2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
vzajcev #633 Szép darab. -
Én most jelenleg ezzel csapkodok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nos #631 Szerintem is spoiler egy kicsit, de határeset. Például aki látja, ott már tudja, hogy lesz egy barlang, vagy egy város. -
Az első jó fegyom.
-
itt semmi spoiler nincs, azt se tudod, mik ezek, amíg fel nem fedezed. -
Meg kéne már tanulni használni a spoiler makrót, főleg egy még meg sem jelent játéknál. -
üdv, hogyan kell kinyitni az olyan kapuféléket amihez azt írja : this door is opened by unusual means ..... álltalában barlangokban van. Köszi! -
17óra játék után, még csak itt állok. Minden side questet megcsinálok, craftolok, néha gyűjtögetek jobb cuccokhoz.
-
sanyiiiii #625 Kéretik megjegyezni: ha én valamire azt mondom hogy menni fog akkor az menni fog még akkor is ha teljességgel lehetetlen :P -
foxxi #624 Igen. A warez első verziójának volt baja a krekkel, nekem azért veszett el minden. Aztán a "hivatalossal" már ment fainul. Viszont az eredeti, a tört mentéseit valamiért nem szereti, me hibaüzenet nélkül kidob az asztalra. És bevallom azért szenvedek vele, me a warezba beleöltem eddig 15 órát és elég messzire jutottam, de aszem nem lesz más 
De amugy most föl"hergeltél" me akkor lehet a gépemben keresendő a hiba. Lehet nem jól másolgattam, megnézem és visszaszólok. De most vár a meló
-
ratgab #623 Te is a warez verzió mentéseit aplikáltad az eredeti játékra? Mert a kolléga arról beszél. -
Nálam semmi gond nem volt vele, végig tudtam tolni, egyetlen egy komolyabb bugot nem tapasztaltam, sőt egyetlen egy kifagyás/asztalra ledobás sem volt. -
Aki warez gyűlölő az ne olvassa el :D (amúgy is csak 1 kérdés)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ayten melett a "The Erathell's Blessing" questet valaki csinálta ? Egyszerűen nem adja meg bárhogy aktiválom a köveket. -
foxxi #620 A warez verzó mentésétől nekem kilép.
Királyság. - enli kedvéért mára ennyi, bye
-
foxxi #619 Ez tetszik: "could drop in price faster than a game with 10 hours of content"
Most épp frissít.
Pocok a kis Egós ( de nem baj az
).
-
Ezt eddig is tudtam magamról :D -
foxxi #617 Visszaszívom. Megy
- már csak a mentésem kérdés szeretni fogja e.
Pocok the Great
-
VPN t próbáltad akkor ezek szerint? Csak mert bf3nál ment. -
foxxi #615 Te hány éves vagy? Vicces amiket írkász. "New Yorkból léptem be" - jót röhögtem. Az ip csere meg legális megoldás mindenre ( és akkor te pampogsz a warezolók miatt... low ). Szóval először inkább gondold át és utána írj.
közösbe: aki próbálgatja annak annyi hogy sikeresen lehet aktiválni, a rendszer ezt meg is erősíti, majd letölt egy 2.4Mb os valamit. Az indítás után ( intró után ), viszont elszáll a game és hibaüzenetet küld. nekem legalábbis igy van. Kipróbáltam tehát, nem megy. Back in game ( legalább a mentést húzom tovább ).
Sanyiii: csak nem ea szervert üzemeltetsz otthon? -
Akkor most várnod kell péntekig? Világvége... -
Ha nem vetted volna észre én se exe-t cserélgettem, hanem az IP-met :P -
Kamuzzál máshol. New Yorkbol léptem be és nem ment. -
Xbxora kijött valami peccs, előbb indítottam és töltötte is le. -
foxxi #610 De persze erre is van megoldás. nekem pölö már megy. No back in game. -
foxxi #609 Ez a low duma. Én az exe cserélgetésről beszéltem, aminek meg utánanéztem az nem ez. De nem müködik. Azért kösz. Értelmezni meg tudni kell. Ha jobban utána néztél volna akkor tudnád miért nem megy.
na jó, segítek: IP check - remélem ez tudod mi. -
Na mindent megpróbáltam. A steamet ki tudták ma játszani többen. Origint nem nagyon lehet. Pénteket meg kell várni. Addig a warezolok játszhatnak nyugodtan. -
Nem tudom nálam azt mondja, leálltak a hitelesítő szerverek. Ettől független elmegy a release date checkig. Átállítottam az országot, New Yorkban vok és a release date check febr 10-et ír, úgy látszik ez már így marad. -
De kiírja hogy nincsen hitelesítő szerver és csak offline módban enged be. -
sanyiiiii #605 Az auth server időnként kimaradozik ma, de megy.
Egyébként meg menj vissza New Yorkba + állítsd át az országot ea.com-on és menni fog :) -
Másoknál is csak offline módban indul az origin azt írják a hitelesítő szerverek leálltak. Vagy csak én próbálkozom és mindenki már játszik vele valahogy? -
Meg kell várni a pénteket sajnos.
Mindent kipróbáltam, az origin akkor is február 10-et de nem értem hogy amikor, még a google is azt mondja new yorkban vagyok. Akkor most miért. Febr 10 1:00. Ebből nem enged semmiképpen kész. Tök mindegy mit csinálok. -
Hogy is mondtad? Tegnap még nem úgy volt, hogy ne sarkalljak senkit se olyan dolgokra ami ban-t vonhat maga után?
Meghasonlottál magaddal vagy mi? Megkértél tegnap, hogy ne ösztönözzek senkit se ilyesmire téged se foglak. -
foxxi #601 Azért ha sikerül, majd küld már el priviben a megoldást. Köfi -
Sajnos nem játszom, mert egyelőre nem tudom hogy kéne. :D Nem nagyon jön össze a dolog, de próbálkozom. -
foxxi #599 Én csupán annyit mondtam hogy nem sok cég tolerálja az exe cserét. De ha az EA jófej, annak csak örüljetek. Ennyi. Nem kell tovább ragozni. Játszál és kész. -
akkor érkezik a pick pack pontba ahol átveszem :D -
Miért csak holnap? -
még nem de holnap kifogom ! -
Te már kipróbáltad ezt a reckoningnál is? -
EA support írta, igen tudok róla :D Csak foxxi a fülembe ültette a bogarat és most nem hagy nyugodni.