Szekeres Viktor

Az Eredet keresztbe tett az új X-Men filmnek

Matthew Vaughnnak, az X-Men. First Class rendezőjének hiába tetszett az Eredet, az igencsak szíven ütötte, hogy a filmben akadt pár olyan megoldás, melyet ő is alkalmazni akart új filmjében.

A Csillagpor és a Ha/Ver rendezője, Matthew Vaughn jelenleg is dolgozik X-Men: First Class előkészítésén, jelenleg Angliában folytat tárgyalásokat. Itt nyilatkozta a Hero Complexnek, hogy bizony az elmúlt napokban változtatásokat kellett végrehajtania a mozifilm tervezett forgatókönyvén, miután látta Christopher Nolan Eredetét. A rendező elmondta, hogy imádta a filmet, azonban "összeomlott", amikor meglátott pár Nolan-féle ötletet a vásznon, mivel ő is hasonló megoldásokat tervezett új rendezésében.

Vaughn kifejtette, hogy emiatt vagy benne hagyja azokat saját filmjében, hogy a premier után másolóművésznek kiáltsák ki, vagy pedig megváltoztatja a szkriptet. "Szó szerint kidobtuk a forgatókönyv és a sztoribord 12 oldalát." Hozzátette, hogy a leginkább a nullgravitációs álomverekedés "tett keresztbe" neki, hiszen az ő filmjében Charles Xavier és pár mutánstársa keveredett volna hasonló helyzetben, ahol forgó díszletben és más, a fizika törvényeit meghazudtoló szituációban kellett volna helytállniuk az ellenséggel szemben.

Vaughn azt is elmondta, hogy reméli tudja követni azt a modellt, melyet J.J. Abrams valósított meg a Star Trek rebootjában. "Abrams ugyan nem tett mindenkit boldoggá, de remek munkát végzett. Fantasztikusan izgalmas módon gondolta újra a világot és remek karakterekkel népesítette be."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • borkasztik #15
    Szerintem azért nem kellett volna kidobni a forgatókönyv 12 oldalát! : Lehet hogy végre kaptunk volna egy jó x-men filmet de most megint átdolgozzák roszabbra mert hasonló a megoldása az eredethez! Na és akkor is teljesen más a történet a kettőnek szerintem! Meg aha tényleg ennyire hasonlít a kettő történet egymáshoz akkor már megint kinyúlt ötletet kitől?
  • Griphons #14
    Szerintem meg az Eredet egy nagy adag holivúdtrágya volt. Se eleje se vége, a történet bár kellően valószerűtlen, de mindeféle előzmény nélkül hátulról nyomta vele fejbe a nézőt. Értelmetlen összecsapott gagyi.
  • SRobert #13
    hagyd rájuk. :)

    a mátrix - 13. emelet párhuzam után most itt van az eredet - mátrix, sőt, eredet - 13. emelet összehasonlítás is.
    egyesek úgy mondják, majdnem tök ugyanaz. ami mégjobb. :)

    (mondjuk az első esetnél még legalább gép által generált virtuális valóságban játszódott mindkettő)
  • richard45 #12
    Egyébként én még mindig nem értem, hogy hogyan vonak párhuzamot az Eredet meg a Mátrix között, teljesen más a két alapszituáció, de persze én értem, hogy ez nagyon menő szöveg, a divatfikázás jóvoltából.
  • richard45 #11
    Látom a kommentek hozzák a szokásos EZSGÉS színvonalt.
  • Zolthen #10
    Inkább itt arról lehet szó, hogy látott pár jó ötletet, amit használni is fog, de már előre védekezik miattuk
  • Torek #9
    a mátrix egy szar
  • jaspercry #8
    "Meg ha már itt járunk, az eredet meg olyan Mátrix koppintás szagú"
    AZ! csak rosszabb
  • Victor1103 #7
    Ez a cikk meg csak egy álom, ugyanis a Szekeres Viktortól megszokott hülyeségeket most nem tudom felfedezniXD
  • kanduhr #6
    Tipikus SG.hu reakció.