15
-
borkasztik #15 Szerintem azért nem kellett volna kidobni a forgatókönyv 12 oldalát! : Lehet hogy végre kaptunk volna egy jó x-men filmet de most megint átdolgozzák roszabbra mert hasonló a megoldása az eredethez! Na és akkor is teljesen más a történet a kettőnek szerintem! Meg aha tényleg ennyire hasonlít a kettő történet egymáshoz akkor már megint kinyúlt ötletet kitől? -
#14 Szerintem meg az Eredet egy nagy adag holivúdtrágya volt. Se eleje se vége, a történet bár kellően valószerűtlen, de mindeféle előzmény nélkül hátulról nyomta vele fejbe a nézőt. Értelmetlen összecsapott gagyi. -
#13 hagyd rájuk. :)
a mátrix - 13. emelet párhuzam után most itt van az eredet - mátrix, sőt, eredet - 13. emelet összehasonlítás is.
egyesek úgy mondják, majdnem tök ugyanaz. ami mégjobb. :)
(mondjuk az első esetnél még legalább gép által generált virtuális valóságban játszódott mindkettő) -
richard45 #12 Egyébként én még mindig nem értem, hogy hogyan vonak párhuzamot az Eredet meg a Mátrix között, teljesen más a két alapszituáció, de persze én értem, hogy ez nagyon menő szöveg, a divatfikázás jóvoltából. -
richard45 #11 Látom a kommentek hozzák a szokásos EZSGÉS színvonalt. -
Zolthen #10 Inkább itt arról lehet szó, hogy látott pár jó ötletet, amit használni is fog, de már előre védekezik miattuk -
Torek #9 a mátrix egy szar -
#8 "Meg ha már itt járunk, az eredet meg olyan Mátrix koppintás szagú"
AZ! csak rosszabb -
#7 Ez a cikk meg csak egy álom, ugyanis a Szekeres Viktortól megszokott hülyeségeket most nem tudom felfedezniXD -
kanduhr #6 Tipikus SG.hu reakció. -
Athor #5 Ezen beszartam! :) -
basszad0anyad #4 ti meg mind hülye buz1k vagytok :D -
#3 A Nirvana meg Mátrix szagú. -
kanduhr #2 A Mátrix meg Nirvana szagú. -
opeca #1 Na jó, azért annyira nem koraszalkotó film az Eredet, hogy ennyire félni kelljen tőle.
A mai filmek között jónak mondható, de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Meg ha már itt járunk, az eredet meg olyan Mátrix koppintás szagú.