Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
veterán szinten újrakezdtem és bár észrvehetõen gyengültek az ellenfelek, de teljesen élvezhetõ a játék, még mindig van benne nehézség és nincs az,hogy 10 percig kell kiteolnom egy erõsebb uniqe-ot,mert egyszerûen nem találtam jó fegyvert. szerintem ez egyáltalán nem fun, nem értem miért kellene ezt élveznem, d3-ban sem mûködött igazán.
xD
c-nél amikor osztod ki a pontokat ott írja 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Most mentem át zephyrbe vagy hova. Sztem ez act II. Most lvl 19 vagyok.
Hol látom az aktuális damage-m? Statoknál nem láttam, és így nem tudom melyik fegyvert cseréljem le...:S
hát azért eléggé jó értékeléseket kapott, de szerintem nem véletlen 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"The trees move. Do you not see it?"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
csak én szívok?😄 eliten engineer-el tolom és hát õõ poti temetõ vagyok nah meg sûrûn halok
történet spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most akkor mivan? melee kaszt ennyire használhatatlan, elit ennyire szívatós vagy csak szarok a cuccaim? mert vicc hogy a jeges távolsági goblinok 3hitböl öltek<#whatever>#whatever>
Ám az engineer class, a shield+ 1 hand weapon-os?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
szintenként lehet elérni a többiket is, gyûjts arra, fölöslegesen ne használj minden skillet
Nekem is 27 levelnél , második PT-nél, csak 3 skillet használok 😄
Ja, és eddig egy skill pontot, és egy attri pontot se osztottam ki, mert nem nagyon tudom mire kéne... berserker vagyok, és azt néztem a skilleknél 3 "skillfa" van. Érdemes többet fejleszteni, vagy csak egyet?
kérdés: lehet valahogy késõbb nehézségi szintet állítani simán single player-ben, vagy csak úgy, ha az ember LAN-ként indít játékot?
btw eddig baromira bejön, egy dolgot hiányolok nagyon: WASD irányítást. lerohad lassan a jobb mutatóujjam, nonstop taposni kell egérgombot <#rolleyes>#rolleyes>
to connect ot authentication server... valaki masnal ugyanez a problema ?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
-Lehet foglalatot rakni tárgyba/fegyverbe?
Jól jönne. D3 follower szobadísz helyett, itt a pet idõnként keményebb, mint én. Adtam neki gyógyító varázslatot és van egy gyógyító szerzet, amit idézni tudok. Az követ minket mindenhova és 10-12 másodpercenként gyógyít rajtunk, ha épp a közelében vagyunk.
Veteránon nem halnak túl gyorsan a sima mobok, bár a kritikus találat és a tûzsebzés azért hatásos. A fõnököknél pedig elég sokat el kell idõzni, de nem vészes még egyelõre. Nekem ez pont megfelel.
kinek hogy megy egyébként? mert outlander-rel eliten elég lassan haladok