Kissé növelte piaci részesedését az Internet Explorer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kényszerbõl váltottam IE-rõl FF-ra, de az FF 2.0 óta nagyon problémás nálam. És sajnos nem lehet down gradelni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ja max apple robotoknál látok ilyet. Ha normálisan dolgozik valaki akkor meg használ böngészõt😄 Chrome ff opera.
Safari a legjobb!!!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Cikkíró megnézte a statcountert is, vagy csak egy mások okossága nyomán írta a cikket?
Idióta, balfasz emberiség. Nem kell ide meteor becspódás. Az iszonyat butaságunk pusztit el bennünket. 😞
IE6 mekkora fos... Nemtom ki kínozza magát még azzal. Az a böngészõ kijövetelkor is gyalázat volt.
De azt hittem FF stabil 30%-on van. Azért 22-23 nem olyan erõs, IE 60-ához képest.
De azt hittem FF stabil 30%-on van. Azért 22-23 nem olyan erõs, IE 60-ához képest.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Nem az a baj,hogy növekszik a részesedése,hanem hogy csomó CSS cuccost nem támogat. Múltkor is csináltam valamit, FF,Chrome, Opera mind támogatta, de még az IE8 sem.. hát.. köszönöm .. Remélem a 9-es már jó lesz,csak ugyebár az IE juzerek többsége lassan vált nagyobb verzióra.
Aki eleve netezik, annak mind1. hol van úgyis a megszokott " kedvencet választja...
Mondjuk ugyanazt állítja be a munkahelyen, mint otthon....
Azt kellene felmérni, hogy aki elõször találkozik a netezési lehetõséggel, az vajon miképp jár el...
Ha otthon más, mint az iskolában....akkor gondolom nem a megszokás, hanem a kezelhetõség és a gyorsaság lehet a döntõ a késõbbi " kedvencnek.
Mondjuk ugyanazt állítja be a munkahelyen, mint otthon....
Azt kellene felmérni, hogy aki elõször találkozik a netezési lehetõséggel, az vajon miképp jár el...
Ha otthon más, mint az iskolában....akkor gondolom nem a megszokás, hanem a kezelhetõség és a gyorsaság lehet a döntõ a késõbbi " kedvencnek.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.