9
-
vasziszdasz #9 miként befolyásolhatják az emberek véleményét
Talán nem manipulálni kéne, hanem egyenes gerinccel viselkedni alapból. Akkor nem lenne mitől fosniuk. -
vasziszdasz #8 "Egy cégnek ugyan jogi értelemben véve igaza lehet, de a kemény fellépésével kockára teheti a hírnevét.
Ebből is látszik hogy a jog és az igazság 2 különböző fogalom. Nálunk is csak jogszolgáltatás van, nemtom miért hívják igazságszolgáltatásnak. -
vasziszdasz #7 az internet kockázatot jelent egy vállalkozás imázsára.
Aha. Szal az a probléma hogy kiderül, nem az hogy faszszopó cégek faszszopó jogászai faszt szopnak? Meg is érdemlik. Szopjanak csak míg rá nem jönnek hogy nem kéne köcsögnek lenni. -
sanyicks #6 Hát van ebben igazság, múltkor olvastam hogy 3 amcsi beperelte az eplőt mert az ipad TŰZŐ NAPRA téve túlmelegszik és kikapcsolja magát. LOOOL ezek és a mikróban macskát szárítós, stb. Eset után, tudom hogy az emberiség nem vesztene soka ha egy vírus kiirtaná az usa teljes lakosságát :D -
#5 A fogyasztóvédelem azért nem mérvadó mert szerintem lassan nincs cég aminek ne lett volna vele ügye. (És ebben benne van egyébként sok barom ügyfél is, mert azok sem jobbak mint a cégek) -
Amergin #4 Ujiiii ! -
#3 A multicegeknek az lenne a legjobb, ha nem tudnank semmit, nem neznenk utana semminek, csak egesz nap dolgoznank, majd a tv-t bamulva (meg mindenhol) omlene rank a sok reklam es azt tekintenenk informacionak.. -
AndRobid #2 Napjainkban hál' istennek adott a lehetőség, hogy utánanézzünk egy cégnek az interneten mielőtt szerződnénk vele. Mert az ő előadásukban saját magukkal szemben hihetetlenül elfogultak, cég bíróság szerint is minden rendben van a céggel, de ha a neten a fórumok tele vannak a károsultjaik jajveszékeléseivel, akkor nem a cégnek fogok hinni bármit is mondjanak...
Biztos megnyerik a pert, és nekik van igazuk, ha a szerződést ők írják.
Ha jön egy ügynök/üzletkötő és kínálja a termékét, mielőtt pénztárcát nyittok nézzetek utána a fogyasztóvédelemnél.
-
teddybear #1 Röviden: Az emberek igazságérzete más, mint a bíróságok jogszolgáltatása. És a bunkóság sohasem kifizetődő hosszabb távon.