9
  • Ender Wiggin #9
    Én kényszerből váltottam IE-ről FF-ra, de az FF 2.0 óta nagyon problémás nálam. És sajnos nem lehet down gradelni.
  • sathinel
    Ja max apple robotoknál látok ilyet. Ha normálisan dolgozik valaki akkor meg használ böngészőt:D Chrome ff opera.
  • farxis
    Safari a legjobb!!!
  • floatr
    Cikkíró megnézte a statcountert is, vagy csak egy mások okossága nyomán írta a cikket?
  • ppista
    Idióta, balfasz emberiség. Nem kell ide meteor becspódás. Az iszonyat butaságunk pusztit el bennünket. :(
  • arty
    cégeknél sokan, kényszer.
  • Julius Caesar
    IE6 mekkora fos... Nemtom ki kínozza magát még azzal. Az a böngésző kijövetelkor is gyalázat volt.

De azt hittem FF stabil 30%-on van. Azért 22-23 nem olyan erős, IE 60-ához képest.
  • gemihu
    Nem az a baj,hogy növekszik a részesedése,hanem hogy csomó CSS cuccost nem támogat. Múltkor is csináltam valamit, FF,Chrome, Opera mind támogatta, de még az IE8 sem.. hát.. köszönöm .. Remélem a 9-es már jó lesz,csak ugyebár az IE juzerek többsége lassan vált nagyobb verzióra.

• birdo #1
    Aki eleve netezik, annak mind1. hol van úgyis a megszokott " kedvencet választja...
    Mondjuk ugyanazt állítja be a munkahelyen, mint otthon....
    Azt kellene felmérni, hogy aki először találkozik a netezési lehetőséggel, az vajon miképp jár el...
    Ha otthon más, mint az iskolában....akkor gondolom nem a megszokás, hanem a kezelhetőség és a gyorsaság lehet a döntő a későbbi " kedvencnek.