2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
Régen az egyik fejlesztő írta, a Bf-3ról, ezt kijátszós módszert, hogy ezért semmiképen sem bannolnak ;) sőt örülnek ha már tudunk játszani vele! -
Na jó elég. Most már kipróbálom. Nem hinném, hogy rám szállna az Origin :D Csak egy porszem vagyok, aki ráadásul fizetett. -
Megerősíteni tudom, hogy jelenleg rengetegen tolják már azzal a módszerrel amivel anno a BF3-at tolták millióan és nem kaptak semmilyen ban-t. Az origin csak akkor rág be, ha vásárolsz a módszerrel mivel akkor az adót nem fizeted meg. Viszont ha legálisan megvetted a játékot nem igazán érdekli, mikor kezded tolni. Ezt azok mondták akik állítólag már tolják.
Jó magam még nem kezdtem bele a játékba, de fogytán a türelmem, szóval előbb utóbb, lehet hogy alkalmazom a módszert. -
Nos, megvan a játék, most jön a dilema, hogy várjak péntekig vagy elkezdjem tolni "okosan" -
Na sokan kipróbáltak "egy módszert" és még nem lettek bannolva. Egyelőre várok. Bár azt mondják már 4 edszerre csinálják ezt és még nem bannolták őket ezért soha. Origint nem érdekli ha megvették a gamet azt mondták, hogy előbb játszanak ezzel a módszerrel, csak ha ezzel a módszerrel vásárolnak akkor rág be rájuk az Origin azt mondják. :D -
Bizonyos fórumokon írtak egy megoldást. De nem fogom itt megosztani, mert le leszek oltva foxxi által, hogy sarkallom az embereket dolgokra és nem biztos hogy biztonságos.
Viszont egy tényt közlök. Az Origin egyetlen egyszer ellenőrzi csak a release date-t. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer átment a release date check sikeresen, akkor többet nem végzi el. Ezt írták a másik forumon.
Egyébként BF3-at is kijátszották rengetegen egy módszerrel és a koreai megjelenés időpontjában már játszottak európában. -
Reménykedjünk benne, hogy még csütörtökön fogunk tudni vele játszani.
anno a BF 3-mal lehetett játszani csütörtökön, holott az is pénteki megjelenést kapott. -
Én nem warezolok. Mert utálom. Fáj, de ki kell várnom a pénteket. -
Dili Doki #585 mindenesetre asszem a warez annyira jó lesz h meglessem miért is adtam pénzt (ill fogok kb 3 óra múlva) -
Dili Doki #584 MENNYIRE JÓ.... :) -
Az egyezményes világidő szerintitől 1 órával előrébb járunk. Úgyhogy nálunk valószínűleg hajnali 2 kor aktiválják, addig meg nem maradok fennt emiatt. -
Ja hát lehet még annyira sem :D Mert február 10-én 1:00-kor aktiválják :D Most azt nem tudom pontosan hogy az 1:00 órát CET szerint számolják vagy honnan. Úgyhogy ettől lehet +- 1 óra eltérés. -
Dili Doki #581 mielőtt vki kedves megjegyzést tesz h miért 30 perc, hát azért mert dolgozó emberként többre nem igazán futja az aznapi szuflából.... -
Dili Doki #580 pedig hidd el baromi nehéz, tekintve h 7végén nem igazán van lehetőségem gép elé ülni, marad a 7köznap... az meg nagyon cukor dolog tud lenni h csüt éjfélkor játszok 30 percet a játékkal mert akkortól "engedik" majd legközelebb köv hét hétfőn tudok ránézni... juhhuuu mindjárt szétvet az öröm....
-
MrAndree #579 Én meg úgy gondolom, hogy aki emiatt warezolja le annak csak egy kifogás kellett, hogy miért warezol. Mert ne mondja már nekem senki, hogy három plusz napot annyira baromi nehéz kivárni. -
Ezzel csak azt érik el, hogy aki megvette volna az is lewarezolja az amerikait, mert az már kinnt van. -
A megjelenés azért volt így mindig, mert mire európába leszállították mindenhova és kiraktrák a polcokra kellett a +3nap. De release date check nem volt és valahogy meg voltunk nélküle. Most ha előbb szállítják ide és előbb lehet megvenni, nem látom az értelmét a release date checknek. Ezzel mit nyernek? A warezt nem érdekli. Miért lesz jobb a cégnek ha az európai vásárló péntekig nem játszik csak az amerikai. Nem látom hogy lesz ebből bevétel vagy bármilyen nyereség. -
MrAndree #576 Kb. évezredek óta úgy van, hogy amcsi megjelenés kedd, európai péntek. Minden játéknál. Hogy ez most a kiadók ötlete-e, vagy valami más oka van azt nem tudom, csak vicces, hogy minden játéknál vannak emberek akik meglepődnek a dolgon. :) Ettől függetlenül szerintem is marhaság de ez van. -
A warezról is írta itt valaki, hogy elvesztek gamelés közben a cuccai meg stat pontjai, szal az sem a legbiztonságosabb lehetőség.
Nem tudom mikor törlik már el ezeket a hülye release date checkeket, mert ez a warezolokat egyáltalán nem állítja meg, csak megint a rendes játékosokat szívatják vele. Régen nem volt ilyen. Mindig ki kell találni valamit. -
Dili Doki #574 még jó h nem akartam lewarezolni mondván ma ugyis megveszem.... -
Na megvettem, de mivel európai és hozzárendeli az origin fiókhoz a játékot, így nem fogunk tudni péntekig játszani. És valószínűleg a régi trükk se fog működni az origin miatt.
A jó hír: Ha minden jól megy, 2 nap múlva csütörtökön éjfélkor már fogunk tudni játszani, az még 2 nap, amit ki lehet bírni. -
DA2 szerintem sem lett annyira rossz, engem a DA sorozatban a világ meg a lore fogott meg, amit most egy hétköznapibb szemszögből nézhetünk meg. Akik világmegmentős sztorit várnak azoknak nyilván nem tetszett, de akiket érdekel mélyebben, az apróbb részletekbe belemélyedve annak tetszik. Viszont tény hogy kb ez tartja végig életben a játékot, és nem a mindent átfogó hangulat, amit nagyban rombol hogy szinte minden hely ugyanolyan. De a dlc-k szerintem kimondottan jók lettek hozzá. -
Ja az ajándék nekem is jól jött hozzá. Viszont alapvetően Hawke karaktere sem jött át nekem annyira. A hangja nem tetszett, míg Shepard kapitány hangja telitalálat, itt úgy éreztem nem illik a karakterhez. -
ratgab #570 Ismétlődő helyszínek nem voltak jók, de én nem bántam meg 0 day vételét (elvégre ezért kaptam ingyen egy ME2-t +1600 Bioware pontot...
és még a játék is tetszett).
Végre nem mi vagyunk a messiás, csak egy ember, aki boldogulni akar. -
Remélhetőleg holnap már tudunk róla beszélni :D -
Én még nem tudok a játékról beszélni mert még nem jelent meg... 
De ami nem spoileres azt elolvasom. -
Lehet a játékról beszélni, azért van a fórum, de aki még nem játszik vele, az nem tud a játékról beszélni. -
Mr. Perfect #566 Nem lehetne inkább ajátékról beszélni? egyébként a postprocessinget kikapcsolva megszűnik az idegesítő motion blur is.. csak hogy magamnak válaszoljak -
Azt én is :S Nem lett volna rossz játék, mert végülis minden tetszett benne, de hogy egy városban játszódott az egész, meg ugyanabban a dungeonben 20 szor, az elég hamar unalmassá tette. -

Én mondjuk a DA2 vételt megbántam de ez egyéni probléma. -
DA2 is szidtam mégis megvettem. Majd okulok belőle, csak mert más mint az eddigi játékok amikkel játszottam, még nem biztos h rossz.
Más, tipp2: a gem-ek eladás az jó üzlet, a legrosszabb minőségű is 1-2000ret ér, alap minden bokorban fel lehelhető shardok-ból. -
ratgab #562 No, mifene. Pedig nagyon szidtad még korábban.
És igen ME 3 is nagy jóság lesz. -
ME3 az jóság lesz. Már arra is félre kéne tennem :S -
Ma is vittem úgy 2 órát, egyáltalán nem sz@r, meg kellett szokni az egészet. Szerintem veszem, csak nem most
, de lehet az ME3 CEből normal lesz és akkor ez is majdnem belefér.
-
Dungeon Siege 2 már 7 éves játék...mondom hagyd abba mert nagy égés lesz a dologból. -
foxxi #558 Bocsi, nekem nem esett le. Öreg és fáradt vagyok. És egy akkora bugal találkoztam mint a ház. A warezról csak annyit hogy aki élvezni akarja az tényleg vegye meg. Egy idő után az inventory tartalma elvész, és a statpontjaid visszaállnak nullára. -
Ez hulyeseg. Nagy cegek,vallalatok hasznaljak adatforgalomra a torrentet.
-
MrAndree #556 Valóban jelenthetné, csak éppen a dungeon siegenek semmi köze az eahoz, az originhez meg pláne nem. A kolléga jelen esetben a dead space 2re gondolt és szerintem ez rajtad kívül mindenki számára egyértelmű volt. -
Úgy beszélsz, mintha nem lenne választása valakinek, hogy leszedi e vagy nem. A torrentoldalak kényszerítenek.
Az a baj, hogy a warezolás volt előbb és utána a torrent.
Nem úgy történt a folyamat, hogy egyik napról létrejött a torrent oldal és elindult a warezolás. A warezolás váltotta ki, hogy létrejöjjenek, hogy könnyebb legyen.
Ugyanígy ha megszűnne a warezolás, a torrent oldalaknak sem lenne forgalma. -
A fejlesztőknek nem a usereket kéne hibáztatniuk, hanem a torrent oldalakat, meg a rls csoportokat.
ez a warez olyan hogy vagy letölti vki az adott cuccot vagy nem. senkinek semmi köze hozzá. torrentoldalakat kéne kicsinálni :)