Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg pont egy 50-100 órás single RPG-nél szarja le az ember a plusz küldetést ... na meg az ingame, másik játékhoz szóló tárgy is hidegen hagy 😊
Mondjuk Én meg fogom venni boltban megjelenéskor, tehát engem nem érint. De nem egy olyan játék volt már, ami kvára nem érte meg az egykaptafa árát, max a használtat. Ezért is veszek manapság sokkal több indie jellegû, jóval olcsóbb játékot ... s még jobbak is, mint sok 'nagy' 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Meg amúgy is amit írtál, ha megtudnám valósítani (amit ugye nem tudok) akkor meg nem lenne értelme játszani mert kb olyan lenne, mintha benyomtam volna a good modot.
Eddig szerintem a "legerõsebb" szintre a Gothic 3-ba jutottam ,legalábbis azt hittem. Abban mágus karival vagyok szinte alig fogyó mannával rendelkezem.De sajnos ez is csak addig jó amíg 1-2 ellen jön rám.Amikor meg körbe vesz 6-7 oroszlán vagy leállok harcolni kinyírok kb 2-öt és szétkapnak vagy szimplán elfutok.
Lényeg a lényegben legyek bármennyire is béna én élvezem így is a játékot és nekem csak ez számit!
Next PC upgrade: 2022
A játék nem attól lesz nehéz, mert nem ismered ki, mert mindeképpen kiismered, a lényeg abban van, hogy ez mennyi idõ után történik meg. Mert ha sokáig akkor lehet hogy a játék a végéig örömöt fog nyújtani.
Ezek szerint, te a játékok hosszú ideig nem ismered ki és ezért nehézséget okoznak, ez egy jó dolog, mert legalább ki tudod élvezni. De aki már több RPG-vel játszott az ismeri a stílust és tudja mire számíthat, nekik hamarabb könnyûvé válik a játék.
Bármelyikkel játszottam eddig legyen az Witcher,Gothic,Oblivion,Skyrim,Two Worlds sosem voltam egyikben sem olyan hogy azt mondanám hogy könnyû volt.
engem amugy leginkább azért fogott meg a játék, mert pont az van benne ami a skyrimböl egy picit hiányzik, a látványos pörgös harc 😊
már várom én is a játékot
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Why so serious?
A Skyrim fasza, de soha egy TES-ben nem lehetett egy igazán jót kardozni, a legutolsó rész is bõven hagy kívánnivalót a harc szempontjából. Itt meg pont az a legélvezetesebb minden közül 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már ez a mondat undorító ... lassan már egy lapon említik a használt játék vásárlókat a warezolókkal. Majd ezekkel is csak azt érik el, hogy annak aki törekedett arra, hogy ha használtan is de eredetit vegyen, jobb lesz ezt warezolni, és akkor ingyen hozzájuthat mindenhez.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
RPG játékosok nem grafikabuzik, szóval az nem érdekes. Zárt terep dolgot én az ugráson kívül egyáltalán nem tapasztaltam. Akkor a bejárható kezdõterület, hogy oda nem nagyon hiányzik az ugrálás (egyébként meg bizonyos részeken lehet... Tudjuk be annak, hogy ha máshol ugranánk eltörhetnénk a lábunk <#smile>#smile>)
Inkább én azt mondanám, hogy semmi Hype-ot nem kap ez a játék, így sokan nem is tudnak róla (Ha nem látok egy E3 videót pár hónapja én se tudnék róla).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végre kivesézõs módban végigvittem a demót és a következõket fedeztem fel(Spoilerbe rakom, mert hosszú lett):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Alapjában véve egy buta TPS-nek... tûnik a játék elsõre, de ez nagyon nincs így. Rengeteg minijáték húzza ki a végtelen számú idióta TPS közül: Craftolási rendszer, ahol 6 féle alkatrészbõl (kard esetén pl. markolat, penge, zsineg, bõr stb. stb.) rakhatjuk össze vagy fejleszthetjük saját fegyverünket (level 1-es szinten olyan kardot pakoltam össze, ami az utána talált összes fegyót felülmúlta,... Alkatrészek az általunk begyûjtött tárgyakból nyerhetõk), Gyógyital kotyvasztás (természetesen alapanyagokat nekünk kell hozzá begyûjteni, és még kísérletezgethetünk is.... Apropó én majdnem megöltem magam egy ismeretlen hatású általam készített lötyivel), Reckoning mód: Itt lehet brutálisan szemet gyönyörködtetõ kivégzéseket produkálni, Dispell rendszer (egyfajta QTE megoldás), Lockpicking (kicsit átláthatatlan elsõre, mivel csak próba alapján tudsz zárat nyitni így ha peched van rengeteg lockpicked lesz oda). Ezeken felül még van tolvajlás, amit nem próbáltam.
A TPS-ekre jellemzõ mozdulatsorok itt is megvannak, természetesen a kombók sem hiányozhatnak, melyeket szintlépéssel, majd az adott képzettségre pontok elhelyezésével nyithatunk fel. A mozdulatok rendkívül látványosak és fegyverenként 5 db van belõlük, sõt még mágiával és sorssal kapcsolatosak is vannak bõven (pontos számot nem néztem, de 30 és 50 között van). Harc nem túl bonyolult ugyan, de szórakoztató, ellenfelek tudnak meglepetéseket okozni (farkas lerohanós taktikája elsõ pár alkalommal igen rosszul érintett, de utána kiismertem és készültem rá!)
Apropó fegyverekrõl nem beszéltem: Már az elsõ fegyver, amit találunk jól néz ki, de a többi még jobban. Ráadásul van belõlük legalább 8 féle típus: Kard, Kétkezes Kard, Kalapács, 2 Tõr, Varázsbot, Varázspálca, Chakram (ez a legizgalmasabbak egyike), Faeblade (aki ismeri a Star Trek sorozatot az tudja milyen a Klingon Bat'leth... Na ez arra hasonlít, csak 2-t használunk belõle), sõt még a pajzsunknak is van külön támadó mozdulatsora.
Szintlépéskor kapunk skill és ability pontokat: Skillbõl van 9 db, mely mindegyike kihat a questek alakulására. Egyik legjobb példa a Persuasion, mellyel új beszédopciók jelennek meg, amelyek teljesen más irányba vihetik a questeket (nagyon ajánlott galamblelkû játékosoknak, akik a legtöbb szitut békésen akarják megoldani).
VAn még Alchemy (warrior-t játszottam szóval nem nagyon raktam rá pontot), Lockpick, Stealth, Blacksmithing (nagyon hasznos lásd fentebbi eszmefuttatás), Sagecrafting, Detect Hidden (ha lootbitch (apropó lootbitch baromi sok loot van a játékban és a kezdõ hátizsákunk igen korlátozott számban képes õket befogadni, de ez jobb zsák vásárlásával orvosolható, habár horror áron) vagy ezt kell választanod, már a kezdõhelyeken is baromi sok rejtett tárgy van és általában nem alapcuccok!!!! Kicsit már túl jó is ez a skill 2. pontot rárakva), Dispelling, Mercantile. (Amelyrõl nem írtam, arra nem is raktam pontot, így nem tudok nyilatkozni).
Vannak továbbá Ability-k 3 ágra bontva: Finesse (rogue-oknak), Sorcery (mágusoknak) és Might (Harcosoknak). A 3 ág mindegyike fa struktúrára épül és mindegyikben kb. 28(!) ability pontot lehet elosztani, összesen a 3-ra 84 különálló ability van (minden egyes abilityre további pontok tehetõk... Nekem 5-t sikerült max tennem, tehát az összesen több, mint 420 fejlesztési irány (!!!!).
A grafikával bevallom bajban vagyok mivel tényleg nem tetszetõs, sõt nálam amd kártyával érdekes dolgokat produkál (játék közben kirajzolódó texturák, csak elsõ percében megáll a játék), de ezeket betudom annak ,hogy demó. Ettõl eltekintve a bejárható kezdõterület is baromi hatalmas (akit WOW-ra emlékeztet, annak nagyon is igaza van tényleg úgy néz ki, de ez nem rossz dolog... a Wow-nak hangulatos grafikája van) és a maga módján szép is vegetatív is.
Hálistennek eltérve az utóbbi évek szerintem igen hülye elképzelésétõl nem minden NPC nevesítette, így simán lehet tudni, hogy kinek van érdemi mondanivalója és kinek nincs. Nevesített npc-kkel lehet beszélgetni néhány témáról (mindenkinek egyéni sorsa és élete van, tehát nem tucat npc-krõl beszélünk és én még 2 hasonló arccal se találkoztam...+pont).
Questeket adó npc-k jó RPG-s szokás szerint hatalmas sárga felkiáltójel jelöli és nem kell questekért végigkérdezni az összes nevesített npc-t. Tisztán világosan látszik, ha valakinek van valami munkája számunkra.
Párbeszédek amúgy fantasztikusan jók szerintem: Mindenkinek más véleménye van a világról és az eseményekrõl, questek alatt elhangzó szövegek jól megírtak, néhol poénosak is, szóval a játék ezen része igen minõségi anyag!!! Szinkronszinészek is jól teljesítettek!
Questek eddig hozzák a megszokott kliséket némi ötletességgel is fûszerezve (nem csak a hozz el 3 csirkelábat és ölj meg 5 farkast típus van, legalábbis az elején nem csak ilyenekkel találkoztam). Ments meg egy elkóborolt társat küldetést is egy csavar jellemzi, valamint az eltûnt gyilkos formula quest is egy nem annyira meglepõ, de fordulatos véget ér, ahogy a sérült elf (játékban Fae) meggyógyítása is.
Azért a harcos guild ölj meg 2 gonosztevõt, akkor beajánlak a guildbe típus is jelen van, de ez egy harcos guildnél szerintem alap. Eddigi legérdekesebb az elátkozott farkas questje volt, igaz nem volt valami hosszú, de ilyet még nem talált ki senki, legalábbis nekem nem rémlik.
- Fõhös testreszabható a játék elején: 4 nép közül és 5 vallás közül választhatunk, persze mind más bónusz-t ad (megelõlegezem, hogy a fajválasztásunk a párbeszédekre is némi befolyással van/lesz).
Összességében nálam jó értekeléseket kapna a játék. Egyedül 1 dolog aggaszt, na jó 2 dolog: Fent tudja-e tartani az érdeklõdést ez a hosszú játék (fõszál 40-50 óra, míg maximalisták 200+t is simán eltölthetnek vele fejlesztõk szerint), a másik pedig a már említett grafikai glitchek (elsõsorban a csata elõtti megakadás, illeve úgy vettem észre van egy kis memory leak gondja is a játéknak, ugyanis lassul a drága) megléte a végleges játékban.
Amikor kiléptem a világba még nem fogott meg annyira, de aztán a 45 perces kvóta elindulása után kb. 20 perccel már le se tudtam tenni (ismeritek a csak még 1 quest, még visszaviszem eladni a lootot, még feljavítom a fegyverzetem érzést, na ezek itt mind megvannak. Apropó fegyverzet, minden páncél, minden fegyver kopik kéremszépen, így nem használható a végtelenségig (nem értem el demóban, hogy mi lesz, ha 0-ra használunk valamit, de ez mindenképp jó dolog szerintem ha van ilyen egy játékban).
Aztán az utolsó 10 percre már keveseltem a rendelkezésre álló 45 percet (pedig minden npc-vel beszéltem: ilyenkor megáll az óra és mindenhol, ahol telt az idõ rohantam ahogy tudtam, hogy minél többet láthassak a játékból!)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
" A Big Huge Games és 38 Studios által készített Kingdoms of Amalur: Reckoning címû akció-RPG játékot az Electronic Arts fogja kiadni. Ezért egyáltalán nem meglepõ, hogy például a Mass Effect-hez és egyéb általuk forgalmazott programhoz hasonlóan ebbe is beépítik a használt játékok visszaszorítása érdekében bevezetett Online Pass rendszert.
Az Electronic Arts közleménye értelmében a Kingdoms of Amalur: Reckoning címû játékhoz egy ingyenes küldetéslánc lesz elérhetõ megjelenéskor, aminek a címe "House of Valor". Akik újonnan vásárolták a programot és aktiválják a hozzá kapott egyszer használatos Online Pass kódot, azok ingyen tölthetik le az összesen hét extra feladatból álló küldetésláncot (DLC-t).
Akik viszont használtan, másodkézbõl veszik meg a játékot, aminek a kódját már az elõzõ tulajdonosa aktiválta, azok természetesen az ingyenes DLC-hez addig nem férhetnek hozzá, amíg nem vásárolnak egy új Online Pass kódot. Ezért a kódért 5 és 15 USD közötti árat kell fizetnie annak, aki használt játéka mellé le akarja tölteni a DLC-t és hozzá akar férni a késõbb megjelenõ bõvítésekhez is.
Kód nélkül szintén nem férhetünk majd hozzá a Mass Effect 3 demójában megszerezhetõ N7 témájú páncélhoz és a holografikus tõrökhöz sem. A Reckoning demóban feloldott tárgyakat viszont használt teljes játék esetén is megkapjuk. Az EA bejelentésének értelmében a digitális úton (Steam, Origin, stb.) vásárolt programhoz szintén letölthetõ lesz az ingyenes DLC. " - GP
Kicsit olyan érzésem van tõle, mintha csak egy hülye MMO lenne, akkor is, ha tartalmilag több annál.
Mondjuk egy ilyen játékból, ilyen harcstílussal tudnék elképzelni egy MMO-t ... talán akkor visszatérnék abba a világba 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szóval eddig egy dolgot leszámítva nagyon tetszik.
Viszont ilyen szar megvalósítást a pajzshasználatra még sehol sem láttam. Ez meg mi a franc? Direkt raktak bele egy ekkora faszságot, hogy nehogy csak kisebb hibák legyenek bennee???????????? Vagy kihagyták a cseklistából. Vagy egyszerûen csak január 10-én jutott eszükbe, hogy kéne bele pajzs is.
Ezt ne merjék betenni így a fullba!!!