254
-
#134 és tényleg akkor, más oldalakon pár napja még 19-et írtak. -
#133 -
#132 Január 1 :) -
#131 Január 19 -
#130 Tudja valaki, mikor várható a series 3 első részének a bemutatója??? -
#129 yeeeeeeeee -
#128 ...és bajszos lett... -
#127 -
#126 eléggé beállított...
btw: örülök, h Dr. Watsonnnak nem lesz bajsza :) Mintha a teaser-ben lett volna. -
#125 Annyit írtak hogy az első kép a 3. évadból. -
#124 szerintem csak promo kép -
#123 looooool
itt látja majd meg? :DD -
#122 -
#121 Az USA-ban. Vagy ez már a hivatalos BBC időpont is? -
#120 Január 19. -
#119 Na, lesz ebből valami idén? ;)
Nyilvánvaló? -
Monoton #118 "Végre egy jó kis sorozat....és " továbbra is készülni fognak részek. -
#117 Andrea Plunket szerint ő birtokolja Arthur Conan Doyle összes figuráját, ennek ellenére a BBC még csak meg sem kereste azért, hogy engedélyezze az épp a harmadik évadára készülő Sherlock Holmes-sorozatot. Ha rajta múlik, soha nem készül több rész
index
Végre egy jó kis sorozat....és -
#116 -
#115 -
#114 Hangulatos trailer lett -
#113 omg de várom már!!!! -
Monoton #112 Egy évad Elementary után, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy Watson miért férfi :D -
#111 -
#110 Ennyi. -
#109 Miért lenne nyoma? Emeleten elbújtak, ő meg a földszinten jött. -
#108 Hát te hülye vagy. Amúgy grat a szűklátókörűségedhez.
Mert majd Sherlock pont az évad végén, sétál bután egy csapdába. Eddig a legapróbb részletet is észrevette. Azért annak valami nyoma csak van, ha bent bujkál egy egész lövészosztag? -
#107 Lol...mi van beszakad valami ha rámennek 6an? Grat.. -
#106 Mé ne lennének? -
#105 Első évad végén, de kamu az a sok lézer célzó pötty... Majd biztos fent van a tetőn/emeleten vagy 6 sniper. -
#104 helyes -
#103 -
#102 március 18-án kezdődött, de ezzel gondolom nem sok újat mondtam...
-
#101 És akkor igy ősszel már látni fogjuk az első részt?:S -
#100 Moffat meg majd napi szinten ingázik a Doctor Who és a Sherlock forgatás között :) -
#99 Ajaj, reméljük ez nem lesz hatással a színvonalra. -
#98 A Sherlock 3. évad forgatása két hét múlva kezdődik. Viszont az eddigi 6-ból 4 részt rendező Paul McGuigan nélkül. -
#97 Ez igaz, de mivel a nagytöbbség ismeri az eredeti könyvet, szerintem elég gagyi húzás lett volna a sorozatban. Jobb ez így :) -
#96 ...bár ott igazából az történt, hogy Doyle abba akarta hagyni, és megölni Holmest, és utólag, az olvasók nyomására derült ki, hogy "mégse úgy történt"
-
#95 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon gagyi cliff lett volna, ha nem fedik fel. Sokkal érdekesebb cliff, hogy hogy csinálta? Mivel ugye az eredeti könyvben is megrendezte a halálát.