254
-
#94 Végignéztem én is az eddigi részeket. Összességében tetszett, mindenképp maradok az új évadra, de a legutóbbi rész vége nekem elég fura volt úgy ahogy meg lett csinálva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel tudni lehet, hogy lesz új évad és Sherlock is benne lesz nyilván én nem fedtem volna fel a végén hogy életben maradt. Az utolsó 10 másodperc nem kellett volna a végére. Így sokkal jobban érdekelt volna a dolog mivel nem lehet tudni, hogy rendesen folyatják netán előzmény lesz-e. Így már csak az a kérdés marad megválaszolatlan hogy hogyan élt túl kb 5 emeletnyi zuhanást -
#93 Na neeeeeeeeeeee -
#92 Sorozatjunkie
Januárról márciusra csúszott a Sherlock 3. évad forgatásának kezdése.
:( -
#91 Jóvanna, nem figyeltem, hogy mikorra ígérték. :P -
#90 Bizony éppen írni akartam.
Én valami olyasmit olvastam junkie -n, hogy január-április szöveg próbák,forgatások utána utomunka vágás stb... és ősszel már jöhet a BBC-n. -
#89 Sajnos én sem olvastam, de pótolva lesz ez egészen biztos. :) -
#88 Ősz jó lenne már, mert 2x megnéztem nyár óta mivel elkezdték adni az m1-en meg az AXN -en is volt most októberben.
Annyira zseniális az összes rész, hogy érdemes többször megnézni. Alapból ha csak 1x nézed tuti vannak dolgok amik kimaradnak. Nekem pl. a regényre való utalások totál kimaradtak mert nem olvastam :( ideje lenne pótolni.
-
#87 "nyáron pedig nem fognak nagy durranás sorozatot elkezdeni, mert a kutya nem nézné."
Ennek némiképp ellentmond, hogy az első évadot, ha jól látom nyáron mutatták be. -
#86 Tehát ha januárban forgatják, és őszre ígérik, akkor tavasszal már adhatják?
Rengeteg utómunka van ezekkel, minimum 3-4 hónapot számolj arra, nyáron pedig nem fognak nagy durranás sorozatot elkezdeni, mert a kutya nem nézné. -
#85 Köszi :) -
#84 Tavasz végén -
#83 yeeee akkor tavasszal már adhatják is tv-ben -
#82 De rááldoztam pár percet neked:
Moffat: "So. The three tease words for the next run of Sherlock … Rat. Wedding. Bow."
Három szó, amiből lehet tippelgetni, hogy melyik történetek alapján lesznek (a második sorozatnál is csinált ilyet, ott "Woman, Hound, Fall" volt)
Rat = The Adventure of the Sussex Vampire (or possibly Moffat intends to expand on the oft-referenced case of The Giant Rat Of Sumatra)
Wedding = The Noble Bachelor
Bow = His Last Bow
Leghamarabb ősszel lehet rá számítani.
forrás
Valamint innen:
"Is series three of Sherlock now in the planning stages?
"Well, we've had meetings about it. It's certainly happening and we know when we're filming it - we shoot in January. Obviously I've got quite a lot of work on between now and January!"
-
#81 Még a forgatásnál sem tartanak (talán a történetek sincsenek megírva, Moffat egyelőre Doctor Who-zik - #55), lenne itt róla hír. -
#80 Elolvastam már az egészet, gondoltam azóta hátha van pontos dátum, nem nagyon olvasok külföldi oldalakat :) -
#79 78 hozzászólás az egész topic, ennyire csak nem nehéz visszaolvasni... -
#78 Lehet már tudni mikor kezdik adni a BBC-n a harmadik évadot? -
#77 Mármint nem a vége, hanem az évadzáró rész úgy kompletten. :) -
#76 2-3 napnál azért több lett, de a második évad vége zseniális. 10/10 -
#75 Ez van, szerintem 2-3 napon belül végzek vele. Sajnos ha elkezdek valamit nézni, akkor általában dara :D -
#74 Csak beosztással, nagyon hamar elfogy az a 6 epizód, hiába másfél óra darabja :) -
#73 Pilot ebből is megnézve. Iszonyat jó, folytatom is :) -
Valezius #72 Kegyetlenül jó rész volt szerintem is :)
1,5 órára a képernyő elé szegezett.
-
#71 Persze, mert azt frissítették, a csajét pedig nem, csak az első sorozat eseményei vannak rajta. -
#70 A Watsonos blog szvsz pont stimmel, elég ha csak a számlálót nézed meg, amit meg is említettek a második évad első részében :D -
#69 Ez még az első sorozathoz készült (a körei Jimmel), a másodikkal kapcsolatban semmi nincs rajta - nézd meg a dátumokat pl. a Watson-blogon. -
#68 Érdekes teória, de furcsa, hogy nincs semmi utalás a dologra itt.
Ez egy a sorozathoz készített "mesterséges blogok" közül, reméltem hogy teli lesznek utalásokkal :D -
#67 -
#66 sherlock 2x03 felirat -
Menyushina2 #65 igen olyankor én is örülök hogy kihallok valamit. olyan mély hangon beszél xD -
#64 Én is várom már, mert a szedett-vedett angoltudámos édeskevés ehhez, pláne amikor Sherlock begőzöl és rohamszerűen magyaráz valamit :D -
Menyushina2 #63 köszi! akkor ma érdemes lesz itt ülni.:) -
paly90 #62 mert még nincs...
a felirat készítő mára ígérte amúgy -
Menyushina2 #61 nem találok a 2.évad 3.részhez feliratot -
#60 Moffat szavaival: természetesen lesz 3. sorozat 2013-ban, a másodikkal együtt rendelték meg.
-
G_ArchAngel #59 Cumberbatch is dolgozik ezerrel (szinten reszt vesz a Hobbitban), de tole mar itt a Warhorse es Tinker Tailor Solder Spy is. -
#58 Na ez jó hír! -
paly90 #57 be van rendelve a 3. évad, azt viszont még nem tudni h mikor lesz -
#56 Neeeeeee, muszáj valahogy időt találniuk rá! :D Mondjuk Martin Freeman fejezze csak be a Hobbitot, utána viszont jöhetnének az új részek. :p
Remélem azért idén kiderül, hogy lesz-e valaha folytatás. Azt olvastam, hogy Moffat részéről mehet a dolog amikor lesz ideje rá. -
#55 Hát, egyhamar nem - Martin Freeman Új-Zélandon forgatja a Hobbitot, Moffat (és Gatiss) pedig tavasztól a Doctor Who 7. sorozattal, aztán az 50. jubileummal lesz elfoglalva...