2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • wedge31
    Hát az nálam még nagyon messze van.
  • csgj
    Amúgy van, aki már végigjátszotta a főszálat? Ugye lehet utána még bármeddig kóborolni, mint az Elder Scrolls játékokban?
  • csgj
    Ja, én most látom, hogy nem raktam rá semmit. 0 dispellingel nem tudom, hogy mit akarok... X'D
  • enlightened
    Elvileg azt mondják, nem a post processing a ludas. Utánanéztem és elég sok embernek fáj a feje a játéktól, szóval szerencsére nam vagyok egyedül. Azt mondják a field of view-tól van. Túl közel van a karakter meg minden, mivel eleve a játékot konzolra tervezték, ahol ugye a szoba másik végébe ülnek a kanapén a tévé előtt, így ott tök jó. Viszont egy PC-n ahol pár centire vagy a monitortól, zavarja a szemet hogy ennyire közel van minden.

Egy srác összedobott egy plugint, amivel ki lehet zoomolni a játékot, szóval ha valakinek hasonló problémája van. Fáj a feje vagy a szeme a játéktól akkor probálja ki.

http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?p=29107924
  • ratgab
    Healernél. Valaki nem talált egyébként curse-re potion-t? Már unom a folyamatos visszamászkálást a gyógyítóhoz.
  • watto
    Hali!

a curseoket amiket a "sikeres" dispelles ládák kinyitásáért kapok hogy lehet leszedni?
  • jarlaxxe
    Az a lényeg, hogy érintse a kör szélét és akkor nyomj rá. A videonál jobban nem igazán lehet elmagyarázni.
    Mindenképp kell pontokat rakni a dispelre ha ilyen ládákat akarsz kinyitni.
  • ratgab
    Post processinget nyomd ki! Túl fényessé teszi a játékot.
  • csgj
    Én post processing nélkül játszom. Szebb, letisztultabb, a régi játékokat idézi... A sok bloomtól nekem egy perc alatt is kifolyt a szemem. Mondjuk nem is nagyon bírja a gépem... :-P A motion blur meg egyenesen borzalmas. De mindezek nélkül nagyon szép a játék. :-D
  • enlightened
    Másnak nem fájdul meg a szeme ha sokat játszik ezzel a game-el? Komolyan mondom valami van benne, pedig tetszik meg minden. De elkezd fájni a szemem meg a fejem egy idő után. Lehet le kéne kapcsolni a post processinget vagy nem tudom, de más játéktól nem szokott megfájdulni a fejem. Valami nagyon irritáló lehet benne, de nem tudom micsoda, mert jónak tűnik minden :S
  • enlightened
    Mi az hogy az első faluban nincs sagecraft. Ott van a monostorban, ha felmegy, meg kell menteni a papnövendéket és beengedik oda.
  • ratgab
    Ezek a dispell-es ládák easy fölött már tényleg nehezek. Oda már tényleg kell némi pont.
  • ratgab
    Javításra is jó a blacksmithing nem csak tárgykészítésre ( 6-os skillel 2 repair kittel teljes ruházatot javítom).

Egyébként ha javíttatsz az tényleg drága, főleg kék tárgyaktól fölfelé (van még lila és sárga... ez utóbbi már borzalom áron javítható!)
  • csgj
    Hali!
    Ti jól boldogultok ezzel a dispellel? Nekem még az easy se akar összejönni. Nem is igazán értem. Mire elhalad az a szar fehér karika, már késő lenyomni. Egyet vagy kettőt még sikerül, de az összeset nem...
  • alyr2
    en a gnomoknal kaptam
  • wedge31
  • enlightened
    Wedge! Én most ugyanannyi xp-t kaptam a stealth killel leölt tuatha és a simán leölt után is. Te hol vetted ezt észre hogy kevesebbet kapsz? Mert én ugyannyit kapok.
  • wedge31
    Mindegyik frakcionak dolgozhatsz. Pakolj pontokat a kovácsolásra és akkor tudsz magasabb szintü cuccokat is szétszedni.
    Az első faluban nincs sagecraft majd még találsz.
  • krisztajo
    Köszi a válaszokat! Sajnos a videótól nem lettem okosabb vagy csak nem éreztem még rá.
    Még lenne pár kérdésem.
    Minden frakciónak lehet dolgozni, vagy ha egynek elvállaltam egy küldit akkor a többinek már nem lehet? Ennek a rendszerre hogy működik?
    Illetve voltam kovácsnál és szétszedtem tárgyakat, de csak a fehéreket tudtam, pedig vannak nálam zöldek is. Ez miért van, nem elég magas a kovácsolási szintem?
    És hol lehet megbűvölni a tárgyakat? Még csak az első faluban vagyok ott talán nincs ilyen hely vagy csak még nem találtam meg?
  • wedge31
    Egyenlöre nekem is csak a Canneroc-i van meg.
  • Totti5
    Hol lehet megvenni a 2. házat?

Most olvasom hogy az első Canneroc-ban lett volna, de valamit elcsesztem a küldetésekkel és nincs meg a kulcs. Tangled Web-et kellene megcsinálni, de sem az, sem a küldetést adó emberke nincs meg.
  • jarlaxxe
    Lehetne minden láda dispelles de akkor meg az volna a baj, hogy nem tudsz minjárt minden ládát kinyitni.
  • alyr2
    amugy ezek a craftolos skillek tokeletesen foloslegesek szerintem..felhuztam masterra az alkimiat a gemkeszitest meg a disspelt/meg a *meggyozest* gemeket csinaltam de egyiket se hasznaltam mert settekbe nem tettem bele mert nincs benne lyuk, 5 potot csinaltam osszesen mert amit talaltam meg sok is volt.. lockpik mellozheto mert 0 skillel is lehet nyitni mindent gond nelkul..ruhat es fegyvert csinalni megnitnt nem kell mert talalsz jobbat. a dumalos skill meg a dispel ami tenyleg hasznos, szerintem :) a repair meg hihetetlen draga egyebkent..ha minden hasznalt cuccom serul 2 pontot 120k a javitas..durva
  • jarlaxxe
    2MB nem elég? akkor gondolom nem jpg-ben vannak.
  • wedge31
    Ez már a skyrimben is zavart, hogy gyak nulla pont lockpickel is ki tudod nyitni a legnehezebb zárakat is.
  • alyr2
    mert nagyok hozza :)
  • alyr2
  • jarlaxxe
    Miért nem teszed a saját sg gallériádba a képeidet?

Akkor megszünne a brekkegés...
  • alyr2
  • alyr2

• jarlaxxe
    Sajnos alacsony dispellel lehetetlen már az average szintüeket is kinyitni.
    A sima ládákból meg a legnehezebb szintüek is kinyithatok alacsony lockpickkel.
  • alyr2
    A full alakos kep az nem tul jo de nem volt kedvem keresgelni jobb helyet

• wedge31
    Lila ládák nyitása.

• jarlaxxe
    Én speciel mindent szétszedek még a fehéret is.
    Eladni meg bárhol tudsz kivéve a lopott árut.
  • alyr2
    kovácsolni lehet ruhat is meg fegyvert is..
  • alyr2
    lila ládához dispel kell
  • krisztajo
    Help! Biztos én vagyok a láma, de elmagyarázná nekem valaki pontosan, hogyan kell a lila ládákat kinyitni? Nekem sehogy sem megy.
    Illetve már egy rakás cuccom van, olyan páncél szettem is van, amiből már három van.
    Hol lehet ezeket eladni illetve a kovácsolás miatt mi érdemes szétszedni?
    Gondolom a sima mezei „fehér” színű dolgokat nem nagyon vagy igen?
    Egyébként kovácsolni csak fegyvert lehet vagy páncélt is?
  • unusual
    Kis help a LoreStone helyek-hez.
  • ratgab
    Hát ott valami, akkor tényleg nem stimmel.
  • wedge31
    Nem, egy etin sámánt és sneakben 39xp ijjal 128xp.
    Eddig nem figyeltem erre egyáltalán, majd még én is tesztelem a dolgot remélem igazad lesz és csak egy bug volt.