1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Carlos
    Köszi a tippet!
  • MerlinW
    Ráhúzod az egeret a csillagra és naranccsal írja a főküldetést, más színnel a mellékest.
  • Calver
    az ilyeneknél leírhatjátok ám hogyan hozza elő a kétlábú
    én eddig csak Bárányok Hallgatnak easter egg-et találtam meg, így e.
  • tutituti
    ok használhattam volna először a google-t
    http://gaming.stackexchange.com/questions/85397/where-do-you-find-all-robotic-parts
  • tutituti
    Akkor a Robot Parts küldire nincs senkinek tippje?
  • ToCsEk
    itt mi a jó választás?:D
  • Sunrider924
    En talaltam egy HasteIII es egy AdventurerII-es scrollt is, szerintem azok kozul egyik se a kuka kategoria.
  • bega82
    Take it easy srácok, tökéletesen értettem Fehércsoki kommentjéből, hogy nem emlékszik a skillek pontos nevére, és az említett skillek pedig találtak, ezen ne túráztassátok magatokat tovább! :)
  • BoneDragon
  • Fehercsoki
    Persze ezzel most annyira megbántottál hogy törlöm az egész játékot:S
  • BoneDragon
    Látom nagyon a lelkedre vetted.
  • Fehercsoki
    Igen és azokra írtam hogy nem tudom a nevüket, és pluszba még leírtam a talált skilljeimet is mivel azoknak nagyjából tudom a nevét.
  • Betonfal83
    Üdv!

Így megyek Berserker-elnincs gondom csak uncsi...
  • BoneDragon
    De ő szerintem a saját skilljeidre gondolt. :)
  • Fehercsoki
    Jó csak mielőtt válaszolsz olvasd el amit írtam...Én is tudom hogy azokat találtam, és oda is írtam.
  • BoneDragon
    Én ezeket használom berserkerrel:
    Eviscerate: Ezt kimaxoltam de így act 3 közepe felé már nem is használom, felesleges már ez is.
    Raze: Ezzel k*va nagy dmg-t lehet tolni!
    Ravage: Ez 42. szinten unlockolható és nagy tömegbe elég hasznos.
    Stormclaw: Jó kis + dmg.
    Shadow Burst: Ez jó ha beszorítanak, mert kitudsz ugrani és még gyógyulsz is.
    Wolf Shade: Hasznos kis állatka, nagy dmg-vel.
    Savage rush: Ezt meg csak azért, mert hamarabb visszaérek ha megdöglök és jó az effektje. :)

Ez több mint 4, de harc közben ebből használok 3-at, néha 4-et.
  • Carlos
    Nekem is majd az uccsó 46-os szinten megkapható skill lesz még érdekes (valami idézés, amihez passzív is van). ÉS kábé ennyi.
  • plu604
    outlanderről más is panaszkodott már emiatt. én engineerrel játszom, ez valahol félúton lehet a berserker-ember mage és az outlander között, annyira sok skill nincs amit lehet használni (közelharci támadásokra, kétkezessel), eltekintve az idézgetéstől.
  • BoneDragon
    Azok nem a saját skilljeid, hanem talált. Amúgy én azokat simán odaadom a petnek, csak a heal van nálam. Többi felesleges, kuka. Amúgy berserkernek kb 3 skillje használható, max 4. Én is inkább passzívokra építek.
  • berlinboy6329
    Nem játszik vki véletlenül lsptopon?
    Láttam már játékot lefagyni,crashelni,de olyat még nem,hogy a gépet is újraindítja vagy nem indítja újra és úgy marad,monitor kikapcsolva...

Akkor csinálja,amikor eszébe jut.

Egyszer akkor,mikor a nevet akartam beírni,egyszer akkor,mikor a resumera nyomtam rá és kétszer akkor,mikor az első chestetnyitottam ki.Mindig vár utána kb 0.2 másodpercet és már dobja is a fekete képernyőt.De mélyfekete,tehát még háttérvilágítás sincs.Nem reagál semmire se a gép.

Hardware hiba?Vagy valami software nincs fent?Nemrég lett véve,lehet,hogy valami kimaradt.

2012-es gép,márciusban rakták össze,gondolom az akkor friss cuccok vannak rajta..

Vidkari driver 12.2-es pl.

Trinity a10-4600m APU,7670m vidkarival meg 4gb rammal.
  • Fehercsoki
    Ha nyitsz újat eltűnik, amúgy bezárni semmi értelme, úgysem kapod vissza a tekercset.
  • Iridescent
    Ha megnyitottam egy waypointot tekerccsel, azt be lehet zárni ha nincs rá szükségem?
  • Fehercsoki
    Hát nem tudom a nevüket:D Igen, 2 kardom van. Van még 2 talált skillem is, az egyik Retribution II a másik meg whirlwind valami, plusz még van valami amivel zombikat tudok idézni de azt nem használom mert sok mana és annyira nem erősek a zombik.
  • bega82
    Megkérdezhetem, hogy melyik skilleket használod? Dual-osként nyomulsz amúgy?
  • Fehercsoki
    Nekem van kb. 5-6 aktív skillem most berserkerrel 40es szint körül, én mindet használom.
  • Carlos
    Szintén így érzek. Néha villog 3 irány, nemtom melyik kveszt van merre...
    Aztán énis csak passzivokat tolok meg egy jobklikkeset. Nagyon sok skill használhatatlan (outlander)
  • bega82
    Mondjuk de, én valóban normal-on kezdtem. :)
  • Skynet85
    Köszi!
  • Calver
    na ki találja meg a hibát a képen? (a térképet nézzétek, és a sarokban a hely nevét)
  • Calver
    van, de csak konzollal - #679
  • Iridescent
    Van full skill reset cucc a játékban vajon? Azért az szivatós ha csak az utolsó 3 skill pontot kaphatod vissza.
  • MerlinW
    Nem normal fokozaton játszotok véletlenül? Csak mert az nevetségesen könnyű, de még a veteran is komolytalan. Elite az első olyan fokozat, amikor néha vissza kell vonulni gyógyulni, stratégiázni.
  • fergusonpapa
    Nos hát nekem 23 órám és act2 vége, én outlander és mint mondtam nem sok értelme van többi skillnek :D
  • bega82
    Nálam viszont ugyanez van. A kezdő támadó skillt fejlesztgetem, és az olyan erős, hogy a későbbieknek nem sok hasznát veszem, a passzívakból tolok én is, meg "tartogatok" skill pontokat, de fogalmam sincs mire költsem majd. :)
  • MerlinW
    Hogy hogy nem tudod merre kell menni? Elég egyértelműen van jelölve a main quest és hogy hova menj érte.

Nem tudom milyen skill-jei vannak a többi karakternek, én Embermage-el játszom és 1-2 kivételével mind hasznos. 6-7-et használok is rendszeresen. Tűz támadások, jég+villám spell kombók, stb.

Én még csak most csinálom a Djinn első küldetését Act 2-ben és 32 órám van a játékban, lvl36 vagyok.
  • MerlinW
    Elölről kezdheted a játékot ugyanazzal a karakterrel. Szinted, felszerelésed, minden megmarad.
  • fergusonpapa
    act2 is kilőve.. :D Kicsit zavaró amúgy hogy nagy map rohangálok össze vissza és nem tudom merre kéne menni, követem a questeket de nincs semmi sorendje szerintem.. így is 1 részt kihagytam mert azt hittem az a bos, aztán kiderült hogy ne,..

Amúgy játék eleje elég élvezhetetlen de ac2től nagyon jó.

Egy dolog zavar.. a skillek többsége használhatlan, dobok rá 1et és nincs is értelme többet tolni rá. Csak paszivat nyomtam eddig többször. Van felesleges 12pontom..

Nálatok nincs ilyen?
  • Carlos
    Nálam az történt, hogy kiirta, hogy nincs szinkronban a játékom a cloud-dal. Mit akarok? Feltölteni a lokálisat vagy leszedni a cloud-osat. Feltoltam a local-t és úgy találtam mindent ahogy hagytam.
  • Calver
    egyik barlangban fogod megtalálni, azt hiszem főküldetés folyamán.
  • jocika
    Ezt már olvastam, de mit jelent az a new game+, amit ha jól emlékszem a wiki-n olvastam...