2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • ratgab
    Egyébként ezt én is direkt teszteltem és én ugyanannyi xp-t kaptam.

Nem alacsonyabb szintű monstrét öltél és azért kaptál kevesebbet érte?
  • ratgab
    Hát ha úgy vannak elhelyezve, akkor teljes mértékben igazad van (ilyenkor hasznos a shadow prism ugyebár).

Szerencsére Koa-ban nem csak ennyiből áll egy rugó karakter. Szépen lehet aprítani dupla késsel is hagyományos harcban és akkor még ott van az íjászat is.

Ha bónuszt adnának stealthkillért, akkor mindenki rugó lenne.

Amúgy gondolom, hogy azonos xp-t szándékoztak adni stealthk-ért a fejlesztők, tehát valószínűleg ez egy bug lehet.
  • jarlaxxe
    De egyáltalán miért kell különbséget tenni? ez nem szokás ilyen játékokban.
  • wedge31
    Sokkal nehezebb oda sunnyogni 4 monszta mögé aki ráadásul pont egymással szembe vannak mint nyomni a spelleket ezerrel, szvsz.
  • ratgab
    Mondjuk ha belegondolunk szétverni nehezebb, mint hátulról egy csapással kinyírni az ellent, azonban odasettenkedni sem mindig egyszerű észrevétlen. Ha így nézzük, akkor meg hülyeség.
  • ratgab
    Reckoning nagyon hasznos mindkét általad említett okból.
  • ratgab
    Hát igen... Ettin-ek már igen kemények.
  • CamelX
    ...és szintén Rothir-ban :D gyönyörű az a város
  • CamelX
    Nájszos :) full sylvanite armor és prismere tüskés brutális kalapács :)
  • UnknownAsshole
    Az én 19es warriorom :)
  • wedge31
    Azokat nem, furcsa is volna mert fajt nem resetelhetsz.
  • enlightened
    Egy kérdés: Ha a fateweavernél resetelek. Akkor a faji bónuszokat is reseteli? Mert a Dokkalfar például plusz két stealthet kap alapból indulásnál. Ezeket is kinullázza mert a +2 stealth amit a dokkalfar adott ezek után nem nagyon kell nekem.
  • wedge31
    Van benne valami. Nekem mondjuk tetszik a bow meg a dagger is tehát maradok rugó, ugyis több végigjátszást tervezek.
  • enlightened
    Pfff, én meg idáig azon voltam, hogy mindenkit sneakelve nyírjak ki. Jó tudni, hogy semmit nem értem vele. Asszem indítok egy mágust, mert ez így nem valami izgalmas innentől, azért indítottam rogue-t hogy sneakeljek :S
  • TVelvet
    az az egy, legalábbis eddig. de azt eladni, szétszedni, de még a ládádba berakni sem tudod. csak junk.
  • wedge31
    Vazze, ezt a hülyeséget, most vettem észre, hogy a sneak attack kb harmad annyi xp-ét ad mintha püffölöm a monsztát egy percig. Talán pont forditva kelett volna megoldani így hiba szép és jó ha nem éri meg...
  • Jakuza001
    House of Ballads az tuti nem blokot ad, es ha megcsinalod az egesz kuldi sorozatot az egesz szettet megkapod.
  • CamelX

Ez valami meseszép hely, és óriási! Kár hogy nem adja vissza annyira eme screenshot (Scola Arcania központ, Rathir, óriási magasságban)
  • sanyiiiii
    Én az utóbbi kb 15 szinten 0 healing potiont ittam meg, most vagyok 27. Ha eltalálnak is alig sebeznek, azt pedig simán visszagyógyítom azzal hogy ütök. A reckoning módot az elején még azért használtam hogy elbírjak gond nélkül a komolyabb ellenfelekkel, most már csak az xp bónusz miatt.
  • wedge31
    Van infó arról, hogy hány skillbook van egy adott skillböl és merre vannak?

Lv12 vagyok és eddig csak kettöt találtam...
  • alyr2
    Én siman osszeraktam 3 magus settet! ugy hogy semmi nehezseg nem volt benne..csinaltam a frakcio kuldiket es a sorrow sett ugy lett meg hogy kezembeadtak a 4 reszbol 3 darabot egyszerre..a 4. settet is elkezdtem de abbahagytam mert meguntam:( Ballads/dark empyrian/sorrow es elkezdtem a seasons darabjait is magussal csak szinte magus setteket talaltam
  • xboxzso
    Sziasztok !
    Hát nem mondanám hogy kőnyű lesz a játék. Majd ha 12 db Ettins + 7db wolf rád ugrik akkor szaladhatsz haza fele potik-ért HAHAHA !
  • TVelvet
    Brutál nehezen jönnek össze a settek, már van vagy 12 különböző settem, a warrior settek mint blockot adnak, tököm kivan :(
  • Blint
    Azért a WoW világa szerintem sokkal nagyobb. Ott van három nagy kontinens, plusz egy bolygó darabka (Outland). Nem beszélve a baromi sok instáról és raidről :)
  • dante3
    Van kb. 6-8 kiegem, 2db passzol egymáshoz, többi mind-mind más szetthez való, kiváncsi vagyok mire jön össze egy heavy sett. :)
  • enlightened
    És akkor még a dungeonokrol nem is beszéltem, amik szintén külön térképterületek. Ennek nem lesz vége soha, de az a jó.
  • enlightened
    Ez nem igaz. Dalentarth 10 részre osztható. És abból 1 részen töltöttem el az egész napot :S. És Dalentarthon kívül még 5 baromi nagy terület van amik szintén további részekre osztódnak. Ez a játék, szerintem tovább mint egy MMORPG, pedig azoknak nincs vége soha.
  • ratgab
    Egy mágusoknak valót igen, csak mivel én Harcost játszom el is adtam az összes darabot (3000-et kaptam darabjáért!). Most level 10-en kaptam egy tolvajoknak valót is (basszus 8-as finesse kell neki és 50-es armor-t ad ez a páncéling....Nem veszek boltban felszerelést, így ez magasan a legjobb armor, amit eddig találtam!)
  • dante3
    Valakinek már sikerült összepakolni egy teljes armor szettet?
  • enlightened
    A játék hihetetlen jó. Nagyon régóta vártam egy mesés világra amiben ennyi tartalom van. Sajnos engem a skyrim nem kötött le, a witcher 2 meg DA2 meg rövid volt. Ez most totál betalált. Kár hogy mégis ilyen kevesen vagyunk a fórumon, nem tudják az emberek, hogy mi a jó.
  • Totti5
    Már bocs, de a konzolosok nem ijesztgetnek senkit. 1 egyén állította hogy átrohant rajta 9 óra alatt. Senki nem hitte el neki.
  • Prince23
    Ezzel én is így vagyok :S
    eddig a mainből csak 3 küldetéssorozatot csináltam meg, de a frakciók küldetései meg a randomszerűek brutálisan kitolják a játékidőt. Itt meg ijesztenek minket a konzolosok, h 10 óra meg 12 óra, amit mondtak az alapján én meg egyből egy 60 órás RPG-re saccoltam, minden küldetést kivégezve... de ez szerencsére nem így van
  • enlightened
    Nagyon úgy nézem, hogy ez a játék nekem 300 órás lesz.
  • foxxi
  • Laza
    Eleve fasság a két játékot összehasonlítani, nem is értem mit tudtok ezen csámcsogni. Simán megfér egymás mellett a kettő ... aki szerint meg nem, az (elme)beteg.
    Inkább örülnétek, hogy nem két tök egyforma játék jön ki egymás után.
    Akinek meg valamelyik nem tetszik, azt kerülje el nagy ívben, nem kötelező vele játszani, ennyi.

Inkább játsszatok! :)
  • Zomil
    Nem tudom miért van mindenki annyira elájulva a Skyrim-töl, mert azon kivül, h a világ valoban szép és részletes meg kidolgozott, egy mezei akcio rpg...én játszottam mindegyik TES résszel és hát az utolso ami tényleg nem ment el még teljesen az akcio-rpg irányba az a morrowind volt. Sztem meg ez a játékot pont a Skyrimmel lehet összehasonlitani. Teljesen egy szinten van a két játék. Csak a Skyrim-ben a világ nagyon szép és kidolgozott addig itt meg számomra a harcrendszer tetszik jobban. Bár igazábol miután végigvittem a House of Ballads frakcio küldetéssorozatát azt kell mondjam ez is tartalmaz böven annyi kidolgozottságot, mint a Skyrim. Csak ott könnyebb volt a helyzet, mert ez egy teljesen uj világ, az meg nem...

De hogy a Skyrim komolyabb rpg lenne? Kétlem...alig voltak kihatásra a világra a döntéseink...jah de...más volt az örökön a ruha... :D

Sajnos ma már nincs igény olyan mély 1000orás kalandokra, mint anno a BG és társai voltak(icewind dale, planescape, neverwinter, csak hogy párat emlitsek). Söt...manapság már kb. mindenben van egy kis rpg elem, mert látják a fejlesztök, h az emberek imádnak foglalkozni a karakterükkel még, ha minimálisan is...
    Aki bg szerü jatákot szeretne az talán a Roguelike játékok között nézzen szét, de sajnos olyan játékot, mint az, már nem nagyon lesznek... :(
  • titani
    Aki nehéz RPG-t akar az játsszon a DARK SOULS-al

Aki mazoista és vért akar hugyozniaz játsszon az elődjével,a
    DEMON'S SOULS-al !
  • foxxi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ilyenek az emberek. Mindig a saját nézete az első; ha jó ha nem
  • Laza
    Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, kb 15 perc leforgása alatt vettem meg a játékot.
    Elküldtem a megrendelést, 1 perc múlva jött a válasz, lementem a 20m-re lévő CIB fiókba, befizettem a manit, mire visszaértem a gép elé már a postafiókomban volt a kód :)
  • Laza
    Hihetetlen, hogy minden játékon össze tudtok veszni.