 2-ben és 32 órám van a játékban, lvl36 vagyok. -
#829 Elölről kezdheted a játékot ugyanazzal a karakterrel. Szinted, felszerelésed, minden megmarad. -
#828 act2 is kilőve.. :D Kicsit zavaró amúgy hogy nagy map rohangálok össze vissza és nem tudom merre kéne menni, követem a questeket de nincs semmi sorendje szerintem.. így is 1 részt kihagytam mert azt hittem az a bos, aztán kiderült hogy ne,..
Amúgy játék eleje elég élvezhetetlen de ac2től nagyon jó.
Egy dolog zavar.. a skillek többsége használhatlan, dobok rá 1et és nincs is értelme többet tolni rá. Csak paszivat nyomtam eddig többször. Van felesleges 12pontom..
Nálatok nincs ilyen? -
#827 Nálam az történt, hogy kiirta, hogy nincs szinkronban a játékom a cloud-dal. Mit akarok? Feltölteni a lokálisat vagy leszedni a cloud-osat. Feltoltam a local-t és úgy találtam mindent ahogy hagytam. -
#826 egyik barlangban fogod megtalálni, azt hiszem főküldetés folyamán. -
jocika #825 Ezt már olvastam, de mit jelent az a new game+, amit ha jól emlékszem a wiki-n olvastam...