Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más, tipp2: a gem-ek eladás az jó üzlet, a legrosszabb minõségû is 1-2000ret ér, alap minden bokorban fel lehelhetõ shardok-ból.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
És igen ME 3 is nagy jóság lesz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dungeon Siege 2 már 7 éves játék...mondom hagyd abba mert nagy égés lesz a dologból.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Why so serious?
Az a baj, hogy a warezolás volt elõbb és utána a torrent.
Nem úgy történt a folyamat, hogy egyik napról létrejött a torrent oldal és elindult a warezolás. A warezolás váltotta ki, hogy létrejöjjenek, hogy könnyebb legyen.
Ugyanígy ha megszûnne a warezolás, a torrent oldalaknak sem lenne forgalma.
ez a warez olyan hogy vagy letölti vki az adott cuccot vagy nem. senkinek semmi köze hozzá. torrentoldalakat kéne kicsinálni 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne cserélje ki senki se az exe-jét még véletlenül se. Ez bannolást vonhat maga után, vagy sok minden mást!
Most remélem boldog vagy. És leszállsz rólam. Engem állítasz pellengérre aki jót akarok. Nagyon rendes vagy.
Leírtam egy módszert, ami már ezer éve mûködik. Szerinted az EA, nem tud róla, a Dragon Age 2 meg a többi játéka óta. Ne piszkáld már a legális vásárlókat, majd mindenki eldönti mit fog tenni. Aki megvette megérdemli hogy játszhasson vele.
Neked a legális váráslókat kéne védened nem a warezolokat.
Akinek még mondandója van eme OFFba forduló témában, az PRIVIBEN írja és ne OFFoljuk telel a topicot ( ha már a játék miatt nem pörög ).
Fatális tévedésben vagy.
Téma OFF.
És ahogy pocok írta az exe csere bannolással jár ( az esetek nagy részében ), én csak erre hívtam fel a figyelmet ( amely más játékok kiadó(i) gyorsan mindig meg is tesznek ). És egy olyan játéknál ahol online tartalmi frissítés várható Én nem biztatnék ( ha már leírod is az - erre van az oFF/Warez topic, ha van ) mondanám senkinek hogy cserélgesse csak az exe-t, mint más játéknál, majd megteszi, erre a kiadó bannolja az accountját, bukja a játékot, a pénzét stb.
Az meg hogy Te türelmetlen vagy és nem birod ki péntekig, nem ok arra hogy kiírd hogy "cserélgess exe-t, és játszhatsz mikor az amcsik". Ez sarkallás a cselekményre. De ne ragozzuk.
Átmentünk meredek offba, és nem a játékról pörögnek a dolgok.
Nem.
Ezt meg indokolhatnád, azzal hogy odaírod, hogy nem, még nem értem meg hogy miért gondolod így.
Szóval szerinted a warez nem lopás. Akkor micsoda? A warez illegális cselekmény és büntetendõ. Még nincs nagyon gyakorlat a büntetések végrhajtására, a witcher 2 kiadója próbálkozott nemrég Németországban, behajtani a kalózoktól pénzt csekkeket kiküldve. Ezt 90%-ban be is fizették az érintetettek.
Ha nem lenne vétség, akkor nem küldtek volna csekket nem gondolod?
Ide nem egy Nem-et várok hanem indoklást.
Nem.
"Az, hogy megveszed a játékot és utána kicseréled az exe-t azt jelenti, hogy megveszed legálisan fizetsz érte. Az hogy utána kicseréled az exe-t, vagy kiállítod a vitrinbe a játékot, vagy lehúzod a WC-n már nem károsítja a kiadót, mert kifizetted érte a pénzt és megkapták a bevételt. "
Az már nem. Viszont dll vagy exe módosításért bannolhat cheat program.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Mielõtt, ilyesmiket mondasz ezt gondold végig. Ne hogy én legyek már a szemét, mert kifizetem és az amcsikkal egy idõben akarok játszani. Akik meg tegnap óta nyomják mert ellopták, õk meg a jófejek.
Nem sarkallok semmire senkit, mindenki azt csinál a játékával amit akar.
Amugy máár meg is rendeltem, holnap hozza a futár. Bár én megvárom a hivatalos rajtot. A mentés ugyis jó a csúnyából is, igy nem vesztek semmit.
Why so serious?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az meg hogy a kraft olyan mint az mmoban, ergo szar - mindent elmond a hozzáállásodról. Csupán csak annyi kérdés marad, hogy akkor mi a fenének járszol vele? Ha már az "alapelgondolás" szintjén realizálódott sémák ismerete alapján; aki várta és "értette" azt pont erre számított.
A kombóknak se az a lényege hogy egymás után / mind elnyomogasd - mint ahogy MMO-ban se azért van 54 aktív skilled hogy egymás után zongozázz rajta, hanem az aktuális helyzethez legjobban megfelelõt használd. A változatosság pedig a helyzethez igazodik.
Diablóban pölö nem hadonászol?
(küldetésekhez hozzáteszem, minden rpg-ben van gyûjtögetõs, küldi..)
Én hardon kezdtem el, azért néha megizzadok. 😊
1v1ben nagyon jók, trollt is hp vesztés nélkül lehet verni. Sok ellenfél ellen, meg csak hadonászás.
Mágust indítsatok és Mercantil skillt kimaxolni. <#whatever>#whatever>
Why so serious?
És az a szép benne, hogy bele lehet. Igaz, én úgy játszok, hogy amit lehet elolvasok. Egy kicsit úgy vagyok vele, mint egy könyvvel. Szóval nálam nem 9 óra lesz a fõszál. Nem csak bejárni, hanem megismerni is szeretném a világot, mint valami felfedezõ és erre ez a játék azért nem rossz.
A lényeg: Kezd a mese magával ragadni és még a grafika is illik hozzá, megbarátkozok vele.
Sokat még nem haladtam benne, de a demós élményekhez képest pozitív irányban változott a véleményem.
Kérdés, hogy mit fogok gondolni róla két nap múlva.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.