2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Nos
    Az utobbi ket evben en mar szinte csak digitalisat vasaroltam. Tok mindegy mit adnak hozza, ugyis csak par percet foglalkozok vele. A lenyeg a jatek maga. Es legalabb kacat sem lesz tobb. Persze megertem, ha valaki szereti megvenni a dobozt, meg a vele jarokat.
  • foxxi
    5490 HUF, akkor én nyertem ( persz ma megnéztem újra a kulcsos oldalt, ami már 6470 HUF. Jól jártam, az elővétellel. + még a kuponom is magtartottam me ez már komolyan baráti volt.
  • enlightened
    Remélem maxon fog menni nálam a játék. Nálad is jól megy. Te valamit kikapcsoltál? vagy maxon megy az 5770-en?
  • ratgab
    Így fog szépen kihalni a dobozos kiadást. Pont ahogy leírtad. Én ha lehet már csak digit veszek (sajnos beszart a költségvetés, így Amalur elnapolva :-( ).
  • Blint
    Egy kérdés még, ami foglalkoztat! Mount létezik a játékban? Ha igen hányos szint környékén lehet rá szert tenni?
    Bár az a sejtésem, hogy a fast travel miatt nincs :(
  • enlightened
    Egyébként tök felesleges legyártaniuk a fizikai lemezt meg a dobozt. Se kis füzet se semmi, nincs benne. Miután a játék hozzárendelte az origin fiókhoz magát, a DVD-re sincs szükség, mert onnan bármikor újra letölthető ha be lett regisztrálva. Szóval ezzel az erővel odaadhatta volna a CDG egy darab papíron a regisztrációs kódot, mert mást így se igazán adott :D És környezettudatosabb is lett volna, ha feleslegesen nem gyártják le, mert ezért kár volt rányomni a játékot egy lemezre.

Szerintem egyébként, ilyen irányban fog elmozdulni ez az iparág, nem igazán lesznek egy idő után DVD-k. Hiszen addig jó volt, amíg nem volt internete senkinek vagy lassú volt. De most??? Hát így is kell neki az internet, mert nem engedi aktiválni release date előtt, szóval akkor már tök mindegy hogy 5 perccel hamarabb rakja e föl.
  • nr1ranger
    Igen, az nekem is egyből szemet szúrt :(
  • wedge31
    Egyenlöre csak egy házam van.A szokásos modon alapból semmi sincs benne de lehet vásárolni bele cuccokat /láda, fegyver állvány, sagecraft altars, stb / de ez még messze van a kastélytól.
  • enlightened
    Aki már játszik a játékkal, meg tudja mondani, hogy itt is lehet több házunk több helyen? Vagy csak egy van egész játék alatt? Valami olyat hallottam, hogy kezdetben egy viskónk van, amiből a játék folyamán kastélyt lehet csinálni? Ez igaz?
  • enlightened
    Hát ja ezt én is néztem. De most már ez a divat, hogy kelet európai régióban, hogy meg tudják őrizni az árát a terméknek, kihagyják belőle a kis füzetet stb stb.. Ami a német verzióban pl benne van, meg a többiben, de ott ki is tudják fizetni.

Zenei CDknél is ez van. Direkt feltüntetik a CD-n, hogy kelet európának készült verzió, és akkor a kis könyvet kihagyják belőle meg egy két bónusz dolgot és akkor olcsóbb.
  • wedge31
    Még jó, hogy a kódot belerakták a dobozba ha már semmi mást nem is, ilyen fapados premier játékot még nem is tudom vettem e valamikor.
  • enlightened
    Hosszú estének igérkezik a mai. Elvileg holnap meló van, de szerintem nem fogok sokat aludni :D 1-kor ha unlockolják elkezdem tolni, a péntek úgyis laza szokott lenni, ügyfelek is korán hazamennek :D
  • nr1ranger
    Ok, köszi :)
  • enlightened
    PC-s változatlan azt írja a dobozban, hogy megkapod alapból, csak a konzolosoknak kell külön reggelniük. De a PC-n is le fogja külön tölteni elvileg ma 1:00-kor, nálunk Magyarországon akkor aktiválódik.

Szóval arra figyelj oda hogy leszedi e a csomagot, mert alapból nem lesz a játékban , de elvileg külön kód beírást nem igényel.
  • wedge31
    A regisztrácios kódod elég.
  • nr1ranger
    A House of Valor bonus contenthez van külön kód, vagy simán megkapom amikor beregelem a játékot az installos papíron lévő kóddal?
  • wedge31
    Könnyünek nem mondanám a játékot, főleg mivel én mindent hardon tolok van kihívás bőven.
  • JethroHUN
    Nem tudom tujátok, h párbeszédekben nem csak a Persuasion lehet extra válasz lehetőség. Most volt olyan dialógus amiben Dispel volt
  • CamelX
    Mindenkinek ajánlom, pedig manapság elég válogatós vagyok. Most fejeztem be a House of Ballads questeket... elég sokkoló kihívás volt vége mit ne mondjak :) senki ne hivatkozzon a játék könnyűségére amíg nem játszott vele cirka 20-25 órát (főküldi és mellékküldik tetszés szerint normalon, nehézség esetén halasztásos visszavonulással)
  • Fpocok
    Na. 6k ért már lehet venni játékot :D
  • dante3
    Köszi szépen!
  • JethroHUN
    HEALER-t (kereszt ikon mapon)kell keresni, a world mapon, ha rámész pl egy település ikonjára ki ki írja milyen npck és craft lehetőségek vannak.
    Disease ellen lehet purification potit csinálni akár 0 alchemyvel is.
    2x ebereyes + 2x Ysa's breath nővény kell hozzá.
  • dante3
    Valaki tudna segíteni abban, hogy kinél vagy mivel tudom leszedni magamról a /curse/ Negative effecteket?
    Köszi

• unusual
    Rendben,köszönöm szépen.
  • Totti5
    Fateweavers-ben tudod először, aztán majd ahogy mész előre lesznek még hasonló helyek. Akárhányszor megteheted, de pénzbe kerül, ami ahogy fejlődsz úgy kúszik fel, de nem vészes.
  • unusual
    Sziasztok. Nem tudja valaki hol,és kinél lehet újraosztani a pontokat,és hányszor lehet?
  • JethroHUN
    Igen, arra.
  • Blint
    H3X: Canneroc-ra gondolsz?
    Ám, köszi az infót!:)
  • sanyiiiii
    Bárki használhat bármilyen fegyvert, de a komolyabb támadásokhoz pontokat kell rakni arra az ability treere amihez a fegyver "tartozik".

Egyébként elég hamar lehet találni, nem kell sokáig tőröznöd, sőt addig nyugodtan elszórakozhatsz karddal is, vagy bármi mással ami a kezedbe akad.
  • JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Webwood területen nem ugrik meg mi a település neve, ha végig csinálod a küldetéseiket kapsz egy házat ingyen, amit majd ~2000 goldért felfejleszthetsz, több tároló, alchemy és sage craft asztal. Alpból van 1 láda, 1 ágy és 1 tükör.
  • Blint
    Én még csak lvl5 vagyok, nem jártam túl sok helyen, mert mindent megcsinálok amit lehet, viszont lenne 1-2 kérdésem azoktól akik már messzebb járnak:
    - Létezik-e valami tároló, ahova pakolhatok? Saját láda, vagy bank... Ha igen, merre találok ilyet? Azt olvastam itt, hogy lehet saját házat venni, de gondolom az pár ezer goldbol még nem jön ki :)
    - Ha egy tábor katonai az ellenségeim lesznek, mer elloptam onnét valamit (egy másik NPC-nek), akkor velük már soha nem lehetek jóban és a questjeiket sem tudom leadni ott?
  • Különc
    Srácok, max csak +2 pont lehet a skilleken itemekről? Vettem chakramot, staffot és gyűrűt, de csak 2őt ad hozzá 8( (összesen 5 lenne)
  • enlightened
    Tök mindegy hogy életképes e, ha megunod, a fateweavernél kinullázhatsz mindent és tök más karit fejleszthetsz.
  • Blint
    Gyerekek, ez a játék beszippant!
    Játszottam pár órát és kezd egyre jobban tetszeni.
    Először elég szokatlan lehet, főleg az, hogy sokat kell a menükben mozogni, vagy maga az irányítás. De ha az ember megszokja, akkor már villámgyorsan navigál és ügyesen is mozog :)
    Nagyon hangulatos a grafika, egész változatosak a questek és aki szeret olvasni, azoknak is van bőven szöveg :)

Én egy harcos mágust fejlesztek (Battlemage). Nem tudom mennyire lesz később életképes ez a vegyítés, de most elég jól megy a közel és a távolsági harc párossal.
  • enlightened
    Na még 24 óra és tolhatom én is. Asszem a hétvégén elleszek vele.
  • Steve Forte Rio
    Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy amiket kiosztasz levelenként 3 pontot, azokat vissza lehet valahogy igényelni? Meg, hogy mennyi a max level?

Köszi.
  • CamelX
    Értem már mire gondolsz, előző képen PC-s UI van. Szerencsére gyorsan lehet váltani esetek kényelmi függvényében. 1 egér mozdítás és minden 1ből PC UI, egy Joypad mozdulat és vissza
  • CamelX
    Logitech Chillstream joypad. Über támogatás az xinput alapon PC-n :D
  • krisztajo
    Köszi ez jó hír nekem!
  • wedge31
    Van gyorsmentés.