Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az ötlet mindenképp jó, megint kösz a segítséget!
Most már csak egy kérdésem lenne.
Milyen a mentési rendszer, van gyorsmentés?
Az én gyatra angoltudásom mellett nagyon fontos lenne.
Hogyha elrontok egy párbeszédet, tudjam korrigálni.
Az egyelõre felülmúlhatatlan tápfegyverem továbbá :D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Azért ne szidjátok agyon kovácsolást, én saját cuccot használok már 4-5 órája :P
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Lockpicknél pedig általában ha elfordítod 4-5 óra irányába lockpicket (ha szembõl nézed az órát úgykell értelmezni a 4-5 órát), akkor általában nyílik, ha nem, akkor buktál 1 picket, akkor átállítod 7 óra körülre. Attól függõen, hogy meddig halad a zárban a pick mielõtt eltörik tudni fogod, hogy merre kell elmozdítani a következõt. 3, max 4 pickbõl a hard ládákat is tudom nyitni 0 lockpick abilityvel.
Nekem azért tart elég sokáig, mert majdnem mindenkivel elbeszélgetek.
Ez egy nagy gondossággal kialakított mesevilág, ami mögött azért filozófia is bõven akad. Aki nem foglalkozik a történet részleteivel, az sok mindenrõl lemarad.
Elég sok munka lehetett ennek a felépítésében. Nekem nagyon tetszik. Kidolgozottabb a világa, mint sok fantasy regénynek. Remélem követi még néhány utód ugyanebben a világban.
ratgab! Kifejtenéd nekem hogyan lehet lockpick és dispel nélkül mindent kinyitni?
Erre tényleg kíváncsi lennék!
Egyébként köszi a kimerítõ leírást, sokat segített!
Egyébként eddig kb. 3 zárt ajtóval találkoztam max. Abból 2 ugyanarra a helyre vezetett...XD
Én arra tudok csak gondolni, hogy lehet, hogy azok a helyszínek ehhez a DLC küldetéssorozathoz tartoznak és a tört verzióban nincs benne a küldetéssorozat, de nem tudom mert nem játszottam a törttel. Egyelõre nem aktiváltam a játékot. Holnap éjfél után fogom tudni csak elkezdeni lehet, hogy a rendes játékban is zárva lesznek, de mondom lehet DLC-s helyszínek.
Probléma annyi lenne, hogy a játék 5:4 arányban futtatja a játékot, azt írja hogy a monitorom felbontását használja, de nem lesz wide a kép, hanem fekete oldalsávval pótolja a hiányzó pixeleket, olyan mint az assassins creed csak függõleges szélsesvászon csíkokkal és eléggé idegesítõ.
A 16:9-es fullképernyõbe tehát középre teszi az 5:4-es képet, szóval valaki tudna segíteni? (Jah és Ingame nem tudok felbontást váltani, menüben sem!)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
En az Alchemit/dispel/sagecraft/pers huztam fel szinte maxig.alkimiat kb 5x hasznaltam...mellozheto gemkeszites szinten bar penz johet belole
Dispel szerintem hasznos, es a radumalas is :)
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A boss loot elég gyenge, remélem ez késöbb változni fog.
Vagy csak nincs kész, hiányolok néhány olyan alap dolgot, mint a walk gomb, célpont váltás.
Amúgy már egy mágus setet összeraktam volna, csak pont nem mágust játszom, így eladtam az összes darabot (darabonként 3000-ért, szóval jó üzlet volt!).
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Ha jól emlékszem lv40 a max level tehát négy szakértelmet lehet felhuzni teljesen.
szoval sztem bs-t annyira nem éri meg felhuzni :(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kovácsolással készítehed a tárgyakat (ruhák, páncél, fegyver, egyszóval mindent), míg Sagecraft ezek erõsítésére szolgál (fegyvereknek plusz sebzés vagy mannalopás, mannaregen, ruháknak + védelem). Gyakorlatilag erõsítés kapcsán a lehetõségek tárháza végtelen, baromi sokféleképp lehet fejleszteni.
Végzetek gyakorlatilag bónuszokat adnak. Elõször csak 4 féle végzet közül választhatsz, melyek az alapkasztoknak jók pl.: Brawler (harcos végzet) közelharci sebzést ad és pajzshatékonyságot. Másik 2-bõl 1 a tolvajoknak jó, másik mágusoknak, 4. meg az alap ez semmit nem ad, errõl kezded a játékot. Ahogy fejlõdök a karaktered úgy osztogatsz Might (harcos), Finesse(tolvaj) és Sorcery (mágus) fejlõdési ágra pontokat. Ezen pontok eloszlása alapján választhatsz majd új végzetet (haladhatsz tiszta harcos/mágus vagy tolvaj úton is, ehhez a kasztuknak megfelelõ ágakra rakod a pontokat: Harcosnak csak Might stb.)
Vagy akár mixelheted is a dolgokat, mivel ilyen végzetek is vannak: Harcos-Mágus (Might és Socery-re rakott pontokkal választható és vegyesen ad mindkét harci stílusnak elõnyöket pl: manna regen és közelharci sebzés), Harcos-Tolvaj, Tolvaj-Mágus, Mágus-Tolvaj-Harcos... Azthiszem ennyi az összes.
Végzet menüben bármikor választhatsz, amikor megvan az adott végzetre a pontod (visszafelé meg úgyse fogsz haladni, akkor eltörölnéd a bónuszaid egy részét), általában ez szintlépés után szokott történni.
Egyébként meg alapból mindent használhatsz: Mágiát, Közelharcot, bérgyilkos képességeket. Fejlõdés csak ezek erõsebb verzióját teszi elérhetõvé, szóval már az elején kiderítheted, hogy neked melyik harcmodor jön be és akkor azt fejlesztheted.
(Habár én is úgy jártam ,hogy Harcost kezdtem és most egyre jobban tetszik a Tolvaj/bérgyilkos is, de idõnként ha olyanom van elpuffogtatok egy-egy villámot is pedig 1 pontom nincs Sorcery-n).
Meggyõzés nem csak hazugságok elhitetésére szolgál. Pl.: Egy küldetés adótól több fizetséget kérhetsz, egy gonosztevõt lebeszélhetsz a további gonoszkodásról, elkerülheted vele a harcot (elhitetve nem valós infókat pl.), meggyõzni egy npc-t a békés út követésérõl, félrevezetni az ellent, hogy megfutamodjon. Szóval sokféleképpen felhasználható, békés és jó karaktereknek kifejezetten ideális választás!
Amit én hasznosnak érzek minden karakternek az a Mercantile és Detect Hidden (míg elsõ jobb eladási árakat és több pénzt ad, utóbbi rengeteg lootot) mindenképp, a többi ízlés szerint. Ha assassinkodni szeretsz Stealth, ha tágyakat készíteni Blacksmith és Sagecraft, ha békésen akarsz problémát megoldani Peruasion.
1. Direkt rohant mint az állat (speedrun)
2. Nem tud RPG-vel játszani (ki kell élvezni)
3. Azt hitte, hogy FPS-sel játszik.
Én ezek alapján szerény számításaim szerint egy teljes végigjátszással minimum el fogok tölteni (4*5=20 óra/terület, ami 5* 20, azaz összen 100) 100 órát és akkor még az elõre nem látható elakadásokat, nehézségeket, elhalásokat nem is számoltam. És nem kalkulátam pöszmötölést a fateweavvel (tiszta mágusra, akár tiszta tolvajra váltás), crafttal, miegymással.
Jelenlegi karakterem egy harcos, aki idõnéként szeret assassinkodni (most így végiggondolva kedvem lenne egy rendes assassinhoz is, aki akit lehet hátbaszúr, ha nem lehet meg dupla késsel aprít le <#eplus2>#eplus2>)
Ládákra és tárolókra rakott varázslat. Ha elrontod megsebez, rosszabik esetben azonnal meghalsz. Lilán fénylenek.
"Elhitetni a hazugságokat? Ez mit jelent pontosan?"
Ha fejleszted a skillt, akkor amit te szeretnél kihozni a beszélgetésbõl a javadra úgy fog történni.
Jethro! Akkor mire van megkötés talán a páncélokra?
Mi az a dispel és mire jó?
És milyen ládákra gondolsz, kifejthetnéd jobban?!
Sokaktól azt olvastam, hogy nem ment nekik és sehogy sem tudták használni, csak nem értettem.
A zárnyitásra én is gondoltam, de a kereskedésre minek?
Annyival több aranyat lehet szerezni?
Igazából én azt olvastam, ha fejleszti az ember a legjobb fegyvereket saját maga tudja készíteni ezért gondoltam arra pakolni.
broman! Köszi így már értem.
Akkor ez meg a kovácsolás kell ahhoz hogy fegyvert és páncélt készíthessek?
Na ez a végzetek menü nekem még új ebbe még belekell majd mélyedjek.
De így látatlanban elsõre a kósza-harcos párosítás tûnik a befutónak.
Bár most nehéz a döntés, sosem szoktam mágus lenni, de videók alapján itt az is nagyon durva.
Egyébként a végzet menüben mikor kell választani, rögtön az elején vagy ráér bármikor?
UnknownA! Neked is köszi az infókat.
Elhitetni a hazugságokat? Ez mit jelent pontosan?
Van ahhol csak így lehet továbbjutni vagy a gonosz karakter dönthet így is?
Csak azért kérdem, mert én általában jó szoktam lenni.
Vagy itt nincs is ilyesmi?
Ahhoz, hogy magadnak készíts cuccokat a blacksmith és a sagecraft a legmegfelelõbb. Lockpikingre én 1et raktam, hogy valamivel könnyebb legyen, de így is kinyitom a "Very Hard" zárakat törés nélkül.
"Persuasion" skill maxolásával könnyeben beszélsz rá embereket és hitetsz el velük hazugságokat. (sok ilyen van a játék folyamán)
"Sagecraft" arra jógy hogy gemeket (kövek amiket a játék folyamán szerzel) összerakod és ezeknek különbözõ adottsága lehet. (+10% hp, resist, damage, stb..) Majd ezeket bele tudod rakni a ruhákba, ha a Blacksmithed elég magas már
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne