Felbontási különbségek a StarCraft 2-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyiben emlékeim nem csalnak, 98-ban az elsõ résznél éppen sokan dicsérték a grafikát. Akkoriban kezdtek csak megjelenni az elsõ 3D-s stratégiák (Pl.: Warzone 2100)
Ez a második rész számomra nem a grafika és legfõképp nem a játékmenet miatt tetszik, hanem a történet és az átvezetõk miatt. Ha gyönyörködni akarok, akkor World in Conflict, ha jó kis létszámú, taktikusabb játékot akarok Company of Heroes, ha hatalmas csatákat akkor SupCom, de történetben a Blizzard lerakta a szokásos, tõle elvárható minõséget. Utolsó stratégia ami történet minõségében megközelítette, talán az Act of War: Direct Action volt, legalábbis az én véleményem szerint.
Mellesleg 11-13. küldetésnél már eleve csak a történet miatt játszom, mert magát a játékot unalmasnak találom.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Már azt hittem, hogy magamra maradok, ugyanis pontosan ugyanilyen bajaim vannak... 😊
Steam acc: kange82
Érdekes mert amikor kijött az SC1 ugyanúgy mindenki a grafikáját fikázta, közben meg még most is élvezhetõ, nem úgy mint a legtöbb utána érkezett játéké.
Ha meg az SC2 szerinted nem szebb legalább 1 mérfölddel az 1-nél akkor meg vak is vagy. Mindenesetre nekem erõsen gondolkodnom kellene, hogy egyáltalán tudjak mondani egy szebb grafikával rendelkezõ RTS-t. Nagyon nehéz lenne az biztos.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A külsõ ingerek 80%-át a szem veszi fel, szóval ne jó dolog lebecsülni a grafikát.
Na, ebbõl csináljuk nyavajgást..
Volt aki konkrétan írta, hogy ha felteszi jobbra a grafikát, akkor neki szaggat (pedig erõs gépe van), de legalább ugyanolyan ... ronda.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
egyszer nem hisztiztem ha valakinek valós tényeken alapuló negatív véleménye volt, lásd te a cgi vel kapcsolatban, csak azon akadtam ki mindig, ha remak-el jöttek, lan-al meg hasonló baromságok - amiknek semmi oka nincs. de neked nincs mentséged, csunet nevû felhasználó nincs, te nem keverhetsz mással😉
a faszt meg tartsd meg magadnak, vagy fáradj át ts en hozzánk és ott sértegess😉 vagy még jobb lenne személyesen😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Vgachartz egyrészt bebüfögött egy adatot ahogy mindig szokott (vagybejön vagy nem alapon),hivatalos forrás sehonnan sincs, a vagy bejön vagy nem pedig nem éppen hivatalos adat.😊
Ezen kívül miért is vagyok troll? Ott van SC2 topikban 2-3 nappal ezelöttrõl a véleményem a játékról,érdekes úgy nagyáltalánosságban a normális userek nyugtázták elfogadták (Pl: Bélanéni).--> Segítek az ÖSSZES negatívum számomra a játékkal kapcsolatban annyi volt hogy picit több cgi videót vártam (az ingame motorosok nem jöttek be), és az hogy mivel engem nem érdekel a human kampány csak a protoss és a zerg akkor ha ezek kijönnek kénytelen leszek az EGÉSZET megvenni, mivel az alapjáték kell valszeg hizzájuk. Ezen kívül minden mással meg voltam elégedve.
És én vagyok a troll? Inkább te elvakult fasz barátocskám vagy a troll,ha bárki felhoz bármiféle problémát a játékkal kapcsolatban legyen az akár valós akár nem egybõl nyomod a hisztidet. Így is szánalmas amit SC2 topikban lemûveltek,az egyik fél nyomja a baromságait a szar grafikáról meg hogy milyen szar hogy nincs lan és ilyen mondvacsinált baromságokkal húzzák le a játékot. A másik fél meg annyira hypeolja a játékot, hogy még annak is nekiesik akinek esetleg valami normális valós gondja van a játékkal. De látom nálad ez így van rendjén,neked ez a game maga a blizzard által szart spanyol viasz,ha valakinek valami nem tetszik benne az pedig egybõl troll. Értem...Szánalmas.
MJ rulz Pink Team The Only One
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Azert remelem a 640x480-as felbontason sikerult tuljutniuk az elmult 12 evben.
Holnap arról lesz cikk, hogy akinek gyenge processzora van, annak szaggat a játék.
Vagy arról, hogy akinek csak sztereó hangfala van, annak nem szól surroundban az SC2 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
I never asked for this.