2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#793 Najó, kb 10 óránként botlok az ember egy olyan dungeonba ahol egy ajtót így kell kinyitni, de ha már az elsőre rájött akkor a többi 10 is hasonló lesz, így kihívás benne nem sok van, de nem is ez a lényege a játéknak. -
#792 Lehet csak véletlen, nem tudom biztosra. Csináltam egy kardot imporved flame hilt + incinerate gemből(össze többi elem skip) (piros + lila shard, lambert minőség)
Próba képen lebontottam, erre kapta megy master flame hiltet.
@blint: mert mi szörnyű benne? ennyire nem kéne trollkodni. -
#791 MMOnak készült, biztos sok köze van a konzolhoz. Dinamikára látványyra mentek rá és nem arra hogy egymással szembe áll két robot és csapkodja egymást béna animációval és közben megy ki belőle a hp meg az xp... nem attól lesz valami HC. Amúgy meg semmivel sem fogja jobban a kezed mint a Skyrim. A tippeket meg gondolom kilehet kapcsolni. -
Blint #790 Fuu, én a Skyrimet sikítva töröltem le, az a játék szörnyű. Persze ez személes véleményem, tudom, hogy sokak szeretik.
Ellenben ez a játék az első percekben megfogott már, és így 20 óra gametime környékén is csak erősödik :) -
foxxi #789 Bár ez a játék is ( ha tartja magát az EA ) "dinamikusan" fog fejlődni, igy van rá esély hogy tartalmi frissítéseknél rakna bele ezt-azt. Gondolom az majd az eladásoktól függ. -
#788 Van billentyűkiosztás ezt felesleges hibának venni. -
foxxi #787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Skyrim Puzzles - szerk. megelőztek -
#786 Inkább a szemed kellett használni, a megoldás mindig ott volt 1 méterre a puzzletől :D De legalább volt puzzle. -
sanyiiiii #785 Mi van? A Skyrimhez gondolkodni kell? Bőven van ott is kézenfogva vezetés, és ott ott is szinte mindig csak menni kell a nyílveszző után. Alig volt pár hely/quest az egész játékban amihez egy picit is használnia kellett az embernek a fejét. -
Tibbor #784 Számomra pontosan annyit nyújt, amennyit vártam: RPG elemekkel megtűzdelt, de azért könnyed, tetszetős grafikájú, pörgős, jól belőtt nehézségű játékot.Ezzel párhuzamosan a Skyrim-ot is tolom, mert azért valljuk be, az az igazi RPG.Ebben viszont pont az tetszik, hogy nem kell sokat gondolkodni.Már a demó is nagyon tetszett, főleg a Fable-re hajazó karakterek miatt.
Ami nagyon zavaró számomra, az a hihetetlenül rossz billentyűkiosztás.Tudom, hogy állítható, de így se értem, hogy tehette valaki ilyen eszement billentyűkre az interakciót, health és manna potit, mint ahogy itt alapból szerepel. -
Blint #783 Nekem is jól fut max grafikán, viszont a Post processing-től olyan érzésű lesz a mozgás, mintha egy kanalat mozgatnánk egy tányér pudingban :) Kár érte, mert attól elég szépek lesznek a fények.
De ettől eltekintve is irtó jól néz ki, nagyon jól ki van dolgozva minden vidék (amerre eddig jártam).
Engem valamelyest a Dungeon Siege-ra emlékeztet a játék. Bár azért jól eltér attól.
A PC-s verzióba én azért elfogadtam volna egy paneles, drag&drop item kezelési megvalósítást :) -
#782 Szerintem siman menne, mert nem nagyon vettem eszre, hogy nagyon leterhelne a gepemet meg 1920as felbontasban sem.
Mondjuk ez varhato is volt, hiszen ez alapbol egy konzolos jatek, azok meg el vannak mar maradva hardverugyileg.
Az mas kerdes, hogy jo RPG e a jatek. :D Szodaval elmegy kategoria nalam, tipikus a nagykozonsegnek keszitett puritan Akcio-RPG. Van aki erre vevo en mondjuk nem szeretem az ennyire keves agyat igenylo RPG-t.
Szoval vegletekig leegyszerusitett minden, hogy annyira ne kelljen torni a jatekosnak a buksijat. Minden tipp megjelenik, minden helyszin a mapon stb. MMORPG erzete van inkabb a jatekosnak, nem mint a klasszikus C-RPG-knel, mondjuk varhato volt, hiszen ez az arcade-rpg jellemzo inkabb a konzolokra, ez pedig egy tipikus konzolos RPG. -
IgH #781 szerintetek hogy menne a játék egy AMD X2 Dual 5200+, 3,5(3,25) gb ram-os gépen egy 640-es 8800 gts-sel megtámogatva? nem nagyon követtem mostanában a cuccokat, de egy jó rpg-re vevő lennék. -
#780 Ohh yeah! Benn vagyok. :D -
#779 Ez nem az a stílus. Fél óra és kijön a játék. -
#778 Fable 3...ne is mond azért remélem itt nem kell lefingani vagy lebüffögni senkit... -
CamelX #777 +Risen +Fable, meg ezer másik :D -
#776 Az ME1 azért nyomokban emlékeztetett egy rpg-re a második már nem igazán.
A DA2 már jobb példa lett volna. -
#775 És milyen jó :D -
#774 Mi ebben az új, ott van pl az ME széria gyak egy shootert adnak el rpg-nek. -
#773 Új genret kell nyitni: Arcade-RPG. Tökéletesen igaz rá. -
#772 Ja attól félek én se fogok messzire jutni a játékban :D De most már mindenképpen megvárom, hogy legalább beállítsam a grafikát meg megnézzem, nagyjából milyen is a játék, mert még a demoval se játszottam, szóval teljesen újdonság lesz minden. :) Holnap meló lesz, de ha vége akkor tudom végre tolni rendesen. -
MrAndree #771 Ja én is. Bár szerintem letolom a prológot aztán megyek aludni majd. :) -
#770 Na még cirka 2 óra és belekezdek végre én is a nagy kalandba! -
#769 Ezt a hc marhaságot hol hallotad? -
#768 Te vagy az 500.dik aki felrója hogy MMORPG kivetülés. Könyörgöm a játék egy MMORPGnak készült eredetileg, de ezt elmondták a készítők 50szer :D -
#767 senki sem mondta, h hc rpg :) -
#766 Öhhh, erre mondtak, hogy ez egy hardcore RPG ? :DD Nekem inkabb hasonlit egy MMORPG kivetulesre. -
CamelX #765 Nem tudom hogy ott mi van, de volt már sokkal gonoszabb választási lehetőségem is (összeállni egy sötét, nagyhatalmú summoner nővel, aki az egész ... factiont uralma alá vette). Persze nem mentem bele, ilyenek inkább 2. végigjátszásra bejátszósak ha épp viszket a "kenyerem" :D -
#764 Igen. Többször is.
Megbízható a srác. -
#763 Vett már itt valaki valamit? -
Blint #762 Igen, de látom Steam-en is meg lehet venni. A kérdés, hogy vajon az elfogadja-e ezeket a kulcsokat? Bár gondolom nem, mert az jelentős kiesés lenne nekik... -
ratgab #761 Itt csak 6k!
Ennél olcsóbban én csak orosz oldalról tudok, ahol 5600. Ezzel szemben a fentebbi magyar! Mindenhol Originest árulnak, legalábbis kulcsos oldalakon többnyire. -
ratgab #760 Post processinget kinyomtam, de csak azért mert utálom a bloomot. Szépen fut minden akadás nélkül! Amúgy minden maxra van téve.
Most vagyok level 10, baromi jó játék! A világ fantasztikusan jól van kidolgozva. Egy jó tanács enlightened: Mindig legyen nálad lánggal ellátott fegyver, legalább 1 db!
Vigyázat kérdés jön, de spoiler lesz egyeseknek. Level 10 fölöttiektől kérdezném:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Webwoodban el kell rendezni a pókügyet és másodjára beszélünk a Widowval felajánlja, hogy álljunk az ő oldalára és irtsuk ki a falut. Én itt inkább őt öltem meg, valaki kiirtotta neki a falut? Akkor mi történik vajon? -
foxxi #759 Upsz, persze steamen is megvehető 2szer annyiért. -
foxxi #758 Ez EA játék, tehát Origin kell hozzá -
Blint #757 Ezek nagyon jók, viszont nem látok arról infót, hogy ezekkel a keyekkel Steamen is be lehet regelni a játékot vajon? -
foxxi #756 Találtam 6k környékén is.
6k körül -
foxxi #755 CD Keys
Ezis
Kb 7k-ra jönnek ki. Ahol én vettem, mint írtam már ott is 7k körül jár az ár. De lehet van itt aki még tud 6k-ért. vagy vársz egy kicsit. -
Blint #754 Azt elárulja valaki, ha nem titok, hogy hol lehet megvásárolni 6K körül?:)