Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Nem jól tudod. Less rá a steamre.

Available: 10 February 2012
This game will unlock in approximately 1 week, 1 day and 9 hours.

Ja, vagy hogy te le fogod warezolni? Mert legálisan nem jutsz hozzá 10-nél elõbb, se steamen se a magyar boltokban, se máshol.

TVelvet
5 nap
enlightened
Még több mint 1 hét a játék megjelenéséig:S

Laza
Na ja, de azt mondtad, hogy a térkép alatt egy másik térkép ...... azért a nagy térképhez képest jóval kisebbnek tûnik 😊
Bár még csak éppen az elején vagyok, balra a vízesésig mentem csak el. Eddig nem volt ott semmi, tök üres az egész 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Jah, hogy neked ENNÉL is nagyobb kiterjedésû terület kéne?!?? Sok-sok órát lehet ott bolyongani. Pocsika, nem tudtam, hogy ezsenem elég... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Blackreach-ra gondolsz? Pont tegnap mentem le oda 😊 Bár elvileg az csak egy város. Vagy van valahol egy még nagyobb kiterjedésû terület?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Skyrim alatta van egy másik, õsi világ a föld alatt. Iszonyat nagy kiterjedéssel. A térképen ugye nem is fog látszani annak a térképe, hiszen az ilyen szempontból olyan, mint egy dungeon. Szóval a látható térkép nem is sejteti mekkor a plusz terület van még benne (avagy alatta).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Akkor nem tudom mire gondolsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Nem a dungeonokra gondolok. Skyrim térképe alatt van egy másik világ.

wedge31
Ha a dungeonokra gondolsz abból itt is 130 lesz kb annyi van a skyrimben.

Sir Quno Jedi
Meg Sykrim alatt van egy másik világ, ami a térképen ugyebár nem látszik... Szal. "kicsit" több felfedeznivaló van ott, mintsem gondolnánk...

Fpocok
APA KEZDÕDIK!!!
Hogy mondjátok? Há konzolra nincs warez? Jaaa... akkor csak káprázik a szemem.
Amúgy néztem videókat a játékról, nem rossz...

Parasite Eve 2, best game EVER!

nr1ranger
Demó alapján szerintem azokon a belsõ területeken mászkálhatsz amiket a szélét ilyen vastagabb sötét vonal határol, és a belsõ rész színe elüt a külsõ "papírtól". Vannak "zónák" átjárókkal összekötve, tippre majd megcsinálod a küldetéseket az adott zónában majd átküldenek a következõre ahogy haladsz elõre. Persze utána simán visszamehetsz az elõzõekbe, mert valami rejtett cucc/dungeon még maradt ott, vagy csak simán összetevõket szedni craftoláshoz. Aztán ki tudja, lehet lesz valami nagyobb földalatti rész is, ami a térképen nem látszik.

There is no peace. There is only WAR!

Laza
Csalókák az ilyen térképek, teljesen kizummolva, elnagyolva mutatnak mindent. Végülis a Skyrim térképe sem tûnik nagynak, aztán 70+ óra alatt max az 1/3-át kutattam át, 1/3-át nem is láttam, a másik 1/3-án meg csak átrohantam.

Én inkább azt remélem, hogy lesznek benne nagy, nyitott terek, és nem csak csõszerû utakon/ösvényeken lehet közlekedni ... azt nem nagyon szeretem. Minden estre nem számítok arra, hogy Skyrim szerûen meg lesz nyitva az egész mindenség, és úgy és ott megyek rajta keresztül ahol csak akarok, mert a hasonló igen ritka ... pedig jó lenne 😊

enlightened
Örülök, hogy ilyen sokaknak tetszett a Last Remnant. Nekem életem legjobb RPGje volt. Habár nem klasszikus RPG volt. Ugyanolyan jó volt sose játszottam. Egyszerûen a városoknak olyan hangulata volt. És a rengeteg helyszín a karakterek, a fegyverek, amik képességeket is adtak, plusz a Guild Taskek meg minden, örökkévalóságig lehetett tolni. Olyan játékra várok ami olyan lesz mint az volt. Most a reckoningban reménykedek kicsit, mert ez sem az a hagyományos RPG és az hogy csõszerû lesz nem biztos hogy rosszat jelent, lehet hogy ettõl lesz jobb. A fable 1 is csõszerû volt eléggé, de a hangulat adta az egészet. Nem számít a grafika a csõszerûség, meg semmi, ha HANGULAT ott lesz a reckoningben akkor már megérte megcsinálni.

Volt egy rész bizony, ahol level 50 alatt esélyed se volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

LR nagyon jó volt, csak a vége felé nem annyira tetszett, hogy tipikus Square stílusban kényszeres harckereséssé változott, hogy felhúzzam magam olyan szintre, hogy legyen esélyem a fõboss ellen. 😊

Why so serious?

Last Remnant jó kis játék. Én is sokat toltam. Sokszor visszamentem korábbi helyszínekre (ugye random jöttek elõ a nevesített szörnyek a megadott helyeken, sok esetben meg a fegyverek fejlesztéséhez kellõ alapanyagért mentem vissza egy korábbi területre).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

5 nagy terület lesz a játékban és ez a térképen tökéletesen látszik is. Természetesen az egész bejárható!

enlightened
Nem, ez a térkép félrevezetõ, természetesen a jobb oldalon is mászkálhatunk majd és ott is lesznek lore-stone-ok.

enlightened
Azért nem olyan kicsit ez a map, csak ebbõl a nézetbõl a plains of erathellrõl önmagában is van egy külön térkép. Amúgy az nem baj ha csõszerû a térkép. A last remnantban sem voltak nagy térképek meg városok mégis 200 órát beletoltam, és volt hogy 20 szor mentem vissza ugyanoda, és mindig érdekes volt a jó harc miatt.

TVelvet
szal nem az egész térképet mászkálhatunk, csak a bal oldali részen?
wedge31
Fél óra lesz az egyik végéböl a másikig elérni.
130 dungeon lesz a játékban de azt szerintem nem érdemes várni, hogy mindegyik teljesen másképp nézzen ki mert olyan sose volt még és valszeg nem is lesz.

A DA2 gyakorlatilag egy városban játszodik végig ezért volt annyi ismétlödés a helyszinekben.

Prince23

JethroHUN
Nem tudom h elég nagy lesz-e a térkép ennyi játék idõhöz. Remélem nem olyan lesz ami miatt a DA2 (többek között) egy nagy <...> hogy ugyan oda vissza kell menni 3x és/vagy minden dungeon egyforma, DA2 esetében egy és ugyan az. Elég csõpálya szerû ez a játék.
A nagyon sok játék idõ önmagában még nem jelent semmit.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

enlightened
Hát ja ezért nem értem, miért ilyen népszerûtlen a játék. Tök ritkán adnak valami ami 200 órás. Skyrimen kívül nem nagyon volt mostanában ilyesmi. Mindenki a witcher 2-re izgult meg a Dragon age 2-re aztán ott 50 óra alatt kitolod ha mindent megcsinálsz. Nem értem miért nem várják ezt a játékot annyian. Pedig már csak 9 nap van és kijön.

nr1ranger
Szép. PRG-t elég pepecselõs, mindent felfedezõs, mindent megcsinálós módban játszok, szal akkor elleszek vele egy darabig 😊

Prince23
50-60 óra fõsztori, de ha mindent megakarsz csinálni, akkor 2-300 óra.

nr1ranger
Most hallottam elõször errõl a játékról, de a demó alapján egész kellemes darabnak tûnik, gondolkozom a megvételen. Várható játékidõrõl lehet tudni valamit? (mellékküldetésekkel együtt)

enlightened
Igen nekem is ez jött le elsõre, hogy végre egy fableszerû játék, ami nem 20 órás lesz és nem a másik lefingása meg képen röhögése lesz benne az egyik fõattrakció. A fable 1 az egyik kedvenc RPGm volt, csak rövid volt. A fable 3 már elindult a lejtõn lefelé, nem igazán jött be, le volt egyszerûsítve a véglekig és a komolytalan stílus sem tetszett. Most talán kapunk valami igazán hosszú meseszerû RPG-t.

Habár én attól félek, hogy ez is egy rétegnek fog csak tetszeni. A legtöbben majd lefogják hogy milyen gagyi a grafika meg csicsás meg ilyenek, de õk úgyis csak a COD-hoz értenek. Meg a skyrimet sem fogja lenyomni a játék eladásokban gondolom, mert nincs akkora reklám azért, meg azért még mindig tombol a skyrim láz, fõleg hogy most kezdenek még csak készülni az ütõs modok majd hozzá. De szerintem a reckoning egy kis rétegnek be fog jönni és kellemes órákat fog szerezni.

PTW
Hm nekem általéban nem jön be ez a stílus, de ma amikor kipróbáltam a demót nagyon kellemesen csalódtam. Olyan szórakoztatónak éreztem az egészet. Tetszik hoyg ahhoz képest hoyg "csak" egy akció rpg, van alkímia, enchant, craft.

Kicsit olyannak érzem mintha egy komolyabb hangulatú Fable lenne (nyílván ez a meseszerû világtól van).

Mindenképp megér nálam egy végigjátszást.

Laza
Be kellett jelentkezni az Origines usereddel, ahhoz adta szvsz.

Origines lesz ez is meg az ME 3 is, gondolom szépen hozzáadta a profilodhoz a cuccot.

Why so serious?

H3LLBoY
Amúgy ezeket az itemeket hol tudom megnézni? A demo elején írta, hogy kaptam egy páncélt a Mass Effect 3-hoz, de semmi kódot vagy valami linket nem találok hozzá ez hol lenne.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

jarlaxxe
Én végigtoltam kétszer a demót és nagyon tetszik a full game nálam biztos vétel de aki nem látja, hogy bugos az a seggébe dugta a fejét.

Nem véletlen kérnek minden forumon elnézést a demó minöségéért.

Laza
Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs rajta akkor meg az 😊
Nem lehet mindenkinek megfelelni ... szóval inkább legyen demó, max majd nem játszik vele aki nem akar 😊

Amennyiben olyan játékról van szó amit biztosan megveszek akkor én se szoktam. Maximum megnézni a gépigényt. Amalur demot azért toltam végig mert adtak érte itemeket. 😊 Viszont számtalanszor hallani játékoknál, hogy panaszkodnak az emberek, hogy nincs demo így nem tudják kipróbálni. Amikor meg van demo akkor meg persze az a baj, hogy bugos.

Why so serious?

enlightened
Nekem aztán, tök mind1, mert nem játszok soha demokkal, azok csak elviselhetetlenebbé teszik a várakozást. Végigtolod teljesen megtetszett a játék és amikor már tolnád tovább akkor vége és várj két hetet. Inkább majd egy nappal a megjelenés elõtt tolom végig a demot.

Jobb lett volna ha nincs demo?

Why so serious?

wedge31
Az ea-t nem érdekelte, hogy bugos demó? miért nem csodálkozom ezen...

Laza
Azért a térkép max 30%-a havas csak 😊
A többire meg ha felteszed az FXAA injector mod-ot, akkor úgy kiszínesedik, mint az Oblivion. Ha kapcsolgatom ki be ingame, akkor olyan mintha a zord télbõl fakadozó tavasz, vagy kezdõdõ õsz lenne 😊

enlightened
Csak a 40% -nál jön ki mindenféle gépeken nem tudni miért, de valami nagyon elszúrtak az biztos, mert jóval az ajánlott követelmények fölött van a gépem és még egy SSD-t is tettem bele, hogy a HDD-vel se legyen gond. Ennél többet nem igazán tudok tenni a játékért.

enlightened
Nekem nem jön be annyira a havas világ, jobban szeretem a zöldet és a reckoning rajzolt grafikája is jobban tetszik. Tetszik hogy minden csicsás ahogy itt mondta valaki. Hogy iszonyat jók a ruhák, színes a világ nem kopár tele van színnel. Valahogy szívebben kalandozok majd amalurban mint a csupa hó skyrimben.

grebber
Én végigvittem DX9-en a Batsit nem volt semmiféle zavaró akadás!Pedig már rég elavult a gépem.

Next PC upgrade: 2022

Laza
Egyébként Skyrim és KoA összehasonlításban azt mondanám, hogy jó lenne egyszer tényleg összegyúrni a kettõt, azaz a jóféle harcrendszert az igazán aprólékos világgal.
Azért a TES féle aprólékos világot, ahol bemegyek egy házba és mindent megtudok az emberek életkörülményeirõl, stb, nem igazán pakol össze senki.
Ma is Solitude-nél bementem a kikötõben lévõ hajóra és körülnéztem, hogy élnek. Eszembe is jutott, hogy omg, ilyen körülmények között hajózhatnak mindenfelé, nem tudnék így élni 😄

enlightened
Én meg végre elkezdeném az arkham city-t ami már 2 és fél honapja kinn van de olyan kis szaggatások vannak benne mindenkinek, hogy nem lehet élvezni. Holott baromira megvan hozzá a gépem. Elvileg azt ígérték már dolgoznak a patchen, dehát nem kapkodják mire kijön a patch addig szerintem a reckoning is.

"csak talált/vásárolt cuccokban játszom"
legutóbb én is így kezdtem és sokkal élvezhetõbb lett
ez a titka az eldurvított craft miatt
Laza
Én addig végigszaladok a Skyrim fõszálon, mert 70+ óra alatt odáig nem jutottam 😊
Na meg mostanában megint rám jött a BF3-azás 😊

Nagyon jó kis összefoglaló.
Kihoztad, amit ki lehet hozni a demobol.
Laza
Egy sok 10-100 órás single, teljesen nyitott (értsd, nem lineáris, nem a két fal között/ösvényen vezet végig) játéknál nagyon nehéz olyan balance rendszert kitalálni, amivel az egyszeri játékos és a pro.

Amikor az Oblivionban a karakterrel skálázódott az ellenfelek szintje, akkor meg az volt a baj 😊

Én csak talált/vásárolt cuccokban játszom, 70+ óránál tartok, lvl32 vagyok, és azért párszor simán meg tudnak szopatni. Ha ésszel játszik az ember és nem szál el az agya az olyan exploit jellegû fejlesztéseken, mint a kovácsolás vagy enchanting, akkor ezzel is lehet szépen játszani. Na meg nem egy karakterre van felépítve a világ, nyugodtan abba lehet hagyni az egyikkel és el lehet menni másikkal olyan helyekre, ahol még nem jártál. Én is ezt teszem 😊