2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Totti5
    Ha tömeg szerint nézzük akkor is húhatsz magad után 20 pajzsot, de nem is kell ilyen dolgokig elmenni. Az 50 féle italt mégis hol tárolja?:) ilyen hülyeségen fennakadni. Sem a tömeg, sem a db szám szerinti megoldás nem reális, hanem irreális.
  • Jakuza001
    Hat ennel minden jobb megoldas. Most kepzel el magadban, hogy hordasz szaz varazsgyurut egy fonalra fuzve a nyakadon esetleg a csuklodon, vagy a hatizsakodban, vagy mondjuk hordasz 100db pallost magad utan huzva egy szekeren.
  • wedge31
    Már olvastam az arénáról arra tartok jelenleg csak mindig valami küldi közbe jön amit nem tudok kihagyni.

Az jutalom házra is kiváncsi vagyok mert azért a Canneroc-i elég lepusztult kihalt helyen van.
  • jarlaxxe
    Most csináltam meg a House of Valor Arenát beszarás milyen nehéz volt hardon, milyen kár, hogy a warezosok erröl egyenlöre lemaradnak...
  • wedge31
    Ezért kell házat venni, nekem már annyi cuccom van a ládámban, hogy egy perc mire végig pörgettem.

A tábla nekem se volt jó addig amig el nem végeztem azt a küldit amit a frakció vezető adott.
  • Nos
    Az ilyen jatekokban nincs realis megoldas az inventory meretere. Az is hulyeseg, amikor a targyaknak ugyan van sulya, de meg a leggyengebb karakter is vigan szaladgal 200 kiloval. Ennek csak az a lenyege, hogy legyen egy korlat, amit managelni kell. Ha ez teljesen realis lenne, akkor valoszinuleg rontana a jatekelmenyen. Egy teljes vert mar magaban olyan sulyu, hogy csak csata elott vettek fel, ha nem lovon ultek.

Engem inkabb a kezelese zavar. Ezek a konzolos megoldasok nagyon benak egy nagyobb inventory kezelesenel.
  • krisztajo
    Jakuza001! Én mindig testreszabom a billentyűkiosztást, de eddig semmi mással nem volt bajom.
    Az Esc sincs beragadva.
    Azért sem értem az egészet, mert belépni tudok csak a küldit nem tudom kiválasztani.
    Más ötlet?
    Ha ez az összes hirdetőtáblánál így lesz akkor szívok mint a torkos borz!
    UnknownA! Akkor te nem szeretsz annyira spájozni mint én.
    A hasznos dolgokat nem szeretem eladni, hátha majd még kellenek.

• Jakuza001
    Nincs valamelyik gombod beragadva ? Peldaul az ESC ?
    A Space-el peldaul lehet leptetni a beszelgeteseket. Nalam rendeben voltak a hirdetotablak.
  • UnknownAsshole
    Én nekem soha nem volt gond a hellyel. Még mindig 70 a max férőhely pedig megtudnám venni a 900k goldból.
  • krisztajo
    Igen ez valóban érdekes.
    Szóval akkor mindegyik tízzel növel.
    Hát ezt a békát le kell nyelni.
    Viszont megintt bajban vagyok.
    Eljutottam Shieldring Keep-be beszéltem Idwold-al is a felvehető munkákról.
    De a táblához hiába megyek oda, nem tudok felvenni semmit.
    Megtudom nyitni a menüt, látom hogy három munka van, de amikor kiválasztanám akkor simán becsukódik.
    Ilyenkor mi van, kihagytam valamit vagy csak később lehet ezeket felvenni?
  • Jakuza001
    Hat azt kell mondjam ez is eleg primitiv, hogy nem suly alapjan hordod a targyakat, hanem slotszam alapjan.

Igen kesobb lehet venni, amint irtam 5db van a jatekban, mas-mas kereskedoknel es hasonlo aron.
  • krisztajo
    Igen közben megtaláltam. Iszonyú pofátlanság ennyi pénzért a plusz tíz férőhely.
    Azt hittem legalább az eredeti méret felével megnöveli úgyhogy ez elég nagy csalódás volt.
    Később lehet még venni és ugyanabban az árban lesz?
    Vagy még többet kérnek érte, de gondolom növelni nem fog többet?
  • Jakuza001
    Van ot lehetoseged backpacket venni jo penzert, amik 10-el megnovelik a magadnal tarolhato targyak szamat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elsot speciel az elso varosban meg is veheted a boltosnal.
  • Laza
    Annyi mocsok loot van ebben a játékban, hogy nem győzöm cserélgetni magamon a cuccokat, meg visszajárni eladogatni :)
    De ezt szeretjük :)
  • krisztajo
    Köszönöm szépen a válaszokat!
    Még egy gyors kérdés.
    Hol lehet nagyobb hátizsákot venni?
    Gorhart-ban vagy Shieldring Keep-ben van?
    Nagyon kéne állandóan tele van a leltáram.
  • Totti5
    Skillkönyvek. Eddig 3at találtam. Kutatni kell, minden ládát nyitogatni és csinálni a küldiket aztán belebotlasz 1-1be.
  • JethroHUN
    A könyv neve mellé van írva zárójelben h skillbook.
  • dregnarr1 #936
    A töltőképernyős szöveg egyszer azt írta, hogy bizonyos felvett könyvek adnak permanent stat bónuszt. Ez mennyire gyakori, illetve olvasáskor kijelzi valahogy?

Vzajcev, köszönöm a tippet az előző kérdésre!
  • UnknownAsshole
    Erre tud valaki megoldást, hogy milyen sorrendben kell meggyújtani ? Elvileg csak úgy nyílik ki a doboz ami középen van.
  • JethroHUN
    Zöld golyó, ott van a közelében.
  • ratgab
    Milyen eszközt? És ezeket honnan lehet beszerezni?
  • wedge31
    Lesz egy pár csak meg kell találni hozzá a eszközt amit le tud "játszani" az echostone.
  • ratgab
    Ha felveszitek a könyvgyűjtögetős küldetést, akkor a felvett könyvek az inventoryban maradnak a quest leadásáig.
  • jarlaxxe
    Valami Meropisi kincstárat kell megkeresnem.
  • ratgab
    Tényleg? Húú, ezt chekkolnom kell (ma csak 6 órát toltam még amúgy is ...)

Ám felraktam Hard-ra, de így sem izzad meg a warriorom.
  • jarlaxxe
    Én most vettem észre, hogy az echostoneok is adnak küldetéseket, eszméletlen jó ez a játék.
  • ratgab
    17 óránál tartok és még mindig első nagy területen járok. Van még 2 része, ahol vannak questek: egyiken még egyáltalán nem jártam, másikon most csinálom a questeket. Jah és a főszálat még alig alig ízlelgettem.
  • wedge31
    Valszeg speedrun, bár az is lehet, hogy ahhoz meg már túl sok a 9 óra.
  • csgj
    El nem tudom képzelni, hogy csinálta...
  • Fpocok
    LOL. Vak vagyok... pedig rajtam van a szemüvegem is :D Mentségemre szóljon, hogy közben filmet néztem. :D
  • TVelvet
    aláírásomba :)
  • Fpocok
    Milyen géped van, hogy így meg y a steam?
  • TVelvet
    vagy receptet veszel az alkimistától, vagy kitapasztalod, próbálgatsz, van ott olyan hogy experiment, v vmi ilyesmi. :) ja és alchemy skill sem árt hozzá.
  • vzajcev
  • enlightened
    Valaki meg tudja mondani az alchemy-t hogyan kell használni? Mert odamegyek a alchemys asztalhoz és full üres minden. Nem kinál fel se komponenst se receptet, se tutorialt semmit az ég világon. Mit kell csinálni hogy kotyvaszthassak az asztalnál?
  • TVelvet
    Btw

Itt lehet nézni, a streamet, ahogy bóhockodok
  • dregnarr1 #917
    Üdv!

Szeretném kipróbálni kontrollerrel a játékot (PC), de még beállítási lehetőséget sem találok a játékban, a kontrollert sem ismeri fel a játék.

Van valamilyen lehetőség ennek megoldására?
    Valami xinput hackről olvastam, amitől felismeri a játék a Speedlink game pad-et is.

Tud valaki valamilyen megoldást?

Köszönöm!
  • jarlaxxe
    Volt már itt egy ember aki állitolag 9 óra alatt végigjátszotta a játékot.
  • TVelvet
    Hihetetlen, a házamban lévő láda már csak epiccel, meg settel van tele, de még egy full settem sincs, a fae-sen kívül.
  • csgj
    Egyébként gondoltam, hogy nem sokan tolták még végig. XD Én is órák óta játszom, és még javában csinálom a mellékküldiket, 3 frakcióhoz csatlakoztam, és csak ámulok-bámulok. :-D Nagyon jó játék lett!