Agaba72#45
Nem bírom tovább.....olvasgatom egy ideje ezt a nagy agyatlan lelkesedést......IGENIS A FÉL VILÁG TÖK HÜLYE...és még sokkal többen is. Ez tény. Soroljam???? Nem teszem aki tényleg szokott néha GONDOLKODNI az ezen tuti nem vitatkozik.
Na jó csak 1 példa: H1N1.........hány hülye is nyalta be ezt az oltári baromságot? Pedig a kezdetektől sokan akik tényleg GONDOLKODNAK mondták, hogy átverés bizonyítva is azt. És hogy hogy jön ez ide?? Csak úgy hogy az emberek ( nagy tömegben fokozottan) igenis tök hülyék, aki nem akar hülye maradni az kezdjen el gondolkodni nem pedig besértődni, hogy lehülyézték.
Mondjuk kezdésnek talán el lehetne gondolkodni azon, hogy a mi fene került 100M $-ba ezen a játékon.
A technológiai megvalósitás (graf, hang stb )???-----átlagos
A mesterséges inteligencia kifejlesztése???-----még a rajongók is bevalják: 00
A balanc megteremtése a multihoz??? Az sc1-ben már kicsiszolták (és ott még valahogy sikerült "ócsón" kihozni), ez meg nagyban az sc1 már meglévőére épitkezik.
Akkor még is mi a fene került 100 millába???? ( egy régi Márkus kabaré jutott eszembe egy fotelről).
CSAK NEM A MÁR ÉVEK ÓTA TARTÓ REKLÁM????
Akik kicsit figyelemmel kisérik a játék világ történéseit régóta, azoknak már csak feltünt, hogy a NAGY blizzardnal már alig dolgozik valaki akik a blizzt naggyá tették. A blizzard ma már sokkal inkább egyí pénztermelő gépezet mint a kreatív és újító játékok gyártója.......ehez viszont nagyon értenek e tény.
Tényleg nem akarok senkivek sem vitatkozni sem trollkodni, értem én a rajongást is. PL: a fire warrior nevü programot szerintem nem nagyon ismeri senki, annó a sajtó is ledöngölte a sárgaföldbe én még is 2-szer toltam végig egymás után, imádtam.........mert warhammer40k rajongó vagyok (a nem gondolkodóknak: ez egy wh40k játék volt). Mégsem állitanám senkinek hogy jó játék volt , bár ha nagyon szidná én is elküldeném a vérbe. Ezért is ide írtam nem a fórumba....pedig lenne kedvem piszkálni ezt a nagy blizzardot.
Az idő majd eldönti, de szerintem fél év mulva már csak nagyon kevesen tolják majd ezt a ...gamet.