Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzél metacritic-et vagy olvass legalább más, kisebb oldalakat is. De inkább: nézzél gameplay videokat a youtube-on, biztos van már pár fent. Ha az bejön, akkor vegyed.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Szóval érted jarlaxxe, én most az amerikai változatot fogom megvenni nem az európait, az meg engedi a játékot kedden, tök mind1, hogy hol vagy a világban és hol installálom fel elvileg.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A DA2-vel meg a DS2-vel lehetett annyit ügyeskedni, hogy a CDG már árulta az US megjelenés napján a gamet és ha lekaptál a netrõl egy amcsi exét már tudtál is játszani.
Ne nagyon dõlj be az Unholy Trinitynek (IGN, GameSpot, GamSpy). Ahogy a mondás tartja: "you cannot spell ignorance without IGN"
Egyébként boxon néztem és a legkevesebb baj a fõszál hosszával van. Aki még nem próbálta és azon agyal, hogy megvegye-e annak ennyit: grafika szerintem gyenge (boxon), art kb. fable találkozik wow-val, harc fable egyértelmûen, fejlõdés mint egy action rpg-ben. A küldetések eléggé monotonak (menj ide, hozd azt, öld meg ezt stb.), csak egyféleképp lehet õket végigvinni és amennyire láttam nagyon nincs elágazás a fõsztoriban sem (bár még az elején vagyok). Ami viszont nagyon jó az a zene, nekem eddig ez menti a játékot.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Warez: nmagról tölthetõ, akit érint. <#bohoc>#bohoc>
Az ign meg... hát nem egy megbízható oldal.
Csont kõfejû warriorként toltam végig elõször , meg lenyomtam vagy 3-4 település melléküldijeit tegnap kb 2 óra alatt.
Jövõ hétvégen ha lesz idõm újrajátszom mágusként is . A végén a warrior settem csont úgy nézett ki mint wowból a t2 ha ez mond valakinek valamit dehát lopni ugye csak a jót illik 😄
Sajnálom, hogy ilyen kevesen ismerik a játékot.