Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
na jó, segítek: IP check - remélem ez tudod mi.
Egyébként meg menj vissza New Yorkba + állítsd át az országot ea.com-on és menni fog 😊
Mindent kipróbáltam, az origin akkor is február 10-et de nem értem hogy amikor, még a google is azt mondja new yorkban vagyok. Akkor most miért. Febr 10 1:00. Ebbõl nem enged semmiképpen kész. Tök mindegy mit csinálok.
Meghasonlottál magaddal vagy mi? Megkértél tegnap, hogy ne ösztönözzek senkit se ilyesmire téged se foglak.
Jó magam még nem kezdtem bele a játékba, de fogytán a türelmem, szóval elõbb utóbb, lehet hogy alkalmazom a módszert.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont egy tényt közlök. Az Origin egyetlen egyszer ellenõrzi csak a release date-t. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer átment a release date check sikeresen, akkor többet nem végzi el. Ezt írták a másik forumon.
Egyébként BF3-at is kijátszották rengetegen egy módszerrel és a koreai megjelenés idõpontjában már játszottak európában.
anno a BF 3-mal lehetett játszani csütörtökön, holott az is pénteki megjelenést kapott.
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Why so serious?
Why so serious?
Nem tudom mikor törlik már el ezeket a hülye release date checkeket, mert ez a warezolokat egyáltalán nem állítja meg, csak megint a rendes játékosokat szívatják vele. Régen nem volt ilyen. Mindig ki kell találni valamit.
A jó hír: Ha minden jól megy, 2 nap múlva csütörtökön éjfélkor már fogunk tudni játszani, az még 2 nap, amit ki lehet bírni.
There is no peace. There is only WAR!
Végre nem mi vagyunk a messiás, csak egy ember, aki boldogulni akar.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ami nem spoileres azt elolvasom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.