Felbontási különbségek a StarCraft 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a Blizzard szándékosan csinálta olyanra a megjelenését a második résznek, hogy az elsõre hasonlítson. Mindössze az egészet átültette egy Dx 9-es 3D-s motorba.

Amennyiben emlékeim nem csalnak, 98-ban az elsõ résznél éppen sokan dicsérték a grafikát. Akkoriban kezdtek csak megjelenni az elsõ 3D-s stratégiák (Pl.: Warzone 2100)

Ez a második rész számomra nem a grafika és legfõképp nem a játékmenet miatt tetszik, hanem a történet és az átvezetõk miatt. Ha gyönyörködni akarok, akkor World in Conflict, ha jó kis létszámú, taktikusabb játékot akarok Company of Heroes, ha hatalmas csatákat akkor SupCom, de történetben a Blizzard lerakta a szokásos, tõle elvárható minõséget. Utolsó stratégia ami történet minõségében megközelítette, talán az Act of War: Direct Action volt, legalábbis az én véleményem szerint.

Mellesleg 11-13. küldetésnél már eleve csak a történet miatt játszom, mert magát a játékot unalmasnak találom.

cylonflatus
Aki ilyet állít az hazudik. Nincs szar gépem, de nem is egy csúcs- high end gamer pc. A részletesség, minden effekt, stb ultrán a legnagyobb felbontás mellett és meg se röccen. És rohadtul nem ronda.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kange
Köszönöm!!!
Már azt hittem, hogy magamra maradok, ugyanis pontosan ugyanilyen bajaim vannak... 😊

Steam acc: kange82

narumon
"Kit érdekel az átvezetõ, ha játék közben nem vagy alig szebb a 12 éves SC1-nél?"

Érdekes mert amikor kijött az SC1 ugyanúgy mindenki a grafikáját fikázta, közben meg még most is élvezhetõ, nem úgy mint a legtöbb utána érkezett játéké.
Ha meg az SC2 szerinted nem szebb legalább 1 mérfölddel az 1-nél akkor meg vak is vagy. Mindenesetre nekem erõsen gondolkodnom kellene, hogy egyáltalán tudjak mondani egy szebb grafikával rendelkezõ RTS-t. Nagyon nehéz lenne az biztos.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A grafika is számít.

A külsõ ingerek 80%-át a szem veszi fel, szóval ne jó dolog lebecsülni a grafikát.
hiftu
Én egy ilyen játéktól azt várnám el, hogy a munkahelyemen dolgozzon, amig nekem jobb dolgaim is vannak... Ez olyan nagy kérés???
Na, ebbõl csináljuk nyavajgást..

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy ilyen típusú játéktól nem csilli-villi grafikát várok, hanem egy meló utáni fél/egy órás kikapcsolódást 😊 És ez a grafikai hülyeség már kezd unalmas lenni...

Kit érdekel az átvezetõ, ha játék közben nem vagy alig szebb a 12 éves SC1-nél?
Volt aki konkrétan írta, hogy ha felteszi jobbra a grafikát, akkor neki szaggat (pedig erõs gépe van), de legalább ugyanolyan ... ronda.

Hát szerintem Ultra felbontásban is elég szar😄
További szép nyarat SG fórumozók !
http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&tag=SC2MINSPEC&rhtml=true
Julius Caesar
Mondjuk az eu.starcraft2.com-on (ugye ez az official?) nincs fent alaprendszer követelmény, ami ciki - az van kiírva, h a kiadási dátumhoz közeledve majd közlik. <#rolleyes>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Nekem az egyetlen ami fura, az a mese szerû megvalósítás, de mivel az is része a hangulatnak így nem negatívum. Az pedig meg se lepett, hogy a méretarányokra még mindig magasról tesznek. Ellenben némely átvezetõ animációban látszik, hogy a textúrák részletességére nem áldoztak annyit, mint én elvárnám egy Blizzardtól és rábízták inkább a Shaderekre a dolgot.

cylonflatus
Amúgy kedves SG munkatársak! Ennél én is bármikor színvonalasabb cikket írok, és még a felbontást sem keverem össze a textúra részletességével. Szóval ha gondoljátok, picipézé'...

cylonflatus
Csak az a baj, hogy amirõl a video szól annak semmi köze a felbontáshoz. Jelen esetben a textúra részletességérõl van szó. Nem mindegy. Szokásos trolletetõ sg cikk...

Az a baj ezzel a játékkal hogy túl sok játékot raktak az átvezetõk közé
csuszi
összekevertelek skyline-al😊
egyszer nem hisztiztem ha valakinek valós tényeken alapuló negatív véleménye volt, lásd te a cgi vel kapcsolatban, csak azon akadtam ki mindig, ha remak-el jöttek, lan-al meg hasonló baromságok - amiknek semmi oka nincs. de neked nincs mentséged, csunet nevû felhasználó nincs, te nem keverhetsz mással😉

a faszt meg tartsd meg magadnak, vagy fáradj át ts en hozzánk és ott sértegess😉 vagy még jobb lenne személyesen😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Skynet
Miért is vagyok troll?
Vgachartz egyrészt bebüfögött egy adatot ahogy mindig szokott (vagybejön vagy nem alapon),hivatalos forrás sehonnan sincs, a vagy bejön vagy nem pedig nem éppen hivatalos adat.😊
Ezen kívül miért is vagyok troll? Ott van SC2 topikban 2-3 nappal ezelöttrõl a véleményem a játékról,érdekes úgy nagyáltalánosságban a normális userek nyugtázták elfogadták (Pl: Bélanéni).--> Segítek az ÖSSZES negatívum számomra a játékkal kapcsolatban annyi volt hogy picit több cgi videót vártam (az ingame motorosok nem jöttek be), és az hogy mivel engem nem érdekel a human kampány csak a protoss és a zerg akkor ha ezek kijönnek kénytelen leszek az EGÉSZET megvenni, mivel az alapjáték kell valszeg hizzájuk. Ezen kívül minden mással meg voltam elégedve.
És én vagyok a troll? Inkább te elvakult fasz barátocskám vagy a troll,ha bárki felhoz bármiféle problémát a játékkal kapcsolatban legyen az akár valós akár nem egybõl nyomod a hisztidet. Így is szánalmas amit SC2 topikban lemûveltek,az egyik fél nyomja a baromságait a szar grafikáról meg hogy milyen szar hogy nincs lan és ilyen mondvacsinált baromságokkal húzzák le a játékot. A másik fél meg annyira hypeolja a játékot, hogy még annak is nekiesik akinek esetleg valami normális valós gondja van a játékkal. De látom nálad ez így van rendjén,neked ez a game maga a blizzard által szart spanyol viasz,ha valakinek valami nem tetszik benne az pedig egybõl troll. Értem...Szánalmas.
csuszi
hagyjad, troll. és ráadásul ingyen vette fel a keresztet, hogy trollkodik egy játék ellen😊

MJ rulz Pink Team The Only One

narumon
Miért milyen hivatalosabb kellene még?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Szerintem meg akár ha itt sgn is bementek az SC2 forumban akkor egy nagyrakás ember osztja az észt, hogy elég szar a grafika, mi néhányan meg mondjuk hogy kurvajó. Hát nyilván az miatt, mert nem ugyanazt nézzük... (gondolom erre készült ez a cikk is)

Skynet
Felejtsük már el ezt az 1.8 milliót,semmilyen hivatalos adat incs,a VGAchartz kiböfögte a számot azóta mindenhol ezt nyomják...😊
"Felbontási különbségek a StarCraft 2-ben"

Azert remelem a 640x480-as felbontason sikerult tuljutniuk az elmult 12 evben.
Yeah... Új mélypontot értünk el. Csak urban legend de azt tudtátok hogyha erõsebb gépetek van akkor több fps-t produkál? Láttam videón...
Mit értetlenkedtek, a cikk egy reklám 😊 Tolják az SCt hogy még nagyanyám is megvegye.

Holnap arról lesz cikk, hogy akinek gyenge processzora van, annak szaggat a játék.
Vagy arról, hogy akinek csak sztereó hangfala van, annak nem szól surroundban az SC2 😊

Zombee
Meg ugye a különféle egyéb opciók... low vs. ultra beállítások. Be is baszna, ha low beállításoknál lenne szebb 😊.

Hát ez minden játéknál így van,ha nagyobb a felbontás jobban és tisztábban néz ki.<#idiota>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem tudom. Lehet én vagyok hülye vagy nem értek a játékokhoz, de nekem eddig úgy tûnt hogy eddig minden játéknál alacsony grafikán szar a minõség, magasabbon szebb. Itt most miért kell ezt ennyire kiemelni? (vagy ez az a tipikus eset hogy mindenki írt már valamit a játékról akkor mi is írjunk már valamit?)

Hmm érdekes hogy a StarCraftnál elõszedték ezt a felbontás témát. Nem nyilvánvaló hogyha 4-szer akkora felbontásban játszik valaki, akkor szebb képet is kap? Jelen esetben ennyivel szebbet.

I never asked for this.