iPadekkel készülnek afganisztáni bevetéseikre a brit katonák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ugye feltûnik, hogy olyasmit fikáztok, amit nem ismertek. 😉 Hogy is nevezik ezt?
Mad mind, az a lényeges, hogy:
1. Az iPad érintõképernyõs, nem kell a billentyûzettel vagy a touchpaddal bajlódni.
2. Könnyebben fogható a kézben.
3. Ami a legfontosabb: a kiképzõszoftvert is meg kell írni. Ez az iPad-en sokkal egyszerûbb és gyorsabb mint más környezetben. Jobban hasonlít egy weboldaltervezéshez, mint kódszintû programozáshoz.
Griphons, nem jelent akadályt hogy az Apple-t is be kell vonni. Egyszerûen csak nem férhet hozzá bárki a szoftverhez a store-ban. És te magad bármikor írhatsz szoftvert a saját iPad-edre az Apple bevonása nélkül, csak éppen másére nem fogod tudni feltelepíteni az Apple (vagy jailbreak) nélkül.
1. Az iPad érintõképernyõs, nem kell a billentyûzettel vagy a touchpaddal bajlódni.
2. Könnyebben fogható a kézben.
3. Ami a legfontosabb: a kiképzõszoftvert is meg kell írni. Ez az iPad-en sokkal egyszerûbb és gyorsabb mint más környezetben. Jobban hasonlít egy weboldaltervezéshez, mint kódszintû programozáshoz.
Griphons, nem jelent akadályt hogy az Apple-t is be kell vonni. Egyszerûen csak nem férhet hozzá bárki a szoftverhez a store-ban. És te magad bármikor írhatsz szoftvert a saját iPad-edre az Apple bevonása nélkül, csak éppen másére nem fogod tudni feltelepíteni az Apple (vagy jailbreak) nélkül.
Üzleti érdek, reklám, lobbi, stb. de nem a minõsége miatt az biztos!
Valamit nem értek. Ez most akkor osztályterem a szabadban. Mi ebben az új? Hogy ipad van a kezükben, nem netbook? Vagy mert nem prezentációt néz? De amit leírt, azt a teremben lévõ számítógépekkel is meglehetett volna csinálni.
Nembaj, hajrá alma, megvan a hír mára is, én meg feleslegesen írtam kommentet hozzá.<#vigyor1>#vigyor1>
Nembaj, hajrá alma, megvan a hír mára is, én meg feleslegesen írtam kommentet hozzá.<#vigyor1>#vigyor1>
valójában éppenhogy a legrosszabb választás...
Azt értem, hogy a brit hadsereg ráteszi mocskos kis mancsát az új játékszerekre, nadehogy pont a gagyi semmirenemjó ipadre? Hát arra még célszoftvert se lehet (az epl nélkül) írni...
Én itt randa lobbit érzek a háttérben, vagy máris TKK?
Azt értem, hogy a brit hadsereg ráteszi mocskos kis mancsát az új játékszerekre, nadehogy pont a gagyi semmirenemjó ipadre? Hát arra még célszoftvert se lehet (az epl nélkül) írni...
Én itt randa lobbit érzek a háttérben, vagy máris TKK?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
ipad a legjobb!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Itt fennáll a veszély hogy CSNTKK. Ajjajaj.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ja aztán mi van ha valaki átveszi az irányítást a robotok felett?
Itt igazából az ilyen õrültektõl kell félni, nem ám a terminátoros géplázongásról.
Itt igazából az ilyen õrültektõl kell félni, nem ám a terminátoros géplázongásról.
Robotizálni kell a hadsereget, az a megoldás. Azután beküldeni õket Afganisztánba, meg Irakba, hogy "fertõtlenítsék" (hehe) azokat a helyeket. Meg Iránba is, mert atombombát akar dobni Tel-Avivra! Meg Venezuelába is, mert csak.
Az Egybesült Állatok<#worship>#worship> már gõzerõvel fejleszti: a csúnya tenoristák "nem törnek át"<#hehe>#hehe>
Az Egybesült Állatok<#worship>#worship> már gõzerõvel fejleszti: a csúnya tenoristák "nem törnek át"<#hehe>#hehe>
iSS!
Call of Duty IRL App? 😮
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.