9
-
Ender Wiggin #9 Én kényszerből váltottam IE-ről FF-ra, de az FF 2.0 óta nagyon problémás nálam. És sajnos nem lehet down gradelni. -
sathinel #8 Ja max apple robotoknál látok ilyet. Ha normálisan dolgozik valaki akkor meg használ böngészőt:D Chrome ff opera. -
#7 Safari a legjobb!!! -
floatr #6 Cikkíró megnézte a statcountert is, vagy csak egy mások okossága nyomán írta a cikket? -
ppista #5 Idióta, balfasz emberiség. Nem kell ide meteor becspódás. Az iszonyat butaságunk pusztit el bennünket. :( -
#4 cégeknél sokan, kényszer. -
#3 IE6 mekkora fos... Nemtom ki kínozza magát még azzal. Az a böngésző kijövetelkor is gyalázat volt.
De azt hittem FF stabil 30%-on van. Azért 22-23 nem olyan erős, IE 60-ához képest. -
gemihu #2 Nem az a baj,hogy növekszik a részesedése,hanem hogy csomó CSS cuccost nem támogat. Múltkor is csináltam valamit, FF,Chrome, Opera mind támogatta, de még az IE8 sem.. hát.. köszönöm .. Remélem a 9-es már jó lesz,csak ugyebár az IE juzerek többsége lassan vált nagyobb verzióra.
-
#1 Aki eleve netezik, annak mind1. hol van úgyis a megszokott " kedvencet választja...
Mondjuk ugyanazt állítja be a munkahelyen, mint otthon....
Azt kellene felmérni, hogy aki először találkozik a netezési lehetőséggel, az vajon miképp jár el...
Ha otthon más, mint az iskolában....akkor gondolom nem a megszokás, hanem a kezelhetőség és a gyorsaság lehet a döntő a későbbi " kedvencnek.