Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
There is no peace. There is only WAR!
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt hol lehet beállítani?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként ha már kérdezted, hogy hogy lehet valamit elcseszett módon tolni. Szerintem egy RPG-t amiben a kaland a lényeg a mellékquestek, a felfedezés, a fejlõdés öröme, a gyûjtögetés, a beszélgetés NPC-kel stb stb.. úgy lehet elcseszetten tolni, hogy végig rohansz a fõszálon és körül se nézel.
Nem tudom , hogy lehet valamit elcseszett modon tolni , de ha baj , hogy nem rejszol az ember minden pixelre akkor ez van .. A tény , hogy a fösztori sehol sincs 30 óra közelében se , de ettõl még jó a game!
Amalur totes an impressive story penned by one of the great fantasy authors of our time, and it takes place in a fantastic fictional world. It’s complex and hard to follow at times, though.
8.0 Graphics
Beautiful environments and solid animations are marred by fairly shoddy-looking character models. I wish lip-syncing was more on-point during dialogue.
8.0 Sound
Music is sparse, but the voice-acting is well-executed and really adds a great deal to the story. Characters have a lot to say, and that’s a good thing.
9.5 Gameplay
The bread and butter of the game. Reckoning sets the bar very high for other games moving forward, and is an absolute pleasure to play.
9.5 Lasting Appeal
I hope you have a hell of a lot of time on your hands, because Kingdoms of Amalur: Reckoning will require all of it for the foreseeable future.
9.0
OVERALL
Amazing
A játék jó , bár engem inkább a H&S része fogott meg . Nem szeretem a túlbonyolított\csicsomázott majmolásokat a skyrimet nehezen emésztettem meg. Ez viszont egybõl magába szippantott 😊 ( bár ehez sok köze lehet annak is , hogy 3 évig wowoztam erõsen hajaz rá a reckoning )
A Fõ story jó a bossharcok változatosak , vannak elég jó eventek . A világ pedig iszonyúan változatos ám kõlineáris mint az már párszor elhangzott .Most nekifekszek a mellékküldiknek is , majd utána nyilatkozok egy letisztultabb képpel 😄
10 óra után adok neki egy erõs 8 ast . Vannak hiányosságok\bugok a kamerakezelés pedig magában elviszi a 2 pontot ..
Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Skyrimot még nem vittem végig, de ez más élményt ad. Én a Fabléhoz tudom hasonlítani, csak sokkal komolyabb játékmechanikával és tartalommal.
Lehet h konzolon mûködik az analóg karral a támadási irány vezérlése, de pc-n NEM. Az egér forgatja a kamerát. Maradt a WASD tudsz 4 irányba támadni.
Ez a konzolos "minden", fájdalmat okoz... annyira szar. Viszont minden maxon 60fps.
Why so serious?
Manapság nem is igazán vannak RPG-k. Vagy te tudsz a DA2-n meg a Witcher 2-n kívül mondani, amik mindkettõ kb 50 órás volt.
Hosszú idõk óta a skyrimen kívül ez az elsõ olyan amire azt mondják 200 óra van benne.
Azért hasonlítom a skyrimhoz, mert szerintem az az egyetlen RPG hosszú idõk óta ami felveheti ezzel a versenyt. De ha te tudsz másikat akkor javíts ki nyugodtan.