Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ennél olcsóbban én csak orosz oldalról tudok, ahol 5600. Ezzel szemben a fentebbi magyar! Mindenhol Originest árulnak, legalábbis kulcsos oldalakon többnyire.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most vagyok level 10, baromi jó játék! A világ fantasztikusan jól van kidolgozva. Egy jó tanács enlightened: Mindig legyen nálad lánggal ellátott fegyver, legalább 1 db!
Vigyázat kérdés jön, de spoiler lesz egyeseknek. Level 10 fölöttiektõl kérdezném:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Bár az a sejtésem, hogy a fast travel miatt nincs 😞
Szerintem egyébként, ilyen irányban fog elmozdulni ez az iparág, nem igazán lesznek egy idõ után DVD-k. Hiszen addig jó volt, amíg nem volt internete senkinek vagy lassú volt. De most??? Hát így is kell neki az internet, mert nem engedi aktiválni release date elõtt, szóval akkor már tök mindegy hogy 5 perccel hamarabb rakja e föl.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Zenei CDknél is ez van. Direkt feltüntetik a CD-n, hogy kelet európának készült verzió, és akkor a kis könyvet kihagyják belõle meg egy két bónusz dolgot és akkor olcsóbb.
Szóval arra figyelj oda hogy leszedi e a csomagot, mert alapból nem lesz a játékban , de elvileg külön kód beírást nem igényel.
There is no peace. There is only WAR!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Disease ellen lehet purification potit csinálni akár 0 alchemyvel is.
2x ebereyes + 2x Ysa's breath nõvény kell hozzá.
Köszi
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ám, köszi az infót!😊
Egyébként elég hamar lehet találni, nem kell sokáig tõröznöd, sõt addig nyugodtan elszórakozhatsz karddal is, vagy bármi mással ami a kezedbe akad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Létezik-e valami tároló, ahova pakolhatok? Saját láda, vagy bank... Ha igen, merre találok ilyet? Azt olvastam itt, hogy lehet saját házat venni, de gondolom az pár ezer goldbol még nem jön ki 😊
- Ha egy tábor katonai az ellenségeim lesznek, mer elloptam onnét valamit (egy másik NPC-nek), akkor velük már soha nem lehetek jóban és a questjeiket sem tudom leadni ott?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Játszottam pár órát és kezd egyre jobban tetszeni.
Elõször elég szokatlan lehet, fõleg az, hogy sokat kell a menükben mozogni, vagy maga az irányítás. De ha az ember megszokja, akkor már villámgyorsan navigál és ügyesen is mozog 😊
Nagyon hangulatos a grafika, egész változatosak a questek és aki szeret olvasni, azoknak is van bõven szöveg 😊
Én egy harcos mágust fejlesztek (Battlemage). Nem tudom mennyire lesz késõbb életképes ez a vegyítés, de most elég jól megy a közel és a távolsági harc párossal.
Olyan kérdésem lenne, hogy amiket kiosztasz levelenként 3 pontot, azokat vissza lehet valahogy igényelni? Meg, hogy mennyi a max level?
Köszi.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD