"Az Apple termékei sosem voltak fantasztikusak"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De így épül fel az iphone 4 kijelzõje is, sztem ott is lesz ilyen probléma, bár még ott az is gond, ha kézbe fogod a telót, nincs antenna jel...
Nem tudom mi a gáz, hogy némi por kerülhet a kijelzõ alá, vagy az, hogy kispórolták a szigetelést az antennáról, és elég nehéz vele telefonálni...nekem például ez döntõ egy teló vásárlásnál, tudom neked nem, mert aggódsz a porszemek miatt :D
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Egy két dolgot elfelejtesz...
1. Senkit nem köteleztek hogy megvegyék a termékeit. (Akik megvették azok valószínûleg azért mert hasonló az álláspontjuk)
2. Az Apple soha nem fogja tudni uralni az informatikai piacot mivel szinte csak felsõkategóriás termékeket gyárt, ezért mindig többen lesznek azok akik nem tudják majd megvásárolni... Inkább a Google miatt aggódnék mert az "mindenhová" képes eljutni, és rengeteg területen terjeszkedik...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mhm, lehet hogy én nem vagyok normális, de akksit szinte még soha nem cseréltem a telefonomon, ellenben pl a SonyEricson K750i-nek egy idõ után folyamatosan lötyögött és lejárt a hátlapja, pedig életemben 1x 2x szedtem le amikor a sim kártyával buzeráltam valamit. (azt is kinek jutott az akksi alá tenni? Legszívesebben hozzábasznám ilyenkor a telcsit)
iPad már más kérdés. Szép meg jó meg gyors mint az állat, de nekem pl ott már hiányozna a Flash, nem nagy dolog de ennyi pénzért...
PSN: s3ctorHU
Én is láttam már embert 50e forintos cucctol elájulni, de csak azért mert elõtte egész életében egy kazettás táskarádiója volt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Okos vagy, hogy ezt egy nyílt fórumon megosztod a világgal, tekintve, hogy az üdülési csekk nem átruházható (családon belül sem) és ha mégis megteszed azzal áfacsalást követsz el.
Mivel a Desire piacra kerülése után nem sokkal került hozzám a jószág, jó páran kíváncsiak voltak rá, a másik kép meg azért készült, hogy fórumba illesztve megtudjam, hogy miért nem kezel html leveleket a jószág, illetve erre mi a megoldás.
A vicc az, hogy valóban kereskedtem jó ideig hardverrel, csak az éppen PC volt :D
"2. a normálistõl eltérõ pszichéjük van"
Gondolom ezt azután írtad le, hogy magadat már kielemeztetted :D
A szörnyeteg
Amikor lesz eselye a legnagyobb cegeknek, hivataloknak is szabadon valasztani, akkor megszunik az MS Birodalom.
A vilag 8%-a (OSX+ egyeb) valasztott es nem akar tovabb a megvezetett, donteskeptelen tomeg reszekent letezni, mondhatni ontudatra ebredtek.
Persze nezopont kerdese, hogy ki van a racs mogott es miert - mert megerdemlik, vagy ott vannak biztonsagban:)
http://gaborszantai.co.uk/
Nem értem egyébként, miért nincs még zárolva ez a topic..... mert eléggé gáz ami itt folyik !!
Menjetek reszelni a barátnõiteket !! fõleg a sok puhapöcs DOS arcúakra ráférne....
Én részemrõl megtettem este....tegyétek meg ti is!!! Magyarisztánban most van este :-)
2, normálisan el lehet ezt mondani..... mivel én nem kapok üdülési csekket így honnan tudnám, fõleg innen Japánból hajnali 5:35-kor.... itt nincs üdülési csekk, viszont a tesóm kap, mivel õ is magyarisztánban van még... és õ mondta skype nekem, hogy szerinte nem lehet..... errõl ennyit...
Én kérek elnézést, ha nem úgy fogalmaztam.
Barátom közalkalmazott, így egy évbe összejött neki 60k üdülési csekk apja iskolaigazgató, van T-Mobile akármilyen platina ügyfél lószarja, fater megkapta a 60k üdülési csekket, õ pedig a platina ügyfél lófasz bónuszok miatt megkapta a telót 60k-ba T-Mobile-nál 100k+ helyett.
Kurvára azt hiszi itt a sok kis pöcs, hogy õ találta fel a spanyol viaszt...
Meg itt ez a sok trollkodás. Apple van megvan a tábora, megveszik nekik is nagyobb lesz tõlük a pöcsük, egyszerû emberek na, a Macek meg jók, mert faszásan lehet rajtuk dolgozni, de semmi mást, sima munkaeszköz azt csók, faszt hasolítgatják itt a PCvel, az szórakozás.
Na mind1 jó trollkodást.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Saor Alba
1. ezekkel a készülékekkel kereskednek, ezért képesek bármekkora hülyeségekkel is befolyásolni az ezen fórumokat olvasó embereket
2. a normálistõl eltérõ pszichéjük van
Nem ez az egyetlen ilyen cég de példa legó pc-re:
http://3xs.scan.co.uk/
Kiválasztod mi kell, majd házhoz szállítják akár be is lövik neked otthon. Otthoni garancia van tehát háznál javítják az elsõ évben Dell/alienware pl még jobb mint ezek.
munkaállomás, játék pc, irodai mindent ki tudsz választani ár, teljesítmény, stb szerint.
Pl munkaállomásnak http://www.youtube.com/watch?v=-16R508YLmg egy ilyen alaplap elég durva fõleg ha még belepakolsz pár
3GB-NVIDIA-Tesla-C2050-GPU-Computing-Processor-PCI-E-20-(x16)-3GHz-GDDR5-GPU-575MHz-448-Cores
vidkarit. Attól függ mire akarod használni.
A legózhatóság, és teljesítmény alakíthatóság miatt Roland pl Pc-t használ a háttérben. Nem mondanám ezekre hogy szarok. Igaz design fele olyan sincs sokszor de hát az nem érdekli aki munkára használja.
szóval semmi sem tökéletes, ne is álmodjatok róla,de aki egy kicsit is konyít a dolgokhoz és persze nem egy szériahibás terméket vásárol,az normálisan tudja használni ezeket a kütyüket.
Peace! <#integet2>#integet2>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Azért a termékaktiválós baromságokat nem nevezném a felhasználó békén hagyásának..
Mondjuk más cég (Adobe) de hiába van a polcon a legálisan megvett CS3, mert tört verziót használok, ami nem szórakozik az aktiválással és annak néhai elfelejtésével).
Hát még ha tudnád, hogy mindezt 78 évesen teszi :D
Nekem két nap után kevés volt a 133 MB tárterület, ezért muszáj volt rootolnom, engem nem elégít ki a widgetek nézegetése :D
"Nem azt mondtam, hogy nincs szükség nagyobb sebbeségû micro SD-re, hanem, hogy a te állításod szerint Class 10 alatt értelmetlen más kártyát belerakni, mert használhatatlan a telefon…"
A gyári kártya Class4-es és borzalmasan visszavetette a készülék sebességét app2sd után.
"Igen, sajnos ez a baj, a hangminõség, és a hangerõ erõsen összefügg egymással, hiába szól valami, nagyon hangosan, ha torz a hang. "
De te nem azt kifogásolod, hogy torz, hanem azt, hogy halk, a kettõ messze van egymástól.
"Nyilán ezért halkabb az ipod is, mivel ha hangosabb lenne valószínûleg zörögne :D"
Nem, azért halkabb, mert törvényi rendelet alapján leszabályozzák a hangerejét. Ezt iPhone-on felül lehet bírálni, iPod-on meg, ha jól tudom csak firmware piszkálással. Ez valami idióta EU-s szabályozás eredménye.
"Legközelebb ha boltban nézel meg egy HTC-t nézd meg jobban, hogy van az kialakítva, onnan max úgy kerül bele, ha homokban fürdeted"
Kár, hogy ez több fórumban is tárgyalt hibajelenség ennél a típusnál.
"még, hogy neked volt HTC-d, persze, max boltban láttad…"
LOL
http://kepkezelo.com/images/e5gu4tgt3juk5gf78i7y.jpg
http://kepkezelo.com/images/az74qfsm8drw03pfv579.jpg
"Lehet töltõre kellett volna dugni, nem értelmetlenül nyomkodni...van benne egy aksi nevezetû dolog, ami leszokott benne merülni…"
Lehet nem kéne hülyeségeket irkálnod :D
Én is azt hittem. Aztán találkoztam olyan hardverrel, ami telepítéskor hozzákötötte magát ahhoz a porthoz, amelyikbe telepítéskor lett dugva. Emiatt konkrétan már rendszert is kellett újratelepíteni, mert másik portról az istennek sem volt hajlandó futni.
Igaz, hogy ez le volt írva a harver dokumentációjában is, csak hát ki olvassa el? USB? USB. Bedugom, menni fog. Mindegy melyikbe? Persze, hogy mindegy.
Hát, néha nem mindegy.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Sokoldalú a mama! Enyém nem nyomja ilyen vadul az ipart. Sõt, még én sem.<#idiota>#idiota>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Most hogy van megveszem a régen látott animéket, régi játékokat amikkel nyomtam mert belenéztem, megnéztem megint õket. Van most rá pénzem. De ha régen nem csinálom nem akarnék jó pc-t venni játékhoz, nem venném meg a játékokat, filmeket, mert nem érdekelne. Az hogy valaki nem tudja felfogni hogy nem azért töltenek le sokan mert csak hanem nincs pénzük az még nem jelenti hogy ez mind tolvaj lenne akkor is ha van pénze rá. És így mégis több bevételhez jutnak hosszútávon mintha leszarnám mit csináltak mert fingom sem lenne róla hogy mi az. Lehet tiltani valamit de az MS is rájött nem kell nagyon basztatni a felhasználót és akkor az õ terméküket használják.
A kiadók meg dögöljenek meg. Creatice Commons pl ezért jött létre.
Az, hogy neked, mit mond a kiadó, meg mi a valóság, az két különbözõ dolog, az Apple a kiadókkal áll szerzõdésben, nem a zenészekkel, kivéve, akkor, ha a zenészé a kiadó is...
Nem kell itt az ige, hogy mi jó a zenészeknek, mert õk már tavaly elmondták, hogy õket nem érdekli a torrent téma, az õ pénzük ugyanúgy megvan, és nem hiszem, hogy nagyobb együttesnek, vagy elõadónak, azon kéne parázni, hogy nem lesz meg a 20 millió eladott példány...
Szoktam letölteni és venni is zenét, meg koncertre is járni...
De megvenni, csak azt szoktam, ami megéri, régen heti rendszerességgel vettem cd-t, mára felhagytam ezzel a hobbyval, mert drága...
Az iTunes-bol/Steam-bol/akarmilyen storebol vasarolt 'termekek' utan a muvesz/programozo/grafikus kap jutalekot - nem sokat, par szazalekot, de kap. A torrentrol letoltottekert nem.
Ha jol emlekszem vendeglatoiparban dolgozol.
Kepzeld el, hogy nincs fizetesed. Borravalot megtarthatod, de abbol is levon a headoffice.
A vendegnek ellenben nem kotelezo adnia borravalot.
A zenesz is igy erzi magat - a hozzam hasonlo bolondok megveszik az albumaikat, lehet a 10 GBP-bol csak 1-et kap, de az 100e albumnal mar 100e GBP, ha nem lenne 100e becsuletes marha, akkor nem tudna fizetni a managert, studiot, markatinget.
A koncert sem mentseg, sokan nem tudnak eljarni - vagy mert a kedvencuk nem koncertezik azon a teruleten, vagy mert ideje nincs ra, vagy maga a zenei mu nem talalhato elokoncerttel.
Tisztaban vagyok vele, hogy ez nem fog megvaltozni, de aki azert sem fizet, amit kedvel vagy egyenesen a kedvence, annak tenyleg azt kivanom, hogy ugyanennyire ismerjek el anyagilag a munkajat.
Tehát ha veszek egy szifont vagy mekbúkot, több barátom lesz, vagy mi? Mekkora egy marketingbullshit!
Nem azt mondtam, hogy nincs szükség nagyobb sebbeségû micro SD-re, hanem, hogy a te állításod szerint Class 10 alatt értelmetlen más kártyát belerakni, mert használhatatlan a telefon...
"Mellesleg, ha a hangerõt kevered a hangminõséggel, akkor csak sajnálni tudlak (meg a szomszédaidat is :D )"
Igen, sajnos ez a baj, a hangminõség, és a hangerõ erõsen összefügg egymással, hiába szól valami, nagyon hangosan, ha torz a hang.
Hiába egy 1200 wattos házimozid, ha 80-90 dB-nél zörög a doboz...
Nyilán ezért halkabb az ipod is, mivel ha hangosabb lenne valószínûleg zörögne :D
"A hangerõ szabályozó gombok magasságában (és valószínû azok résén keresztül) került por a kijelzõ alá"
Legközelebb ha boltban nézel meg egy HTC-t nézd meg jobban, hogy van az kialakítva, onnan max úgy kerül bele, ha homokban fürdeted, még, hogy neked volt HTC-d, persze, max boltban láttad...legközelebb kérd ki a kirakatból, hogy jobban megnézhesd, és találj ki valami okosat...
" A polcról leemelt cserekészüléket viszont nem tudtuk bekapcsolni, teljesen halott volt. "
Lehet töltõre kellett volna dugni, nem értelmetlenül nyomkodni...van benne egy aksi nevezetû dolog, ami leszokott benne merülni...
A HTC-hez meg nem lehet viszonyítani, mivel klasszisokkal jobb...szerintem, ahogy szerinted, meg az ipod...
Viszont a legális zeneletöltés dologgal nem nagyon értek egyet, azért a válság után mindenhol volt átalakulás...nem egy Iphonos kolléga volt, hogy mondjak oldalt, ahonnan zenét tud leszedni...
Egy koncertre nem sajnálom a pénzt, de egy olyan zenére, igen, amit ingyen lejátszik a rádió, arra igen...a zenekar a koncertbõl profitál, de ezt nagy zenészek is megmondták pl. Madonna, U2, meg még egy pár arc...
Szóval, ha te az Apple-t és a kiadókat gazdagítod lelked és pénzed rajta...viszont ne gyõzõdj másokat errõl mert értelmetlen...
Illegálisan is két kattintás :D, már persze annak, aki tudja mit csinál...
Mutatnál ilyen cikket és hozzászólást?
(Fõleg ahol én írtam.)...
A hangerõ szabályozó gombok magasságában (és valószínû azok résén keresztül) került por a kijelzõ alá ami napfényben és kikapcsolt kijelzõnél látszott a legjobban, engem az ilyen apró hibák is zavarnak ezért visszavittem. A polcról leemelt cserekészüléket viszont nem tudtuk bekapcsolni, teljesen halott volt. A második dobozban lévõ mûködött, ezt 1,5 hónapig használtam is, de az Android alkalmazások fejletlensége miatt inkább eladtam.
" Class 2-es kártya van benne, és van rajta zene, és egy Blue-ray rip, ami közel 2 giga, 2000 kb/sec az átviteli sebessége a filmnek. Megnyomom a gombot, és mûködik, a zenék nem különben...semmi akadás…"
A hozzáértés süt a mondandódból, de majd ha felraktad a Froyo-t és az alkalmazások is a kártyáról indulnak, no meg a rendszer cache-ek is oda kerülnek, akkor majd ne lepõdj meg, hogy picit akadni fog az egész kóceráj :D
Persze, ha rootolt lenne a készüléked és használnál app2sd-t akkor már most tudnád, hogy nincs igazad, de hát biztos poénbõl gyártanak gyors SD kártyákat és biztos viccbõl raknak gyorsabb flash tárakat a készülékbe (már, ha nem a filléreskedõ HTC-rõl van szó, akik kispórolják ezt is, meg a szoftveres licenceket is, ezzel kiherélve az amúgy gyors hardvert).
"Ipod és hangminõség…"
iPod-ot soha nem használtam, de iPhone-t elég sokat hallgatok fõleg kerékpározás közben, nekem nem tûnik halknak, fõleg, hogy utcai zajban kb. 40%-os hangerõn hallgatom.
Mellesleg, ha a hangerõt kevered a hangminõséggel, akkor csak sajnálni tudlak (meg a szomszédaidat is :D )
Gyere nyerj Notebookot vagy iphone-t!Ingyen!meg most!
http://pontpark.eu/b_regisztracio/e079529ba2c9a8206291576db5a381ca
Akkor miert kell felhozni allandoan - nem mondom, hogy Te voltal - az antennahibat, ami a keszulekek 0.55%-at erinti?
Egy ceg sem tokeletes, vannak ennel meredekebb hibaszazalekok is, de az senkit nem erdekel, mert nem Apple.
Ha Margit nenit Ozd kulvarosaban megeroszakoljak, kiraboljak es megolik, akkor talan a helyi online magazinokban megjelenik a hir, ha leszurnak egy Veszpremben jatszo roman kezilabdast, annak mar van olvasottsaga. Holott mindeketten artatlan emberek voltak, csak az egyik ertekes a medianak, a masik csak a hozzatartozoinak...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
De ezt már kérdeztem párszor válasz nem igazán jön rá. Csak az a gond ha a hõn szeretett apple kap?
1., Ettol fuggetlenul a regi iPod-ok semmivel sem jobbak, mint a tobbi belepokategorias mp3 lejatszo, ellenben a lent linkelt cikkben nem is szerepelnek, ott a HTC-t az iPhone-nal, iPad-dal hasonlitjak ossze...
2., Minosegtol fuggetlenul az Apple azzal huzta meg az eladasokat es tette nepszeruve a kozepes minosegu iPod-okat, hogy rakott moge egy konnyen kezelheto, sokoldalu online mediauzletet.
Az emberek tobbsegenek jo erzes, ha egy zenet/albumot megkivanva ket kattintas utan mar jon is le a LEGALIS eredetu album.
Nyugaton nagyon sok embernek van borzasztoan regi iPod-ja, egyszeruen nincs igeny a cserere, megszoktak, vakon kezelik, mukodik.
A Sony kicsit ugyesebb, akkor osszejohetett volna egy hasonlo Walkman szeria, de mivel nem volt mogotte zenetar, igy senkit nem erdekelt a fizetokepes piacok vasarloi kozul.
Melesleg a micro SD-s kártyákba vetett hited, miszerint csak a Class 10-es kari van egy szinten az Iphone flash memóriájával, nem igazán látszik nálam. Class 2-es kártya van benne, és van rajta zene, és egy Blue-ray rip, ami közel 2 giga, 2000 kb/sec az átviteli sebessége a filmnek. Megnyomom a gombot, és mûködik, a zenék nem különben...semmi akadás...
A másik érdekes dolog, a héten repültem vissza, a HTC-n simán lehetett zenét hallgatni, királyul elnyomta a repülõgép zaját, míg az Ipod Shuffle, ami az asszonynak volt, ezt nem bírta megtenni, így õ fél óra utána kivette a fülébõl, és inkább újságot olvasott...
Ipod és hangminõség...