Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Kb 1kor kezdtem el az Amalurt és 9ó20pernél áll a számláló ( másfél órát levehetünk, mert ki kellett menni havat lapátolni többször is ). Ez már majdnem egy normal fokozatos AW végigjátszás, de már az utolsó chapternél lennék benne, és szinte semmit nem haladtam benne, csak ismerkedem a világgal. Nehéz dolog így összevetni, ezért nem is érdemes szvsz.
AWra még visszatérve. 2 végigjátszás simán benne van, hacsak nem very hardon áll neki az ember elsõre, mert egyes a történet szempontjából fontos dolgok, csak ott szerezhetõek meg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
There is no peace. There is only WAR!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mennyi tartalmat, játékidõt kapok a pénzemért, ami aktív szórakozást nyújt (engem szórakoztat a fõszál, a mellékszál, sõt még a craft és mászkálás is... Így nem nagyon van üresjárat).
Másik dolog, hogy videó alapján (hangsúlyozom ismét, hogy Videó alapján) nincs annyi változatosság benne, mint Reckoningban. Itt eleve 3 féle (harcos, mágus, tolvaj/bérgyilkos) karaktered lehet, vagy ezek kombinációja és akkor még a craftingról, miegymásról nem is beszéltem.
Ismét lehet kövezni, de én a játékokat leginkább a filmekhez szoktam hasonlítani. És néha el is osztom a vételárat a játékban töltött idõvel. Ami 100 Ft-ra jön ki óránként az már megérte az árát, afölött nagyon jó élményt kell, hogy nyújtson valami, ahhoz, hogy maradandó legyen (ehhez hozzá tartozik ,hogy 40 óra nem is nagyon ülök neki egy játéknak, vagy ritkán.)
Félre ne érts nem azt mondom, hogy AW rossz játék, csak annyit mondok, hogy úgy gondolom, hogy Reckoning jobban megéri.
Alan Wake 10-15 órában ad olyan élményt, ami garantáltan sosem fogsz elfelejteni. Nincs benne üresjárat és a gameplay valóban akcióból áll, de nem kötelezõ mindig lõni, és sokszor elég csak a fényt használni és azért a lõfegyverek elég szolidok a játék 90%ban, így nincs benne nagy darálás.
Konzolra bõven 1 millió felett ment el, ami majdnem biztos nem termelt profitot.
Játékélményt pénz/óra módban mérni nem igen lehet. Egy 100 órás RPGben rengeteg az üresjárat és az ismétlõdõ elem, a grind és a bactrack. A fõszálak sok esetben nem nagyon hosszabbak mint egy akció játékban, persze az RPGk veleje a mellékszálak szoktak lenni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
meg azért azér a DA 2 erõsen konzolos játékra siekrült, aki játszotta konzolon sztem tudja mirõl beszélek. ott egyszerûen fenomenális a játék. annyira a kontrollerhez passzol minden, h csak néztem. Majdnem mint egy Castlevania irányítás.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Hc rpg-sek kerülni fogják? Sose értettem, hogy mitõl jobb egy érték alapján elugrani, mint ha azt a játékos manuálisan csinálja.
Nem feltétlenül az a szerepjáték, hogy kockát dobálunk, aztán ha párost dobunk elugrunk, ha nem meg benyeljük az ütést... Szerintem.
Kaszabolósoknak nem kötelezõ craftolni, kari építés meg aztán nem valami bonyolult (H&S-ek többségének, azért van ennyi rpg eleme, vagy ha nincs azt kombóbonyolultságban pótolja és aki meg tud tanulni 5-6-7 gombos kombókat, annak nem fog gondot okozni 3 fejlesztést kiválasztani a sok közül 1-1 szintlépésnél.)
Graf. buzik meg menjenek a természetbe fényképezni. Az való nekik!!!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez a trió nem biztos h tetszeni fog mindenkinek. Aki hc rpg játékos az messzirõl kerüli a hns animációkat. Aki csak kaszabolni szeretne, konzolos gamerek nagy része, az valszeg nem akarja magát untatni craftolással, kari építéssel. Aki pedig graf buzi, az soha nem fog olyasmivel játszani ami szúrja a szemét. Skyrim helyére léphet, van benne annyi potenciál. Mivel a Skrimet már aki akarta végig vitte, sok újat nem tud mutatni már. (azt hiszem 200 órám van benne, egyedül a DB és Thief guild nincs megcsinálva) A Creation Kittel csak idõ kérdése egy Nephrim szintú teljes overhaul mod.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként szerintem csak átmenetileg verhet rá a Skyrimre. Jövõ héten kijön a Creation Kit és nemsokára gyakorlatilag új világokat fognak összemodolni vele.
Ha szerepjátékosan akartok hozzáálni, akor szerintem érdemes elolvasni ezen az oldalon a világ egész részletes leírását. Ezután annyi infóval indulsz a játékban, mintha tényleg ott éltél volna.
Amalur
Ez nem a játék oldala, hanem a világé.
Aztán elnézést is kértek a hibás demo miatt de majd ha kijön a full akkor majd megnézzük milyen !
Hype nem kell a játéknak, miután kiderül majd mennyiére jó lett rákapnak majd. Lehet a megjelenés után 2 héttel fognak csak sokan rájönni. De le fog mosni mindent. Nagyon nagyot alkottak itt csöndben ezek a készítõk.
1: nem igazán van hype körülötte, mint a skyrimnek
2: nem sokan rajonganak ezért a grafikai stilusért amit a játék képvisel 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem év játéka lesz simán és le mossa a skyrimet meg az összes többi RPG-t.
Már csak egyet nem értek. Ha ilyen nagy a játék. Miért nem vagyunk annyian mint a skyrim fórumon, vagy a többi játék fórumán. Az emberek nem tudnak a játékról? Mass effect 3-at is le fogja mosni.
Egyébként miért ragaszkodnak a kiadók még mindig ahhoz, hogy Európában mindig 3 nappal késõbb játszhassanak? Miért nem mindegy nekik? Ha egy európai megveszi az amerikai játékot, akkor miért nem tolhatja az amerikaiakkal egyidõben?