11
-
endrev #11 De ugye feltűnik, hogy olyasmit fikáztok, amit nem ismertek. ;) Hogy is nevezik ezt? -
endrev #10 Mad mind, az a lényeges, hogy:
1. Az iPad érintőképernyős, nem kell a billentyűzettel vagy a touchpaddal bajlódni.
2. Könnyebben fogható a kézben.
3. Ami a legfontosabb: a kiképzőszoftvert is meg kell írni. Ez az iPad-en sokkal egyszerűbb és gyorsabb mint más környezetben. Jobban hasonlít egy weboldaltervezéshez, mint kódszintű programozáshoz.
Griphons, nem jelent akadályt hogy az Apple-t is be kell vonni. Egyszerűen csak nem férhet hozzá bárki a szoftverhez a store-ban. És te magad bármikor írhatsz szoftvert a saját iPad-edre az Apple bevonása nélkül, csak éppen másére nem fogod tudni feltelepíteni az Apple (vagy jailbreak) nélkül. -
#9 -
MsUser #8 Üzleti érdek, reklám, lobbi, stb. de nem a minősége miatt az biztos! -
#7 Valamit nem értek. Ez most akkor osztályterem a szabadban. Mi ebben az új? Hogy ipad van a kezükben, nem netbook? Vagy mert nem prezentációt néz? De amit leírt, azt a teremben lévő számítógépekkel is meglehetett volna csinálni.
Nembaj, hajrá alma, megvan a hír mára is, én meg feleslegesen írtam kommentet hozzá. -
#6 valójában éppenhogy a legrosszabb választás...
Azt értem, hogy a brit hadsereg ráteszi mocskos kis mancsát az új játékszerekre, nadehogy pont a gagyi semmirenemjó ipadre? Hát arra még célszoftvert se lehet (az epl nélkül) írni...
Én itt randa lobbit érzek a háttérben, vagy máris TKK? -
#5 ipad a legjobb! -
sanyicks #4 Itt fennáll a veszély hogy CSNTKK. Ajjajaj. -
NullZ3r0 #3 Ja aztán mi van ha valaki átveszi az irányítást a robotok felett?
Itt igazából az ilyen őrültektől kell félni, nem ám a terminátoros géplázongásról. -
Amergin #2 Robotizálni kell a hadsereget, az a megoldás. Azután beküldeni őket Afganisztánba, meg Irakba, hogy "fertőtlenítsék" (hehe) azokat a helyeket. Meg Iránba is, mert atombombát akar dobni Tel-Avivra! Meg Venezuelába is, mert csak.
Az Egybesült Állatok már gőzerővel fejleszti: a csúnya tenoristák "nem törnek át" -
tomonor #1 Call of Duty IRL App? :O