2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
Francért nem működik... esetleges spoiler-> kard helyszín -
Tyvili Coaston van egy kard. Amit egy párbeszéd ablakon keresztül tudsz megszerezni. Ha rosszat nyomsz ugrik a akard kapsz egy gyenge gem-et.
Csak figyelmeztetésként írom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Destroy gem és ezután tudod ki húzni.
-
Az a user score az 6, vagyis már csak 5.9, 258 szavazatból. Csak az h akik játékosok írtak reviewt azok a hibákat is oda írták. A kritikusok pedig jobban elvannak ájulva tőle mint a Skyrimtől, meg 0 hibáról beszélnek. 70%ot ér ez a játék nem 85-öt Összes 9 kritika 90+ adott rá. Csak mondom, érdekes mert ennyire nem jó játék... Ha nem lenne előtte EA logó, kicsit más számok lenének ennyi. -
sanyiiiii #990 "És ha ez nem elég, akkor érjétek be annyival, hogy a mai PC gaminget a konzolos tartja el ... ez pedig száraz tény ... és még így sem rózsás megannyi fejlesztő és kiadó cég sorsa."
Ez bulsshit, úgy kéne mondani hogy a konzolok miatt olyan amilyen (nem negatív értelemben). Sajnos sokan bedőlnek a statisztikáknak amik azt a tényt mutatják ki hogy a konzolra készülő játékokból jóval több fogy konzolon mint a PC portokból, ami ugye nem túl meglepő. -
Metacriticen 8 pont az átlag a médiától és 8 pont az átlag a userektől. -
Konkrétan? -
Néztétek/olvastátok a kritikákat a játékról? Szerintem túl értékelték, a játékosok pontszámai közelebb állnak a valósághoz. -
Ez így van, de ez a béna tervezés hibája, nem másé. Kapásból tudnék mondani pár dolgot, mivel használhatóbb lenne ... minden platformon.
- a tárgymenükből lehessen ugrani közvetlenül a junkhoz
- egy fegyver menüből lehessen kiválasztani a pri/sec-et (ez kontrolleren még egyszerű is lenne, mivel külön gomb van mindkettőre)
- ha ráállok egy tárgyra jelenjen meg a rajtam lévőnek a statja, ne külön menü legyen
stb-stb-stb -
Én kb 1.5m-re ülök a monitortól, eddig még nem fájdult meg a fejem. Pl ha könyvet nyitok ki benne, akkor közel is kell hajoljak, mert valamiért azokat bélyeg méretűre csinálták :)
Mondjuk egy FOV mod az Origineshez is jó lenne, mert sokszor érzem, hogy alig látok valamit a térből a 24"-os moncsin. -
A menürendszer sutasága már a 360as demóban is látszott és akit behatóbban érdekelt, meg is említette hogy nem a legjobb. -
szerintem a blur miatt lehet. -
Kösz, ezt kipróbálom :) -
Hagyjuk már ezt az előítéletes hülyeséget. Már több mint 20 éve játszom, és a kezdetektől megvolt szinte minden konzolom (sőt, ma is megvannak szépen eldobozolva).
Semmi köze nincs egy szarul megtervezett menürendszernek ahhoz, hogy konzol vagy nem konzol. Ezer szám láttam már konzolon jobb menürendszereket. És ugyanúgy PC-n is tonnaszám van, ami el van cseszve.
Egyébként ezt a játékot is vezetékes X360 kontrollerrel tolom PC-n (de van X360-am is).
Akik a játékfejlődés minden szakaszában jelen voltak minden platformon, azok nem beszélne olyan hülyeségeket konzol vs PC témában, mint amik általában elhangzanak.
És ha ez nem elég, akkor érjétek be annyival, hogy a mai PC gaminget a konzolos tartja el ... ez pedig száraz tény ... és még így sem rózsás megannyi fejlesztő és kiadó cég sorsa.
Ne legyünk már 2012-ben ennyire korlátoltak ... -
dregnarr1 #980 Ha megfogod a tárgy ikonját és kiviszed a bal oldali részről a kép jobb felére, akkor el is dobhatod, véglegesen.
A junk csak a könnyebb eladást segíti elő. -
Ja érdekes, egyébként ennyi embernek fejfájása van a játéktól, először azt hittem csak páran vagyunk, de már egész fórum topicok nyíltak emiatt. Remélem hogy a készítők csinálnak majd valamit ezzel, mert nem normális, hogy a 20%-nak fáj a feje a játéktól. -
Tudom, de én úgy tudom a FOV hack csak a steames van egyelőre. Szóval az origines játékhoz nem tudom feltenni :S.
Az a baj hogy szerintem a post process is okozhat fejfájást, bár tény hogy máshol még nem volt ilyen nekem.
Egyelőre az a FOV hack nálam, hogy mivel XBOX controllerrel tolom így hátra tudok csúszni a székkel messzebbre a monitortól, mintha konzolon játszanék, bár azért így nem annyira jó a kicsi monitor miatt.
Ratgab origines változathoz is tudsz FOV hacket? -
Konzol. Mit varsz milyen menurendszere legyen ? :DDD
-
Egyébként a tárgyeldobási rendszerrel van inkább bajom... nagyon körülményes. Az, hogy külön 'szemetes' van, és azt is külön menüből kell üríteni, borzalmas. Mondjuk annyiban viszont jó, hogy egyben el tudom adni azt ami nem kell. De a barangolások alatt bekövetkező megtelés esetében macera ... nekem :)
Egyébként is szar az inventorija, hogy menükben kell mászkálni, meg még az elsődleges/másodlagos fegyvert is külön menüből lehet kiválasztani (ahelyett, hogy megnyomnám az érintett gombot). Szóval ez a menürendszer körülményes. -
Szerintem meg jó az, hogy itt nem súly alapján megy a dolog. Most az sem sokkal normálisabb, amikor valaki 400 kg cuccot cipel a láthatatlan hátizsákjában :)
Ebbe a stílusba ez szerintem tökéletesen megfelel. -
Tudom, csak hát az első 7k-t összeszedni nem 10 perc :) -
Annak mi az értelme hogy a Sorceryn belül az idézhető Fear Gortahoz a Transferece fejlesztéstől a sumon támadásai hpt szívnak el a játékosnak? Ott van heal skill is. Nem ésszerűbb lenne ha mana-t adna inkább? Mert ezzel egy sorcery/might kari kb halhatatlan. Mágusként pedig manara lenne szükséged
-
Mivel a banditak armsbandjaiert 1500 aranyat adnak, nem sokat szamit itt a penz, raadasul szaz szamra dobalja minden a sok cuccot, hogy nem lehet gond ugy sem ha csak az eladasbol szerzi be valaki a penzt. Sot mi tobb a bevetelt lehet fokozni skillbol, hogy jobb penzert vegyenek be mindent es olcsobban adjanak el az arusok. -
Ja, már 100k felett vagyok és mivel mindent gearst magamnak csinálok, vagy találok a szokás szerint semmi szerepe a pénznek. -
sanyiiiii #970 Az a 8k arany akkor számít amikor az elsőt megveszed, mire a másodikhoz érsz már aprópénz. -
dregnarr1 #969 Kipróbáltam a korábban linkelt FoV-változtató programot, de annak ellenére, hogy a menünél még úgy jelzi, hogy aktiválva van az új látószög, semmilyen különbséget nem vettem észre a képen.
Ez jelentheti, hogy valami nem stimmel, vagy csak nem derült ki első ránézésre?
A legtöbb embernek mennyi a megfelelő érték?
A játék jelenleg milyen FoV-val rendelkezik? -
Steve Forte Rio #968 Köszönöm, meg is van :) -
Vagy itókával ( tippben írja néha hogy milyen kellene ), vagy elmész egy gyógyítóhoz. Világtérképen rmámész a helységekre és ha van olyan hogy healer akkor oda és ő levesz mindent, ha fizetsz. -
Steve Forte Rio #966 Nem tudja valaki, hogy a negative effects eket, hogy kell semlegesíteni?
-
El kell hogy keserítselek, mert benne van. Már, ha arra az arénára gondolsz, ahol a csapatoddal, mész csapatok ellen, és a fődíj egy ház. -
ratgab #964 Nálam ki van. Ha a csúnyát úgy érted, hogy nem annyira szépek a fények, akkor igazad van. Amúgy szokható, de csúnyának én nem nevezném.
FOV hacket használod amúgy? Fejfájás elvileg elcseszett látószög miatt van. -
ratgab #963 Hát igen az inventory elég érdekes lett. Azzal, hogy darabonként számolja a játék a tárgyakat nincs különösebb bajom (fegyverek, páncéldarabok 1 db-nak számítanak), azonban az azonos fajtájú gyógyitalokból és mágikus kövekből max 10-et számol egybe a program (tehát 11 nagy gyógyital már 2 helyet foglal 1 helyett, ami szerintem ilyen formában baromság).
És igen én is csalódtam, amikor megvettem az első backpack-et, hogy csak 10 inventory helyért fizettem majd 8000 aranyat. Ráadásul baromi sok loot van a játékban, amivel hihetetlen gyorsan telik a hátizsák (Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem 1 quest vége előtt tuti betelik a zsák, és utána már csak eldobni tudom a cuccokat.) -
Sziasztok én azt vettem észre, hogyha kikapcsolom a post processinget, akkor sokkal rondább lesz minden, itt meg azt mondta valaki hogy szebb. Ti lekapcsoltátok a post processinget, vagy be van nyomva? Mondjuk az tény hogy a szemem kikészül valamiért ettől a játéktól, nem tudom máshol nem tapasztaltam ilyet, de 1 óra után frankón fájni kezd a szemem meg a fejem. Valami nem kóser itt as grafikánál. -
ratgab #961 Teljesen igazad van! Épp ezért gondolkodtam rajta, hogy következő végigjátszáskor (már az eredeti verzióban) nem kéne rakni a Detect Hidden skillre (habár van olyan Lorestone, ami rejtett ajtó mögött van, ezeket meg csak 5-ös detect hiddennel lehet aktiválni).
Amúgy House of Ballads questet végigvittem tegnap, itt is volt egy választás, aminek nem tudom van-e később hatása (jó karakternek megfelelő döntést hoztam, de azért lehetett volna optimálisabban is megoldani a questet).
Itt jött elő, hogy nem csak a Persuasion hasznos párbeszédben, hanem más skill is (amin nekem nem volt elegendő pont, így nem is jött elő a párbeszédben az az opció sajnos... fájdalmas döntések voltak számomra. De akkor sem fogom visszatölteni, majd egy következő végigjátszással tudatosan készülök rá). -
unusual #960 Itt vannak.....
Ha valaki tud hozzá képet azt megköszönöm. ;) -
unusual #959 Én eddig csak 1et tudtam venni az elején.....A többit nem lehet tudni hol van,melyik boltban? -
Az elsőt Canneroc-ban ajándékba kapod ha megcsinálod a küldijét. -
krisztajo #957 wedge31! Házat venni? Én valakitől nem régen azt halottam hogy van egy amit ingyen megkapunk. Ez nem igaz?
Én eddig erre vártam, egyébként hol lehet házat venni ha muszáj?
Ennek nagyon örülök, félre ne értsd csak ezek szerint mégsem az én készülékemben van a hiba!
-
50 fiolat aztan nagyon nehez magaddal cipelni :D Nem 2 literes palackokra kell gondolni, hanem lehet gondolni, mondjuk olyan fiolakban, amikben peldaul az oltoanyagot taroljak. Ellenben 20 gyurunek biztos nem annyi lesz a sulya, mint 20 nehezpancelnak. Ezert marhasag a 100 slothely = 100 akarmilyen targy.
Mondjuk ez te a tyukeszeddel ugy sem ertheted. :D -
sanyiiiii #955 Igen. -
Lent az action baron át lehet rendezni a skilleket valahogy?