Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köze nincs se az Oblivionhoz, se a Skyrimhez.... Inkább hasonlít a Fable-re, mint bármi másra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rég csalódtam pozitívat, de most megtörtént <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"That means easy difficulty, skip all cut scenes and dialogue, sprint everywhere that’s sprintable, fast travel everywhere you can, don’t do any combat you don’t need to do… that all took around 200 hours, and that was a speed run."
200 óra ha mindenhova elmész a gameben speed runnolva.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Olyan hogy hangulat nem igen vélek benne felfedezni.Az ezer éves Gothic 1 ennyi idõ alatt már magával ragadott ez meg megy a többi game mellé ,hogy majd egyszer ha nem lesz más végigviszem!
Next PC upgrade: 2022
There is no peace. There is only WAR!
Egyre jobban tetszik! Tisztán látszik, hogy a demó, amit kaptunk igen csak béta állapotú volt még (legalábbis pc-n!). Ez így sokkal jobb! Eddig nem találtam benne hibát!
Most kikapcsoltam a Post Processing -et (Bloomot adott a játékhoz, így túl fényes lett!) és még szebbnek találom a játékot. Ellenfelek is mintha szebbnek tûnnének. Eddig nincs semmilyen késõn töltõdõ textúra és szépen fut, mintha kevésbé enné a gépet is a demóval szemben.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Elsõ megállapítás: Mûködik a Post Processing, ami bekapcsolva a standard shaderrel együtt egész tetszetõssé teszi a játékot. Lángok kifejezetten szépek.
Demóban tapasztalt kamerabehülyülést harc közben nem tapasztaltam, pont jó most.
Egyenlõre úgy néz ki nem akadozik az egyes összecsapások elõtt (amúgy is ez inkább a kezdõ nagy területen az erdõben volt zavaró, szóval ezt még tesztelem... Odáig nem jutottam).
Tutorialban is látszódott, hogy bérgyilkolás közben elmozdult a kamera, ami átláthatatlanná tette a mozdulatot. Ez most már rendben van és még egy gyors körbepillantást is beleraktak az anim. végére, ami + ízt ad a kivégzésnek.
Játék amúgy mintha gördülékenyebben futna (pedig egy driver-t sem frissítettem a játék kedvéért!).
Egyenlõre az összkép egyre jobb. Most értem ki a toronyból (elsõ fateweavernél volt egy grafikai glitch, meglátjuk azt orvosolták-e).
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jó lenne egyébként hozzá egy olyan opció, amivel ki lehet választani egy színesebb és egy kevésbé színorgiás képverziót is. Azt hiszem a Gothic 4-nél volt ilyen lehetõség.
Vagy jöhet a texture pack 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.