Ármegállapodásokat kötött az Amazon és az Apple?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Õk mindig tisztán játszottak."
Kérem kaccsojja ki <#nezze>#nezze>
Kérem kaccsojja ki <#nezze>#nezze>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
" Õk mindig tisztán játszottak"
Hat ettol dobtam 1 hatast....neked es csak neked elarulom..a mikulas nem letezik...szar ugy,de ez van (nincs olyan ceg -kicsi sem,nemhogy multi- amelyik tisztan jatszana...farkasok kozt nem lehetsz birka....)
Gozom sincs hogy kartelleztek-e vagy sem (mintha a memoriagyartok raszorultak volna...)de arrol abrandozni,hogy gancsnelkuli lovagok...haaat az minimum feltetelez 1 rozsaszin barbie vilagkepet....
Hat ettol dobtam 1 hatast....neked es csak neked elarulom..a mikulas nem letezik...szar ugy,de ez van (nincs olyan ceg -kicsi sem,nemhogy multi- amelyik tisztan jatszana...farkasok kozt nem lehetsz birka....)
Gozom sincs hogy kartelleztek-e vagy sem (mintha a memoriagyartok raszorultak volna...)de arrol abrandozni,hogy gancsnelkuli lovagok...haaat az minimum feltetelez 1 rozsaszin barbie vilagkepet....
Akárhogy is, én nem hinném hogy az Apple rászorulna a kartellezésre. Õk mindig tisztán játszottak. Az Amazonról ezt nem tudom, de feltételezem.
Azért az ártatlanság vélelmét ne felejtsétek el. A cikk csupán felmerült gyanúról szól, és csupán SZÁMÍTANAK a kartell lehetõségére. Lásd: "A fõügyész többek között azzal indokolta a vizsgálat elindítását, hogy az e-könyv piac robbanás elõtt áll, az e-könyv olvasók lesznek a nyár slágertermékei és ki kell védeni minden fogyasztóellenes hatást."
Elég nagy szegénységi bizonyítvány ennyi alapján fröcskölni. Tudom hogy ez kellemetlen, de ez akkor is tény.
Azért az ártatlanság vélelmét ne felejtsétek el. A cikk csupán felmerült gyanúról szól, és csupán SZÁMÍTANAK a kartell lehetõségére. Lásd: "A fõügyész többek között azzal indokolta a vizsgálat elindítását, hogy az e-könyv piac robbanás elõtt áll, az e-könyv olvasók lesznek a nyár slágertermékei és ki kell védeni minden fogyasztóellenes hatást."
Elég nagy szegénységi bizonyítvány ennyi alapján fröcskölni. Tudom hogy ez kellemetlen, de ez akkor is tény.
Ez így van <#banplz>#banplz>
Ulkesh: persze, az epöl meg munkák pityu talpig becsületesek, már a gondolattól is rosszul lesznek, hogy esetleg kartellezzenek. Õk elítélik a törvénytelen eszközöket!
Ulkesh: persze, az epöl meg munkák pityu talpig becsületesek, már a gondolattól is rosszul lesznek, hogy esetleg kartellezzenek. Õk elítélik a törvénytelen eszközöket!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Belerángatták az applet ! Sztív ártatlan.
-Samsungéknál még be iz zártak embereket ha jólemléxem : DDDD
-Samsungéknál még be iz zártak embereket ha jólemléxem : DDDD
Csak ne felejtsd el, hogy ott a saját piacukon nagyjából egyenrangú szereplõkrõl van szó. Itt meg az Apple most lépett be az e-book bizniszbe, ahol az Amazon elsöprõ százalékban egyeduralkodó. Lehetnek elképzelései 20%-okról, de per pillanat 1-2%-ot ha magáénak tudhat. Ilyen pozícióból meg nem igen szoktak diktálni.
Te , a memória kartellrõl még életedben nem hallottál? Végülis csak az elmúlt 5 évben volt hír minden hónapban.<#eljen>#eljen>
Te meg logikátlan butaságokat firkálsz, de ez ne zavarjon.
Végül is teljesen ésszerû, hogy az adott piacon lévõ legfõbb riválisával összefogna 😊
Gondolom a te céged is a legfõbb konkurensével egyeztet az árairól 😄
Gondolom a te céged is a legfõbb konkurensével egyeztet az árairól 😄
"Az Apple jelenleg ennek a piacnak egy új szereplõje, nem igazán tudnak diktálni, max egyezkedni, mint ebben az esetben is"
-önmagad paródiájává válsz ,farxisokra már szükség sincs így...
-önmagad paródiájává válsz ,farxisokra már szükség sincs így...
"nem nem Sztív nem kartellezne sose! Õ nemolyan! "
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Olvasni tudsz?
"Az elektronikus könyvpiacot jelenleg 70-80 százalékos részesedésével az Amazon uralja"
Itt nem az Apple a célpont, hanem az Amazon, az Apple csak azért került képbe, mert emeli az olvasottságot, ha bárhol róla írnak, lásd te sem láttál tovább.
Az Apple jelenleg ennek a piacnak egy új szereplõje, nem igazán tudnak diktálni, max egyezkedni, mint ebben az esetben is. Az árak magasan tartása pont nem az õ érdekük, mert ha fejlõdni akarnak akkor több kiadót és még több vásárlót kell maguk mellé állítaniuk.
"Az elektronikus könyvpiacot jelenleg 70-80 százalékos részesedésével az Amazon uralja"
Itt nem az Apple a célpont, hanem az Amazon, az Apple csak azért került képbe, mert emeli az olvasottságot, ha bárhol róla írnak, lásd te sem láttál tovább.
Az Apple jelenleg ennek a piacnak egy új szereplõje, nem igazán tudnak diktálni, max egyezkedni, mint ebben az esetben is. Az árak magasan tartása pont nem az õ érdekük, mert ha fejlõdni akarnak akkor több kiadót és még több vásárlót kell maguk mellé állítaniuk.
"semit" , "iritykednek" , "számításteknika"
Kérlek mondd, hogy ált. iskolás vagy még és nem röhöglek ki. Várj! De mégis. <#eplus2>#eplus2>
Kérlek mondd, hogy ált. iskolás vagy még és nem röhöglek ki. Várj! De mégis. <#eplus2>#eplus2>
Nem bszot el semit! Nem is igaz amit irnak! a köcsögök csak iritykednek mert az Apple a legsikereseb és lejobb cég a földön meg Steve Jobs-is, aki a megváltó a számításteknika és a dizájn terén!!!!!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
ebbe még bele törhet a bicskájuk <#felkialtas>#felkialtas><#ejnye1>#ejnye1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Sztív ezt elbasztad...