46
-
Stranger666 #46 Fél év múlva mégtöbben nyomják majd:D Főleg mivel a GomTV fél millió dolláros tournamentet indít. A tizen akárhány review alapján a grafika: 9/10
hangok zene: 9/10
MI: 8/10
A ballanceot újra kellett teremteni, mert mint azt tudhatod szinta csak a legalapabb egységek maradtak ugyanazok. kb mint a WC2höz képest a WC3.
Ez a játék nagyon ott van a szeren mind a kritikusok, mind a userek szerint, ez ellen nincs mit tenni.
Az, hogy mi került 100 millába már nem a mi dolgunk, de ha láttad volna a behind the scenes dvd-t szerintem ezen sem akadnál fent(színészek,kellékek,átvezető cinematikok előkészítése,folyamatos tesztelés + a fele a marketing).
Hidd el én szoktam gondlkodni és mégis megvettem.
Nem szereted ezt a játékot?? akkor mér írsz? Ennyi. -
Agaba72 #45 Nem bírom tovább.....olvasgatom egy ideje ezt a nagy agyatlan lelkesedést......IGENIS A FÉL VILÁG TÖK HÜLYE...és még sokkal többen is. Ez tény. Soroljam???? Nem teszem aki tényleg szokott néha GONDOLKODNI az ezen tuti nem vitatkozik.
Na jó csak 1 példa: H1N1.........hány hülye is nyalta be ezt az oltári baromságot? Pedig a kezdetektől sokan akik tényleg GONDOLKODNAK mondták, hogy átverés bizonyítva is azt. És hogy hogy jön ez ide?? Csak úgy hogy az emberek ( nagy tömegben fokozottan) igenis tök hülyék, aki nem akar hülye maradni az kezdjen el gondolkodni nem pedig besértődni, hogy lehülyézték.
Mondjuk kezdésnek talán el lehetne gondolkodni azon, hogy a mi fene került 100M $-ba ezen a játékon.
A technológiai megvalósitás (graf, hang stb )???-----átlagos
A mesterséges inteligencia kifejlesztése???-----még a rajongók is bevalják: 00
A balanc megteremtése a multihoz??? Az sc1-ben már kicsiszolták (és ott még valahogy sikerült "ócsón" kihozni), ez meg nagyban az sc1 már meglévőére épitkezik.
Akkor még is mi a fene került 100 millába???? ( egy régi Márkus kabaré jutott eszembe egy fotelről).
CSAK NEM A MÁR ÉVEK ÓTA TARTÓ REKLÁM????
Akik kicsit figyelemmel kisérik a játék világ történéseit régóta, azoknak már csak feltünt, hogy a NAGY blizzardnal már alig dolgozik valaki akik a blizzt naggyá tették. A blizzard ma már sokkal inkább egyí pénztermelő gépezet mint a kreatív és újító játékok gyártója.......ehez viszont nagyon értenek e tény.
Tényleg nem akarok senkivek sem vitatkozni sem trollkodni, értem én a rajongást is. PL: a fire warrior nevü programot szerintem nem nagyon ismeri senki, annó a sajtó is ledöngölte a sárgaföldbe én még is 2-szer toltam végig egymás után, imádtam.........mert warhammer40k rajongó vagyok (a nem gondolkodóknak: ez egy wh40k játék volt). Mégsem állitanám senkinek hogy jó játék volt , bár ha nagyon szidná én is elküldeném a vérbe. Ezért is ide írtam nem a fórumba....pedig lenne kedvem piszkálni ezt a nagy blizzardot.
Az idő majd eldönti, de szerintem fél év mulva már csak nagyon kevesen tolják majd ezt a ...gamet. -
Stranger666 #44 Sajálom, ész érvekkel nem lehet téged meggyőzni. Nem tudod olyan szemmel nézni amilyennel kell. Ha a holokuvetítőkön fentakadsz, azon is fen n kéne,h ogy a BattleC miért csak akkora. Úgy kell nézni a dolgokat, hogy azok le vannak degradálva egy RTS szintjére.
Azt meg kétlem, hogy ultrán láttad, mert kibaszott szép. Ha a pályákon lévő ingameről beszélsz és azt szídod, akkor neked közöd nincs a sztorihoz sem.Gondolom hallottál már a hangulat szóról. Mellesleg ez játék nem a 101020123140 fős seregekről szól... de miért is vitatkozom veled, látszik, hogy egyáltalán nem értesz a SC-hoz. -
cateran #43 Mar hogy a kukacba ne lenne...ugyanugy ahogy a wow ingame videok...
Amugy megneztem kispajtas..es csunya...(masreszt valoban nem kell hozza atomeromu,ezt alairom)
Azt nem tudom mennyi az FF reszekben percre a renderelt video...de ha ok meg tudjak csinalni,akkor a blizzard miert is nem? (masreszt nem kell hogy cutscenekbol alljon a jatek...inkabb olyan baromsagokbol ne alljon, mint pl az 1. palya,dogoljmegpusztaalso bolygo..es a hologramtechnologia a jelenkor foldiet nem eri el..de roppant olcso lehet,mert 1 6 epuletbol allo kolonian,5 meterenkent van 1 holovetito..ez olyan...realis..(persze-persze a propaganda..szoval inkabb az ilyen baromsagokra figyeltek volna...))
Narumon:gozom sincs mire hasznaltak..csak kiemeltem az 1. talalt rts enginet..mert nem kicsit ego a szememben 1 strategiai jateknal max. 500 egyseget buszken hirdetni...(500 a peak...ehh verciki,foleg ugy hogy 3vs3 vagy 4vs4 is lehet...) -
riser #42 Na és ilyen szépen jeleníti meg a Hatalmas gyönyörű játékod azt a nemtudom hány egységedet??? mellesleg nem tudom manapság miért ne lehetne megjeleníteni, hogy 800 marine 1600 zergling ellen nyomoljun. -
#41 Oké, oké, ha jó játék az más. csak itt páran nagyon mellre szívták ezt a grafika dolgot.
Kor elvárásaihoz képest átlagog (vagy azon felüli), de a lényeg a gameplay. Ennyi. -
Stranger666 #40 Nem te kötekedő majom, azért mert kurva jó játék és még szép is. -
#39 Szóval azért jó, mert ultrán szép? -
#38 Igen a másik forumban én is éppen a Mass Effect 2t emeltem ki, az kb egyszinten van (vagy egy icipicit felette) az SCII ingamenek. És ennyi. Akkor meg végképp nem értem mi a bajod. A lehet hogy meg lehetett volna csinálni az egészen más mint a megcsinálták. Javaslom szedj elő néhány 2001-2002 játékot és le fogsz döbbenni hogy mennyire szebbre emlékeztél. (én legalábbis igy jártam még 3-4 éves játékok esetében is) -
Stranger666 #37 Olyan dolgokkal hasonlítod össze ezt a játékot, hogy az nonszensz. Az átvezető videó motornak SEMMI köze a játék motorjához, szóval megint hülyeségeket beszélsz.
Vedd meg a játékot, baszd ultrára és mondd azt, hogy bármi bajod van vele. Ha van akkor te szemrákos vagy. -
Carbine #36 A mondatom második részéeben arra céloztam, hogy emlékeim szerint te is azok közé tartozol (ahogy magam is) akik lehúrogják azokat, akik egy játékban csak a grafikát emelik ki pozitívumként.
Mellesleg a grafikai fejlődés az folyamatos, amitől ma mindenki eldobja az állát, holnapra elavult lesz. Emiatt csak is a grafikát említeni fő pozitívumként, pláne ennél a játéknál elég butaság.
Az egyetlen rész, a grafikát leszámítva ami esetleg nehézkes lett volna megoldani 2000-2002-ben az új battle.net lehetett volna, de azt leszámítva semmi olyasmi nincs benne, ami nem volt elérhető akkor.
Azonban, látván, hogy itt az ingame motorral renderelt átvezetőket hozza fel mindenki, ajánlanám nézzétek meg például a Mass Effect 2-őt. Aki meg felhozná azt, hogy itt ez a motor több száz egységet is kezel egy-egy pályán, az nézzen utánna az Empire: Total War-nak.
Ennek a játéknak nem valószínű, hogy az lett volna a célja, hogy a legszebb legyen a világon, pusztán egy a mai átlagnak megfelelő megjelenítés kellett.
A hadjárat hosszúságával semmi baj, így is az átlagosnál hosszabb. -
Stranger666 #35 300ezres gép volt anno(xfx7900gs,core2duo 2.4,2gb ddr2/800) -
riser #34 Figyelj! Légyszíves gondolkozzál már mielőtt írsz is valamit? Szóval szerinted a fél világ hülye, neked van igazad... Elfogadom azt ha azt mondod rövid a single player: tényleg az én is végigvittem 4 nap alatt, ezt nem vitatom. De attól függetlenül teljesen élvezhető, és mindenkinek játszaható:ha gyenge, ha profi. Még hátrány a lan is de hát istenem a blizzardnak kell a pénz. Különben meg ha megveszel egy játékot akkor még 3 haverod végigviheti a campaign-t.
DE
-Nem kell hozzá atomerőmű, és azért akkor is teljesen játszható, és szép videókat kapsz, de ha ultrán játszol akkor szerintem a korhoz megfelelő nagyon is szép grafikát kapsz.
-A játék multira lett tervezve, ez azon is látszik, -ha csak egy kicsit bele is nézel a játékba, és nem csak 3 screenshotot látsz- hogy a challang-ek teljesen az internetes színvonalat biztosítják.
-Mivel elődje sikeres volt ezért a játék alapja meg is maradt, de -szerintem nagyon is jó- új dolgokat építettek bele.
Na de én azért itt az SG-re hagyom a játék elemzését, csak ezzel szerintem nem árt ha tisztában vagy mielőtt itt elkezded oltani a játékot. -
#33 2007-es gép. Ez mit takar? Mert attól még lehet benne GF8800 ultra, meg GF6200. Nem mindegy! -
#32 Szerintem a negyven perc még alá is van becsülve, szvsz azért lett ingam mert a Hyperion fedélzetén ott a rengeteg interakció, és aköré épül az "összes" movie. -
Stranger666 #31 Azt is megjegyezném, hogy az én 2007-es gépem nem viszi az ultrát szóval 2004ben biztos volt ilyen grafika.... -
Stranger666 #30 Annyira ostoba vagy. Mit akarsz??? 40 percnyi renderelt videót????? Nézd már meg kibaszott ultrán, hogy milyen részletes az a kibaszott ingame videó................. iszonyatosak mi?? Ó istenem... -
#29 Azt a spring enginet használták is valami komolyra? Vagy csak a spring projectes cuccok mennek vele? Mert az ingyenesnek jó, de nem hiába nem adják pénzért. -
#28 Nah ez tényleg vicces: PS2 szinten.... hát ez LOL :) -
#27 Na a nagy szövegek mellett mutassatok már nekem ilyen ingame videokat (főleg azokra a 2003-as ingame videokra vagyok kiváncsi). Stratégiában a mai napig nincs más ilyen ingame video de szerintem összjátékot tekintve sem tudtok nagyon ilyet mondani. HA meg igen akkor hol vannak a példák? Mert azok mindig lemaradnak. -
#26 Az ingame motors videók számomra a játék egyetlen gyengepontja,amúgy elégedett vagyok (a beárazást leszámítva).
Azok az ingame motoros videók látványban valahol a Playstation 2 jobb játékainak látványszínvonalán van,ne röhögtessük már ki magunkat olyan szöveggel,hogy ez 2003-2004ben is elképzelhetetlen lett volna...
-
cateran #25 A nap vicce volt....foleg az ingame videos resz....(arra buszkek, hogy olyan az engine ,hogy akar 500 egyseget is kepes egyszerre mozgatni? hat roflol...ez mar 10 eve sem lett volna nagy durranas...(lasd pl spring engine..up to 30000 units with 250 players..)
Ultran a jatek so-so,az ingame videok iszonyatosak...a rendereltek utan /facepalm and silent cry.. -
#24 sokan nem fogják fel hogy pont a grafika a legkevésbé fontos ebben a játékban. -
Stranger666 #23 Sokan nem fogják fel, hogy ultrán ez a játék ÜT. -
#22 ezt meg en is megveszem, pedig csak ultralow 1024-ben megy es ugy is csak huvos idoben :) -
#21 Hát pedig az egyik az pont a grafika, az ingame animációkkal egyetemben. A mondatod második részét meg nem tudom értelmezni. Sorry. -
#20 "Ha az első naptól fel lett volna törve az egész és warezmulti működne,nem fogyna így."
Ott a pont. Értelmes multit kell kitalálni. Ma már single-re építeni picit rizikós (vagy akkor olyan single legyen, hogy a füled is kettéáll). Ja és a népnek az kell, megveszi a játékot mert multizni akar, és adni kell a júzereknek pár havonta ingyenes DLC-ket, arra buknak. Úgyis lesz olyan, akinek meg nem tetszenek az új cuccok, egységek, nekik meg benyomni egy "vanillásító" gombot a server csinálóhoz. -
Carbine #19 Homályosíts fel akkor, melyik része az amelyiket nem lehetett megcsinálni eddig? Grafikát ne említsd ha kérhetem, tőled elég komolytalanul hangzana. -
#18 Baromságot beszélsz,az elmúlt idők komoly multiplayer címeiből melyiket nem tudták feltörni? BFBC2...Ennyi.
Aki ezzel a játékkal multizni akar (márpedig a játék lényege a multi) meg kell vennie,márpedig nem egy warezos akar vele multizni és sokan nem tudnak várni--> felesleges jönni azzal hogy ilyenolyan minőség szorítja vissza a warez-t...Itt a minőség+battlenet szorítja vissza. Ha az első naptól fel lett volna törve az egész és warezmulti működne,nem fogyna így. -
#17 "Ez a starcraft 2 akkor lenne hibátlan, ha 2000-2001-ben jelent volna meg. Ez ma már kevés."
2000-2001 (de még kb 2003-2004-ben), ezt a játékot így, lehetetlen lett volna elkészíteni. -
Carbine #16 Nagyon büszke lehetsz most magadra. javaslom ezt írd meg valamelyik bulvár újságnak is.
Ez a starcraft 2 akkor lenne hibátlan, ha 2000-2001-ben jelent volna meg. Ez ma már kevés. -
freemanone #15 Tévedsz, jelenleg a warezos verzióval tolom és kb lesarom a battle.net-et. SC1-el sokáig játszottam ott meg is van eredetiben, de majd ha kijön a collectors edition egyben a 3 faj story-ja kb 10k körüli áron, na akkor meg is fogom venni. De 16k/db kicsit siralmas húzás a blizzard-tól. Megjegyezném, hogy SC1-nél is megoldották az ügyes hackerpistikék a battle.net kijátszását. Voltak tört serverek ahol lehetett tolni a tört gameval és igen sok érdeklődő volt. Valószínűsítem, hogy ez most sem lesz másképp. Viszont 12év után 2010ben kicsit gyengére sikeredett a folytatás. Főleg viccesen fog már kinézni 2év múlva a 3. rész mint "új" játék. Nagyon vártam a gammát, de egyenlőre igencsak túl van árazva. -
#14 én warezos vagyok,ez volt életem első játéka amit megvettem... -
TommyGun #13 az lehet hogy a PC piac nagyobb lett 98 óta csak kérdés hogy a 98as SC1 mégis hogy tudott a világ legtöbbet eladott PCs játéka lenni, volt 12 éve mindenki másnak hogy ezt felülmúlja még sem sikerült pedig ugye jóval több PC lett azóta...szóval ez nem érv :) -
TommyGun #12 Ne is haragudj de marhaságokat beszélsz a legtöbb játéknak a multi részét nem tudják feltörni ergo a párhuzamod szart sem ér. A játékok 90%-nak detto nem tudják feltörni a multi részét. -
zsottya #11 FoodLFG: ez hülyeség, nekem is "szar nVidia" kártyám van és megésem égett halálra :) (pedig nem 5 percet játszottam vele...)
És a vétellel kapcsolatban is tévedsz, azok közül akik letöltötték elég sokan meg is veszik. -
FoodLFG #10 Csak szar nVidia kártyákkal ne játsszátok.
http://prohardver.hu/hir/a_starcraft_2_karos_a_vga-kra_nezve.html
A warezosok úgysem vették volna meg, ha van multi, ha nincs.
Egyébként gép ellen lehet játszani minden fajjal. -
Pantus #9 Ha bétáztál volna nem hiányolnád a lan-t -
#8 hát márpedig nem. nem elsősorban erre a piacra készül egy legális szoftver, ahol kalózpistike fel tud törni mindent, hanem a nyugatira, ahol ennyi választja el attól, hogy lemásolja simán a szomszédgyerek. -
#7 de