Ármegállapodásokat kötött az Amazon és az Apple?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
"Õk mindig tisztán játszottak."

Kérem kaccsojja ki <#nezze>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

" Õk mindig tisztán játszottak"
Hat ettol dobtam 1 hatast....neked es csak neked elarulom..a mikulas nem letezik...szar ugy,de ez van (nincs olyan ceg -kicsi sem,nemhogy multi- amelyik tisztan jatszana...farkasok kozt nem lehetsz birka....)
Gozom sincs hogy kartelleztek-e vagy sem (mintha a memoriagyartok raszorultak volna...)de arrol abrandozni,hogy gancsnelkuli lovagok...haaat az minimum feltetelez 1 rozsaszin barbie vilagkepet....
Akárhogy is, én nem hinném hogy az Apple rászorulna a kartellezésre. Õk mindig tisztán játszottak. Az Amazonról ezt nem tudom, de feltételezem.

Azért az ártatlanság vélelmét ne felejtsétek el. A cikk csupán felmerült gyanúról szól, és csupán SZÁMÍTANAK a kartell lehetõségére. Lásd: "A fõügyész többek között azzal indokolta a vizsgálat elindítását, hogy az e-könyv piac robbanás elõtt áll, az e-könyv olvasók lesznek a nyár slágertermékei és ki kell védeni minden fogyasztóellenes hatást."

Elég nagy szegénységi bizonyítvány ennyi alapján fröcskölni. Tudom hogy ez kellemetlen, de ez akkor is tény.
Julius Caesar
Ez így van <#banplz>

Ulkesh: persze, az epöl meg munkák pityu talpig becsületesek, már a gondolattól is rosszul lesznek, hogy esetleg kartellezzenek. Õk elítélik a törvénytelen eszközöket!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Belerángatták az applet ! Sztív ártatlan.

-Samsungéknál még be iz zártak embereket ha jólemléxem : DDDD

Csak ne felejtsd el, hogy ott a saját piacukon nagyjából egyenrangú szereplõkrõl van szó. Itt meg az Apple most lépett be az e-book bizniszbe, ahol az Amazon elsöprõ százalékban egyeduralkodó. Lehetnek elképzelései 20%-okról, de per pillanat 1-2%-ot ha magáénak tudhat. Ilyen pozícióból meg nem igen szoktak diktálni.

Te , a memória kartellrõl még életedben nem hallottál? Végülis csak az elmúlt 5 évben volt hír minden hónapban.<#eljen>

Te meg logikátlan butaságokat firkálsz, de ez ne zavarjon.

Végül is teljesen ésszerû, hogy az adott piacon lévõ legfõbb riválisával összefogna 😊
Gondolom a te céged is a legfõbb konkurensével egyeztet az árairól 😄

"Az Apple jelenleg ennek a piacnak egy új szereplõje, nem igazán tudnak diktálni, max egyezkedni, mint ebben az esetben is"

-önmagad paródiájává válsz ,farxisokra már szükség sincs így...

"nem nem Sztív nem kartellezne sose! Õ nemolyan! "

<#idiota>

Olvasni tudsz?
"Az elektronikus könyvpiacot jelenleg 70-80 százalékos részesedésével az Amazon uralja"

Itt nem az Apple a célpont, hanem az Amazon, az Apple csak azért került képbe, mert emeli az olvasottságot, ha bárhol róla írnak, lásd te sem láttál tovább.

Az Apple jelenleg ennek a piacnak egy új szereplõje, nem igazán tudnak diktálni, max egyezkedni, mint ebben az esetben is. Az árak magasan tartása pont nem az õ érdekük, mert ha fejlõdni akarnak akkor több kiadót és még több vásárlót kell maguk mellé állítaniuk.

"semit" , "iritykednek" , "számításteknika"

Kérlek mondd, hogy ált. iskolás vagy még és nem röhöglek ki. Várj! De mégis. <#eplus2>
farxis
Nem bszot el semit! Nem is igaz amit irnak! a köcsögök csak iritykednek mert az Apple a legsikereseb és lejobb cég a földön meg Steve Jobs-is, aki a megváltó a számításteknika és a dizájn terén!!!!!

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

ebbe még bele törhet a bicskájuk <#felkialtas><#ejnye1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sztív ezt elbasztad...