Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
@krisztajo: én Almari karit indítanék, alapból +2 lockpickel indul (+1 detect hidden és +1 mercantile) és dispelra raknék, lockpick tréner az van kb lv10 elõtt is ellehet jutni, 15k gold +1 pont hozzá adása, szal 45k goldból ki tudod trénelni a ful basic oszlopot, ha ügyes vagy hard nehézségük zárat is kitudsz nyitni. Dispel meg kell, nagyon sok olyan láda van <#szomoru1>#szomoru1> Megtérül a lootból, ha mercantilt is kihúzod full basic oszlopig.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval a fegyvereknél arra költsek, ami ahhoz kell hogy használhassam amit szeretnék.
Viszont a képzettségeknél arra rakok, amire csak akarok.
Ez így egész jól hangzik.
Mire érdemes rakni? A meggyõzésre gondolom mindenképp.
De mi kell ahhoz, hogy tudjak saját magamnak is fegyvereket készíteni?
A Blacksmithing egyértelmû, de még mi kell hozzá?
Mi az a Sagecraft?
Igazából az én angoltudásom nagyon gyatra emiatt biztos meg is fogok szenvedni.
De így is belekezdek, mert nagyon tetszik a játék, remélem menni fog.
kiserik! Jó tudni, ez is új infó.
Ezek szerint lehet totál öszvér karaktert is csinálni ha több fejlõdési fára is pakolom a pontokat?
Lehet kosza-harcost vagy kosza-mágust csinálni?
Vagy erre nincs elég pont?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Finesse fegyverek és páncélok:
Dagger, Faeblade, könnyû páncél( nincs igazából így oda írva, de ha az van h Finesse 20 akkor Finessen 20 elköltött ponttal tudod csak használni.)
Might:
Longsword,Hammer,Greatsword, nehéz páncél(plate)
Sorcery:
Sceptre, Staff, Chakram (mint a Tronban az a frizbi, csak 2 db)
A skillekre(képzettségek, sztem jobb megnevezés) kovácsolás stb...
Azok közül bármelyikre rakhatsz, nincs megközés, szintenként 1 ponttal növelheted vmeiket a 8 közül. (Alchemy, Blacksmithing, Mercantile, Lockpicking, Detect Hidden, Dispel, Persuasion, Sagecraft)
Esetleg te JethroHUN?
Csak hogy megértsem a játék rendszerét.
Nagyon köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Más, dispel vs lockpick, a dispel lesz a nyerõ (pontot nem raktam rá...) már ez a 3. terület ahol jártam és CSAK dispelles láda volt, a dungeonokban is. Lockpickes 0
mondjuk még nem tervezem, mert a mágus nagyon tetszik a chakramokkal, csak azért nem árt tudni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó alapanyagok kellenek ennyi az egész
Pont valami ilyesmire gondoltam, nagyon pörgõsen lehet zúzni vele!
Bocs, hogy kicsit értetlen vagyok, de akkor itt nincsenek ilyen megkötések.
Bárki használhat bármilyen fegyvert?
A harcos is mehet ezzel FaeBlades-el és egy rouge is használhatna egy óriás kalapácsot?
Vagy csak azokat amiket felsoroltál?
Egyébként ilyen FaeBlades-et mikor lehet találni?
Ha csak a rouge használhatja, sokáig kell a sima tõrökkel szenvedni?
Jó lenne, ha tudnék olyan karit indítani, ami használhatja ezt, de a kovácsolásra is tehetnék pontokat. Erre van lehetõség?
@kristajo: nem kasztot indítasz, karakter, a 4 faj között csak annyi a különbség hogy 3 skillhez kapo + pontot, mint pl: lockpicking, stealth, smithing vagy stb. Van 3 abliity tree: Might (harcos) Finesse(rouge) Sorcery(mágus) Csak daggerbõl lehet nálad 2 (de az is 1 db fegyvernek számít) Wari fegyók, longsword, greatsword, hammer. Csak Sorcerynél van heal skill, de szerintem maximum magas szinten, és 5 pontot rá költve ér bármit, sok mp-be kerül, és %-ot tölt vissza, szal amíg van 200 hp a 20-30% semmit nem ér, a minor hp poti is többet tölt vissza, szal fölös skill. Vannak a Destinik, aszerint lehet kiválaszatni h mennyi pontot költöttél el az ability treeken (3az kapsz szintenként) lehet akár mind3at húzni egyszerre. (lehet bármikor Fateweaver-nál goldért resetleni)
Adjatok nekem tanácsot! Itt lehet két fegyverrel mondjuk karddal nyomulni?
Nem a két törõs karira gondolok, arról láttam videót.
Én alapvetõen harcos karit szeretnék, de két egykezes karddal
Ahol lehet mindig ilyen karit készítek, nagyon bejön ez a stílus.
Milyen kasztu karit kell indítani, hogy ezt tudja.
Illetve egy alapvetõen harcos beállítottságú kari tud gyógyítani is vagy az csak a mágus kaszttal megy?
Szerintem egyedül a settek nem azok, most találtam lv16on a Frostweaver cloth ruhához a kesztyût, és 9 armor (fele annyi mint egy fehér clot kesztyûnek (skilk handwarp)) és a statja se nagyszám.
Amitõl félek, hogy lila/arany(set item) cuccokat nem lehet lebontani :S Advanced végéig kivan húzva a kovácsácsolás, az utolsó milestone pedig nem írja h le lehetne bontani azokat is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De amugy most föl"hergeltél" me akkor lehet a gépemben keresendõ a hiba. Lehet nem jól másolgattam, megnézem és visszaszólok. De most vár a meló <#duma>#duma>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most épp frissít.
Pocok a kis Egós ( de nem baj az <#alien>#alien> ).
Pocok the Great <#hehe>#hehe>
közösbe: aki próbálgatja annak annyi hogy sikeresen lehet aktiválni, a rendszer ezt meg is erõsíti, majd letölt egy 2.4Mb os valamit. Az indítás után ( intró után ), viszont elszáll a game és hibaüzenetet küld. nekem legalábbis igy van. Kipróbáltam tehát, nem megy. Back in game ( legalább a mentést húzom tovább ).
Sanyiii: csak nem ea szervert üzemeltetsz otthon?