125 cm3 motor B jogsival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Azt leszámítva, hogy ez egy gecimenõ cselekedet, megoldottál vele bármit is?
ezért bringával ajánlatos keresztezõdésnél középre húzódni
off: én is Vento Owner vagyok <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mindig alkalmazkodni kell a többi résztvevõhöz, hogy ne legyen baj, nem pedig szándékosan még elõ is idézni, ha nem veszed észre, akkor persze nincs mit csinálni...
más:
és igazából nem a motorosokkal van a baj hanem a biciklisekkel és az elektromos biciklisekkel mivel 1ik se tudja a kreszt azt se tudja mi az hogy jobbkézszabály bejön 1 irányúba (olyan helyen ahol nem lehet, nincs felfestés) és persze ha megtaposom/ráparkolok én vagyok megkúrva és még a biciklisnek áll feljebb...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ismétlem EGY, DE NEM AZ ÖSSZES.
http://gaborszantai.co.uk/
Utána dudálhatna körforgóba mikor be mer menni elé egy kocsi.. meg menõzhetne forgalom elõl elzárton elõzni 50-es táblánál 70el kb.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Aztan visszakapod, ha befizetted az 500 GBP-t elso figyelmeztesnek.
http://gaborszantai.co.uk/
arról nem beszélve hogy én 1x húztam meg egy kocsi oldalát de a szélvédõn haygtam egy tceklit , hogy a kocsit én húztam meg , bocs megbeszéljük
telefonszámmal alatta
nem segíted a topic ügyét, nem veszed észre??
na fika ON! XD
Ui: egyébként támogatom azt is hogy az 50-es darálókon rendszám legyen. mert akkor legalább (ha van rá idõd leolvasni) tudja az ember azonosítani a kis gyökeret aki lekurja a tükrét vagy a glazúrt a kocsiról...
Akiknek van egy B jogsijuk , és motoron nem ültek még, meg félnek is tõle,
állítom hogy kb 10 szer jobban tud motorozni aki elõtted megy mint te,
mert nemhiába van tuningolt robesza, meg õ gondolom letette a Jogsit.
hol megtanítanak motorozni, és nem úgy mint akik Leteszik B re, és megkapják M re, a B jogsinak nemsok köze van a M hez, fõleg nem az A1 hez,
De még ígyis támogatom az ötletet,
Am meg egyenes Úton hogy esne el? pont olyan modja mikor még életében nem ment annyival motorral,:
Tessék itt talán nembiztos hogy mgötte mennék, de amugy tudja mit csinál a gyerek, mert nem mindenkinek lehet ilyen robeszam ilyet csak hozzáértõ tud összerakni, és az ilyen mezei motorszerelõk meg aztse tudnák hogyan kezdjenek hozzá.
Valaki csináljon már egy Csoport ot FACEBOOK on ERRõl.
Am meg:
Ez nekem nagyon jó lenne, csak annyi a baj hogy Vannak akik Nem tudnak motorozni, és leteszik a B, és tapasztalat nélkül, felülnek a legerõsebb 125 ös Rs re,és 1. 9 ezernék nyit a power oszt hátravágja õket, nem de am biztos lesznek ilyen parasztok, akik balesetet okoznak.
EZ olyan mint mikor a Közlekedési miniszter vagy kinek a fiának meglett a jogsija és alávágott az apja egy 300Le autót, aztán még 3 haverjával, Driftelni akart és beleszáguldottak egy fába ((asszem))és 1 gyeret élte túl.
Aztán Evvel volt tele minden Rádió, Tv, Hogy a B jogosítvány elvégzéséhez szükséges évet meg akarták emelni, (hogy nem 18 évesen kaphat jogsit, hanem pl 20) , És az okos magyar népet meg olyan könnyen lehet manipulálni.
(fõleg az idõsebbek,)
De legegyszerûbb megoldás az lenne hogy: Hülyegyereknek trabantot adni, oszt avval hajtsál gyorsan.
egyszerû Le korlát.
Opel Movano 2.8DTi
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
Gerypapa csak így tovább Én is ha elhagyom a lakhelyem 3 km-es körzetét beöltözök!
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
mindig is voltak állatok a motorosok közt és lesznek is !
akinek viszont van egy csöpnyi esze az úgyis így fog motorzni mint én
és nem egyböl közúton kezdi el a motorozást
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amúgy is akinek oktatás kell hogy megtanuljon fékezni, bólyát kikerülni, az értelmi fogyatékos, így már b-s jogsija sem lehet. Ezeket tapasztalni kell, amit értelmes ember elhagyott helyen csinál a hülyék meg mint mondtam jobb ha minél elõbb meghalnak, és ez segítene ezen. Az meg hogy 100k-ért vagy ingyen tapasztalják az mindegy... vagyis jobb 100k perkálása nélkül.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egyebkent mert pont 30 LE felett?Robogoval nem faj ha 40el eltaknyolsz?Vagy 125-os 25 LE-s mocival 130-al?
Mindenkinek a sajat dontose,hogy miben vezet,pl bukosisak robogora is folosleges,40el biciklivel is lehet menni,megse kotelezo ra a sisak,aki meg olyan hulye h nem veszi fel azzal csak maganak art,mast egeszen biztos h nem fog megolni.
Biciklisekrol mar leirtam a velemenyem,tobbsegnek valszeg jogsija van,es magasrol leszarja h milyen KRESZ szabalyok vannak (mint ahogy en is mikor biciklivel vagyok,de robogoval is lazabban veszem) es nem kell most a sertodes,amig nem akadalyozok senkit,es nem anyaznak hangosan addig csak ,,kihasznalom azokat a lehetosegeket,, amiket mondjuk autoval nem tudok megtenni,pl egyiranyu utcaba valo behajtas,pirosnal nem megallas stb.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Vezetes technikai treningek valoban jok,es 1 ora alatt tobbet tanulsz szvsz mint 30 ora alatt a kedves oktatoddal a varosban.
En pl egy 125-os yamahaval enduroval mentem 60-70km-t a Matraban,a vasarlas masnapjan.Termeszetesen jogsi nelkul,mert csak B-re van.
Ettol fuggetlenul a tura utan azt mondtam h aszfalton mar nem ,,erdekes,, menni 😊,ugyanis az egesz turan egy erdei foldes,aprokavicsos,durvakavicsos,homokos,vizes,saras uton mentem,hegynek fel,hegynek le,az eldoleseket mar nem szamoltam egy ido utan,de volt kb 7-8..es itt most nem esesrol beszelunk hanem amikor a hegyre nem sikerul felmenni es elkezdesz szepen visszacsuszni😄D,vagy amikor egy nagyobbfajta kavics eldobja a moci elejet stb..
NA es ezen az uton TANULTAM,nem is keveset,ezek utan aszfalton feludules volt menni,es mar mar ,,tul egyszeru,, .😊
A tanfolyam,elarulom h lofaszt sem er,az alapokat lehet elsajatitani,semmi tobb.Azert meg nem kell elkerni 100+ ezret,mert ,,megtanitanak,, kikerulni nehany bojat..az okosabbik fajta ugyis eloszor elhagyatott utakon gyakorol,esetleg folduton,vagy barhol ahol nem 100 kocsi fordul meg percenkent...akinek meg nincs ennyi logikaja,es rogton kimegy a suru forgalomba,annak aztan tokmindegy h van e rola papirja vagy sem,mert egy idiota lesz ketkereken,aki csak huzza neki annak ellenere h csak repulovel ment meg csak 100 folott..
Egyebkent a jogsit MINDENKI le tudja tenni,elobb vagy utobb,aztan meg majd lehet anyazni hogy az M7-esen mi a kurva anyjae megy a belso savban 129.9 el,ha a kulso is tok szabad..-ez most autosra vonatkozott-
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nekem van A és B kategóriás jogosítványom és szerintem kell külön tanfolyam a motorvezetéshez. Egy 125ccm es kétütemû motor 160-nat képes menni a négy ütemû is 130-at és null rutinnal nem tudja a vezetõ kivédeni az esetleges fellépõ akadályokat. Bár a motoros oktatás nem sok de legalább megtanítanak vész fékezni a hirtelen elõkerülõ akadály kikerülését. Így is elég sokan elhullunk nem kell még azt tetõzni azzal h B jogsival is motoroznak!
az oktatás nagy lótúró, nagyon ritka lelkiismeretes embert találni
a családi autón tanultam meg, így sikerült levizsgáznom, de a napi rutin megszerzéséhez sincs semmi köze az oktatásnak
itt most van egy nagy szakadék szerintem
akiknek van motoros jogsijuk azok nyilván azt szeretnék hogy a többiek is szenvedjenek, idõt és pénzt szánjanak a dologra
akiknek pedig csak B-s jogsijuk van, azok nem akarnak idõt szánni olyan dologra amit úgyis sokkal jobban betanul az ember motorhasználat közben, és pénzt se szívesen adnának ki feleslegesen (ráadásul az oktatók többsége a "szürke gazdaság" híve, tisztelet a kivételnek)
egyébként én is bevállalnék egy 125 cm3-s motort, mert keveset fogyaszt és munkába járni jó
és nem hiszem hogy B jogsival gondot okozna, KRESZ-t ismerem, motorozásba pedig belejönnék