Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Ha nem vetted volna észre én se exe-t cserélgettem, hanem az IP-met 😛

enlightened
Kamuzzál máshol. New Yorkbol léptem be és nem ment.

Totti5
Xbxora kijött valami peccs, elõbb indítottam és töltötte is le.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De persze erre is van megoldás. nekem pölö már megy. No back in game.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ez a low duma. Én az exe cserélgetésrõl beszéltem, aminek meg utánanéztem az nem ez. De nem müködik. Azért kösz. Értelmezni meg tudni kell. Ha jobban utána néztél volna akkor tudnád miért nem megy.

na jó, segítek: IP check - remélem ez tudod mi.

enlightened
Na mindent megpróbáltam. A steamet ki tudták ma játszani többen. Origint nem nagyon lehet. Pénteket meg kell várni. Addig a warezolok játszhatnak nyugodtan.

enlightened
Nem tudom nálam azt mondja, leálltak a hitelesítõ szerverek. Ettõl független elmegy a release date checkig. Átállítottam az országot, New Yorkban vok és a release date check febr 10-et ír, úgy látszik ez már így marad.

enlightened
De kiírja hogy nincsen hitelesítõ szerver és csak offline módban enged be.

Az auth server idõnként kimaradozik ma, de megy.

Egyébként meg menj vissza New Yorkba + állítsd át az országot ea.com-on és menni fog 😊

enlightened
Másoknál is csak offline módban indul az origin azt írják a hitelesítõ szerverek leálltak. Vagy csak én próbálkozom és mindenki már játszik vele valahogy?

enlightened
Meg kell várni a pénteket sajnos.

Mindent kipróbáltam, az origin akkor is február 10-et de nem értem hogy amikor, még a google is azt mondja new yorkban vagyok. Akkor most miért. Febr 10 1:00. Ebbõl nem enged semmiképpen kész. Tök mindegy mit csinálok.

enlightened
Hogy is mondtad? Tegnap még nem úgy volt, hogy ne sarkalljak senkit se olyan dolgokra ami ban-t vonhat maga után?

Meghasonlottál magaddal vagy mi? Megkértél tegnap, hogy ne ösztönözzek senkit se ilyesmire téged se foglak.

Azért ha sikerül, majd küld már el priviben a megoldást. Köfi

enlightened
Sajnos nem játszom, mert egyelõre nem tudom hogy kéne. 😄 Nem nagyon jön össze a dolog, de próbálkozom.

Én csupán annyit mondtam hogy nem sok cég tolerálja az exe cserét. De ha az EA jófej, annak csak örüljetek. Ennyi. Nem kell tovább ragozni. Játszál és kész.

MrDevil
akkor érkezik a pick pack pontba ahol átveszem 😄

enlightened
Miért csak holnap?

MrDevil
még nem de holnap kifogom !

enlightened
Te már kipróbáltad ezt a reckoningnál is?

enlightened
EA support írta, igen tudok róla 😄 Csak foxxi a fülembe ültette a bogarat és most nem hagy nyugodni.

MrDevil
Régen az egyik fejlesztõ írta, a Bf-3ról, ezt kijátszós módszert, hogy ezért semmiképen sem bannolnak 😉 sõt örülnek ha már tudunk játszani vele!

enlightened
Na jó elég. Most már kipróbálom. Nem hinném, hogy rám szállna az Origin 😄 Csak egy porszem vagyok, aki ráadásul fizetett.

enlightened
Megerõsíteni tudom, hogy jelenleg rengetegen tolják már azzal a módszerrel amivel anno a BF3-at tolták millióan és nem kaptak semmilyen ban-t. Az origin csak akkor rág be, ha vásárolsz a módszerrel mivel akkor az adót nem fizeted meg. Viszont ha legálisan megvetted a játékot nem igazán érdekli, mikor kezded tolni. Ezt azok mondták akik állítólag már tolják.

Jó magam még nem kezdtem bele a játékba, de fogytán a türelmem, szóval elõbb utóbb, lehet hogy alkalmazom a módszert.

wedge31
Nos, megvan a játék, most jön a dilema, hogy várjak péntekig vagy elkezdjem tolni "okosan"

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

enlightened
Na sokan kipróbáltak "egy módszert" és még nem lettek bannolva. Egyelõre várok. Bár azt mondják már 4 edszerre csinálják ezt és még nem bannolták õket ezért soha. Origint nem érdekli ha megvették a gamet azt mondták, hogy elõbb játszanak ezzel a módszerrel, csak ha ezzel a módszerrel vásárolnak akkor rág be rájuk az Origin azt mondják. 😄

enlightened
Bizonyos fórumokon írtak egy megoldást. De nem fogom itt megosztani, mert le leszek oltva foxxi által, hogy sarkallom az embereket dolgokra és nem biztos hogy biztonságos.

Viszont egy tényt közlök. Az Origin egyetlen egyszer ellenõrzi csak a release date-t. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer átment a release date check sikeresen, akkor többet nem végzi el. Ezt írták a másik forumon.

Egyébként BF3-at is kijátszották rengetegen egy módszerrel és a koreai megjelenés idõpontjában már játszottak európában.

Prince23
Reménykedjünk benne, hogy még csütörtökön fogunk tudni vele játszani.

anno a BF 3-mal lehetett játszani csütörtökön, holott az is pénteki megjelenést kapott.

enlightened
Én nem warezolok. Mert utálom. Fáj, de ki kell várnom a pénteket.

mindenesetre asszem a warez annyira jó lesz h meglessem miért is adtam pénzt (ill fogok kb 3 óra múlva)

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

MENNYIRE JÓ.... 😊

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

enlightened
Az egyezményes világidõ szerintitõl 1 órával elõrébb járunk. Úgyhogy nálunk valószínûleg hajnali 2 kor aktiválják, addig meg nem maradok fennt emiatt.

enlightened
Ja hát lehet még annyira sem 😄 Mert február 10-én 1:00-kor aktiválják 😄 Most azt nem tudom pontosan hogy az 1:00 órát CET szerint számolják vagy honnan. Úgyhogy ettõl lehet +- 1 óra eltérés.

mielõtt vki kedves megjegyzést tesz h miért 30 perc, hát azért mert dolgozó emberként többre nem igazán futja az aznapi szuflából....

pedig hidd el baromi nehéz, tekintve h 7végén nem igazán van lehetõségem gép elé ülni, marad a 7köznap... az meg nagyon cukor dolog tud lenni h csüt éjfélkor játszok 30 percet a játékkal mert akkortól "engedik" majd legközelebb köv hét hétfõn tudok ránézni... juhhuuu mindjárt szétvet az öröm....

Én meg úgy gondolom, hogy aki emiatt warezolja le annak csak egy kifogás kellett, hogy miért warezol. Mert ne mondja már nekem senki, hogy három plusz napot annyira baromi nehéz kivárni.

Why so serious?

enlightened
Ezzel csak azt érik el, hogy aki megvette volna az is lewarezolja az amerikait, mert az már kinnt van.

enlightened
A megjelenés azért volt így mindig, mert mire európába leszállították mindenhova és kiraktrák a polcokra kellett a +3nap. De release date check nem volt és valahogy meg voltunk nélküle. Most ha elõbb szállítják ide és elõbb lehet megvenni, nem látom az értelmét a release date checknek. Ezzel mit nyernek? A warezt nem érdekli. Miért lesz jobb a cégnek ha az európai vásárló péntekig nem játszik csak az amerikai. Nem látom hogy lesz ebbõl bevétel vagy bármilyen nyereség.

Kb. évezredek óta úgy van, hogy amcsi megjelenés kedd, európai péntek. Minden játéknál. Hogy ez most a kiadók ötlete-e, vagy valami más oka van azt nem tudom, csak vicces, hogy minden játéknál vannak emberek akik meglepõdnek a dolgon. 😊 Ettõl függetlenül szerintem is marhaság de ez van.

Why so serious?

enlightened
A warezról is írta itt valaki, hogy elvesztek gamelés közben a cuccai meg stat pontjai, szal az sem a legbiztonságosabb lehetõség.

Nem tudom mikor törlik már el ezeket a hülye release date checkeket, mert ez a warezolokat egyáltalán nem állítja meg, csak megint a rendes játékosokat szívatják vele. Régen nem volt ilyen. Mindig ki kell találni valamit.

még jó h nem akartam lewarezolni mondván ma ugyis megveszem....

enlightened
Na megvettem, de mivel európai és hozzárendeli az origin fiókhoz a játékot, így nem fogunk tudni péntekig játszani. És valószínûleg a régi trükk se fog mûködni az origin miatt.

A jó hír: Ha minden jól megy, 2 nap múlva csütörtökön éjfélkor már fogunk tudni játszani, az még 2 nap, amit ki lehet bírni.

nr1ranger
DA2 szerintem sem lett annyira rossz, engem a DA sorozatban a világ meg a lore fogott meg, amit most egy hétköznapibb szemszögbõl nézhetünk meg. Akik világmegmentõs sztorit várnak azoknak nyilván nem tetszett, de akiket érdekel mélyebben, az apróbb részletekbe belemélyedve annak tetszik. Viszont tény hogy kb ez tartja végig életben a játékot, és nem a mindent átfogó hangulat, amit nagyban rombol hogy szinte minden hely ugyanolyan. De a dlc-k szerintem kimondottan jók lettek hozzá.

There is no peace. There is only WAR!

enlightened
Ja az ajándék nekem is jól jött hozzá. Viszont alapvetõen Hawke karaktere sem jött át nekem annyira. A hangja nem tetszett, míg Shepard kapitány hangja telitalálat, itt úgy éreztem nem illik a karakterhez.

Ismétlõdõ helyszínek nem voltak jók, de én nem bántam meg 0 day vételét (elvégre ezért kaptam ingyen egy ME2-t +1600 Bioware pontot...<#nevetes1> és még a játék is tetszett).

Végre nem mi vagyunk a messiás, csak egy ember, aki boldogulni akar.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Remélhetõleg holnap már tudunk róla beszélni 😄

wedge31
Én még nem tudok a játékról beszélni mert még nem jelent meg...<#vigyor3>

De ami nem spoileres azt elolvasom.

enlightened
Lehet a játékról beszélni, azért van a fórum, de aki még nem játszik vele, az nem tud a játékról beszélni.

Nem lehetne inkább ajátékról beszélni? egyébként a postprocessinget kikapcsolva megszûnik az idegesítõ motion blur is.. csak hogy magamnak válaszoljak

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

enlightened
Azt én is :S Nem lett volna rossz játék, mert végülis minden tetszett benne, de hogy egy városban játszódott az egész, meg ugyanabban a dungeonben 20 szor, az elég hamar unalmassá tette.

wedge31
<#eljen>

Én mondjuk a DA2 vételt megbántam de ez egyéni probléma.