Sherlock (BBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem azért idén kiderül, hogy lesz-e valaha folytatás. Azt olvastam, hogy Moffat részérõl mehet a dolog amikor lesz ideje rá.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ettõl függetlenül ez egy 10/10-es sorozat, remek színészekkel. Remélem jön a folytatás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én is arra gondoltam, hogy így visszavonulhatnak a nyilvánosságtól, csak akkor a zsarukon kívül mástól nem nagyon kaphatnak ügyeket, pénzre meg ugye szükségük van - és gondolom Sherlock szeretné majd tisztázni a nevét is
Moriarty elméletileg meghal az eredeti "The Final Problem" részben, ott Sherlockkal együtt a Reichenbach vízesésbe zuhannak, késõbb kiderül, hogy Holmes mégsem halt meg, viszont több Moriarty-s történet nem készült.
olyan magasra tették a lécet , hogy kicsit féltem ettõl a résztõl, hogy az elvárásaimat nem lehet teljesíteni...
HÁT SIKERÜLT FELÜLMÚLNI!!!
Vitán felül áll szerintem , hogy a valaha volt legjobb sorazatepizód amit valaha láttam (mennyire gagyinak tûnik egy ilyen után egy LOST egy DEXTER vagy egy PRiSON BREAK )
másfél óra tökély, ami akár önmagában is megállná a helyét mint mozifilm
Moriarty pedig talán a legjobb fõellenség , akit filmre vittek...
Moffat-ék kb. úgy nyúltak a SH-világhoz mint Nolan a Batmanhez...
UI: a rész megnézése elõtt "túlélési tippek":
http://oi40.tinypic.com/2qlcoie.jpg
BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu
Nagyon gyorsan eltelt az a másfél óra.
Végig lekötötte a figyelmemet a sok esemény.
Jobban szórakoztam rajta mint a moziban a Sherlock Holmes kettõn.
Csengõhang fun volt xD
hihettetlen mennyi emlékezetes beszólás, párbeszéd van egy-egy részben...
jelen pillanatban ez a kedvenc
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
tényleg jó rész volt amúgy
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
mozikat forgat idén a két fõszereplõ
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azaz csak 2011 õszén adják le az újabb 3x90 perces epizódot, melyhez a kulcsszavak: Adler, Hound, Reichenbach
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
De amúgy jó sorozat, csak néha nagyon "egyszerû"
A medve nem játék.
"Everything that happens, happens for a reason"
Mikor a laboros csaj bemutatja új szerzemény informatikus barátját Sherlocknak, aki egy fél pillantást vet a srácra.
-Gay
-Sorry, what?
-Nothing. Um, hey. <#nyes>#nyes>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem birom ki addig...
http://gaborszantai.co.uk/
Nagyon ajánlom a BBC-nek hogy rendeljenek be még többet belõle, más téren is csak pozitívat lehetne róla mondani szerintem, simán 9/10-es.
DFTBA ಠ_ಠ
"
a dr. watson-t alakító szinésznél néha nehezemre esett elvonatkoztatni az 'office - uk' beli karakterétõl. ;)
összességében tetszik a sorozat. <#eljen>#eljen>