15
  • borkasztik
    Szerintem azért nem kellett volna kidobni a forgatókönyv 12 oldalát! : Lehet hogy végre kaptunk volna egy jó x-men filmet de most megint átdolgozzák roszabbra mert hasonló a megoldása az eredethez! Na és akkor is teljesen más a történet a kettőnek szerintem! Meg aha tényleg ennyire hasonlít a kettő történet egymáshoz akkor már megint kinyúlt ötletet kitől?
  • Griphons
    Szerintem meg az Eredet egy nagy adag holivúdtrágya volt. Se eleje se vége, a történet bár kellően valószerűtlen, de mindeféle előzmény nélkül hátulról nyomta vele fejbe a nézőt. Értelmetlen összecsapott gagyi.
  • SRobert
    hagyd rájuk. :)

a mátrix - 13. emelet párhuzam után most itt van az eredet - mátrix, sőt, eredet - 13. emelet összehasonlítás is.
    egyesek úgy mondják, majdnem tök ugyanaz. ami mégjobb. :)

(mondjuk az első esetnél még legalább gép által generált virtuális valóságban játszódott mindkettő)
  • richard45
    Egyébként én még mindig nem értem, hogy hogyan vonak párhuzamot az Eredet meg a Mátrix között, teljesen más a két alapszituáció, de persze én értem, hogy ez nagyon menő szöveg, a divatfikázás jóvoltából.
  • richard45
    Látom a kommentek hozzák a szokásos EZSGÉS színvonalt.
  • Zolthen
    Inkább itt arról lehet szó, hogy látott pár jó ötletet, amit használni is fog, de már előre védekezik miattuk
  • Torek
    a mátrix egy szar
  • jaspercry
    "Meg ha már itt járunk, az eredet meg olyan Mátrix koppintás szagú"
    AZ! csak rosszabb
  • Victor1103
    Ez a cikk meg csak egy álom, ugyanis a Szekeres Viktortól megszokott hülyeségeket most nem tudom felfedezniXD
  • kanduhr
    Tipikus SG.hu reakció.
  • Athor
    Ezen beszartam! :)
  • basszad0anyad
    ti meg mind hülye buz1k vagytok :D
  • Narxis
    A Nirvana meg Mátrix szagú.
  • kanduhr
    A Mátrix meg Nirvana szagú.
  • opeca
    Na jó, azért annyira nem koraszalkotó film az Eredet, hogy ennyire félni kelljen tőle.

A mai filmek között jónak mondható, de többet is ki lehetett volna hozni belőle.

Meg ha már itt járunk, az eredet meg olyan Mátrix koppintás szagú.