riser#34
Figyelj! Légyszíves gondolkozzál már mielőtt írsz is valamit? Szóval szerinted a fél világ hülye, neked van igazad... Elfogadom azt ha azt mondod rövid a single player: tényleg az én is végigvittem 4 nap alatt, ezt nem vitatom. De attól függetlenül teljesen élvezhető, és mindenkinek játszaható:ha gyenge, ha profi. Még hátrány a lan is de hát istenem a blizzardnak kell a pénz. Különben meg ha megveszel egy játékot akkor még 3 haverod végigviheti a campaign-t.
DE
-Nem kell hozzá atomerőmű, és azért akkor is teljesen játszható, és szép videókat kapsz, de ha ultrán játszol akkor szerintem a korhoz megfelelő nagyon is szép grafikát kapsz.
-A játék multira lett tervezve, ez azon is látszik, -ha csak egy kicsit bele is nézel a játékba, és nem csak 3 screenshotot látsz- hogy a challang-ek teljesen az internetes színvonalat biztosítják.
-Mivel elődje sikeres volt ezért a játék alapja meg is maradt, de -szerintem nagyon is jó- új dolgokat építettek bele.
Na de én azért itt az SG-re hagyom a játék elemzését, csak ezzel szerintem nem árt ha tisztában vagy mielőtt itt elkezded oltani a játékot.